A+ A-

Testvéri szeretet

Tomi vagyok egy 22 éves, átlagos testalkatú srác, van egy bátyám Gabi, ő 23 éves. Mindig is a nők érdekeltek, de egy éve rá kellett jönnöm hogy ez nem elég, másra is szükségem van. Egy vasárnap este benyitottam a fürdőszobába Gabi pedig épp akkor jött ki a zuhany alól, ott állt előttem teljesen meztelenül, láthattam a szép farkát, formás fenekét és gyönyörű felső testét, de akkor még semmi ilyenre nem gondoltam csak becsuktam az ajtót és kész. De este az ágyamban azon kaptam magam hogy, arról fantáziálok hogy milyen jó lenne szopni és milyen jó lenne ha valaki jó alaposan megkefélne és főleg ha ez Gabi lenne. Ez nagyon furcsa de leírhatatlanul jó érzés volt. Ahogy teltek - múltak a hetek, a szám és a seggem szinte könyörgött egy faszért, de nem mertem próbálkozni hiszen mégis csak a testvérem, gondoltam arra hogy valaki másnál kellene inkább szerencsét próbálni de én csak Gabit akartam, szinte szerelmes lettem a bátyámba. Így hát nem maradt más mint a "véletlenül" rányitás miközben öltözik, a még "véletlenebb" tapizások, leskelődés amikor a fürdőben van illetve a kacérkodás Gabival - sokszor hajoltam le és toltam ki a seggem mikor a közelemben volt és ha előtte mentem mindig tekertem a csípőmet - és persze az idő közben beszerzett vibrátor igen gyakori használata. A műfasz, mint kezdőt eleinte kielégített, de egy idő után minden lyukam egyre inkább kívánt egy igazi kemény faszt!! És igen, nem rég megtörtént végre amire oly régóta vágytam!
Egy péntek délután egyedül voltam otthon, szüleim rokonoknál voltak Gabi pedig időközben nagy bánatomra elköltözött de szerencsére sűrün hazajárt. Én készülődtem hiszen a szokásos péntek esti buli ideje volt, egyszer csak csengettek, Ő volt az. Az itthoni barátaival ment ő is bulizni. Nyolckor mindkettőnk elment a maga ismerőseihez. Én éjfél felé haza indultam, gyaloglás közben csak Gabira tudtam gondolni. A gondolataim és az alkohol hatására mikor hazaértem már teljesen be voltam indulva, egyből felmentem a szobámba, levetkőztem és elkezdtem verni a farkam közben simogattam magam majd elővettem a vibrimet, rácsúsztam és egyre gyorsabban kezdtem lovagolni és egyre hangosabban nyögtem. Már egy jó ideje ment a vágta mikor észrevettem hogy Gabi az ajtómban állt és ki tudja mióta nézi ahogy öcsikéje a kis barátján vonaglik. Nem szólt semmit csak nézett, de az én számon se jött ki egy szó sem, majd egyszer csak annyit mondott "fújj, mit csinálsz!?" majd kiment a szobából.
Nem tudtam mit tegyek de kis gondolkodás után bementem a szobájába, az ágyán ült én pedig meztelenül álltam előtte, arra gondoltam vagy megteszem most vagy soha. Beleültem az ölébe és megcsókoltam, először tétovázott de aztán visszacsókolt, nagyon érzéki ajkai vannak, hihetetlenül jó érzés volt. Nyakon csókoltam majd a fülébe súgtam halkan hogy "akarlak, kívánlak, dugjál meg!" Ekkor erősen megmarkolta a seggem és most ő csókolt, ellenálhatatlanul, nem volt választásom, nem mintha akartam volna! A csók közben kezeinkel alaposan körbejártuk egymás testét. Ismét nyakon csókoltam majd haladtam lefelé, mellbimbóit csókolgattam, nyalogattam, a hasát és belső combjait puszilgattam és igen ott volt, ott volt a kőkemény merev farka ami csak rám várt, beleborzongtam. Először a golyóit puszilgattam, nyalogattam majd bekaptam és a nyelvemmel masszíroztam őket. Ez is tetszett Gabinak de láttam az arcán hogy mire vágyik, elkezdtem verni a faszát majd hosszában végig nyaltam párszor, adtam egy puszit a makkjára és elkezdtem finoman nyalogatni, ajkaimmal kényeztetni, közben a golyóit a kezemmel maszíroztam, majd egyre beljebb engedtem a számban közben a nyelvem is beindult. Megmarkoltam a seggét és elkezdtem egyre keményebben szopni, a fejem egyre gyorsabban járt a bátyám farkán. Nagyon élveztem erre vártam már régóta, mindent beleadtam hogy Gabi ne akarja ezentúl mással leszopatni magát csak velem, majd megfogta a fejem és elkezdte baszni a számat.
Mikor már levegőt is alig kaptam felálltam és felültem az íróasztalra nekitámaszkodtam a falnak a lábaimat szétraktam és felhúztam őket, tesóm beállt közéjük és elkezdtünk vadul csókolózni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.19 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 guymiki95 2015. 04. 10. péntek 21:58
Remek történet. Már a cím is ötletes.
9p
#6 Józsi39 2012. 06. 13. szerda 16:59
jó volt 10 pont
#5 fisti 2012. 05. 7. hétfő 18:31
minel elobb ird le a folytatast! es szivesen hallanak meg Gabirol is... smile )
#4 genius33 2012. 05. 5. szombat 06:00
Érdekes smile Igazi "Love story" nyes
#3 Rinaldo 2012. 04. 26. csütörtök 08:33
Két homokos jól szétkefélte az öccse segét,megkapta amit akart.
#2 deajk2008 2012. 04. 26. csütörtök 07:17
igen, érdekel...állt a faszom töle, én is szeretnék ribanc lenni, faszra felhuzni magam, a seggemlyukát, és a családi szex még jobban izgat...még ilyet!!
#1 Törté-Net 2012. 04. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?