A+ A-

Tündér vagy boszorkány

Egy kamaszkori élményem szeretném megosztani veletek. A Balatonhoz közel egy kis faluban éltem. Nyáron naponta jártunk a közeli strandra, ami biciklivel alig tartott negyedóránál tovább. Persze az autóúton sokkal hosszabb lett volna, de mi egy szűk gyalogösvényt használtunk, amely egy sűrű erdőn haladt keresztül. Az erdőben megbújva nyaralók, hétvégi házak voltak, egymástól tisztes távolban. Az egyik ilyen nyaralóban lakott egy hölgy, akiről mindenféle mende - mondák keringtek. Magányos, titokzatos nő volt, az emberek féltek tőle, és a gyerekek csúfolták, ha meglátták. Az biztos, hogy érdekes jelenség volt, aki beszélt vele az azt mondta rettentően szabad szájú. Az öltözködése pedig nagyon eltért a faluban megszokottól. A nép elkeresztelte erdei boszorkánynak.
Egy nyár eleji délelőttön ezen az ösvényen tekertem biciklivel a barátaim után a strandra, amikor egy alakot pillantottam meg magam előtt. Rózsaszín nylon otthonka volt rajt, lábán fehér gumicsizma, és a fején rojtos szélű szalmakalap. Úristen az erdei boszorkány villant át az agyamon. Kikerülni már nem tudtam, így az ösvényt szegélyező bozótban landoltam. Hallottam az öreglány hangosan röhög, majd fogja a biciklimet, és eltolja. Kikászálódtam a bokorból és utána eredtem, még láttam amint bemegy egy fakapun. Mire odaértem a hölgy már lerúgta a csizmáit, és helyet foglalt a teraszon, egy hintaágyon, kalapja mélyen a szemébe volt húzva. Összeszedtem minden bátorságom, és közelebb somfordáltam.
- Kérem, néni szeretném vissza kapni a biciklimet, és elnézést kérek, ha megijesztettem volna.
Tudtam a bringa nélkül nem mehetek haza, nemrég kaptam a jó bizonyítványomért.
Szigorúan méregetett, nagyon be voltam ijedve.
- Te is szoktál csúfolni engem, emlékszem rád - jelentette ki határozottan.
- Én dehogy, soha nem tennék ilyent - védekeztem kétségbe esetten.
- Meg kell, hogy büntesselek. A fejed nem ütöm, mert hülye leszel, de azt hiszem egy elfenekelés az méltó büntetés lehet.
Nem hittem a fülemnek, a szüleim sem fenekeltek el már évek óta, erre jön ez a banya, és így meg akar alázni.
- Nem lehetne valahogy másképp elintézni - próbálkoztam.
- Nem, vagy ide jössz, pár perc, és túl vagy rajt. Vagy azonnal takarodj a birtokomról.
Nagyon nagy bajban voltam, ha bicikli nélkül megyek haza, akkor apám csépel el, és még bringám sem lesz. Azonban ha hagyom magam, talán hamar szabadulok, megmarad a járművem, és ha szerencsém van, soha senki nem szerez tudomást erről a megaláztatásról.
Megszégyenülten járultam a hölgy elé. Levette a szalmakalapját, és mosolyogva végig mért.
- Hogy hívnak gyerekem?
- Csaba vagyok - válaszoltam halkan.
Most így kalap nélkül jobban nézett ki, mint amire számítottam. Olyan ötven év körülinek saccoltam, kissé molett volt, mellei majdnem kibuktak a vékony ruhából. Ahogy ült, az otthonka teljesen felcsúszott már majdnem kilátszott a bugyogója.
- Gyere, Csabika hamar túl leszel rajt - húzott közel magához.
Megadóan hasaltam a térdeire, mire felocsúdtam lerántotta a rövidnadrágom, és már csattan is az első ütés a meztelen fenekemen. Nem ütött nagyot, alig fájt, sőt kezdett izgató lenni a dolog. Farkam keményen feszült a nő meztelen combjainak. Megérezhette, mert abbahagyat a paskolást, és felállított. Ott álltam előtte ágaskodó fasszal, ismét megszégyenülve, legszívesebben elszaladtam volna.
- Nocsak, nocsak.
Csak ennyit mondott, csodálkozva bámulta az orra előtt himbálódzó péniszt. Aztán a tettek mezejére lépett, bal kezét a tojásaim alá csúsztatta, és finoman morzsolgatta azokat. Jobb kezével megmarkolta erektáló fütykösöm, és lassan fejni kezdte.
- Megkívántad öreganyádat gyerek?
- Nem - nyögtem alig hallhatóan.
- Nem hallom, hangosabban! - szorította meg a markában feszülő hímtagot.
- Igen, igen igen! - szakadt ki belőlem.
Kár lett volna tagadni, nagyon jó volt, ahogy kezelésbe vett. Én is ki szoktam verni magamnak, de ez ahhoz képest maga volt a mennyország. Farkam még soha nem éreztem ilyen keménynek, és ilyen hatalmasnak. Ebben a pillanatban heréim megfeszültek, és lüktetve, hangosan nyögdécselve az asszony melleire élveztem.
- Hát ezt egy kicsit elkapkodtad gyerekem - nézett rám szemrehányóan.
Nem volt mit felhozni mentségemre, így csendben maradtam.
Egy párnát dobott a földre, elém térdelt, és felmosolygott rám, miközben egyik kezével a heréim a másikkal a makkom babusgatta. Majd közelebb hajolt, és nyelvével végig siklott a keményedő farok oldalán néhányszor. Amikor bekapta a makkom felkiáltottam meglepetésemben. Kezeivel megmarkolta a fenekem, és egyre közelebb húzott magához. Teljesen a szájába engedte az ismét hatalmasra nőtt péniszem, forró leheletét éreztem az ágyékomon. Aztán feje ritmikusan mozogni kezdett a szájában feszülő hímtagon. Egyre keményebben markolta a fenekem, körmei a húsomba mélyedtek. Időnként gyengéden megharapta az érzékeny bőrt, vagy nagyot szívott rajta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.62 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 08. 9. vasárnap 08:07
Egèsz jó!
#5 listike 2014. 08. 9. szombat 07:43
Kedves történet volt.
#4 A57L 2013. 07. 29. hétfő 05:05
Nem rossz.
#3 tiborg 2011. 10. 8. szombat 06:38
Igazad van, tunder volt...tunderi tortenet...
#2 gyuri0926 2011. 07. 21. csütörtök 07:07
Hát ez kemény , de nem rossz álmodozni fiukák.
#1 Törté-Net 2011. 07. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?