A+ A-

A kávé illata 1. rész

Nagyon meleg volt azon a nyáron. Igazi kánikula. 16 voltam, egy szexuálisan sanyarú sorsú fiú, akinek valahogy nem jöttek össze a dolgai a lányokkal. A hormonok persze tomboltak, mindenem odaadtam volna, hogy végre elmondhassam: Már nem vagyok szűz, megkaptam egy nőt!
A nyári szünet már 1 hónapja tartott. Nemigazán tudtam magammal mit kezdeni, untam az utcai lógást a haverokkal, a focit, a bicajt. Legalább lányok is lettek volna közöttünk. De nem! Így esély sem volt az udvarlásra. A velem korú lányok igazából szóba sem álltak velünk, nekik az idősebb srácok imponáltak már. Irigykedve néztük ahogy esténként összebújnak velük a parkban a padokon, és kezük rejtett helyeken vándorol.
Azon a reggel is épp ilyenekre gondoltam az ágyban, mikor anyám hangját hallottam a konyhából:
- Peti! Gyere reggelizni!
Felkaptam egy pólót, és gatya póló kombóban kivánszorogtam a konyhába. Anyám egy nagy áruházban dolgozott, és mióta apám elhagyott bennünket, több műszakot is bevállalt, hogy fenntudjuk magunkat tartani. Hol reggel ment el, hol délután dolgozni. Leültem az asztalhoz, miközben ő kávét készített oda, majd elment átöltözni. Gondolataimba újra előjöttek azok a meztelen női képek, amit egy - két német magazinban látok nap mint nap, amiket a szombáman rejtegetek. Egy haverom apja hozta külföldről, és akkoriban (80 - as évek) puncit egy magamfajta fiú nem nagyon láthatott másutt. Kincsként őriztem, és mikor csak tehettem, ezeket lapozgatva vertem ki a farkam, és hoztam egy kis megkönnyebbülést szexuálisan túlfűtött gondolataimba. A kávéfőző hangos kotyogással zökkentett ki a puncik bűvköréből, a kávé illata átjárta a konyhát, és kiszökkent a konyha nyitott ablakán is, amely a bérház közös udvarára nézett. Felálltam az asztaltól, hogy kiöntsem a lefőtt kávét, és elzárjam a gázt. Az ablakon kipillantva Anikó, a negyvenes éveiben járó szomszédasszony sziluettjét vettem észre elhaladni, amint épp hozzánk tart. Óh gondolhattam volna. Ha meghallja a kávéfőző hangját az udvaron, legtöbbször bejön egy ingyen kávéra. 2 gyors kopogás, nyílt a bejárati ajtó, és hallottam is már a hangját:
- Szia Évikém. Bejöhetek? - szólt be hangosan az ajtótól, de már jött is be az előszobába. Anyám is megjelent a szobaajtóban.
- Persze gyere csak. Épp most főzöm a kávét. Kérsz egyet?
- Az jól fog esni. - Mondta Anikó, és mivel épp szemben álltunk egymással, furcsa tekintetére lettem figyelmes, melyet követtem, és.... Jajjanyám! Anikó a sátrat nézi a bokszerem elején.
- Szia Petikém! - szólt mosolyogva hozzám.
- Mi szépet álmodtál?
- Ööö szia....semmi különöset.
Elzsibbadtam hirtelen a szégyentől. Álló farokkal fogadom a szomszédasszonyt, egy szál gatyában! Micsoda égés. Gyorsan tennem kellett valamit. Ahogy csak tudtam, beiszkoltam a szobámba, és felöltöztem. A két nő eléggé sokáig trécselt még a konyhában, majd anyám elment dolgozni.
Este már az ágyban voltam, előkészítve a szexlapokat egy jó kis farokverésre. Vártam nagyon a megkönnyebbülést. Lapozgattam az újságot, vertem a farkam, de rájöttem, nem is ezekre a nőkre gondolok most, hanem Anikóra. Ahogy a farkam nézi. Egy nő. Az én farkam. Erre a gondolatra el is élveztem rögtön. Anikó és én? Lássuk csak: Anikó kb. 45 éves lehet. Anyámtól idősebb pár évvel. Rég elvált, egy lánya van aki jó ideje férjhez ment, így egyedül él. Anikó maszek fodrász, legtöbbször itthon berendezett fodrászatában fogadja a vendégeit. Anyám szerint rossz hírű nő. Bár ezt nem tudom mit is jelenthet, de biztosan olyat, ami egy férfinak csak jó. Testileg nőies. Az évek alatt szépen kikerekedett, az én szememben a mellei hatalmasok, már amennyit ruhán keresztül láttatni enged. Férfival nem nagyon láttam, de az is igaz hogy nem is figyeltem ilyenekre. Áááh. Kisfiú vagyok én ehhez. De ha mégis? Meg kell próbálnom. Kell egy jó terv! Egész éjjel ezen járt az agyam, majd nagy nehezen elaludtam...
Reggel anyám már nem volt itthon mire felébredtem, így neki álltam kávét főzni. Előtte persze kinyitottam a konyhaablakot, hagy jöjjön be a reggeli friss levegő, de leginkább hogy messzire vigye a szellő a kávé illatát. Újra bokszerben voltam, ezúttal póló nélkül. Farkam eléggé ágaskodott már, várva Anikót. Ez a tervem része volt. Bár nagy határozottság nem volt bennem. Mi lesz ha meglátja az álló faszomat, és hangosan kinevet, elmondja az esetet a sarki fűszerestől kezdve az összes szomszédnak, és még anyámnak is. Elbujdokolnék szégyenemben. De akkor is. Muszáj végre dugnom. Kell hogy enyém lehessen önnön valójában egy igazi meztelen nő, nem csak ami papírra van nyomtatva. Hogy végig simogathassam, felfedezhessem a testet. Belemárthassam farkam az igazi punciba.
Lesz ami lesz. A kávé lefőtt, sziluett megjelent, kopogás, ajtó nyílik. Nincs visszaút.
- Szia Évikém! Bejöhetek?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.03 pont (96 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2013. 07. 24. szerda 04:23
Nem rossz.
#10 Bikmakkocska 2013. 05. 8. szerda 17:16
Jól sikerültek a folytatások.
#9 Bikmakkocska 2013. 02. 6. szerda 20:39
Közepes.
#8 mackó2009 2012. 10. 25. csütörtök 14:56
jó kezdés
#7 sipospista 2012. 06. 12. kedd 13:15
nagyon tetszik
#6 Kaszkadör 2012. 04. 10. kedd 09:48
smile
#5 tiborg 2012. 04. 2. hétfő 06:04
Jo eloszo,csak igy tovabb.....
#4 joozsi 2012. 03. 18. vasárnap 02:50
Joó!
#3 v-ir-a 2012. 03. 17. szombat 16:44
egész jó kezdés...
#2 Rinaldo 2012. 03. 16. péntek 08:16
Jó a történet.
#1 Törté-Net 2012. 03. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?