A+ A-

A kávé illata 4. rész - Rajtakapva...

Álltunk hárman egymással szemben, egy furcsa háromszöget alkotva. Anyám, Anikó és én meztelenül. Anikó láthatóan zaklatott volt, arcát pír borította. Anyám beharapta a szája szélét, teljesen elmerült a gondolataiban. Látszott, egyikünk sem tudja mit lehet ilyen helyzetben mondani. Anikó mozdult először, megfordult és elment. Anyám is, én is le voltunk fagyva. Majd ő láthatóan kezdte felfogni a helyzetet. Végig mért, tudatosult benne a meztelenségem.
- Öltözz fel! - mordult rám. Bementem a szobámba, és az átélt sokk miatt bebújtam az ágyba. Egész estig ez az eset járt a fejemben. Szégyelltem is magam, de egy dolog foglalkoztatott legtöbbet. Az, hogy élveztem a meztelenséget mindkét nő előtt. Anyám előtt is. Megriadtam kissé a gondolattól. Számomra nagyon bűnös dolognak tűnt, hiszen mi nem vagyunk egy nyílt család ahol megszokott egymás testének látványa. Nem is emlékszem olyan esetre kiskorom óta, amikor valamelyikünk is ruha nélkül mutatkozott a másik előtt. Az is igaz, hogy apám már nagyon rég elhagyott minket, és ketten maradtunk, egy nő és egy fiú.
Eljött az este. Anyám kopogott, majd benyitott a szobámba.
- Nem vagy éhes Péter? - kérdezte csendesen.
- De igen. Kicsit. - lassan beljebb jött, majd leült az ágyamra.
- Tudod, nem tartom helyesnek amit csináltatok. Illetve azt hogy a szomszédnővel... Bár be kell látnom hogy lassacskán felnősz. De azért várhattál volna ezzel még.
- Nem tudtam várni Anya. Egy ideje már annyira vágytam hogy megtörténjen, hogy már fájt. - Meglepődtem saját őszinteségi rohamomon. Eddig soha nem beszéltem Anyámmal ilyen intim dolgokról.
- Elhiszem kisfiam. Tudom hogy a férfiak hogy működnek. Nem hibáztatlak. Átgondoltam a dolgot, talán túl is reagáltam ezt kissé. Tudtam hogy nem sokára férfi leszel, de hogy ilyen hirtelen szembesüljek vele és így?!
- Igen. Igazad van. Ne haragudj! Nem kellett volna látnod amit láttál.
Anyám kuncogni kezdett.
- Ami igaz az igaz. Meghökkentő volt. - mosolygott. Közben egészen behúzódott a falhoz, lábait áttette a lábaimon. Csak a vékony pléd választott el tőle. Huhhh. Ha tudná hogy én azóta meztelen vagyok, biztosan nem lenne ilyen bátor. Kezével megsimította az arcom, le egészen a vállamig, majd a mellkasomon megpihentette.
- És mondd csak. Mióta tart ez a dolog?
- Kb. három hete.
- És sokszor voltatok együtt?
- Elég sokszor. Amennyiszer csak lehetett.
- Na akkor gondolom sokat tanultál, és mindent tudsz a nőkről.
- Háát, ezt még nem tudom felmérni hogy mindent tudok - e. - közben lekászálódott az ágyról, és elkezdte pakolászni a szétszórt ruháimat.
- Gyere csináljunk egy gyors vacsorát. Én már farkaséhes vagyok.
Tovább pakolászott, szerintem nem gondolta hogy alsó nélkül vagyok az ágyban. Belegondoltam, hogy egész délután az járt a fejemben milyen jó érzés volt meztelen lenni. Változtatni fogok az eddigi gyakorlaton, és ha neki nem tetszik, akkor majd szól legfeljebb. Bátorságot gyűjtöttem, és kipattantam az ágyból. Farkam jó formában volt az izgalmas helyzettől, nem volt merev, de súlyosan lengedezett mozdulataimtól. Odamentem a szekrényhez, kihúztam a fiókot és alsót kerestem.
- Látom már nem szégyenlős fiatalember. - hallottam anyám mosolygós hangját.
- Ugyan Anya. Láttál már. Többet is mint szerettem volna. - kuncogott egy kicsit, és éreztem magamon tekintetét. - De ha téged zavar, akkor lehetek szégyenlős ezek után is.
- Engem ugyan nem. Amúgy is nagyon meleg van. Na együnk valamit.
Ezen az estén megváltozott valami. Sokkal bensőségesebb és őszintébb lett a viszony kettőnk között. Sokat beszélgettünk, és nem kerültük el a régebben tabunak számító témákat sem. Anyám mesélt szerelmeiről, kapcsolatairól. Jól körülírva, de néha még a szexuális kalandjaiba is betekintést engedett. Cserébe sokat kérdezősködött az Anikóval való kapcsolatról. Mikor, hol, milyen volt? Anikót sajnos rosszul érintette hogy így lebuktunk. Egy hétig nem is láttam. Egyszer mikor vendég volt nála, akkor mentem át, bízva abban hogy így beenged. Mikor készen lett a munkájával leültünk megbeszélni a dolgokat. Attól tartott, hogy Anyám nagyon megharagudott rá. Elmondtam neki, hogy Anyám is megbánta már a kirohanását, és rájött hogy akkora tragédia azért nem történt. Így viszonyuk lassan felengedett, néha már beszélgettek is egymással. Mi pedig folytattuk kapcsolatunkat, de most már csak nála jöttünk össze, és csak akkor amikor Anyám dolgozott. Bennem is megváltozott valami. Nem érdekeltek már a meztelen nők a magazinokból. Éjszakánként álmomban Anikóval szeretkeztem, de legtöbbször mikor felém fordult Anyám nézett rám. Eleinte nagyon megrémített a dolog. De élvezés közben már legtöbbször Anyámra gondoltam és akkor elégültem ki teljesen. Az ő testére vágytam. Titokban vizsgáltam őt, rájöttem mennyire szép és bájos nő. Közepes termetű, csinos, filigrán. Rövid barna haja kiemeli a nagy szemeit. Mindig ügyelt hogy elegáns legyen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.06 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2014. 05. 11. vasárnap 08:21
Egész jó lett.
#11 Bikmakkocska 2013. 05. 8. szerda 17:11
Elég jó.
#10 mackó2009 2012. 10. 25. csütörtök 14:58
kiváló a folytatás
#9 sipospista 2012. 06. 12. kedd 13:17
szuper történet...
#8 Shavo 2012. 04. 11. szerda 01:02
Szerintem is jó.
#7 v-ir-a 2012. 04. 10. kedd 20:53
nagyon jó lett....
#6 x124 2012. 04. 10. kedd 19:32
Szuper!
#5 Kaszkadör 2012. 04. 10. kedd 10:27
Mikor lesz kész az 5. rész ?
#4 Rinaldo 2012. 04. 10. kedd 07:40
Nem elég,hogy a szomszéd asszonyt megdugta,még az anyjára is rá izgult.
#3 joozsi 2012. 04. 10. kedd 02:46
Továbbra is joó!
#2 tiborg 2012. 04. 10. kedd 02:17
O.K. fejlodik.....
#1 Törté-Net 2012. 04. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?