A+ A-

Privát masszázs 1. rész

Írta: Sleepystories
Fordította: Pavlov
(pavlov.urasag@gmail.com)
- Az 30-ast, az 60-ast vagy az 90-est?
- Hmm... Melyiket ajánlja?
- Hádd én mondjuk az 90-est választanám, Seniorita, de az már az deluxe csomag lenni.
- Deluxe csomag? Az mit takar?
- Dos hombres, quatros manos.
- Hmmm... lehet ezt még fokozni?
- Si, Seniorita. A hezsszínnel. Válassz VIP sátor és nem zavar semmi, gyönyörködhet hullámok. Nincs máss a környék senki.
- Hhmmm... jól hangzik! Legyen az!
A lány megadta a szobaszámát, és a part felé fordult, kíváncsi volt, merre lehet a VIP sátor. A Nap már lemenőben volt, és ő már a megérkezése óta vágyott egy jó kis alvásra.
Jorge egy kis golfautóhoz kísérte, és figyelte, hogyan csavarodik a lány lábaira a fehér pamutszoknya, amikor beül. A lány keresztbe tette a lábát, a kocsi vázának támaszkodott, és fehér nyári kalapja alól figyelte, hogyan csapódnak a hullámok a partnak. Az autó kis kerekei ösvényt hagytak a világos homokban. A lány mosolyogva lerúgta szandálját, és leérintette menet közben lábujjait a homokszemekhez. A nap melegítette sarkát és lábát. Hangosan felsóhajtott, és a lemenő napba nézett.
Jorge vezetés közben figyelte. Szerette az amerikai nőket, és ez itt különösen szép volt. "Puneta!" ismételgette magában. Tetszett neki, hogy mindenhová bikiniben mennek. Tetszett neki túlméretezett napszemüvegük és kalapjuk, akárcsak a mellette ülő lányé, akinek a szoknyája ráadásul hosszabb volt a szokásosnál, de vékonyan és feszesen tapadt a combjára. Ehhez illő fehér bikinifelső volt rajta, ami elég keveset takart. Még a lábkörmei is illettek mindehhez: precízen fehérre voltak pingálva. "Puneta!" mormolta ismét a férfi.
A lány Jorge-re nézett, és érzékelte, hogy elhagyták maguk mögött a hoteleket. A tenger lüktetésétől nem érezte, milyen messze jöttek a szállodától. Tíz perc múlva megpillantotta a sátort. A kihalt part tele volt a fürdőzők lábnyomaival. A kocsi megállt, a lány rendes borravalót adott a sofőrnek, aki a sátorra mutatott és elhajtott.
A Nap már majdnem teljesen a látóhatár mögé ereszkedett. A lány lejjebb húzta kalapja karimáját, s annak védelméből nézett körül. A homok a sátor körül szépen el volt gereblyézve. Nem tudott ellenállni a kísértésnek, lerúgta a szandálját, és belegázolt a finom homokba.
A türkizkék ég összeolvadt a sötétkék óceánnal, s a sátor élénkebb színfolttá változott. Az árnyékok megnőttek körülötte. A sátorban egy masszázsasztal volt, ahonnan jól látható volt a víz, így a benne fekvő minden búját-baját rábízhatta a hullámokra, miközben profi kezek masszírozták ki belőle a feszültséget. A lány beljebb lépett: lágy zenét hallott, ami finoman kacskaringózott ki a függönyök között.
Az asztal két végénél két férfi állt hátuk mögött összefont kézzel, figyelő őrszemekként, büszkén feszítettek egyenruhájukban. A lány belépett a sátorba, levette kalapját és napszemüvegét, letette őket a meleg homokra, és az asztal fejénél álló férfire mosolygott. Az megfogta a lány feléje nyújtott kezét, és finoman ráhajolt, megcsókolta a csuklója fölött:
- Üdvözlöm, seniorita - dörmögte.
