A+ A-

Puncipercek

Új, éjszakai show indul. Selymes fényekkel elárasztott díszletben, ledéren öltözött szépasszony várja, hogy ráközelítsen a kamera, miközben a főcímzene lassan elhalkul:
- Köszöntöm kedves nézőinket! Szekeres Nóra vagyok. Régóta hiányzott már a magyar televíziózásból egy mindent megmutató, szexualitással foglalkozó műsor. Senki ne kiáltson egyenjogúságért! Hetente jelentkező magazinunk címe: Puncipercek, nem véletlenül! Elsősorban férfinézőinknek szól majd a kínálatunk, sok-sok puncival, mellőzve a finomkodó, sejtetős erotikát. Célunk, hogy egyszerre szórakoztassunk és tájékoztassunk. Reméljük, hogy sok nőt is a képernyő elé tudunk csalogatni ezzel a stílussal. Nem akarok csalódást okozni, mielőtt bemutatnám műsorvezető társamat... - félretéve a mikrofont, halkan beúszó kísérőzenére kibújik mélyen dekoltált ruhájából a csinos műsorvezető. Csábos mosollyal végigsimítva kebleit elkalandozik a keze és leveszi a tangáját is. Profi manökenként pózolva, lassan körbefordulva mutatja meg karcsú alakját, látszik, hogy nagyon élvezi a pillanatot, de ezzel még nincs vége.
- Nézzétek meg a puncimat! - mondja, szeme kacéran csillan, ahogy leül a bordó kanapéra. Tudja jól, hogy ezzel a ’mindent, de azonnal’ hangütéssel a suttyomban tévéző suttyó kamaszoknak milyen nagy örömöt okoz. Lábait felhúzva előbb zártan, majd széles terpesszel mutatja be gyönyörű rajzolatú szeméremajkait. Demonstrálva, hogy tényleg nem bíznak majd semmit a képzeletre, két kézzel még jobban szétnyitja a bejáratot, pár másodpercig kitartva a pózt mielőtt folytatja feladatát.
- Nos, remélem, minden fórumozónk elégedett, akik már hetek óta ilyen kezdést követeltek a honlapunkon. Most pedig bemutatom Bettit, aki állandó segítőm lesz.
- Ezek után én már csak azzal tehetnék mélyebb benyomást, ha kezdésként feldugnám magamnak a mikrofont! - libben be túláradó jókedvvel a sportosan karcsú, teljesen pucér lány.
- Osszuk be a muníciót, majd a következő adást ezzel nyitjuk. Addig még egyeztetünk a technikusokkal. - nevet Nóra. - Nemrég láthattuk az első, casting filmedet. 55 perces, szépen fényképezett klip, amiben a-tól z-ig mindent végigcsinálsz, ami mostanában szokásos. Milyen volt a forgatás?
- A stáb nagyon profi volt. Maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel. A partnerem is nagyon jó volt, igazi egyéniség, akinek van kisugárzása és jó vastag fasza. - fokozza kellő obszcenitással a hangulatot a bájos Bettike.
- Melyik volt a legnehezebb rész? Az anál?
- Nem, azt egyébként is sokat gyakorlom és mindig könnyen ment. Inkább a mélytorok volt nehéz, de azt hiszem, hamar belejövök majd.
- Láttam a filmet, fölösleges aggódnod, mert nem látszik rajtad, hogy problémát okozna a dolog. Mi lesz a következő munkád?
- Azt hiszem, egy leszbikus film, amit már nagyon várok. - bámul a segéd műsorvezető olyan tekintettel, mintha ott, rögtön elkezdené a forgatást új kolléganőjével.
- Izgalmasan hangzik és ma még lesz ilyen riportunk is. Most azonban beszélgessünk a segédeszközökről. Itt van velünk Molnár Ilona, aki egy különleges és nagyon mutatós készlettel érkezett hozzánk.
Kikerülhetetlen a kereskedelmi tv-s műsorokban megszokott esetlenség, ahogy a stúdió egyik sarkából a másikba sétálnak, de ez sokkal kevésbé zavaró, mert ilyenkor láthatjuk, hogy milyen kecsesen viselik meztelenségüket a magazin háziasszonyai.
Az első vendég előtt áttetsző hengerek, csepp- és még összetettebb alakú tárgyak sorakoznak, amit a műsorvezetők azonnal végigtapogatnak, alaposan megvizitálnak. Közben a dekoratív hüvelybevalók anyagáról, tervezésük menetéről érdeklődnek. Hosszan elidőznek a méretezés kérdésénél. Azt is megtudhatjuk, hogy Ilona (az adás hangulatát megtörve ruhát viselő, cégét kissé zavartan képviselő hölgy) melyik típust használja rendszeresen. Elháríthatatlanul ott lebeg a levegőben a használat bemutatása. Végül Betti vállalja, hogy becsúsztat egy hengert, de Nóra addig cukkolja, míg végül inkább az egyik méretes, körte alakú modell mellett dönt. A - máris közönség kedvenccé vált elbűvölően közönséges - segéd showgirl feltérdel a masszív díszlet asztalkára, hogy a kamera mindent jól lásson, és magabiztos lendülettel ráereszkedik a méretes játékszerre. Az operatőr ráközelít, tényleg csak az eszköz talpa látszik ki, nem csalás, nem ámítás! Még párszor megismétli a látványos mutatványt, majd a puncilevétől nyirkos mintadarabot visszaadja a megilletődött Ilonának, aki undorodva megpróbálja csak két ujjal átvenni, de kiesik a kezéből. Általános derültség a stúdióban.
- Ügyes voltál. - dicséri kolléganőjét Nóra. - Valószínűleg most már minden nézőnk túl van az első spriccelésen..., hiszen ez a műsor ezért van. - obligát nevetgélés.
A következő vendég már a főkanapén várakozik.
- Köszöntöm Koroknai Stefánia doktornőt, aki megújította szexuálterápiát azzal, hogy minden tanácsát azonnal kipróbáltatja a pácienseivel, hogy így felügyelhesse fejlődésüket. - mondja bizonytalanul remegő hangon a műsorvezető.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.09 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 09. 29. hétfő 07:31
Nem rossz írás.
#4 hairy_pussy 2014. 06. 18. szerda 06:44
ez jó smile
#3 papi 2014. 04. 11. péntek 08:21
Egész jó
#2 sipospista 2012. 06. 12. kedd 13:30
kicsit fura de jo ..folytatást
#1 Törté-Net 2012. 06. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?