A+ A-

Sógornőmmel a történet folytatódik

Amikor megírtam a jó pár évvel ez előtt történt kis kalandunkat, nem is gondoltam arra, hogy ezzel milyen újabb élvezetekben lesz részem. Fogalmam sem volt róla, hogy Pancsa rendszeres látogatója az erotikus történetek oldalaknak. Természetesen, ahogy elolvasta egyszerre tudta, hogy ezt csak én írhattam.
A nagy lelepleződés a közös balatoni nyaralás alkalmával történt. A nyári szabadságainkat összeegyeztetve pár napot rendszeresen együtt töltünk most már családosan az egyik Balaton parti településen. Természetesen ez az idén is így történt. Mire ők megérkeztek mi már kényelmesen elhelyezkedtünk és egy jót úsztunk a Balatonban. Ők is elfoglalták a lakrészüket majd ezt követően megbeszéltük a további teendőket. A srácaink persze egyből a vízpart felé vették az irányt. Andi vállalta, hogy elmegy vásárolni, és mivel a sógor valami autós boltot meg akart nézni így adott volt, hogy ő is vele tart.
Így hát ketten maradtunk Pancsával, aki hamar a lényegre tért. Először durcásra vette a figurát, úgy nézett ki mintha megsértődött volna, amiért megírtam a történetet. Majd amikor látta a ledöbbent ábrázatomat egy jót nevetett rajtam. Elmondta, hogy nagyon tetszett neki az írásom, jó volt felidézni az évekkel ez előtti eseményeket. Egyébként, amikor olvassa az ehhez hasonló történeteket, sokszor saját magának is nem kis meglepetést okozva, szinte olthatatlan vágyat érez arra, hogy ő is részese legyen egy-két ilyen kalandnak. Majd a végén egy hamiskás mosollyal hozzátette: Tehát itt a remek alkalom, hogy egy lépést tegyen ebbe az irányba, ami talán egy újabb történet alapjául szolgálhat.
Ez volt ám az igazi meglepetés számomra. Ami akkor a régmúltban történt ez idáig még csak szóba sem került köztünk, most pedig itt a lehetőség a folytatásra. Pancsa ekkor egy mozdulattal ledobta a lenge nyári ruháját, természetesen nem volt alatta semmi. Az eltelt évek alatt ugyan megváltozott egy kicsit, de a mai napig megőrizte formás alakját. A mellei a szülést követően nagyobbak lettek, de a napbarnított teste, izgató öle az a régi volt. Odalépett hozzám és lazán letolta a rövidnadrágomat, majd egy apró csókot lehelt az ajkamra. Hosszan a szemembe nézett és bájosan mosolyogva közölte, hogy ami akkor "legnagyobb sajnálatomra nem következett be" most az jön. Egyébként pedig a farkam így teljesen simára borotválva igen csak bejön neki. Egyre lejjebb ereszkedett és ott az apartman étkező közepén elkezdett a farkammal játszani. Kezét rákulcsolta és szép lassan mozgatni kezdte rajta, majd egyre közelebb hajolt hozzá és az ajkai közé fogadott.
Élvezettel figyeltem az ügyködését. Nyelvével körbe-körbe izgatta a makkomat, szívogatta szopogatta alkalmanként egyre beljebb engedve a szájába. Majd kivette onnan kéjesen nézegette egy rövid ideig, közben meg-megnyalogatta, hogy ismét teljesen elnyelhesse azt. Igazán élvezetesen és hosszan szopott mialatt egyik kezével a heréimet morzsolgatta a másikkal pedig már saját magát izgatta. Az ujját rövidesen lassan magába csúsztatta, majd kivéve onnan felém nyújtotta. Mámorosan nyalogattam le róla a régen ízlelt gyönyör nedveit. Ezután két kezével a fenekemet átfogva szopott tovább, egyre mélyebbre préselve ez által a farkamat a torkába. Ami szinte lüktetett most már minden egyes szívó mozdulatára, kimondhatatlanul ügyesen csinálta.
Egy időre ismét kieresztett az ajkai közül és csak a kezével dolgozott rajta, miközben a nyelve hegyével a makkommal játszadozott. Ahogy a kis gyönyör cseppek felbukkantak a hegyén, a nyelvével ügyesen szétkenegette rajta majd élvezettel leszopta róla. Éreztem, ha ezt így folytatja, rövidesen elélvezek, de ezt még nem akartam. Fokozatosan magamhoz vontam és végre hosszan megcsókoltam. Érzéki ajakain a saját nedvemet is éreztem.
Lassan a masszív ebédlő asztalhoz irányítottam és fokozatosan hátradöntöttem. A mellbimbói már hívogatóan ágaskodtak. Az ajkaimmal először lágyan megérintettem azokat, majd élvezettel szopni kezdtem, közben a kezeimmel már a punciját kerestem. Folytatásként a testét apró csókokkal elhalmozva egyre lejjebb kalandozva, a lábai közé fúrtam az arcomat. Erre ő azokat alaposan széttárta, a kezeivel segítve a magasba emelte. A nedveitől alaposan csillogó, kitárulkozó puncija igen csak izgató látvány nyújtott számomra. Ismételten odahajoltam és mámorosan hatoltam be a nyelvemmel újra. Igyekeztem minél mélyebbre hatolni.
A puncija most már szinte tocsogott a felgyülemlett nedvétől, ami lassan megindult lefelé a másik igen csak izgató, apró kis redőkkel szegélyezett lyuk irányába. Amikor elérte azt a nyelvemmel elkezdtem lassan körözgetve elkenegetni rajta, amit ő igencsak hálásan fogadott. Rendkívül izgató tud lenni számomra, amikor e teljesen simára borotvált tájakon kalandozhatok. Pláne úgy, hogy Pancsa közben kéjesen sóhajtozva megjegyezte nyugodtan tehetem, mivel ott is minden rendben van, ugyan is a történetekből szerzett ismereteket felhasználva ő készült erre.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.34 pont (89 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 02. 27. szombat 15:05
nagyon joo.folytatás van??
#7 zsuzsika 2014. 11. 12. szerda 07:07
Jó.
#6 Tattissa 2014. 03. 18. kedd 21:06
Tetszett nagyon.
#5 papi 2013. 10. 31. csütörtök 10:53
Egész jó
#4 A57L 2013. 08. 26. hétfő 06:16
Elmegy.
#3 Bikmakkocska 2013. 05. 7. kedd 19:10
Kevés a sztorija.
#2 sipospista 2013. 04. 15. hétfő 17:21
nagyon joo.folytatás van??
#1 Törté-Net 2011. 06. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?