A+ A-

Régi szép emlék

- Gabi, te vagy az?
Egy ismerős hang szólított meg a hátam mögül. Megfordultam és ott állt előttem egy gyönyörű alakú, fekete hajú nő.
- Üdvözlöm tanárnő, micsoda meglepetés, hogy itt találkozunk.
A középiskolás irodalom tanárnőm ott állt előttem teljes életnagyságban. Csinos volt mint mindig. Rég a haverokkal gyakran álmodoztunk róla, hogy milyen is lehet meztelenül és közben bámultuk ahogy a szűk ruha feszül rajta.
- Milyen kicsi a világ.
- Igen, eléggé kicsi. Nem is gondoltam volna, hogy pont itt találkozunk.
- Egyedül vagy, vagy barátokkal, családdal esetleg?
- Egyedül vagyok, kicsit leugrottam bulizgatni, meg mivel jó idő van így a Balatonban úszok egy keveset.
- Nocsak, te mindig társasági ember voltál azelőtt.
- Igen csakhogy néha nem árt kicsit lazítani.
Közben elkezdtünk sétálgatni és beültünk meginni egy italt. Órákig beszélgettünk és abban maradtunk, hogy este összefutunk még. Nap közben sok teendőm akadt de mindig eszembe jutott a csinos kis tanárnőm.
Este a megbeszélteknek megfelelően találkoztunk és elmentünk egy szórakozóhelyre. Mivel nem volt már a tanárnőm nem viselkedett olyan kimérten velem és az volt az érzésem, hogy férfiként kezel. Ugyan a vágyaim elég erősek voltak, bele se gondoltam, hogy itt bármi lehet mert mégis csak a tanárnőm volt és ráadásul tudtommal férjhez is ment.
Teltek az órák és egyre több ital tűnt el nyomtalanul, amikor is tánc közben átcsapott az akkori ártalmatlan tánc valami erotikus mozgássá. Egymáshoz simultunk és mozgásunk félreérthetetlen volt. Kizártuk a külvilágot és csak ketten voltunk a világgal szemben.
- Le kéne hűtenünk magunkat. - mondta
Elmentünk sétálni a parton és egyszer csak megfogta a kezem és megcsókolt. Viszonoztam és éreztem, hogy most vagy soha, most meglesz. Levetkőztettük egymást és megmarkolva a fenekét, ölembe véve besétáltam vele a Balatonba. A víz hideg volt de a holdnak volt valami olyan varázsa, ami elfeledtetett mindent.
- Férjed elég dühös lenne.
- A férjem véleménye azóta nem izgat, mióta a titkárnőjét kefélgeti.
- Nocsak, úgy tűnik, hogy bosszút kell állnod.
- Édes bosszú lesz.
Nevettünk és éreztem, hogy a víz hullámai simogatják az alfelünket. Jól esett, de nem annyira mint ami a következő pillanatban történt. Nem mentünk olyan távolt a parttól így letérdelt elém és a golyóimat kezdte nyaldosni, majd nekiállt ütemesen szopni. Fantasztikus élmén y volt és minderre még az is rájött, hogy a víz a golyóimat masszírozta. Elég sokáig csinálta amikor éreztem, hogy nem fogok tovább bírni ekkor megfogta a fenekemet a két kezével és mély torokra vett. Ez már soknak bizonyult mert éreztem, hogy eldurranok, ami meg is történt. Ütemesen lőttem a szájába a magomat és jól ráfogtam a fejére, ezzel ösztökélve őt arra, hogy továbbra is a gigájának szánom a lövéseimet.
Miután kiszívta belőlem a nedű utolsó csepjét is én következtem. Elkezdtem nyalni de nehéz volt mert a víz hullámai állandóan meglökték a hátam. Nem volt könnyű de sikerült csúcs közelbe kisérni őt aminek hatalmas élvezés lett a vége.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2015. 10. 17. szombat 06:01
Gyenge és meggondolatlan írás!
#7 listike 2014. 08. 27. szerda 06:17
Állat.
#6 papi 2014. 01. 28. kedd 05:05
Nem rossz
#5 gyuri0926 2011. 10. 29. szombat 09:46
Ez egy meggondolatlan , rosszul megírt történet , vagy a vízben van , vagy nincs ott , ha a heréid a vítben vannak azokat hogyan szopogatja a csaj ? Kopoltyús volt ?
#4 Shavo 2011. 10. 25. kedd 11:08
Akár igaz is lehetne, azaz megtörténhetne az életbe.
#3 tiborg 2011. 10. 25. kedd 07:05
Mi van az utolagos tablettaval? A tanarneninek nem volt penze ra??? ez egy!!.......golyoit a viz masszirozta, de sebaj a tanarneni negykezlabra allt neki!! Olyan a kar hosszusaggal a tanarneni csimpanz volt!!!(1)
#2 joozsi 2011. 10. 25. kedd 05:37
Így szép az élet. Sosem tudhatod.
#1 Törté-Net 2011. 10. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?