A+ A-

Apás hónap

Már 15 éves koromban tudtam, hogy más vagyok, és sokat olvastam róla, hogy mi is van velem pontosan, de nem ez segített igazából önmagam megismerésében.
Nyáron anyukámnak el kellett mennie egy egyhónapos konferencia és továbbképzésre Franciaországba. Jó volt a viszonyunk, bár keveset láttam, mert légi-utaskísérő volt. Egy szép házban éltünk hárman: apa, anya és én. Szüleim sohase veszekedtek, mindig jók voltak hozzám. Apával több időt töltöttem, lazább munkaideje miatt. Felnéztem rá, mióta az eszemet tudom. Mindent megadott nekem, reggel mosolyogva ébresztett és havonta elvitt valahova, hogy érezzem szeretetét. Magas, erős ember volt, 8 éves kora óta futott, és kondiba is járt. Valahol titkon nagyon tetszett nekem, vonzódtam a szőrös, nagy, izmos emberekhez, és apa pont olyan volt, mint a férfi, akit magam mellé képzeltem.
Anya elment. Szomorúan ültem a világos, frissen takarított nappaliban, és valami vígjátékot néztem, míg apa hazaért. Nekifogtunk ebédelni, de mindketten szótlanok voltunk. Nem is történt semmi említésre méltó azon a héten.
A következő szerdán a gépem előtt ültem, és elkezdtem felnőtt filmeket nézni, majd maszturbálni. Egyedül voltam, úgy hat óra lehetett, ez idő tájt szokott apa hazaérni, de nem nagyon foglalkoztam vele. Nem hallottam az ajtó nyílását. Hírtelen az ajtómból egy öblös hang szólított meg. Összerezdültem, és próbáltam eltakarni péniszem, és elkattintani az oldalról, de már mindegy volt, mert lebuktam. Hátrafordultam vörös arccal, mert nagyon szégyelltem magam. „Mindent megadott nekem, és ez a hála? Többet sohase fog elvinni magával, tuti.” Ez zakatolt az agyamban. Forgott velem a szoba, és legszívesebben kiugrottam volna a nyitott ablakon, de tudtam, hogy az még nagyobb fájdalmat okozna neki. Hátranéztem, de meglepetésemre egy mosolygó arc fogadott.
-Miért vagy betojva ,- elnevette magát - most azt hiszed, megtöröm a jeget és lesózok egy pofont?
Nem válaszoltam, felvettem az alsógatyámat és kimentem a konyhába. Szótlanul kimertem a tésztát, amit vacsorára készítettem, és elkezdünk enni. Fura mód apa nagyon beszédes volt, a diákcsínyeiről beszélt, s nagyon vidámnak tűnt. Felajánlotta, hogy elpakol helyettem, így evés után azonnal zuhanyozni mentem. Gyorsan kész lettem, bementem a szobámba, és elkezdtem újra gépelni.
Hangokat hallottam a fürdőből, amiből tudtam, hogy ősöm is követi példámat. Hosszan tisztálkodott, majd átjött a szobámba. Megkérte, hogy kapcsoljam ki a számítógépet, és menjek át hozzá. Így is tettem, s mikor bementem hozzá éppen öltözött, de csak egy alsónadrágot vett magára. Nagy nemi szervén feszült a fehérnemű, és mikor végignéztem rajta elkezdett bizseregni a testem. Gyors egy díszpárnát tettem az ölembe, mert féltem fel fogok izgulni, és elég volt az égésből aznapra.
Oldalán feküdve lágyan kezdett el beszélni velem. Kérdezett szexuális életemről, ami addig egy szopásból állt, de elmondtam neki. Őszintén kitálaltam mindent, s mikor élménybeszámolót tartottam neki orgiámról elkezdett dudorodni a farka. Próbáltam nem odanézni, de nem tudtam megállni, hogy pillantásokat vessek rá. Mosolyogva nézett rám, mikor egyértelműen a férfiasságát bámultam, és rám kacsintott. Szédülés fogott el, és elindult a fantáziám. Arra gondoltam, hogy mennyire jó lenne látni az álló farkát meztelenül, oh bárcsak megmutatná.
Parázna gondolataim közben nem is figyeltem kifele, csak a falat bámultam, és arra lettem figyelmes, hogy apa elkapja a kezemet, s a pénisze felé kezdi húzni. Visszarántottam a karomat ijedtemben, erre furcsa arckifejezéssel kérdezte:
-Na mi van? Csak nézni mered? - elvigyorodott.
-Nem - feleltem halkan - de te mégis csak az apám vagy.
-Igen, és nem szerethetem a fiam? Amúgy is csak segíteni szeretnék, de csak ha akarod.
Ekkor olyan volt, mint egy angyal. Bizalomgerjesztő hangja és gyönyörű teste teljesen megbabonázott, s bár nem tudtam mit is cselekszem pontosan mellécsúsztam, és elkezdtem simogatni. Menten kőkeménnyé duzzadt pénisze, ami nálam kétszer olyan gyors szívverést eredményezett. Mikor már a szédülésem élvezhetővé vált elkezdett csókolgatni, majd óvatosan számba nyomta nyelvét, ami egy másik dimenzióba emelt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.27 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 szuszoka199601 2014. 03. 25. kedd 18:02
hi
#4 senatorboy84 2012. 12. 12. szerda 16:30
Szerintem jó kis történet, bár elgondolkodtató...
#3 v-ir-a 2012. 11. 25. vasárnap 22:51
pocséknak nem nevezném, d eremélem a fiam nem így veszti el a szüzeségét smile
#2 cervelo 2012. 11. 23. péntek 18:07
Még mindig pocsék.
#1 Törté-Net 2012. 11. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?