A+ A-

Privát masszázs 2. rész

Írta: Sleepystories
Fordította: Pavlov
(pavlov.urasag@gmail.com)
[...] és mikor megfordult, a vőlegényét találta maga előtt.
Hogy került ide? Ez a hely gyakorlatilag a világ végén van, és a recepciós szerint ez VIP szolgáltatás volt, exkluzív, privát... Vajon most haragszik? Hirtelen egyáltalán nem tűnt jó ötletnek a pasijával együtt újra visszatérni ide. Itt most vérengzés lesz. Ez biztos.
- Miattam ne hagyjátok abba. Láthatóan jól éreztétek egymást.... - lépett közelebb a férfi ragyogó szemmel, zsebredugott kézzel. - Még szerencse, hogy ez a hely olyan kihalt, különben mindenki hallhatta volna a nyögéseidet, ahogy ezek a pasik szétbasznak.
A lány kinyitotta a száját, hogy megszólaljon, hogy kimentse magát, hogy mondjon valamit, de nem tudott megszólalni. Csak nézett a vőlegényére némán, ajkairól még csepegett a sperma, és Faustino keze még a hajában kószált.
- Nézz végig magadon - mérte végig a barátja tetőtől talpig, megnézte a lány nedvességtől csillogó combját és tátongó punciját, az apró izzadságcseppeket a hátán és a karján. - Jó volt? Tetszett, hogy így szétbasztak?
A lány még mindig nem tudott válaszolni.
- Gyerünk - lépett a férfi közelebb kis mosollyal -, mostmár elmondhatod, hogy mennyire élvezted. Nyilvánvaló a sok nyögésből. Jó volt két faszt érezni magadban? Jó volt így kiterülni, élvezni ezeket a hatalmas faszokat?
A lány ijedten bámulta a vőlegényét. Mióta állt ott? Most gúnyolódik vele, vagy... élvezte, amit látott?
- Mióta vagy itt... mióta nézel... minket? - pihegte.
- Ó, kicsim... Már naaagyon hosszú ideje... - szélesedett vőlegénye mosolya, és közelebb lépett hozzá, hogy megérintse. Érezte a levegőben a kefélés illatát, ami még a trópusi szellőben sem oszlott szét. Kezét a lány vöröslő fenekére tette. Lassan végighúzta ujját a lány izzadt bőrén, egészen a kicsike fenéklyukáig. Ott megállt, picit megnyomta, és figyelte, hogyan sóhajt fel erre a lány, és elvigyorodott.
- Hát legalább nekem is maradt valami - fordult Carmine-hoz, és a két férfi egymás szemébe nézett. - Milyen volt?
- Még nem végeztünk - válaszolta Carmine -, és ha jól látom, a kielégülést nem igazán... ismeri... - hallgatott el vádlóan.
A pasi a lány mögé lépett, végighúzta kezét az izzadt popsin, mint krétát egy táblán. Közben Carmine szemébe nézett.
- Úgy hallottam, maga garantálni tudja. Jó ajánlásai voltak.
- Nem értem, mi folyik... ti ismeritek egymást? - tette keresztbe Ms. Baur a lábát, és egyik férfiról a másikra nézett.
- Nem ismerem ezt a férfit, még sohasem találkoztunk - mondta Carmine.
- Hát, tudtam, hogy erős hatást tesz majd rád, Carmine, és a barátod... Faustino, ugye? Ő is méltó a hírnevére.
- Ezt nem értem - mérte végig Carmine gyanakodva. Ez az idegen úgy beszélt velük, mintha mindez a terve része lett volna.
- Carmine, a csajomnak vannak bizonyos igényei, amiket egyedül nem tudok kielégíteni, és biztos akartam lenni benne, hogy... hogy is mondjam... jó kezekben lesz - fogta meg a barátnője kezét, és a masszázsasztalnak dőlt. - Te nem csak fantasztikus masszőr vagy, de Faustino biztosított róla, hogy nem bírsz majd ellenállni a csajomnak.
Carmine dühösen nézett a barátjára, aki szélesen vigyorgott. Tudhatta volna. Az efféle trükközés Faustinora vallott.
- Tudom, milyen a csajom - folytatta a vőlegény. - Kíváncsi vagyok, mire gondoltál, amikor először megpillantottad... - hallgatott el, és figyelte Carmine arcán a friss emlékképek hatását.
Ms. Baur mozdulatlanul ült, le volt döbbenve a fejleményektől. Dühös volt, amiért a vőlegénye felültette, megkönnyebbült, amiért a vőlegénye nem volt dühös, és ha mélyen magába nézett, nemcsak felizgulva és kielégítetlenül érezte magát, hanem úgy látta, hogy Carmine és az ő masszív farka még mindig elérhető a számára. Négykézlábra állt, hátraült a sarkára, melle a karjai közé lógott. Beleharapott alsó ajkába, és kissé megfeszítette a hátát, mellkasát Carmine felé nyomta ki. A férfi elkerekedő szemekkel nézte, aztán kérdően pillantott a lány vőlegényére, és látta, hogy az elégedetten mosolyog. A lány felémászott, mint egy gyönyörű macska, válla és lába finoman mozgott, mint egy lopakodó oroszláné. Lehet, hogy Carmine-nak vannak fenntartásai az összeesküvéssel kapcsolatban, gondolta, de nem fogja hagyni, hogy ez a jó kis farok odavesszen. A vőlegénye felélépett, viszatette kezét a lány fenekére, és várakozóan nyalta meg az ajkát. A lány Carmine felé mozdult.
- Mmmm, Carmine. Igazad volt, még nem vagyok kielégülve - dorombolta a lány. - ... és megígérted, hogy könyörögni fogok a kegyelemért. Kétszer.
Végighúzta körmét a férfi mellkasán, aztán kézbe fogta a férfi zacskóját, körmével finoman végigkaristolt rajta.
Carmine felnevetett, és megint a kezébe fogta a lány fejét, magához húzta, és szenvedélyesen megcsókolta. A fenekénél fogva felhúzta magához, és ágaskodó farkához szorította finom testét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.56 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2013. 07. 19. péntek 05:53
Nagyon jó
#6 Pavlov 2012. 08. 20. hétfő 09:20
Köszönöm a dicsérő szavakat!
#5 tiborg 2012. 08. 20. hétfő 05:34
Kituno !!
De nem ertem a pontozast? ez a fejezetepp olyan jo,has nem jobb,mint az elso resz es a pontozas csak 2/3-a az elsonek ! Erdekes.....
#4 v-ir-a 2012. 05. 23. szerda 01:06
ez nagyon élvezetes...szinte láttam magam előtt, mint egy filmet...10 pont
Rebus én is smile
#3 Pavlov 2012. 05. 21. hétfő 17:43
Huh! Élőben is?
#2 Rebecca 2012. 05. 21. hétfő 08:02
Imádom a gruppent .
#1 Törté-Net 2012. 05. 21. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?