A+ A-

Igaz is lehetne 4. rész

Eltelt két nap és nem szóltak, hogy fel kell mennem a lánykoleszba. Mivel hétvége következett, már teljesen lemondtam az esetleges érzéki kalandról. Ráadásul haza sem utazhattam, mert benn kellett maradnom egy szombati esküvői versmondás miatt. Mikor estefelé jelentkeztem a kollégium tanárijában a hidegvacsorámért, a lánykolesz tanárnője nyitott ajtót. Nagyon ostoba képet vághattam, mert elnevette magát, aztán mondta, hogy ő a hétvégi ügyeletes, de reméli, hogy nem lesz semmi gond, mert a fiukoleszban csak ketten vagyunk egy gyengélkedős sráccal, a lány koleszban meg csak négy lány van fenn, akik közül az egyik esküvőn szaval, a többiek meg énekelni fognak a tanácsházán. Ezek után megkért, hogy a hidegkajákat osszam ki, hogy ő végignézhesse a tv műsort. Ideadta a lánykolesz kulcsát, meg egy kosárban a hat csomag kaját, majd visszaült a kanapéra a tv élé. Mielőtt még becsuktam volna az ajtót, még utánam szólt, hogy a kulcsért majd bejön a szobámba. Ezzel a megjegyzéssel egy kicsit lerontotta a hangulatomat, mert nem maradhattam sokáig fenn a lánykoleszben.
A gyengélkedő ott volt a nevelőitől kétszobányira, úgyhogy először oda vittem be a kaját. Ezután az én kajámat dobtam be a szobánkba, ami a főfolyosó utolsó szobája volt. Innen igyekeztem vissza a lépcsőház, emelet, keresztfolyosó ajtó. Itt kezdődött a lánykolesz. Próbáltam csendben kinyitni az ajtót, hogy meglepetés legyen, hogy nem a tanárnőjük megy be, de ezek az öreg ajtó nagyon hangosak. Még ki sem nyílt az ajtó mikor a lányok már szaladtak kiabálva, hogy kajaaaa... Nekem nagyon tetszett, ahogy riadtan megtorpantak mikor nem a tanárnőjüket látták belépni. De én is meglepődtem, mert Ildikó volt az első az ajtónál, majd két helyes lány és a folyosó közepénél Kati közeledett. - Szervusztok. Ma én, etetlek benneteket - mondtam, majd kiosztottam a kajacsomagokat. Pár perc beszélgetés után kiderült, hogy Ildikó egy korábbi esküvőn mond verset ugyanott, a házasságkötőben, a három gimis lány pedig kicsit később egy névadón énekel. Még gyorsan megbeszéltük, hogy tartunk egy laza görbe estét, ha a tanárnő ad kimaradást. Ezután siettem vissza a szobámba, mert bármikor jöhet a kulcsért a nevelő.
Persze fölösleges volt sietni, mert csak későn, mikor már zuhanyzásból jöttem vissza akkor várt már benn a szobában. Gyorsan oda adtam neki a kulcsot, hogy hamar menjen, mert kényelmetlen volt egy szál törölközőben egy tanárnővel szemben állni. De neki nem volt sürgős, mert beszélgetni kezdett. Kérdezte, hogy milyen érzés viszonylag lengén öltözött lányok közé felmenni? Őszintén válaszoltam, hogy nagyon izgató és megmozgatja a fantáziámat. Ezután azt kérdezte- és egy nem túl idős tanárnővel kettesben lenni egy szobában? Nagyon kényelmetlenül éreztem magam, mert a tanárnő ugyan nem volt valami nagyon szép arcú, de az alakja az nagyon jó volt és a fantáziám már levette róla a passzos szoknyát, úgyhogy a farkamat jól láthatta a törölköző alatt meredezni. - Egy kicsit ez is izgató. - Mondtam. Had látom mennyire? - kérdezte. Ezután lerántotta rólam a törölközőt. Próbáltam a farkamat a kezemmel eltakarni, de ő kért, hogy ne takarjam el, mert olyan régen látott keményen álló dákót, hogy alig emlékszik rá hogy milyen is az. Elég ostobán nézhettem ki ott állva álló szerszámmal, mert a tanárnő mondta ne félj, nem harapok. Ezután leguggolt elém és elkezdte simogatni a farkamat. Most már én is fölbátorodtam és simogatni kezdtem a haját, a tarkóját. Ő erre válaszul puszilgatni, majd érzékien oda-vissza nyalogatni kezdte a farkamat. Ezután bekapta, és először finoman, mint ha egy nyalókát szopogatna, később egyre erősebben szívta és körözött a nyelvével a makkom körül. Már szinte fájt, annyira jó volt. Az élvezet úgy elragadott, hogy már szinte megdugtam a tanárnő száját. Éreztem egy-egy lökésnél, hogy a torkáig szalad a farkam. De ő ezt nem bánta, mert egyre erősebben szívott. Nem kellett sok hogy hörögve elélvezzek bele a szájába. Olyan sok jött, hogy nem bírta lenyelni, így folyt ki a szájából és csöpögött rá a ruhájára. Ekkor felállt és azt mondta:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.69 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2016. 03. 14. hétfő 15:19
vakon53 2018-ban
#8 vakon53 2016. 03. 14. hétfő 15:02
Mikor olvashatjuk a következőrészt?
#7 A57L 2013. 11. 30. szombat 06:40
Elég jó.
#6 Rinaldo 2012. 06. 16. szombat 06:56
Az öreg csaj is rábukott a jóra.
#5 x124 2012. 04. 3. kedd 19:59
Túl rövid, de jó.
#4 sztbali 2012. 04. 3. kedd 17:49
Elég jó.
#3 genius33 2012. 04. 3. kedd 07:48
Fincsi smile
#2 Rinaldo 2012. 04. 3. kedd 07:42
A tanár nönek is hiányzot már egy jó kis dugás és jól megkuratta magát.
#1 Törté-Net 2012. 04. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?