A+ A-

Az első közös Valentin nap 2. rész - ...és nem bírjuk abbahagyni!

Szeretnélek lágyan csókolni, de érzem rajtad a vágyat, és ez türelmetlenné tesz engem is. Faljuk egymás szájat, és már a kezem is elkalandozik, először csak a nyakad fogom meg és húzlak még közelebb magamhoz, a fogaink összekoccannak, ahogy próbálunk elmerülni egymásban, minél mélyebben. Miközben nyelvünk kéjes csatát vív, a válladat, karodat simogatom, majd megfogom a csodálatos cicidet, alányúlok, kicsit megemelem.
A Te kezed sem tétlen és megérinti a már ébredező farkamat. Az én kezem is lejjebb vándorol, először csak ráteszem az öledre. A kéjtől belenyögsz a számba, és kissé megemeled az alsótested, hozzányomva azt a kezemhez. Erre én felbátorodom és csak úgy, a tenyeremmel elkezdem simogatni a puncikádat, miközben a te sem állsz meg, és először csak egyszerűen a markodba fogod, majd lágyan markolászni kezded a férfiasságomat.
Egész tenyerem az öledre simul, és úgy izgatom lassan és erősen nyomva, s te hátradőlve a párnákra élvezed. Föléd hajolok. és szádat csókolom, de már a nyakad fele veszem az irányt, s fogaimmal óvatosan harapdálva araszolok lejjebb. Érzem rajtad, hogy nagyon várod már, hogy a szám elérje célját, s a nyakad hátrafeszítve felkínálod éhes számnak gyönyörű melleidet. A számmal a csúcsát, de ez már neked kevés. A kezeddel odanyúlsz, a tenyeredben tartod, mint a gyermeket szoptató anya, hogy mohó ajkam könnyebben hozzáférjen.
S én kihasználva a lehetőséget, először csak körbe puszilgatom a bimbót, majd saját éhségemet csillapítva, először csak az ágaskodó rügyecskét szívom be, de egyre mohóbban, egyre többet, s számat oly nagyra nyitom, amennyire csak lehet, hogy minél többet birtokba vehessek a finom, lágy husikából.
Annyira izgat, hogy a kezedben a fegyverem teljesen megduzzad, és nem sok kell hozzá, hogy a tenyeredbe lőjem tejemet. De nem akarom elsietni, ezért ráteszem a kezem a tiédre, hogy ne mozgasd. Közben az enyém nem tétlenkedik, és most már három ujjam simogatja lábad közét. Téged is egyre jobban magával ragad a hév, és többet akarsz. Közben én visszatérek a simogatásodhoz, te pedig a fejemet húzod a kezeddel magadhoz még közelebb, de már jobban nem tudod, mert tele van a szám, az orromon alig kapok levegőt, de földöntúli élvezettel szívogatom a gyönyörű melledet.
Ahogy jobb kezem a lábaid közt egyre hevesebben csúszkál le - föl, három ujjamból a középsőt egyre jobban behajlítom, és érzem, ahogy a lyukacskádból szivárog a nedű. Minden mozdulatnál, mikor hozzáérek a bejárathoz, te egyre feljebb emelkedsz, hogy minél könnyebb útja legyen kezemnek, s hogy a tenyerem jobban dörzsölje a már megduzzadt csiklódat! Ahogy az ujjam lefelé mozog, már nem tud átsiklani barlangod felett, hanem a vége becsusszan egy kicsit a bejáratába. Aztán a következő mozdulatnál is... De már félig csúszik a hüvelyedbe, mire te suttogva mondod:
- Csináld még! - És én örömmel engedelmeskedek a felszólításnak, s a kezem tovább mozog egyre beljebb és beljebb jutva, miközben a számból kijjebb engedem a cicikédet, és most már csak a mellbimbódat szopizom erősen.
- Drágám, most nehogy abbahagyd! - suttogod, és már érzem is, hogy az ujjam egyre nedvesebb, és egyre feljebb emeled a csípőd, már szinte dobálod magad felfelé. A számmal alig tudom tartani a melled, az ujjam teljesen becsúszik minden mozdulatra. és egyszer csak újra megfeszül a tested, miközben érzem, hogy többször egymás után összehúzódik a puncid, fogságba ejtve és megjutalmazva a bátor behatolót, majd ernyedten rogysz vissza az ágyra
Fáradt szám puszilgatja arcodat, kezem még a melleden nyugszik. Rám nézel, és halkan megszólalsz :
- Szeretlek! - Homlokodhoz hajolok, és egy csókot lehelek rá, és szeretnem, ha nem vennéd észre, hogy könnybe lábadt a szemem!
- Én is szeretlek téged! - Aztán érzem, hogy megmozdul a kezed, és a fegyveremet kezded simogatni. Felém fordulsz félig, türelmetlen vagy és fél térdre emelkedsz az ágyon, azzal a szándékkal, hogy száddal kényeztess!
A két ujjad közé fogod és huncut mosollyal, és őrjítő lassúsággal odahajolsz és közben végig a szemembe nézel. Nyelved hegyével megérinted a végét, játszol kicsit a nyílás körül, megpróbálod finoman beledugni, aztán néhány centire elemelkedsz tőle, és élvezettel figyeled, ahogy a nyálad és a belőlem kibuggyanó néhány cseppnyi átlátszó nedű összekeveredve, kis nyúlós fonalként himbálózik kettőnk közt. Aztán még néhányszor megteszed és közben újra rám, emeled tekinteted, és kíváncsian figyeled a hatást. De biztos lehetsz a sikerben, mert a szememet behunyva élvezem, ahogy megpróbálod nyelvedet egyre jobban beerőszakolni a kis nyílásba, és a kezed is érezheti, hogy jó úton haladsz, mert a farkam egyre jobban megduzzad, fejét kidugja csuklyájából és folyamatosan növekedve, szinte már teljes méretében meredezik arcod előtt.
Nyelved elhagyja a csúcsot és teljes egészében körbejáratod a makkomon néhányszor, majd lejjebb, most a peremét kényezteted körbe - körbe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.95 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 v-ir-a 2012. 04. 14. szombat 23:54
ez nagyon szevedélyes,olyan "huh" volt számomra ...10 pont
#2 genius33 2012. 04. 11. szerda 08:00
Hmmm... smile ))
#1 Törté-Net 2012. 04. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?