A+ A-

Pikk-bubi

Meztelenül elnyúlva fetrengtünk mindhárman, én Ágival az ágyon, Teve barátom a szőnyegen és a plafon felé fújtuk a füstöt, amitől a szoba már egy félresikerült okkult szeánsz képét öltötte magára a pislákoló gyertyafényben.(Tudom, elég durva tűzvédelmi és egészségügyi szempontból az ágyban cigarettázni, dehát van olyan szeretkezés ami után egy cigaretta elszívása elengedhetetlen.) A kiömlött vörösbor még mindig diszkréten csepegett az asztal lapjának széléről a padlóra, finoman eláztatva a pikk bubit. Ági bal kezében a félig leégett camel cigi - természetesen Teve cigije amiről becenevét is kapta, mivel tizenvalahány éve csak ezt hajlandó szívni - jobbjában ujjaival a két elhasznált óvszert csavargatva.
- Nem gondoljátok úgy - szólaltam meg - hogy egy jó hármas sexhez minimum négy ember kell?
- Megszoktam már Herbee a hülyeségeidet, de ezt a paradoxont nem kifejezetten értem - nézett rám kérdőn Ági zöld, kiváncsi macskaszemeivel - mert ugye az édes-hármas lényege nem az lenne, hogy hárman csinálják?
Teve arcán nagyon komoly kifejezés ült, ahogyan elmélázva, mély tisztelettel tekintetében lóbálta petyhüdt farkát.
- Herbee bazd meg, ezt magyarázd már el, ebből sehogy sem fogsz kijönni.
- Csak arra gondoltam, hogy kéne egy rendező, vagy egy karmester vagy mit tudom én, aki megmondja a frankót, hogy ki, hova, mikor és miért tegye be, vegye ki, csússzon alá-fölé-mögé, mert itt néha összekuszálódtunk rendesen, a pornó filmekben meg minden olyan olajozottan megy - mondtam röhögve.
- Ja, akkor legközelebb hívunk még valakit, mert négyen már játszhattunk volna bridzset is.
Merthogy az egész a kártyával kezdődött - nem tudom már mit játszottunk - és a bortól kissé becsiccsentve meghoztuk azt a szabályt, hogy aki veszít az levesz valami ruhadarabot magáról.
Nem sok idő elteltével az új játékszabály bevezetése után Ági filigrán testén már csak egy kigombolt áttetsző blúz volt, alatta fekete csipkés melltartó ami olyan szorosan tolta fel pici cicieit, hogy a csipke szélén már kikandikált rózsás bimbójának széle. Francia bugyija már a földön hevert. Teve egyértelműen vezetett a kártyában, mivel róla még csak a zokni került le és az én helyzetemet jól mutatta az a tény, hogy egyszál alsógatyámban, vérrel félig telt faszom kontúrjait el nem rejtve ültem az asztalnál.
Kicsi fürtös bárányka, Ági megint vesztett és elkezdte lecsatolni aranynyakláncát aminek a végén lévő kereszt belesimult két keblének völgyébe.
-Nem, nem, nem csalunk! Az ékszer mint olyan, nem tartozik a ruhadarabok közé! - háborodott fel Teve teliöntve vörösboros poharainkat - szépen választhatsz a melltartód és az inged között!
Bárányka nem zavartatta magát, melltartóját kicsatolva levette, Teve fejére dobta, majd visszahúzta magára könnyű anyagú kék blúzát, ami csecsbimbóit súrolva, lassan felizgatva, megdermesztette azokat. A bortól és a látványtól megrészegülve a gatyámban és belső fülemben éreztem ahogyan a vérem lüktet, ahogyan hullámokban tolul hímtagomba, kemény zászlórúddá merevítvén meg. Lábfejemmel az asztal alatt Ági térdeit szétlökve utat nyitottam, hogy talpammal megsimogassam puha-moha tapintású, szépen fazonra nyírt, szeméremdombját borító selymes bundácskáját. Rámnézett elhomályosult cica szemeivel és elnyíló nedves ajkán láttam, hogy szabad a pálya. Teve az akciót észrevéve farmernadrágján keresztül már masszírozta magát, de egyelőre nem szállt be a játékba, még mindig féligmeddig a kártyáival volt elfoglalva.
Ági ellenben talpam simogatásától a játékról elfeledkezve a kártyáit kezéből kiejtve dőlt hátra székén, megmarkolta nagylábujjamat és széthúzva pinájának kapuját, finoman, lassan de határozottan feltolta meleg hüvelyébe. Ahogyan hátradőlt székén, blúza kinyílt, rózsaszín bimbói meredezve kémlelték a plafont, haja fürtjei válláról aláhulltak. Teve sem parancsolt megálljt magának tovább, nadrágját leeresztve odaállt közös barátnőnk mellé és ágaskodó faszát bele akarta tolni vörös rúzsos, izgató, vastag ajkai közé, de Ági eltolta magától, álló furkósbotját lenyomta majd elengedte, hogy az nagy csattanással csapódott vissza Teve hasának.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.37 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2015. 01. 4. vasárnap 08:15
Nem rossz.
#5 papi 2014. 03. 4. kedd 05:16
Egész jó
#4 Rinaldo 2013. 02. 26. kedd 08:19
Le rendezték a csajt mind 3-rom lukba.
#3 genius33 2013. 02. 26. kedd 07:04
Nem is rossz smile
#2 hairy_pussy 2013. 02. 26. kedd 06:33
kezdődjön a játék...
#1 Törté-Net 2013. 02. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?