Apám felesége

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 7.83 pont (370 szavazat)
Megjelenés: 2007. június 28.
Hossz: 8 194 karakter
Elolvasva: 95 795 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Négy éves voltam, amikor a szüleim elváltak. Apám rövid idő múlva újra megnősült. Új felesége Betty lenyűgöző nő. Nemcsak hihetetlenül kedves és bájos, hanem egy valódi szexistennő is. Hosszú szőke haj, szép zöld szemek, magas, teltkarcsú testalkat, hosszú, formás lábak, kerek popsi, nagy feszes mellek. Tökéletesen tudatában van annak, milyen hatással van a férfiakra és adottságait ki is használta. A legkevésbé sem szégyenlős, kacér természetű, kihívó öltözködésű nő, aki természetesen imádja a szexet.
Erről már gyerekként is meggyőződhettem. Amikor apámnál aludtam nem telt úgy el éjszaka, hogy ne hallottam volna Betty – t hangosan, kéjesen élvezni, miközben szeretkeztek.
T
alf
iz
alf
en
alf
év
alf
es
koromban pedig már olyan érzésem volt, mintha velem is kacérkodna. Úgy tűnt, élvezi, ha lenge öltözetben vagy épp fürdés után egy szál törölközőben mutatkozhat előttem. De akkor is rendszeresen benyitott a fürdőszobába, amikor én zuhanyoztam. Ilyenkor persze mindig kitalált valamit, például hogy szüksége van a sminkkészletére vagy a hajkefére meg hasonlók. Én már ekkor is azt éreztem, az egészet azért csinálja, hogy vethessen néhány sóvárgó pillantást a testemre.
Ahogy eltelt pár év, mint minden kamaszt, engem is érdekelni kezdett a szex. Ekkor kezdtem fantáziálni a nőkről. Főleg a nálam jóval idősebbek hoztak izgalomba, Betty pedig különösen nagy hatással volt rám. Most már én is gyönyörködtem csodás idomaiban és hihetetlenül felizgultam, ha akaratlanul rányitottam mikor zuhanyozott vagy öltözködött. Ilyenkor folyton mentegetőztem, hogy csak véletlen volt, de ő sosem jött zavarba. Eljött az az idő is, amikor már titokban kukkoltam, aztán magamra zártam a szobám ajtaját és csak hagytam szárnyalni a képzeletemet. Az járt a fejemben, hogy bárcsak kikezdene velem. Csodálatos volt rá gondolni. Ilyenkor persze mindig kielégítettem magam. Persze arra vágytam, hogy ő elégítsen ki, hogy vele lehessek, de kezdeményezni sohasem mertem.
Tizenhét éves koromig csak álmodoztam róla. Ekkor azonban történt valami, amit sosem gondoltam volna. Épp Betty harminchatodik szülinapját ünnepeltük hármasban. Miután koccintottunk ő kiment a szobából. Ekkor apám feltette azt a kérdést, ami teljesen megdöbbentett.
– Tetszik neked Betty? Szeretnéd megdugni?
A meglepetéstől hirtelen levegőt sem kaptam és forogni kezdett velem a világ. Nem értettem az egészet. Miért akarja az apám, hogy lefeküdjek a feleségével? Ő azonban folytatta.
– Azt kérte tőlem szülinapi ajándékként, próbáljalak meg rábeszélni, hogy szállj be hozzánk harmadiknak. Nagyon tetszel neki. Az a legnagyobb vágya, hogy a szeretője legyél. Egy másik férfinak sosem engedném meg, hogy hozzáérjen a feleségemhez. De te a fiam vagy és azt szeretném, ha segítenél nekem kielégíteni a vágyait. Ne okozz neki csalódást. Nagyon kíván téged és biztos vagyok benne, hogy te sem fogsz csalódni. Nekem elhiheted. – mondta mosolyogva.
– De hát apa... A feleséged... Én nem hiszem, hogy jó ötlet. – hebegtem, mire ő próbált nyugtatni.