Magas, kidolgozott testű férfi volt, láthatóan nem idevalósi. Zakóját középen két gomb fogta össze feszesen. Napok óta nem borotválkozhatott, borostája érdessé tette az arcát.
- Itt átöltözhet, és ha valamire szüksége lesz, csak szóljon. A nevem Carmine Estacion, a segédem pedig senior Cruz. Az asztal alatt vannak törölközők, fürdőköpeny, és többféle innivaló.
Carmine megfordult és meghúzott egy vastag szalagot, mire karamellszínű függönyök gördültek le a sátor négy oldalán. Senior Cruz és Carmine Estacion eltűntek a függönyök mögött és vártak.
A lány mozdulatlanul állt, kíváncsi volt, melyikőjük veszi majd őt kezelésbe. Senior Cruz helybélinek tűnt, és bár eddig nem szólalt meg, valószínűleg csak spanyolul tud. Magasabb volt, mint a legtöbb mexikói férfi, de azért nem magasabb a kollégájánál. Mindketten erősnek és ügyesnek tűntek, és a lány rádöbbent, hogy máris vonzódik hozzájuk.
Kioldotta szoknyáját, a földre engedte. Carmine mosolyogva figyelte, ahogy a Nap megrajzolta a lány árnyékát a sátor függönyén, és nagyot nyelt. Közben a lány a bikinijét is letolta magáról, a férfi ezt már ámulattal nézte. Tudta, hogy bajban van.
- Puneta! - mormolta halkan senior Cruz.
- Carmine, felhúzná a függönyt? - kérdezte a lány. - Szeretném látni az óceánt.
- Seniorita, nincs magán a köpeny, sem a törölköző!
- Carmine, tegye, amit mondtam!
Carmine felhúzta a függönyt. A karamellszínű anyag lassan felfedte az alkonyi tenger csodálatos látványát. A hullámok könyörtelenül dübörögtek a parton. Küzdelmük végtelen volt, erejük csodálatos. A lány beszívta a vizes homok illatát, és megremegett. A nedves homok sötét tükörként verte vissza az ég fényét. A szél enyhe volt, finoman borzolta a bőrét és belekapott a hajába. Karját a feje fölé emelte, és megfeszítette a hátát, mély levegőt vett, aztán dorombolt, mint egy cica. Direkt engedte így ki a levegőt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 feherfabia 2016. 10. 3. hétfő 06:26
Nagyon jó!
#15 papi 2013. 07. 19. péntek 05:52
Ez nagyon jó, közsi
#14 tiborg 2012. 08. 20. hétfő 01:30
Pavlovian mester forditas.
#13 Pavlov 2012. 05. 16. szerda 14:53
Köszönöm! Örülök, hogy ennyi olvasónak tetszett!
#12 genius33 2012. 05. 16. szerda 11:05
Tényleg jó lett! smile
#11 Pavlov 2012. 05. 15. kedd 06:56
Köszi!
#10 cityoftroy 2012. 05. 14. hétfő 22:11
Ez ismét nagyon jó Pavlov Mester !
#9 Pavlov 2012. 05. 14. hétfő 21:38
Köszi!
#8 x124 2012. 05. 14. hétfő 19:03
Szuper!
#7 Pavlov 2012. 05. 14. hétfő 18:38
A folytatás már kész, fel is töltöttem, valószínűleg 1-2 nap múlva jön!
#6 joozsi 2012. 05. 14. hétfő 14:46
Ez is nagyon joó!
#5 zsuzsika 2012. 05. 14. hétfő 09:13
Folytatás lesz?
#4 deajk2008 2012. 05. 14. hétfő 07:34
remélem a völegény is beszáll, és remélem a völegényt is megdugják, jó volna ha ez lenne a folytatás biszex gruppi az a király
#3 Pavlov 2012. 05. 14. hétfő 07:19
Köszike!
#2 genius33 2012. 05. 14. hétfő 06:39
Jóóóó smile
#1 Törté-Net 2012. 05. 14. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?