A+ A-

Igaz is lehetne! 2. rész

Másnap, fél hat után két perccel indultam fel a lánykoleszba. A lépcsőházban pont jöttek lefele a gimis lányok, a nevelőtanárnő kíséretével. Már vissza akartam fordulni, mert a tanárnő is ünneplőben volt, és úgy gondoltam ő fogja kísérni a lányokat a színházba, úgyhogy fuccs a közös tanulásnak. Jól gondoltam, mert tényleg ő is ment a lányokkal, de szólt, hogy menjek nyugodtan, mert az Ildikó már ki készített mindent az asztalra és várja, hogy majd segítek. Meg egyébként nem leszünk magunkban, mert egy negyedikes gimis lány ott maradt, mert nem érzi jól magát.
Hát én mentem, de nem nyugodtan, mert a fantáziám rögtön beindult. Persze sokat nem fantáziálhattam, mert már fel is értem a koleszajtó elé. Alighogy megszólalt a csengő, Ildikó már nyitotta is az ajtót. Kicsit meg is lepődtem, hogy ilyen gyorsan ideért az asztaltól. A kölcsönös üdvözlések és elpirulások után a szokásos asztalhoz ültünk. Már elő volt készítve a következő szakrajz házi. Egy viszonylag egyszerű szerkesztési feladat volt. Ildikó úgy tett mintha nem tudná, hogyan kell két vonalzóval dolgozni, ezért mögé léptem és előre hajolva vezettem a kezét. Ahogy hozzásimultam a hátához a farkam rögtön keményedni kezdett. Neki biztosan tetszett, mert kicsit hátrább tolta magát. Mikor elengedtem a kezét, maradtam mögötte és úgy mutattam a következő vonalak helyét. Ebből a helyzetből jó belátásom nyílt a blúza alá. Kis kerek halmocskái gyönyörűek voltak. Nem is álltam meg, hogy a fülébe ne súgjam, hogy nagyon szép. Erre ő szintén suttogva kérdezte, hogy mi? Hát a cicid, mondtam, és mintha véletlenül tenném, végigsimítottam a cickóit. Aztán gyorsan visszaültem az asztal másik oldalára, a helyemre és kíváncsian vártam, hogy mit hoz a helyzet. Ildikó biztosan sokkal merészebb volt, mint amilyennek látszott, mert jól érzékelhető izgalommal a hangjában kérdezte: szeretnél ruha nélkül látni? A meglepődéstől és az izgalomtól nem is tudtam válaszolni, hogy igen, hanem csak bólogatni bírtam. Gyere be a szobába, ott leveszem a ruhám, de csak ha te is megmutatod a micsodádat: mondta. Azzal fölállt az asztaltól és ment is be a szobába.
Rögtön indultam utána, nehogy meggondolja magát. A szoba majdnem ugyan olyan volt, mint lent a miénk, csak nem négy darab emeletes ágy volt benne, hanem csak kettő, meg kettő heverő. Ugyan úgy két asztal, négy szék, ajtó mellett kétoldalt a szekrények. Ildikó már a függönyt húzta be az ablakon, mire én beléptem. Szégyenlős vagyok egy kicsit: mondta, majd a félhomályban odalépett a szekrénye elé és nekem háttal állva levette a blúzát, majd a sortját és a bugyiját is. Még mindig háttal állva szólt, hogy te jössz. Gyorsan lekaptam a ruháimat, és az egyik asztalra tettem. Ekkor Ildikó megfordult és közelebb lépett hozzám. A farkam már majd szétdurrant az izgalomtól. Megsimogathatlak? Kérdeztem. De már oda is léptem, fél kézzel átöleltem, a másik kezemmel pedig elkezdtem simogatni a cicijét. Ahogy hozzáértem, éreztem, hogy megremeg, és gyorsabban szedi a levegőt. A mellei csodálatos kicsi, de kemény cickók voltak. Ahogy lassan, finoman simogattam a mellét, bimbója szinte szúrta a tenyerem. Egyszer csak éreztem, hogy megfogja a farkam és finoman, óvatosan szorongatni kezdi. Szólnom kellett, hogy nehogy jobban megszorítsa, mert rögtön elélvezek. Szeretném látni, hogy hogyan élvezel el- mondta. Odalépett a villanykapcsolóhoz és felkapcsolta a világítást. Most nézhettem meg világosban is a pucér testét. Nagyon szép volt. Kis formás mellei, vékony dereka, hosszú vékony combjai, világosbarna nunaszőre közül elősejlő vágata. Annyira izgató volt, hogy azt hittem mindjárt odaélvezek.
Csak azért sikerült tartani magam, mert elkezdte mondani, hogy élőben még sosem látta felnőtt férfiét, mert neki kisöcsikéje van, meg nővére, meg fiúja sem volt még úgy rendesen. Meg hogy a szobatársai biztatták, hogy nehogy kihagyjon egy ilyen jó lehetőséget, és hogy azért én is tetszem neki egy kicsit. Amíg beszélt, egyfolytában a farkamat nézte, ahogy néha mozdult az izgalomtól. Nekitámaszkodtam az asztal sarkának, ö pedig elkezdte simogatni a farkamat. Majd lehajolt, és puszilgatni kezdte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.42 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 08. 8. kedd 16:07
Itt is az a véleményem: Bármi jobban tetszik, mint a körítés nélküli, vegytiszta pornó. És ez nem is rossz, persze a helyesíráson volna még bőven mit javítani.
#4 zsuzsika 2016. 02. 9. kedd 08:29
Közepes.
#3 Ulysses 2013. 11. 30. szombat 21:35
Nem rossz, de nem is jó. Szerkesztés: fél pont, helyesírás: talán egy, a stílus: hm, hagyjuk...
Gyerekekről szól, de nem kellene ilyen gyermeteg szinten leírni. Kár érte, mert akár élvezetes történet is kerekedhetett volna belőle!
Sajnos a többi részhez már nem lesz türelmem.
#2 A57L 2013. 11. 30. szombat 06:39
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2011. 09. 22. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?