A+ A-

Advent

December első vasárnapja volt, egy napja folyamatosan havazott.
Tizenhat évesen már nem az ajándékok miatt vártam a Karácsonyt, mert már mindenem megvolt, amit egy magamfajta diák kívánhatott. Szép lakásban laktunk Óbudán, szüleim rendesen dolgoztak, biztonságban is éreztem magam.
Sajnos ezen a szép napon apuék munkahelyi konferencia miatt nem tudtak otthon lenni, ezért egyedül gubbasztottam a nappaliban, mivel a televízióban nem adtak semmi kedvemre valót, zenét hallgatva merültem el gondolataimban.
Egy órája meditálhattam, mikor megcsörrent a telefonom. Nem néztem meg, hogy ki hív, csak felvettem. A barátom hívott. Mondta, hogy haza értek a versenyről, és ha van kedvem, találkozhatunk.
Kaptam is az alkalmon, s áthívtam. Rendkívül izgatott állapotban kezdtem készülődni. Gyorsan összedobtam egy muffint, felmostam, felraktam vizet a teának és gyorsan lezuhanyoztam.
Már két hónapja együtt voltunk, és nagyon jól alakult a kapcsolatunk. Úszás-edzésen jöttünk össze, mondhatni teljesen véletlenül, de ez most nem is számít.
Eszméletlen sok dologban hasonlítottunk: öltözködésben, testalkatilag és gondolkodásmódban is.
Vagy öt napja nem találkoztunk, ezért nagyon vártam a pillanatot, amikor átölelhetem. Nem is kellett sokat tétlenül üldögélnem.
Kattant a zár, és ott állt előttem életem első szerelme. Arcán a tőle megszokott sármos vigyorral köszöntött. Akkor nekem megállt az idő. Újra átölelhetem Balázst, és egy csodálatos estét tölthetek el vele. Kicsit lezsibbadva invitáltam be, s még mielőtt levette volna havas ruháit a karjaiba ugrottam. Alig bírtam leplezni örömömet, hisz olyan voltam, mint egy kétéves kisgyerek, aki kapott egy csomag csokoládét.
Levetette a már vizes kabátját, s a nappaliba siettünk. Ott ledobta táskáját, és büszkén mesélte el a versenyen szerzett élményeit, és mutogatta érmeit. Mindketten nagyin boldogak voltunk, s ebben az állapotban fogyasztottuk el a másodpercek alatt elkészített édességet. Evés után megnéztünk egy filmet, amit végig smároltunk. Mikor vége lett kacéran utalgatni kezdett megkeményedett péniszére, amit tisztán éreztem a hátamban. Direkt mozgattam is magam, az estének nem volt még vége.
Elindultam a szobán felé, kértem, hogy kövessen. A parkettás folyosón ledobtam magamról a pólómat, s kicsatoltam a nadrágomat. Meztelenül érkeztünk meg a tágas szobámba. Ledobtam magam az ágyra és vadul csókolózni kezdtünk. Csípőjét kőrkörösen mozgatva majdnem felvitt a csúcsra, de ezt nem akartam, ezért váltottunk.
Hátára fordítottam és elkezdtem szopni a nem kis méretű férfiasságát. Nagyon fel volt izgulva, heréi nagyságából tudtam, hogy mióta nem találkoztunk nem masztizott. Teste vonaglott az élvezettől, aminek nagyon örültem. Mikor egyre durvábbra, gyorsabbra vettem a tempót éreztem, hogy el fog menni. Becsuktam a szemem, s irdatlan nagy mennyiségű sperma lepte el számat. Rendkívül finom édeskés íze eszméletlenül felizgatott. Azt éreztem akkor, hogy a mennyben járok. Kis ideig még kényeztettem farkát, majd felkelt és hátat fordított nekem. Izmos karjával magához húzott. Kedves, csevegő hangon köszönte meg az előbb történteket - mindig így tett, nagyon illedelmes volt, amit imádtam benne.
Elkezdtem kényeztetni a popsiát, amitől ismét feléledt az előbb nagyot alkotó dorongja. Mikor én is visszanyertem a megszokott méretemet, behelyeztem farkamat a fenekébe. Olyan forró volt belül, mint egy kályha. Lassú mozdulatokkal kezdtem dugni, amitől hörögni kezdett. Tudtam, hogy jól esik neki, mert még jobban rá nyomta hátsóját nemi szervemre, amitől egy hatalmasat nyögtem. Megannyi pózt próbáltunk ki az nap este.
Egy órája lehettünk akcióban, amikor már nem bírtam tovább. Kutyapózban voltunk, s nagyokat nyomva egyszer csak elsültem. Én se voltam kielégítve már egy jó ideje, nagyot élveztem. Négy adagban adtam ki magamból telemet, miközben testem reszketett. Erősen szorítottam, mert úgy éreztem mindjárt elszállok. Harmadszorra szexeltünk akkor, de ilyen jó még egyszer sem volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.17 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 genius33 2012. 12. 6. csütörtök 07:34
Nemrossz smile
#1 Törté-Net 2012. 12. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?