A+ A-

A kávé illata 6. rész - Éva gondolatai

- Szia Évikém! Bejöhetek? - hallottam Anikó a szomszédasszony hangját az ajtóból, miközben épp átöltöztem, készültem munkába.
- Persze gyere csak. Igyál egy kávét. - válaszoltam. Péter fiam is felébredt már, kinn volt a konyhában. Alsó és póló volt rajta. Nem számított vendégre így korán reggel. Alsóján láttam a dudort, mint majdnem minden reggel egy ideje. De hát, ez a természetes. Kamasz. Láttam, hogy Anikó figyelmét sem kerülte el a merev farok. Péter be is ment gyorsan a szobájába, mi pedig leültünk Anikóval kávézni, de én elgondolkodtam.
- Mi a baj Évi? Olyan gondterheltnek látszol? - hallottam meg a hangját.
- Hmmm. Hát nézd meg ezt a fiút. Nem sokára 17. Itt a nyár, és itthon ül. Nem megy szinte sehová. Ismerkednie kellene, barátkozni, udvarolni a lányoknak. Nem?
- De igen. Azt kellene ebben a korban. De hát nincs előtte minta. Nincs férfi a családban akitől azt látná hogy udvarolni kell.
- Á ne is mondd. A volt férjemtől épp emiatt váltam el. Folyton a nők után futott. Hűtlen volt. Nem akartam hogy Peti is ilyen legyen, ezért nem beszéltem vele soha ilyenekről.
- Akkor itt a baj Évikém. Prűdnek nevelted a fiadat. A szexről, az udvarlásról beszélni kell egy családban. Gondolom meztelen nőt sem látott még. Honnan fogja tudni mit kell velük tenni? - kuncogott Anikó.
- Ami azt illeti látott már. Van néhány pornó magazin a szobájában. - kuncogtam én is.
- És te ilyen pornó magazinokra akarod bízni a szexuális felvilágosítását? Nagy hiba lenne. Tessék szépen nyíltan beszélni a szexről, ne legyen tabu a meztelenség. Egy családban ez természetes.
- Úgy gondolod? Egy ideje én is gondolkodtam már ezen, hogy változtatok a nevelésén. De nehezemre esik hozzá kezdeni. Olyan kis szégyenlős. Sosem mutatkozik ruha nélkül.
- És te Évi? - kérdezte.
- Nem nem. Én sem. Én nem vagyok szégyenlős, de mint mondtam nem akartam hogy olyan legyen mint az apja. Azt hittem így megvédem.
- Hát akkor, változtass ezen, mert így nehéz lesz neki lányokkal kapcsolatot kialakítania.
- Lehet, megpróbálom. Lehetőségünk lesz talán egy hétvégét eltölteni a Balaton parton. Remélem ott majd tud ismerkedni lányokkal.
Ennyiben maradtunk Anikóval. Munkába menet a buszon elgondolkodtam ezeken a dolgokon. A volt férjem miatt önkéntelenül is úgy neveltem Pétert, mintha férfi és nő között nem létezne szexuális kapcsolat. Reménykedtem, hogy majd felnőttként talál egy lányt, akivel hűségben, szeretetben éli le az életét. Elhatároztam hogy mindent megadok neki ami csak telik tőlem, sok munkát vállaltam az áruházlánc ellenőrzési osztályán, ahol emiatt meg is becsültek. Sajnos a munkahely nem volt túl biztos. Szinte évente volt kisebb nagyobb leépítés. Rettegtem ilyenkor, nehogy én kerüljek lapátra.
Gábor a főnököm régóta bókolgatott, udvarolt nekem. Én már az elején tudatosítottam benne, hogy nem akarok tartós kapcsolatot. Félreérthetetlen célzásokat tett, hogy ha előre akarok lépni, vagy fizetésemelést szeretnék, esetleg hogy ne engem építsenek le, ez ügyben tehetnék pár dolgot. Így hát beadtam a derekamat. Lefeküdtem vele néhányszor. Hol benn az irodában, hol elvitt az autójával valami csendes helyre. Igazából nem is bántam, mert szükségét éreztem én is az ölelésnek, és a szexnek.
Otthon ugye nem várt rám férfi, csak magamnak okozhattam örömet. Amit meg is tettem idővel egyre sűrűbben, mivel a fiam szobájában találtam néhány pornó magazint. Eléggé profánul az ember képébe nyomták a részleteket is. Szex mindenféle pózban, szopás, nyalás, a nők arcán csorog le a sperma. Elképzeltem milyen hatással lehet ez a kamasz fiamra. Később nem is csalódtam, megtaláltam takarítás közben a szobájában a maszturbálásai félreérthetetlen bizonyítékait. Összeszáradt zsebkendőket, foltokat a lepedőn.