– Na és? Inkább veled, mint egy vadidegennel a tudtom nélkül. És te is élveznéd. Egy ilyen nőről a legtöbben csak álmodoznak, de neked most itt a lehetőség, hogy megkapd őt. Tudom, hogy tetszik, igaz!? Minden álmodat valóra váltaná...
Ekkor lépett be Betty. Mezítláb, egy combközépig érő vörös, vékony miniruhát viselt, semmi más nem volt rajta. Káprázatos látvány volt..
– Drágám, Épp rólad beszélgettünk. Elmondtam Steve – nek, hogy mit szeretnél tőle kapni ajándékba. – szólalt meg apa.
– És megkaphatom? – kérdezte tőlem Betty miközben leült közénk a kanapéra. Felém fordult és váratlanul lesmárolt. Csodás érzés volt. Ekkor még apám jelenléte is zavart, de az, hogy mennyire felizgultam, nyilvánvaló volt. – Tudom, hogy tetszem neked édes – folytatta Betty. – Azt hiszed, nem látom, hogy nézel rám. És én is akarlak téged, szeretném, ha jól megkefélnél.
– Gyerünk szivi, csábítsd el a srácot, úgy ahogy engem szoktál. – biztatta apa Betty – t, akinek ezt nem kellett kétszer mondani. Felállt, nekünk háttal és egy mozdulattal megszabadult a ruhától. Se melltartó, se bugyi nem volt rajta. Előre hajolt és lágyan ringatni kezdte csípőjét.
– Nézd ezt a segget! Igazán csodás, ugye? Fogdosd meg bátran. – szólitott apa és én a kezdeti félénkségemet nagyjából legyőzve odaálltam Betty mögé.
– Terpeszt kérek puncikám. – parancsolta apa és a nő engedelmeskedett.
Tetszett, hogy apám ennyire a hatalma alatt tartja a feleségét és ekkor már nagyon állt a farkam. A vágy kezdett felülkerekedni a félénkségen és zavarodottságon. Aztán meg arra gondoltam, hogy itt van a bombanő, akiről régóta álmodozom ő pedig
f
alf
el
alf
alf
alf
lja
magát nekem. Miért ne dughatnám meg?
Megfogtam a fenekét és simogatni, markolászni kezdtem.
– Gyerünk! Fenekeld el! Azt nagyon élvezi. – Szólt ismét apa és én meg is tettem, amire kért. Ekkor már kifejezetten felbátorodtam. Jólesett, hogy az apám megosztja velem a nőjét., aki ég a vágytól, hogy érezhesse a farkamat. Betty apró kéjes nyögéseket hallatott majd így szólt:
– Rajta kicsim! Ujjazz meg keményen!
Becsúsztattam ujjamat a simára borotvált punciba és éreztem a forró nedvességet. Lassan kezdtem mozgatni az ujjam, kézimunkám jutalma pedig Betty vággyal teli sikolya volt. Megfordult és számba nyomta gyönyörű melleit. Szívtam, szoptam neki, egyre vadabbul. nagyon élveztem és még jobban felizgultam. Már alig vártam a folytatást. Amikor már ő sem bírt magával, visszaült a kanapéra és széttárta combjait.
– Nyalj ki jól drágám! Azt akarom! – Kérlelt remegő hangon. Elé térdeltem és végignyaltam a finom husit. Csodás érzés volt, ahogy kiszívhattam a forró kéjnedvet és érezhettem a csipőjének remegését. Csak nyaltam és nyaltam, közben pedig a melleit és a comjait simogattam felváltva.
– Ne hagyd abba kis bikám, nyaaaalljj! – kiáltotta Betty és én azt hittem, mindjárt elélvez, de ez a nő egy kiéhezett pina volt és sokáig akarta. Én persze mindent megtettem, hogy jó legyen neki. Nagyon élveztem a dolgot, szívogattam a csiklóját és nyalogattam szeméremajkait, melyek úgy kitárultak, hogy készek voltak farkamat beengeni a kéjbarlangba. De Betty még húzta az időt és így szólt:
Most pedig én foglak leszopni téged! Ülj ide!
Helyet cseréltünk, most ő térdelt elém és én hátradőlve vártam, hogy kezelésbe vegyen. Szinte letépte rólam a nadrágot és ahogy meglátta a farkamat, hálával teli, kéjes pillantást vetett apámra.
