Advent

Szavazás átlaga: 6.59 pont (41 szavazat)
Megjelenés: 2012. december 6.
Hossz: 6 758 karakter
Elolvasva: 1 313 alkalommal
December első vasárnapja volt, egy napja folyamatosan havazott.
Tizenhat évesen már nem az ajándékok miatt vártam a Karácsonyt, mert már mindenem megvolt, amit egy magamfajta diák kívánhatott. Szép lakásban laktunk Óbudán, szüleim rendesen dolgoztak, biztonságban is éreztem magam.
Sajnos ezen a szép napon apuék munkahelyi konferencia miatt nem tudtak otthon lenni, ezért egyedül gubbasztottam a nappaliban, mivel a televízióban nem adtak semmi kedvemre valót, zenét hallgatva merültem el gondolataimban.
Egy órája meditálhattam, mikor a telefonom. Nem néztem meg, hogy ki hív, csak felvettem. A barátom hívott. Mondta, hogy haza értek a versenyről, és ha van kedvem, találkozhatunk.
Kaptam is az alkalmon, s áthívtam. Rendkívül izgatott állapotban kezdtem készülődni. Gyorsan összedobtam egy muffint, felmostam, felraktam vizet a teának és gyorsan lezuhanyoztam.
Már két hónapja együtt voltunk, és nagyon jól alakult a kapcsolatunk. Úszás-edzésen jöttünk össze, mondhatni teljesen véletlenül, de ez most nem is számít.
sok dologban hasonlítottunk: öltözködésben, testalkatilag és gondolkodásmódban is.
Vagy öt napja nem találkoztunk, ezért nagyon vártam a pillanatot, amikor átölelhetem. Nem is kellett sokat tétlenül üldögélnem.
Kattant a zár, és ott állt előttem életem első szerelme. Arcán a tőle megszokott sármos vigyorral köszöntött. Akkor nekem megállt az idő. Újra átölelhetem Balázst, és egy csodálatos estét tölthetek el vele. Kicsit lezsibbadva invitáltam be, s még mielőtt levette volna havas ruháit a karjaiba ugrottam. Alig bírtam leplezni örömömet, hisz olyan voltam, mint egy kétéves kisgyerek, aki kapott egy csomag csokoládét.
Levetette a már vizes kabátját, s a nappaliba siettünk. Ott ledobta táskáját, és büszkén mesélte el a versenyen szerzett élményeit, és mutogatta érmeit. Mindketten nagyin boldogak voltunk, s ebben az állapotban fogyasztottuk el a másodpercek alatt elkészített édességet. Evés után megnéztünk egy filmet, amit végig smároltunk. Mikor vége lett kacéran utalgatni kezdett megkeményedett péniszére, amit tisztán éreztem a hátamban. Direkt mozgattam is magam, az estének nem volt még vége.
Elindultam a szobán felé, kértem, hogy kövessen.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.59 pont (41 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Törté-Net
2012. december 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1