A+ A-

Feleségem által megaláztatva

Fordítás
Eredet történet
Giuseppe - nek hívnak és három éve vagyunk házasok feleségemmel, Giusy - val, én 27 éves vagyok, feleségem 25. Mindig kértem a feleségemet, hogy a kapcsolatunk alatt alázzon meg, csaljon meg mással és mutatkozzon meztelenül mások előtt, ezt ő mindaddig visszautasította, amíg:
"A legjobb barátnőjével, Lella - val és a férjével, Roberto - val vacsoráztunk. A vacsora alatt szóba került a szex és annak fontossága a társas életben.
Lella, az izgalomtól nekilendülve elkezdte dicsérni Roberto - t, részletesen leírva szeretkezésük módját, mikor Giusy, az én legnagyobb meglepődésemre, részletesen elmesélte az én kívánságaimat, és azt is elmondta, hogy gyakran azért, hogy engem felizgasson, arra kényszerít engem, hogy bugyit és más női ruhadarabot vegyek fel, és hogy a péniszem ilyenkor igencsak megduzzad. Giusy hozzátette, hogy nem tudja már, hogyan viselkedjen és Lella - tól tanácsot kért.
Én nagyon megalázva éreztem magam e szituáció alatt, de közben ugyanakkor rendkívül felizgatott az, hogy a feleségem nyilvánosan megalázott engem barátaink előtt.
Lella azt mondta, hogy hallott és olvasott már hasonló esetekről, és éppen azért, mert én vagyok aki kérem azt, Giusy - nak mindenképpen teljesítenie kellene a kéréseimet.
Giusy egyetértett Lella - val, de hozzátette, hogy nem könnyű a fantáziavilágot rögtön a gyakorlatba áthelyezni.
Néhány nappal később egy hétvégére elutaztunk Lella - val és Roberto - val a hegyekbe. Megérkezve a szállodába elrendeztünk mindent és birtokba vettük a szobáinkat.
Este Roberto - ék akkor léptek be a szobánkba, amikor én még a fürdőszobában voltam. Éppen zuhanyoztam, Giusy pedig a szobában pakolt. Rögtön azután, hogy a barátaink bejöttek hozzánk szólni nekünk hogy már vacsoraidő van, Giusy észbekapott, hogy késében vagyunk és elkezdett átöltözni. Lella és Roberto rögtön kifele indultak, hogy kinn várakoznak, de Giusy invitálására leültek egy fotelba. Giusy teljesen levetkőzött előttük, mire Lella gratulált neki az alakjához és megkérdezte Roberto - t, hogy neki is tetszik - e a látvány. Roberto nem válaszolt, csak bólintott szemét le sem véve Giusy - ról.
Mindezek után Giusy bement a fürdőszobába nyitva hagyva az ajtót és leült pisilni abban a pozícióban, hogy mindent látni lehessen kívülről. Mindezek után megmosakodott és meztelenül visszament a szobába öltözködni és megkérdezte tőlem, hogy ez felizgatott - e?
Látva az arckifejezésemet átadott nekem egy női bugyit hogy vegyem fel. Én azt visszautasítottam, amire adott nekem egy pofont és közölte velem, hogy én csak egy szolga vagyok és fel kell azt vennem. Így felvettem a bugyit és arra vettem rá a nadrágomat, eközben hallottam Lella nevetését, amint kijelentette Giusy - nak, hogy az én péniszem tényleg igazán kicsi és nevetséges vagyok abban a bugyiban.
Feleségem által megaláztatva 2
Azután, hogy a szobában meg lettem alázva Lella és Roberto előtt, lementünk az étterembe. Bennem növekedett a szégyen, hogy női bugyit viselek tudva, hogy Roberto - ék is tudják ezt. Vacsora alatt Giusy bocsánatot kért Lella - tól és Roberto - tól a viselkedése miatt és amiatt, hogy "kényszerítve" lettek, hogy végignézzék, de Lella félbeszakította:
"Ne szabadkozz, sőt mi köszönjük meg neked mindazt, ami történi velünk ezekben a napokban. Először is mert így a mi barátságunk még jobban megerősödött azáltal, hogy nem kell egymás előtt titkolóznunk, mert elfogadhatjuk azt, hogy a barátság érintheti a szexuális szférát anélkül is, hogy szégyenkezni kellene, másodszor Roberto és én sokszor beszéltünk arról ami történt és be kell vallanom neked, hogy minket ez nagyon felizgat és még a szeretkezésünk alatt is rólatok beszéltünk. Az egyetlen dolog, ami nyugtalanít bennünket, hogy Giuseppe - t zavarja - e, hogy előttünk van megalázva.
Ezen a ponton megtaláltam a bátorságomat, és elmondtam nekik, hogy engem határozottan felizgat, ha előttük vagyok megaláztatva, és látva, hogy ők sem botránkoznak meg ezen, én is jobban érzem magam.
Most már felszabadultabban folytattuk a beszélgetést vacsora közben, majd egyszer felálltam, elnézést kértem és mondtam, hogy ki kell mennem. Giusy megállított és közölte:
"Ajánlom, hogy a női toalettbe menj, mert most bizony az vagy, egy nőcske, és úgy pisilj, ahogy egy nőnek kell!" Bólintottam és a női részlegbe mentem, félve de belül izgalmat érezve. Belépve észrevettem, hogy a wc ajtaja belülről nem zárható, ami még jobban fokozta bennem az izgalmat. Letoltam a nadrágomat és a női bugyit és ráültem a wc - re, hogy könnyítsek magamon. Ebben a pillanatban pánik fogott el, mert hallottam, hogy valaki bejön és kinyitja az ajtómat. Lella állt előttem és elkezdett nevetni rajtam: "Giusy kért meg, hogy ellenőrizzem, hogy valóban végrehajtod e az utasítását. El kell, hogy mondjam, hogy egész jól csinálod, de azt ajánlom, hogy úgy töröld meg a fütykösödet, mintha nő lennél!"
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.22 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2015. 12. 8. kedd 23:18
Ijen patkány feleséget.

Énis szivesen vissza aláznám.

De aszt migélne megemlegetné.
#9 papi 2014. 04. 15. kedd 06:58
Ez nagyon gyenge
#8 A57L 2014. 03. 22. szombat 07:18
Gyenge lett.
#7 pista bá 2008. 01. 25. péntek 14:42
szerintem jobb feleség nincs is
#6 mirrmurr 2002. 10. 1. kedd 20:42
Az írónak javasolnék egy jó pszcihológust!
#5 LinkViki 2002. 10. 1. kedd 16:43
ez undormány ki tud erre felizgulni??pfújjjj
#4 ..*.. 2002. 10. 1. kedd 14:41
Nagyon,*** és gusztustalan is..
#3 Alpha 2002. 09. 30. hétfő 21:31
Uuuuuhhh. Pfujj. Tudom, hogy vannak ilyen emberek, akik ÖNMAGUK PARODIÅI. DE. Erre kár pazarolni a tárhelyet.
Elolvastam, de kár volt...
#2 szinte mindegy 2002. 09. 30. hétfő 07:47
Elképzelhetetlenül undorító. Igénytelen, vélhetőleg hazug.
#1 Törté-Net 2002. 09. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?