– Oh Joey drágám! Még sosem láttam ilyen szép kemény, hatalmas faszt, mint a fiadé! Csodálatos! – mondta neki, miközben az én farkamat fogta a kezében. El sem tudom mondani, mennyire élveztem a helyzetet. Nyalni kezdte a hegyétől a tövéig, majd vissza. Lassan csinálta. Láttuk rajta mindketten, hogy mennyire élvezi.
– Ez az édes! Most pedig szopd le keményen, hadd élvezze ő is, ahogy én. – kérte apa és Betty már vette is a szájába a makkomat. Olyan jó volt, ahogy szívta a szájába egyre mélyebben, hogy már nagyon hálás voltam mindkettőnek ezért az élményért. Betty csak szopta a szerszámom egyre vadabbul, egyre mohóbban. Fergeteges élmény volt.
– Ugye milyen remekül csinálja? – kérdezte apa, de én nem tudtam megszólalni, annyira élveztem. – Most pedig keféld meg, azt akarja!
– Nyomd belém a farkadat, kicsim! – könyörgött Betty, miközben úgy helyezkedett el, hogy én hátulról belé tudjak hatolni.
– Basszál meg keményen! – kérlelt és én ennek a kérésnek már nem tudtam ellenállni. Egy hírtelen mozdulattal benyomtam a nedves puncijába merev farkamat és lassan mozogni kezdtünk. Közben melleit fogdostam és mindent beleadtam. Olyan vadul keféltem, hogy felejthetetlen perceket szerezzek ennek a nőnek. Betty egyre hangosabb sikolyokat hallatott és fokozta a tempót. Már alig bírtunk magunkkal, éreztük, ahogy közeledünk az orgazmushoz. Szinte egyszerre rándult még egy utolsót a testünk és végül beléengedtem forró nedvemet, amit ő remegő testtel fogadott magába. Elmondhatatlanul jó volt érezni a testéből előtörő kéjt, ahogy élvezi, hogy a puncijába spriccelek... Amikor elélveztünk és mindketten lehiggadtunk egy kicsit, Betty első dolga az volt, hogy megköszönje apának a "szülinapi ajándékot".
Hát így veszítettem el szüzességemet. Ez már öt éve történt és azóta is gyakran összejövünk hancúrozni egy kicsit.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.83 pont (370 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sportyman (alttpg)
2024. április 20. 09:26
#38
Kissé hihetetlen sztori ragyogóan kidolgozva. Apa szereti a fiát és a feleségét is...
1
v
vasas62
2023. március 27. 14:43
#37
Okos apa.
1
én55
2022. augusztus 27. 09:28
#35
Kicsi számoljuk 4 éves amikor elválnak, 17 amikor a nő 30. Hány éves volt a nő amikor az apja elvette?
1
a
angel234
2022. január 6. 03:26
#34
Ez jó írás volt,hosszabban is olvastam volna még.
1
veteran
2022. január 6. 01:43
#33
Szex túl rövid.
1
Andreas6
2020. október 1. 08:13
#32
Végül is családban marad...
1
t
t.555
2017. augusztus 20. 02:55
#31
Nagyon jó volt!
1
l
listike
2014. szeptember 4. 13:14
#29
Jó volt.
1
C
Clown85
2014. július 25. 14:02
#28
1
p
papi
2013. december 24. 09:46
#27
Tetszik
1
a
A57L
2013. augusztus 1. 04:41
#26
Jó írás.
1
tutajos46
2013. május 17. 05:45
#25
Alapnak nem rossz.
1
Tom Erotic
2010. november 8. 14:33
#23
Csak Így tovább, jó a történet. 9 p adok rá.
1
sarmos
2010. február 9. 15:33
#22
jo
1
Caligula
2009. július 31. 21:17
#21
Mester(fiesta)Neked mi a szar(ha ezek jók)?
1
fiesta14
2009. július 31. 16:03
#20
kezdésnek jó de lehetne folytatni
1
PEppe
2009. február 12. 18:04
#19
OKÉ
1