A+ A-

Shanelle és Falon

Shanelle körülnézett, de nem volt egyetlen ajtó sem a közelben. És Falon nem úgy tűnt, mint akinek nincs semmi baja. Úgy festett, mint aki valamiért kényelmetlenül érzi magát.
Sokkal gyengédebben, ezúttal nyilvánvaló aggodalommal szólalt meg újra:
- Falon...?
A férfi kinyitotta a szemét, és elhúzta a száját.
- Elvesztem.
Shanelle értetlenül nézte.
- Elvesztél, vagyis nem tudod, hogy hol vagyunk? Falon felsóhajtott.
- Igen.
Shanelle egy hosszú pillanatig csodálkozva meredt rá, mielőtt megszólalt:
- Milyen méltatlan befejezés, nem igaz?
A férfi bosszús pillantása láttán elmosolyodott, majd egy pillanattal később kitört belőle a nevetés. Ő is nekivetette a hátát a falnak, a hasát fogta, és elöntötte a szemét a könny a kacagástól. Amikor csillapodott kissé a jókedve, elkövette azt a hibát, hogy Falonra nézett, mert a férfi változatlanul kétségbeesett arckifejezése láttán újabb nevetőgörcs kapta el.
Lélegzetért kapkodott, amikor érezte, hogy a férfi keze a tarkója felé nyúl, hogy magához húzza a testét. Shanelle nem próbált ellenállni. Nem tudta, hogyan történhetett, hogy a férfi ügyetlensége feletti nevetéstől megenyhült Falon iránt, de így történt.
- A bátyádnak igaza volt - suttogta a férfi a fülébe. - Nem tudod, milyen tiszteletet érdemel egy harcos.
- Én ezt nem mondanám. Mély tiszteletet érzek minden kiváló tulajdonságod és képességed iránt. - Majd ráfektette az állát a férfi mellkasára, és rámosolygott. - Csak ne rajzolj nekem térképet, ha esetleg szükségem lenne rá, oké?
Falon viszonozta a mosolyát, és Shanelle - nek elakadt a lélegzete, ahogy belényilallt, milyen lehetetlenül gyönyörű ez a férfi. Veszélyt jelző hangok szólaltak meg a fejében, de Falon keze már a derekát fogta, és lassan felemelte magához. Shanelle megpróbálta elkerülni a férfi ajkát, igazán próbálta, és legalább két másodpercen át sikerrel is járt, de azután megadta magát az elkerülhetetlennek. Mivel ezúttal úgysem menekülhetett volna sehová, úgy látta, jobban teszi, ha minél jobban kiélvezi a férfi ízét, még mielőtt Falont elragadná a szenvedély. .. és a csókja rendkívül élvezetesnek bizonyult.
- A hely megint nem alkalmas - sóhajtotta a férfi Shanelle ajkaiba.
- Ez nem a te napod, igaz?
- De az lesz - ígérte Falon, majd megkérdezte: - Ott vagy, számítógép?
- Itt a hajón, természetesen - felelte Brock, és nem volt szüksége további magyarázatra arról, mire volt szükségük. - Menjetek vissza az utolsó lifthez, majd egy emeletet felfelé, és azután jobbra. Ott már tudni fogod, hol vagy.
Shanelle felnyögött, ahogy Falon a karjába vette és lassan elindult vele. De most, hogy nem érezte a férfi csókját, visszatért a félelme.
Ezúttal azonban harcolt ellene. Legalábbis megpróbálta. Végül Falon nyaka köré fonta a karjait, megszorította, és a fülébe suttogta:
- Még mindig félek.
Falon még szorosabban ölelte.
- Tudom. Bárcsak megszabadíthatnálak a félelmeidtől már azelőtt, hogy egyesülünk, kerima, de biztosan tudom, hogy utána nyomtalanul elszállnak majd.
- Megismételnéd az utolsó ajánlatodat, és megengeded, hogy én diktáljam az iramot?
- Nem tehetem. Túlságosan kívánlak. Meg kell hogy érintselek. De most már az enyém vagy, az én feladatom, hogy megvédjelek, még saját magamtól is. Nem fogsz fájdalmat érezni, amikor egyesülünk, erre megesküszöm neked. - Megállt, hogy lepillantson a lányra, és a tekintetéből sugárzott a gyengédség. - Higgy nekem, Shanelle! Bízz bennem!
Ez nagy kérés volt, de Shanelle - nek nem volt más választása.
- Rendben.
Falon hálás mosolyától még a lélegzete is elakadt.
Falon ágya hatalmas és ódivatú bútordarab. A kabin is meglehetősen nagynak számított egy hajó méreteihez képest, sha - ka'ani szemmel azonban kicsi volt. Shanelle semmi esélyt nem kapott rá, hogy körülnézzen benne. Egyenesen az ágyra fektették, és ahogy Falon megállt fölötte, hogy levegye a kardját, majd a bracsát, Shanelle akkor sem tudott volna másfelé nézni, ha akar. De nem akart.
Olyan gyönyörű férfi volt ez a harcos, széles mellkasával, vastag karjaival. Shanelle igyekezett nem gondolni az erejére, ahogy nézte őt, de ez nem volt könnyű feladat, hiszen látványosan dagadoztak az izmai. Inkább arra a gyengédségre emlékeztette magát, amit a férfi legutóbbi ölelésükkor tanúsított, és arra az önfegyelemre, amit ma bizonyított... valamint az ígéretére, hogy ezúttal nem lesz fájdalom. Hinnie kellett neki. Bízott benne, hogy Falon megtartja, amit ígért.
A tekintete végigsiklott a férfi testén, még ott is, ahová a félénksége nem engedhette volna. Ez utóbbit talán jobb lett volna elkerülnie, mert megborzongott a nyers férfiasság, a vad vágy eme látványától, és a pillantása visszarebbent a férfi arcára. Falon szemei azonban gyengédségtől fénylettek, nem zavarodott szenvedélytől, ahogy melléfeküdt az ágyra. Shanelle azonban még így is a mellkasára tette a kezét, megnyugtatásra vágyva.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.89 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2013. 06. 6. csütörtök 15:30
Egész jó
#3 v-ir-a 2012. 06. 3. vasárnap 00:17
jaj de nagyon tetszett....1xűen imádom a sci-fi eme formáját (is) folytatást is kérek minél előbb
jah és 9 pont
#2 genius33 2012. 05. 31. csütörtök 07:51
Nemrossz smile
#1 Törté-Net 2012. 05. 31. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?