A+ A-

A családom és én 3. rész

Hát, elindultunk haza! Én, kényelmesen a hátsó ülésen elvetettem magam, és az elmúlt napokra gondoltam, és tervezetem, a majdani nagyi látogatást! A kényelem, a kellemes idő, és biztos a fáradság is közrejátszott, hogy elaludtam. Arra ébredtem, hogy valamit rám dobtak, és azt hallom, hogy ezerért benzint kérek! Kicsit fordultam volna, de akkor éreztem, a farkam kint van a rövidnadrágból! Egy pillanat alatt felébredtem! Nem tudom, hogy hogyan, de a rövidnadrágom slicces része felül ki volt gombolva, és lent is csak két gomb volt begombolva! Így a farkam jelentős része, teljesen szabadon mutatta magát a gatyámból!
Édesanyám megtankolt! Fizetett!
Én pedig, csukott szemmel, de éberen, azon gondolkodtam, hogy mi a fene történhetett?
Már jó ideje elhagytuk a benzin kutat, amikor vettem annyi bátorságot, hogy édesanyámtól megkérdezzem:
- Anya? Miért van kigombolva a nadrágom?
A torkomban dobogott a szívem, amíg megjött a válasz, és közben éreztem, hogy kezd erekcióm lenni.
- Nyöszörögtél, megálltam egy kicsit, és láttam, hogy erősen be vagy keményedve. Ez pedig, így kellemetlen, sőt egészségtelen! Ezért kigomboltam a nadrágod, és egyből, ahogy a szorításból megszabadult, jobban érezted magad!
Hát igen? Csakhogy, akkor anya teljes terjedelmében látott engem? Láttam a kis mosolyt az arcán, és egyáltalán volt számomra megnyugtató! Ezért meg is kérdezetem!
- Anya! Segítettél, hogy kényelmesebb legyen számomra?
És közben éreztem, hogy olyan lehetek, mint a sültpulyka, úgy égtem!
Visszafordult, és nem láttam az arcát,de éreztem, hogy mosolyog, és hangjában is volt egy kis huncutság!
- Igen! Hiszen látod,ki van gombolva!
- Rendben! De nem csak a gombokról van szó!
Préseltem ki magamból, miközben egyre jobban éreztem, kezd olyan kemény lenni, ami már - már kritikus.
- Persze, drágám! Mondtam! Olyan helyzetbe kellett hozni, ami egészséges! Teljesen el volt nyomorodva, és keményen állt! Ezért nyöszörögtél!
A mindenit! Anyám megigazította, sőt úgy igazította meg, hogy nagy része teljesen kint van! Csak, nyeltem, és gondolkodtam, mit is mondjak?
Végül is ő törte meg a kínos csendet.
- Nincs semmi baj, nem kell szégyellni magad. Természetes dolog. Biztos olyan álmod volt, ami felizgatott! Különben is a fiam vagy! Kiskorodtól ismerem a tested! Igaz, az elmúlt egy - két évben, már nem igazán láttalak meztelen.
Aztán elgondolkodott egy kicsit, és folytatta.
- Meglepett, hogy az alatt a pár hét alatt mennyit változtál. Mondtam is! És most az is meglep, bár várható volt, hogy mennyire megférfiasodtál. Korodhoz képest, igencsak férfias vagy! Kezdhetek féltékeny lenni,mert majd jönnek a lányok, és anya mehet a konyhába majd, csak szendvicset csinálni?
És felkacagott!
Én pedig már úgy fel voltam izgulva, hogy azt hittem, mindjárt eltöröm a farkam!
- Anya, a következő kútnál állj meg légyszi? WC - re kell mennem!
Rendben! Jött a rövid válasz! A következő kútnál, szégyen nem szégyen, de könnyíteni kellett magamon. A nagyanyán erotikus emléke, édesanyámmal történt beszélgetés, olyan hatással volt rám, hogy kénytelen voltam kiverni! Ez is érdekes volt(mintha vonzanám a szexet), az ülőkésbe vettem kezelésbe a farkam. És, hát nem vagyok valami csendes! Szóval rendezem magam, és hallom, hogy kint valaki sutyorog! De nem igazán vettem már figyelembe, mert éppen a csúcson voltam, és keményen fogtam, vertem és spricceltem, a WC kagylóba, nagy sóhajok közepette. Így végezve, megyek ki, és látom, hogy a legutolsó piszoárnál, egy 25 - 30 körüli férfi, félreérthetetlen kézimunkát végez! Mosom a kezem, és a férfi is végez magával! Megyek ki, és az ajtót nyitom, amikor hallom, hogy utánam szól!
- Nagyon erotikusan és izgatóan tudsz élvezni! Kösz!
Szinte először fel sem fogom, hogy mit mond. Beülök a kocsiba, és elindulunk. Utána ütött be,hogy mire is gondolt ott az a férfi!
Megyünk haza, anya vezet. Nekem pedig a gondolataim, nagymamám teste, a férfi beszólása körül forog. De egyre inkább kezd a képbe jönni, a maminál való pakolás. Érdekes, de anyát még eddig nem néztem úgy, mint egy nőt! Persze ez biztos természetes! De minden gyerek az anyukájába szerelmes először! Én erre nem emlékszem. Most viszont a nagyi és anya egymás mellett, ahogy behajoltak, és láttam azt, ami izgató, egyre inkább anyát hozta a fantáziámba! Így el is voltam magammal, mire haza értünk. Pakolás. Macskamosdás, és egy kis kaja! Anya, hozzákezd a megszokott programjaihoz. Készülés holnapra, és rám parancsol, hogy készítsem el a fürdőmet, a cuccaimat pedig rakjam a szennyesbe!
Szót fogadok! Ő is levetkőzik, és ami eddig rajta volt,az megy a szennyesbe! Egy melltartó és kis tanga van rajta! Olyan természetesen tesz, vesz, hogy biztos máskor is járt, csak nekem akkor nem tűnt fel. Most viszont igen!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.96 pont (152 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zoltan611230 2018. 02. 24. szombat 04:10
Szép történet .
#11 szekely18 2015. 02. 15. vasárnap 13:04
Tetszik!
#10 listike 2014. 02. 6. csütörtök 06:45
Még jobb.
#9 kgb74 2012. 10. 7. vasárnap 16:44
jó történet
#8 morthop 2012. 04. 20. péntek 16:56
jól sikerült, bár egy kicsit vontatottan indult
#7 tiborg 2012. 04. 4. szerda 04:48
A kezdet kisse abrandos, a vege viszont jo. Lassuk a 4. reszt!
#6 joozsi 2012. 02. 10. péntek 03:09
Mikor lesz folytatás?
#5 zsorzs29 2012. 02. 7. kedd 13:03
Tetszik! Lesz folytatás is?
#4 x124 2012. 02. 6. hétfő 19:16
Jó!
#3 genius33 2012. 02. 6. hétfő 09:27
Szép történek, egész és kerek smile Lesz 4. rész is?
#2 Rinaldo 2012. 02. 6. hétfő 07:00
Jó a történet.
#1 Törté-Net 2012. 02. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?