A+ A-

Igaz is lehetne! 1. rész

Még a 80-as években történt. Akkoriban kollégista voltam egy szakmunkásképzőben. Harmad éves "öreg". Egy este a lánykolesz nevelőtanárnője jött le hozzánk hogy segíteni kéne egy másodéves lánynak a szakrajz házi elkészítésében. Az "áldozat" én lettem. Azért "áldozat", mert a tanárnő nagyon szigorú volt, és tartottunk tőle. Fölmentem a tanárnővel és érdeklődve néztem körül. Még soha nem voltam a kolesznek ezen a részén. Volt egy széles folyosó, ahonnan balra szobák nyíltak, jobbra ablakok egy udvar felé. Egy kiugró részben a fürdő. A folyosón volt néhány asztal. Ott lehetett tanulni. Ildikó ott ült az első asztalnál háttal a többieknek és küzdött a szerkesztéssel. Leültem a mellette levő székre és magyaráztam, hogy mit hogyan csináljon. A tanárnő velünk A hátam mögül hallottam a többi lány sutyorgását, kuncogását. A tanárnő néha rászólt a lányokra, de legtöbbször elég volt, ha csúnyán nézett. Már eltelt vagy negyed óra mikor a tanárnő felállt és bement a nevelői szobába. Ekkor mertem csak jobban megnézni Ildikót. De rögtön fel is izgultam, mert a lány egy hosszú fehér pólóban volt, ami csaknem térdig ért volna, hanem csúszott volna fel majdnem a bugyijáig. A hosszú vékony combja szép látvány volt. Mikor pedig megláttam a pólót majdnem kiszúró mellbimbóját, hát teljesen oda voltam. Legszívesebben azonnal megfogtam volna azokat a kicsi, de kőkemény cickókat. Akkor hátra sandítottam, hogy jön-e a tanárnő. Nem jött még. Így rápillanthattam a többi lányra is.
Hát bizony megindult a fantáziám a sok csinos lány láttán. De ekkor visszajött a tanárnő és szólt, hogy igyekezzünk, mert neki hamarosan mennie kell. Gyorsan befejeztük a rajzot és indultam le. A tanárnő megkérdezte, hogy feljönnék-e másnap este is segíteni, mert jó lenne, ha Ildikónak egy kicsit jobb jegyei lennének. Mikor visszapillantottam Ildikóra és a többi lányra rögtön igent mondtam. Megbeszéltük, hogy majd ugyanúgy lejön értem, mint ma. A szobatársaim kérdezgették, hogy na, mivolt? Rögtön mesélni kezdtem, hogy lerohantak a csajok. Hogy majdnem megerőszakoltak, meg hogy a tanárnő pucéran sétál a folyosón. Persze mindenki röhögött, hogy így megjártam. Hogy ennyi csaj között szakrajzozni kellett. Mikor mondtam, hogy másnap is mennem kell, már szinte sajnálni kezdtek.
Másnap egész délután izgalomban voltam, hogy mikor jön már le a tanárnő szólni, hogy menjek segíteni Ildikónak. A suliban láttam a lányt, de úgy tettem mintha nem is vettem volna észre. A nagy várakozás hiába való volt, mert nem kellett fölmennem. A következő napon viszont az én nevelőtanárom szólt, hogy tanóra után /3-5-ig/ menjek fel a lánykoleszba valami szakrajzkészítésben segíteni. Már alig vártam, hogy elmúljon öt óra, és mehessek. Mikor becsengettem a koleszajtón, Ildikó jött beengedni. Elpirulva kért elnézést, hogy egy pár percet itt kell várni az előtérben, ugyanis a gimis lányok közül néhányan most jöttek edzésről és mentek zuhanyozni. Mondtam neki, hogy én ráérek reggel 8-ig, meg hogy ilyen csinos lánnyal szívesen elvárakozok egy darabig. Erre nagyon elpirult, de nem csak ő, hanem én is. Most is ugyan az a hosszú póló volt rajta, mint két nappal ezelőtt,de most volt alatta egy top vagy melltartó is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.91 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Ulysses 2013. 11. 30. szombat 21:18
Aranyos kis történet. Viszont a stíluson, helyesíráson volna mit csiszolni.
Nem volt annyira szörnyű, hogy elvegye a kedvemet a folytatások elolvasásától. Bár attól elég messze van, hogy 10 pontot adjak rá.
#4 A57L 2013. 11. 30. szombat 06:39
Elmegy.
#3 bikmakk 2011. 09. 23. péntek 15:12
Hogy ez mi? Ez egy erotikus történet. 9.!Így kevésbé életszerűtlen, mint a sok más sztori. Nem kell azonnal ajtóstul a házba rohanni. Szerintem jó! Nem csak az a jó írás, ahol a kovboj nem tölt, csak lő, ki tudja hányszor.
#2 gyuri0926 2010. 12. 22. szerda 07:10
Ez mi ????????????????????
#1 Törté-Net 2010. 12. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?