A+ A-

A kávé illata 2. rész - Úton a tudás felé

Földöntúli mosollyal tántorogtam a szobámba. Nem tudtam kiverni a fejemből ami velem történt. Még a gatyámat sem vettem fel, élveztem a meztelenséget, és elégedett voltam a világgal. A következő napokban ha eszembe jutott Anikó, és hogy mit művelt velem, máris maszturbálnom kellett. Viszont mihamarabb szerettem volna újra vele lenni. Hajtott a vágy. Anyám sajnos otthon volt a következő napokban. Aztán 4 nap múlva, Anikó újra ott kávézott anyámmal a konyhában, én is kimentem hozzájuk. Mikor anyám másfelé figyelt, oda suttogtam Anikónak, hogy "holnap!!!". Mosolygott, majd rám kacsintott.
Reggel nagy volt az izgalom bennem. Hamar odatettem a kávét, kinyitottam az ablakot. Féltem is ugyanakkor, hogy újra hamar végem lesz, és Anikó csalódott lesz bennem. A kávé lefőtt, de Anikó nem jelentkezett. Sokáig vártam, és csalódott voltam. Már arra gondoltam, vágyaim könnyítésére maszturbálok, mikor nyílik a bejárati ajtó, és Anikó hangját hallottam:
- Hello! Bejöhetek? - susogta.
- Óóó Anikó! Már azt hittem nem is jössz! - rohantam szinte felé, és épp hogy bezárult az ajtó, máris átöleltem, és csókolgatni kezdtem ahol csak értem. A nyakát, az arcát, a száját.
- Óh drágám. Csillapodj egy kicsit. - kacagott. - Egy vendég volt nálam. Nem tudtam hamarabb jönni.
A fehér fodrászköpeny volt rajta, ami szép belátást engedett a mellei közzé, és alul combközépig ért. Lenyúltam, és hátul a combjára tettem a kezem, és felsimítottam egész a fenekéig, be a bugyi alá.
- Anikó! A múltkor annyira csodálatos volt nekem. De tudom hogy hamar végem lett. Szeretném ha te is átélnéd amit én. Hogy neked is olyan jó legyen.
- Gyere üljünk le. - mondta, majd kézen fogva behúzott a konyhába, ahol leültünk.
- Főztél kávét? - kérdezte. - Kérek egyet.
Kitöltöttem mindkettőnknek, elé tettem a kis csészét, majd leültem elé.
- Szóval, - ivott egy korty kávét - azt szeretnéd ha nekem is jó lenne.
- Igen. Nagyon szeretném ha együtt lehetnék veled, és te is élveznéd.
- Jól van, jól van. A múltkor tényleg kicsit gyors voltál. Otthon kellett segítenem magamon.
- Tényleg? Te őőőőő maszturbáltál?
- Igen. Nem szégyenlem. Ha felizgulok szoktam én is. Mostanában leginkább csak az jut sajnos. Tudod, nekem is jó lenne ha lenne egy állandó partnerem, de nem akarom elkötelezni magam. Volt néhány férfi a férjem után, de vagy a lakásomra hajtott, vagy iszákos volt. Ilyenek. Szóval nekem is kényelmes lenne ha mi együtt lehetnénk, de akkor ez tényleg maradjon titokban, és semmi elköteleződés. Csak szeretkezés. Megértetted?
- Igen. Persze.
- És tényleg csináljuk úgy hogy én is élvezzem. Szeretem a szexet, de ehhez olyan partner kell, aki adni is szeret.
- Taníts meg engem mindenre, ami neked jó! Mindent tudni szeretnék rólad!
- Hát, meglepődnél ha most mindent a nyakadba öntenék - kuncogott. - De majd talán egyszer, ha eléggé érett leszel, majd mutatok dolgokat. Most gyere ide - suttogta, és újra magához húzott, mint legutóbb.
De most ő is felállt, én megfogtam a derekát, ő pedig elkezdte kigombolni a köpenyét. Előtűnt melltartója, majd a kissé gömbölyű hasa, végül az egész kicsi bugyija is. A köpenyt levette magáról. Teljesen magával ragadott a látvány, a nőből áradó bujaság. Ráhajoltam a melleire, és elkezdtem csókolgatni, kezeimmel meg erősen masszírozni. Ő hátranyúlt közben és kikapcsolta a melltartót, amely a földre esett. Mellei súlyosan hullámoztak a gravitációnak engedelmeskedve. Azonnal rájuk buktam, és elárasztottam csókokkal, nyelvem bekalandozta teljes terjedelmüket.
- Hmmm. Ez finom amit csinálsz fiú! - súgta, majd fejemet tolta lefelé a hasáig, ott is csókoltam amit csak értem. Ujjait beakasztotta bugyija pántjába, és elkezdte lassan letolni. Aztán, elém tárult a PINA. A bikinivonal szépen fazonírozva, de egyébként egy igazi szőrös punci. Elámultam. Végre! Egy punci ami az enyém. Lefagytam egy időre minden bizonnyal.
- Na kigyönyörködted magad drága? - kérdezte Anikó halkan.
- Nem birok vele betelni. - válaszoltam.
- Hát csak folytasd amit elkezdtél, jól esik. - ezzel leült a székre, odahúzott magához, és fejemet lenyomta a puncijához.
Meglepődtem kissé. Képeken már láttam ilyet, hogy szájjal kényeztetik egymást az emberek, de úgy gondoltam ilyet csak pornószínészek csinálnak. Belecsókoltam, és utána körbe - körbe.
- Gyerünk fiú! Használd a nyelvedet. - szólt rám. Kiült a szék szélére, és széthúzta punciját hogy jól hozzáférjek. Nem akartam csalódást okozni, így hát kidugtam a nyelvem, végig nyalogattam fentről le, majd vissza többször is. Húsos nagyajkai csillogtak és csúszósak voltak a nyáltól. Mutató ujjával a csiklóját izgatta, így ott is nyalogattam mire felnyögött, majd lejjebb merészkedtem, rá leltem a barlangra. Oda is bedugtam a nyelvem. Közben egyre nedvesebb volt az egész punci. Jó illata volt, és én a nyelvemmel dugtam szinte, majd vissza tértem a csiklóhoz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.09 pont (76 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 07. 24. szerda 04:24
Jó írás.
#6 Bikmakkocska 2013. 05. 8. szerda 17:18
Elég jó.
#5 mackó2009 2012. 10. 25. csütörtök 14:56
bonyolódik
#4 tiborg 2012. 04. 2. hétfő 06:13
jol fejlodik es igaz lehet,merty en is hasonloan kezdtem!!!
#3 Rinaldo 2012. 03. 26. hétfő 06:48
Nagyon jó a történet,ahogy bevezeti a szexbe.
#2 joozsi 2012. 03. 26. hétfő 05:11
Jó.
#1 Törté-Net 2012. 03. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?