Mikor 16 éves lett, egyre többször hallottam a szobájából a lihegést, a nyögéseket. Sokszor ilyenkor én is kielégítettem magam, izgatott hogy valaki más is a gyönyört éli át a lakásban. Egyébként nagyon udvarias, kellemes modorú srác volt. Engem is a tenyerén hordozott, bármit kértem tőle mindent azonnal teljesített, segített nekem. Egy dolog zavart, még pedig az hogy Peti eléggé félszeg fiú lett, nem nagyon udvarolt lányoknak. Nem is tudok kapcsolatról. Pedig igazán fess fiatalember lett. Magas volt, igazán jó képű, izmos mindenütt, de leginkább a mellkasa volt roppant férfias.
Tombolt a nyár, engem pedig furdalt a lelkiismeret, hogy nem tudunk elmenni nyaralni. Örömmel hallottam arról, hogy a cég egy jutalom hétvégét tervez a legjobb dolgozóinak, egy Balaton parti hotelban. Elhatároztam hogy ezt én megszerzem magamnak és a fiamnak. Meg is környékeztem Gábort, aki egyből levette mi a helyzet, és ki is használta. Arra számítottam, hogy kefélünk egy jót, végre én is kielégülök, mert már rég volt részem a gyönyörben. De nem. Ő nem így gondolta. Nem érdekelte hogy nekem is jó legyen, mivel tudta hogy az üdülésre hajtok.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.89 pont (120 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#19 Jani47
2018. 07. 15. vasárnap 21:33
Folytatás!!!! Válaszolok rá!
#18 Koriander
2014. 09. 10. szerda 19:19
Jó sztori, de itt nem kéne abba hagyni! Válaszolok rá!
#17 zsuzsika
2014. 05. 11. vasárnap 18:17
Jó,de miért nem folytatod? Válaszolok rá!
#16 A57L
2014. 05. 11. vasárnap 08:23
Nem rossz a vége sem. Válaszolok rá!
#15 kukucska
2013. 12. 6. péntek 17:42
Közkívánatra kéretik folytatni a történetet a 7.résszel!!! smile
De térjünk vissza az ifjú titán, Peti(mit én) szemszögéből történő elmesélésre. smile Válaszolok rá!
#14 Chester
2013. 11. 5. kedd 07:47
Nekem kevés történet izgstja fel a fantáziámat,de személyes kedvencem ez a story. Miért nem írod már meg a folytatását? Nagyon várom! smile Válaszolok rá!
#13 listike
2013. 07. 27. szombat 07:08
Szeretném ha folytatnád. Válaszolok rá!
#12 Bikmakkocska
2013. 05. 8. szerda 17:19
Folytasd! Válaszolok rá!
#11 zsorzs29
2013. 03. 30. szombat 10:07
Nagyon jó sorozat!Folytatást kérek. Válaszolok rá!
#10 Bikmakkocska
2013. 02. 6. szerda 20:38
Bajban vagy babám, úgy bíz! Válaszolok rá!
#9 mackó2009
2012. 10. 25. csütörtök 15:00
Szép kerek a történet. Válaszolok rá!
#8 Rinaldo
2012. 06. 13. szerda 13:39
Mérnem kérte meg a fiát.hogy bassza meg végre hisz ugyis azt akarja. Válaszolok rá!
#7 Shavo
2012. 06. 1. péntek 22:48
Jól írsz, de ebbe a részbe kevés volt a szex. Válaszolok rá!
#6 gerontofil
2012. 06. 1. péntek 19:46
Nekem tetszett ez a rész is! Kérlek írjàl még! Válaszolok rá!
#5 deajk2008
2012. 06. 1. péntek 08:10
Rebecca gondolatait folytatva! Arról nem is beszélve, milyen hülyeség, hogy erkölcsi kérdést csinálnak belőle. Véleményem szerint a családon belüli szex tiltását a törvénynek nem szabadna, hisz ez inkább hálószoba téma, mintsem a hatalom, vagy a közvélemény dolga, ráadásul a diktatúrákra jellemző az, hogy a kormány minden területen szabályoz!!---én mint történész állíthatom ezt. Mindenki, aki élni akar ezzel éljen törvény által, tehát a törvényből vegyék ki e passzust. úgy tudom van olyan ország, ahol megengedik. Válaszolok rá!
#4 Rebecca
2012. 06. 1. péntek 07:23
Ez gyakorlatilag az 5. rész csak az anya szemszőgéből , értelme nem sok tényleges szex nélkül Válaszolok rá!
#3 genius33
2012. 06. 1. péntek 06:31
nyes Válaszolok rá!
#2 genius33
2012. 06. 1. péntek 06:30
Érdekes de jó smile Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 06. 1. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!