Igaz is lehetne! 1. rész

Szavazás átlaga: 6.09 pont (54 szavazat)
Megjelenés: 2010. december 22.
Hossz: 5 924 karakter
Elolvasva: 1 425 alkalommal
Még a 80-as években történt. Akkoriban kollégista voltam egy szakmunkásképzőben. Harmad éves "öreg". Egy este a lánykolesz nevelőtanárnője jött le hozzánk hogy segíteni kéne egy másodéves lánynak a szakrajz házi elkészítésében. Az "áldozat" én lettem. Azért "áldozat", mert a tanárnő nagyon szigorú volt, és tartottunk tőle. Fölmentem a tanárnővel és érdeklődve néztem körül. Még soha nem voltam a kolesznek ezen a részén. Volt egy széles folyosó, ahonnan balra szobák nyíltak, jobbra ablakok egy udvar felé. Egy kiugró részben a fürdő. A folyosón volt néhány asztal. Ott lehetett tanulni. Ildikó ott ült az első asztalnál háttal a többieknek és küzdött a szerkesztéssel. Leültem a mellette levő székre és magyaráztam, hogy mit hogyan csináljon. A tanárnő velünk A hátam mögül hallottam a többi lány sutyorgását, kuncogását. A tanárnő néha rászólt a lányokra, de legtöbbször elég volt, ha csúnyán nézett. Már eltelt vagy negyed óra mikor a tanárnő felállt és bement a nevelői szobába. Ekkor mertem csak jobban megnézni Ildikót. De rögtön fel is izgultam, mert a lány egy hosszú fehér pólóban volt, ami csaknem térdig ért volna, hanem csúszott volna fel majdnem a bugyijáig. A hosszú vékony combja szép látvány volt. Mikor pedig megláttam a pólót majdnem kiszúró mellbimbóját, hát teljesen oda voltam. Legszívesebben azonnal megfogtam volna azokat a kicsi, de kőkemény cickókat. Akkor hátra sandítottam, hogy jön-e a tanárnő. Nem jött még. Így rápillanthattam a többi lányra is.
Hát bizony megindult a fantáziám a sok csinos lány láttán. De ekkor visszajött a tanárnő és szólt, hogy igyekezzünk, mert neki hamarosan mennie kell. Gyorsan befejeztük a rajzot és indultam le. A tanárnő megkérdezte, hogy feljönnék-e másnap este is segíteni, mert jó lenne, ha Ildikónak egy kicsit jobb jegyei lennének. Mikor visszapillantottam Ildikóra és a többi lányra rögtön igent mondtam. Megbeszéltük, hogy majd ugyanúgy lejön értem, mint ma. A szobatársaim kérdezgették, hogy na, mivolt? Rögtön mesélni kezdtem, hogy lerohantak a csajok. Hogy majdnem , meg hogy a tanárnő pucéran sétál a folyosón. Persze mindenki röhögött, hogy így megjártam. Hogy ennyi csaj között szakrajzozni kellett. Mikor mondtam, hogy másnap is mennem kell, már szinte sajnálni kezdtek.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.09 pont (54 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. november 12. 13:54
#6
Szép emlékek tárháza.
1
Ulysses
2013. november 30. 21:18
#5
Aranyos kis történet. Viszont a stíluson, helyesíráson volna mit csiszolni.
Nem volt annyira szörnyű, hogy elvegye a kedvemet a folytatások elolvasásától. Bár attól elég messze van, hogy 10 pontot adjak rá.
1
a
A57L
2013. november 30. 06:39
#4
Elmegy.
1
bikmakk
2011. szeptember 23. 15:12
#3
Hogy ez mi? Ez egy erotikus történet. 9.!Így kevésbé életszerűtlen, mint a sok más sztori. Nem kell azonnal ajtóstul a házba rohanni. Szerintem jó! Nem csak az a jó írás, ahol a kovboj nem tölt, csak lő, ki tudja hányszor.
1
gyuri0926
2010. december 22. 07:10
#2
Ez mi ????????????????????
1
T
Törté-Net
2010. december 22. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1