A+ A-

Klaudia 3-4. rész

3. rész
Egymás mellett álltunk a liftajtó előtt, és néztük a kijelzőn, ahogy a lift emeletről emeletre közeledik. Körülnéztem a folyosón, de sehol senki. Jobb kezemet rátettem Klaudia bal fenekére, amit csak a miniszoknya takart. A vékony szöveten át éreztem teste melegségét.
Klaudia hangosan szuszogott és rám nézett. Láthatóan zavarban volt. Pillantásában úgy keveredett az elfogódottság és a bujaság, hogy majdnem elnevettem magam. Gyors körülnézés után még merészebb lettem, és hirtelen mozdulattal felhajtottam a rövid szoknyát.
Klaudia fülig elvörösödött a benne kavargó érzésektől, de nem tiltakozott, csak még hevesebben szuszogott és jobbra-balra ringatta a csípőjét, amikor ujjaim végigsimították csupasz alfelét, majd megállapodtak a már enyhén átnedvesedett szeméremajkak között. Közben egy pillanatra én is zavarba jöttem és majdnem abbahagytam ténykedésemet, amikor valaki - fehér bőre alapján egy újonnan érkezett vendég - elhaladt mellettünk.
- Az életbe’ nem hittem volna, hogy ezt meg merem csinálni - sziszegte Klaudia a fogai között.
- De hát még csak most kezdjük! - mondtam neki mielőtt beszálltunk volna a liftbe, és gyengéden megcsókoltam a fülcimpáját.
Klaudia válasz helyett kis hátizsákjában kezdett matatni, mintha keresne valamit.
- De ahogy látom, nemsokára rá fogsz jönni az ízére. Állj gyorsan abba a sarokba, és emeld fel a szoknyádat!
Klaudia nem tudott - vagy talán nem is akart - tiltakozni. Egyszerűbb volt nem okoskodni és követni az utasításaimat. A lift lassan haladt lefelé a hatodik emeletről, ahol laktunk, és mázlink volt, mert senki nem akart beszállni. Klaudia a lift hátsó sarkába támaszkodott, csípőjét enyhén széttárt lábakkal előretolta, amitől miniszoknyájának derékrésze egészen a köldökéig felcsúszott. Úgy tűnt, ez nem zavarta Klaudiát, mert mintha valamiféle furcsa büszkeséggel tolta volna előre a borotválás után még nőiesebb altestét.
Így - ha csak pillanatokig is - premier plánban láthattam a punciját. A szőrtelen nagyajkak közül jól láthatóan kandikáltak ki a kis szeméremajkak. Pont az ágyéka magasságában tartottam a polaroid fényképezőgépet, s most villámgyorsan három felvételt készítettem vele, és a színes képeket a bal kezembe csúsztattam.
* * *
Másnap reggel Klaudia ébresztett, és az éjjeliszekrényen álló digitális órára mutatott. Fél tíz volt, tehát az esti diszkó után majdnem tíz órát aludtunk egyvégtében.
- Fantasztikus volt tegnap - kezdte Klaudia. - Már csak az is, hogy bugyi nélkül az étkezőbe menni, aztán meg táncolni a diszkóban - kuncogott. Úgy látszik, ez tette rá a legnagyobb hatást.
- Nem is szólva a simára borotválásról - folytatta. - Ez külön is izgató érzés volt. És hozzá még a fotók, amiket a szobában meg a liftben csináltál. Azt hiszem, igazad volt. Nagyon gyorsan rájöttem a dolog ízére.
,Milyen egyszerű volt’ - gondoltam. Korábban sem tartottam prűdnek, de hogy az éjjel a diszkó utáni vízparti séta közben az egyik elhagyatott helyen egyszerűen hagyta, hogy kielégítsem a nyelvemmel...! Milyen jóízű volt a tánctól megizzadt csupasz pinája! Vénuszdombja és szeméremajkai még mindig makulátlanul simák voltak. Tiszta őrület.
Na meg aztán utána, a szobánkban, ahol lefekvés után ő kényeztetett el engem, hogy visszaadja délutáni tartozását. Egymás után legalább három fantasztikus orgazmust szerzett a nyelvével.
Most, reggeli ébredésünk után ő ment először zuhanyozni, s amíg én zuhanyoztam, ő felöltözött, mert le akart menni reggelizni.
- Na, jössz már? - kérdezte sürgetően, míg én is felöltöztem. - Vagy ezzel csalogassalak? - kérdezte, és felemelte könnyű nyári ruhája alját, ami alatt meztelen volt. Úgy látszik, ma önként lemondott a bugyiról.
- Te aztán átkozottul gyorsan tanulsz, te gazember! - vigyorogtam rá.
Megreggeliztünk, aztán lementünk arra a strandrészre, amit már előző nap kineveztünk a "saját" strandunknak. Levetettük a ruhánkat, leterítettük a homokba a gyékényeinket és fürdőlepedőinket. Természetesen Klaudia is anyaszült meztelenre vetkőzött. Ahogy leheveredett a gyékényre napozni, kedvtelve néztem gyönyörű testét.
Egy alapos szemlélőnek nem kerülhették el a figyelmét szépen felívelő szeméremajkai, amelyek kettészelték domború vénuszdombját, hogy aztán eltűnjenek a combjai között. Mindez nemcsak szép, hanem borzasztóan kívánatos is volt.
- Gyerünk a vízbe! - mondtam, miután fölébe hajoltam és szájon csókoltam.
Felálltam és felhúztam Klaudiát is, aki kissé kábultan hunyorgott az éles napsütéstől.
A víz nem volt hideg, de mindkettőnk szeméből kiverte az álmot. Vagy ötven méterre a parttól volt egy tutajszerű, üres fémhordókra szerelt, deszkapallókból ácsolt stég, amit napozószigetnek használtak, de most nem volt rajta senki. Fölkapaszkodtunk rá, én magamhoz húztam Klaudiát, átöleltem és szájon csókoltam. Mellünk összeért, s én éreztem a víz hidegétől felálló mellbimbóit. Forró, bensőséges csókban forrtunk össze.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2016. 11. 17. csütörtök 05:44
Nekem a kepek is nagyon tetszettek...
#7 listike 2014. 03. 26. szerda 06:52
Közepes.
#6 papi 2014. 03. 17. hétfő 05:09
Elmegy
#5 A57L 2013. 12. 30. hétfő 04:16
Nem rossz.
#4 Bikmakkocska 2013. 01. 11. péntek 07:17
Gyenge. 2.
#3 cervelo 2012. 10. 29. hétfő 08:42
Egész jó.
#2 Rinaldo 2012. 10. 29. hétfő 06:07
Nagyon jó történet,jó lett volna ha seggbe is kúrja a nagy néger fasz őket.
#1 Törté-Net 2012. 10. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?