A+ A-

A családom és én 2. rész

Hát, gyorsan rendbe raktuk magunkat. Illatoztam mint egy virágoskert a testápolótól, és nagyanyám, adott egy kis férfias illatú kölnit is. Így, ahogy ott álltam a fürdőszobában meztelen, és néztem magam a tükörben, igencsak meg voltam elégedve magammal. Igaz, még csak 12 voltam, de elég magas, és nem vézna! Már kezdett a testem a férfiasabb formáját átvenni. Lent pedig, még magamnak is tetszett a farkam. Bár már nem állt, de így is formásnak tűnt. A makkom rózsaszínes-lilás volt,az alsó részén nagyon széles és felfelé keskenyedő, de nem hegyes. Így lankadtan is látszódott a vastag ér, ami ha állt, úgy kidudorodott. Most, lehetett vagy 15 centi. Máskor, ha nagyon lankadt volt, persze kisebb is. Ahogy így gyönyörködtem férfiasságomban, eszembe jutott, hogy a nyár elején, még a suliban, hogy mértük meg. Két osztálytársammal, Danival és Kingával voltunk a tornaterem melletti zuhanyzó ablakánál. Ide jöttünk mi fiúk, amikor a meztelen lányokat, puncikat, melleket akartuk látni. És bizony itt vertük ki, miközben leselkedtünk. Szerintem, több lány tudhatott is erről, mert olyan ügyesen forogtak, mozogtak, hogy szinte kínálgatták magukat. Szóval megint leselkedtünk. Kinga először nem akart jönni velünk, de valahogy még is ráállt.
Ahogy óvatosan lestünk be, Dani és köztem volt Kinga. Persze, farkunk a kezünkben és keményen húzogattuk, ahogy néztük a fiatal, az akkor éppen 7-ikes lányok gyönyörű meztelen testeit. Nem is tudom, hogy de, ösztönös lehetett, ahogy leselkedtünk, vertük a farkunkat, én a másik kezemmel Kingát kezdtem simogatni, benyúltam a bugyijába, és bizony a meglepően már nedves punci vágását ostromoltam, és minden áron a be akartam dugni az ujjam a lukba. De Kinga úgy mozgott,úgy kavart, hogy nem sikerült. Akkor láttam, hogy Dani meg a melleit markolássza, és kukkol, mint én, és veri a farkát. Kinga különben fiúsítva volt, a csapatba tartozott, és csak most döbbentem rá, hogy lány! Na szóval, ekkor mondtam Kingának, hogy fogja már meg, és verje nekem. Ő meg azt mondta, hogy akkor menjük a faltól és ne leselkedjek. Hát így kerültünk a Kingával az alagsorba, a pincéhez. Dani meg maradt ott leselkedni tovább. Mire leértünk, bár nem volt messze, a farkam már nem állt, így Kinga vette kezelésbe. Simogatta, húzogatta, kétszer háromszor be is kapta, és nyelvével játszott a makkomon. A hatás nem is maradt el. Rendesen megerősödött és felállt keményen. Kinga ekkor mondta, hogy megméri. Voltak ott lent régi rajztáblák, körzők, minden vacak. És Kinga végül, egy régi fejes vonalzót találva megmérte. 19 centi volt. Szerinte, jó nagy, és elég vastag is. Majd még mesélek Kingáról is, csak hát a méret miatt mondtam el ezeket. És ahogy ilyen szép emlékek felidéződtek, a farkam is fel állt! Teljes méretét felvette, és így álló farokkal, meztelen vonultam be a szobába nagyanyámhoz, aki már vagy kétszer szólt, hogy mikor megyek már?
Ott feküdt az ágyon, teljesen meztelen, lábai felhúzva, széttárva, megmutatva már csillogó, nedves punciját. Amikor közeledtem, ujjaival széthúzta, és megmutatta, hogy már igencsak várja a behatolást. Biztos izgatta magát. Bíborban tündököltek az ajkak, a csiklója meredezett mint a farkam, és a luk is látszódott, és csillogott a nedveitől. Mellbimbói hegyesen álltak és azok is nedvesen csillogtak. Nyelvével kéjesen nyalogatta az ajkait, látszódott rajta, már alig várja, hogy szerethessen, szophassa újra a farkam, és végre belehatolhassak. Még most hihetetlen tűnt számomra, hogy saját nagymamámmal szeretkezek majd. Ez a gondolat, és a látvány elindította azt a bizsergést a gerincemen és a derekamon ami már jól ismert jele volt a vágyaim fokozásának. Felmásztam az ágyra, és minden teketória nélkül rávetettem magam a melleire. Csókoltam, szoptam a bimbókat, szinte belefulladtam, ahogy minél többet szerettem volna bekapni. Egyik melle a számban, szopom, óvatosan harapdálom a bimbókat, míg másik mellét simogatom, morzsolom a bimbókat. Ő pedig vonaglik, simogatja a fejem, a nyakam. Aztán azt mondja, hogy be akarja kapni a faszom. Feltérdelek és engedem, hogy mélyen bekapja, nagyon jó.
Istenien szop, érzem a torkát, és erősen dugom a száját. Mozgok, nem akarom kivenni, csak minél mélyebbre nyomni,kicsit előhúzom , majd erősen benyomom. És Ő csak nyeli. Érzem a torkát, nyeli, a makkom teljesen lent van a torkában. Csoda, hogy nem fulladozik. Teljesen elvesztem a kontrolomat, markolom a haját és durván húzogatom a farkamra a fejét! Érzem most már menekülne, nem engedem, és csak nyomom le a torkán a faszom. A fulladozása, a nyöszörgése térít észhez. Elengedem a fejét, és így kiszabadítja száját, és nyálasan lüktetően ott meredezik farkam az arca előtt. Látom, hogy szeme könnyes, és kapkodja a levegőt. Akadozva, levegő után kapkodva mondta, hogy már majd meg fulladt, hogy szinte már csak nyelt, hogy hátha lemegy ami a torkán van,teljesen elvesztette az eszét. Nem tudott reálisan gondolkodni! Ez indított be engem annyira, hogy csak nyomtam, és nyomtam, ő pedig csak nyelt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.61 pont (132 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 02. 6. csütörtök 05:57
Egyre jobb.
#7 tiborg 2012. 04. 4. szerda 02:09
A vege kicsit elkapkodott, de elvezheto.
#6 gyuri0926 2012. 01. 10. kedd 09:36
Folytasd
#5 Troy 2012. 01. 4. szerda 13:51
jöhet a folytatás, anyuval
#4 greyman 2012. 01. 3. kedd 10:45
Nem rossz !
#3 genius33 2012. 01. 3. kedd 08:52
Zsííír smile
#2 x124 2012. 01. 2. hétfő 18:47
#1 Törté-Net 2012. 01. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?