A+ A-

Vágy 2. rész - Kezdenek a dolgok izgalmassá válni

Eljött a másnap, összebújva ébredtek. Bálintnak rögtön eszébe jutott a tegnap este de nem volt meggyőződve arról hogy álmodott vagy tényleg megtörtént. Eszébe jutott hogyan tudja a legkönnyebben leellenőrizni. Félrehajtotta a takarót és megnézte Kitti fenekét. Hát az bizony piros volt, egy - két helyen még az ujjai nyomai is láthatóak voltak. Erre már Kitti is feléledt és mosolyogva fordult oda:
- Milyen? Nagyon piros?
- Nem, azért nem. De lehet látni. - mosolygott rá vissza Bálint. - Akkor ma hogyan tovább? - kérdezte kissé tanácstalanul.
- Hát ahogy megbeszéltük. - ásított Kitti. - Felkelünk, én elvégzem a háztartási teendőket, mosok, főzök, aztán meglátjuk. Te pedig amit szoktál.
- Rendben. De ma nincs kedvem kimenni, nézni akarom a tévét és azt akarom hogy miközben főzöl, nagyon de nagyon szexis ruhában legyél és amikor intek akkor odagyere hozzám hogy meg tudjalak fogdosni.
- Szuper. - mosolygott Kitti és szaladt mosakodni, öltözni. Felvette azt a ruhát amit évek óta nem mert felvenni annyira szexi volt, szinte teljesen átlátszó és mellrészénél teljesen kivágott. Belebújt és illegetve-billegetve magát megjelent a párja előtt.
- Nem rossz, de vedd le a melltartódat és a bugyidat, nem akarom hogy rajtad legyenek.
- De tudod hogy nem szépek a melleim. - ellenkezett egy kicsit Kitti.
- Szépek vagy nem szépek, nekem így jók és ha azt akarom hogy anélkül viseld ezt a ruhát akkor anélkül viseld vagy kikapsz. - fenyegette meg játékosan Bálint, mire Kitti kiszaladt és rögtön kibújt a melltartójából és a bugyijából. Nem is a büntetéstől való félelem miatt hiszen alig várta hogy valamiért kikaphasson, ez is nagyon szerepelt vágyai között, hanem azért mert örült annak hogy Bálintnak így is tetszenek a mellei ahogy vannak. Nekiállt mosni, főzni, Bálint nézte a tévét és fél szemmel nézegette menyecskéjét mintha még nem is látta volna. Tetszett neki ez a játék.
- Gyere csak ide! - adta ki az utasítást.
Kitti odaszaladt és várta hogy mi fog történni. Bálint megsimogatta Kitti mellbimbóit, benyúlt a ruha alá és egy ujját felnyomta Kitti pinájába. Kitti széttárta a lábait hogy Bálint jobban hozzá tudjon férni. Bálint azt vette észre hogy Kitti puncija minden előjáték nélkül is folyik.
- Csak nem fel vagy izgulva? - kérdezte félig cinikusan. - Hát én is, úgyhogy gyere, kapd be a farkam, szopjad egy kicsit.
Kitti engedelmesen letérdelt, kivette Bálint farkát a nadrágjából és rögtön elkezdte cumizni azt. Bálint nézte ahogy szop a Kitti majd leállította:
- Oké, most egyelőre ennyi. Éhes vagyok, ezt a későbbiekre tartogatjuk, most az ebédet készítsd, nemsokára itt lesznek a gyerekek.
- Tudom. De szerinted ebben a ruhában kéne őket fogadnom? - kérdezte aggodalmaskodva Kitti.
- Á! - kerekedett el Bálint szeme. - Igazad van, azt azért nem kéne. Vegyél fel egy hétköznapi szoknyát egy hétköznapi felsővel de a szoknya alá ne vegyél bugyit.
- És melltartót?
- Azt se. Keress egy olyan felsőt ami nem átlátszó.
- Nem lógnak a cicieim? - nézegette magát a tükörben Kitti.
- Nem lógnak, nyugodj meg. Siess mert ha nem akarod a gyerekeket ebben a dögös ruhában félig pucéran fogadni, húzzál bele. Segítsek valamit? - kérdezte az Uram és Parancsolóm játék ellenére.
- Komoly? - nézett rá Kitti. De miután látta hogy Bálint komolyan beszél, megkérte hogy terítsen meg, annyit segítsen. Bálint készségesen megterített majd vigyorogva közölte:
- Azért mert nekem kellett megterítenem, tíz fenékre csapást kapsz.
Kitti levegőt sem kapott ekkora "pofátlanság" hallatán, de aztán elkezdett mosolyogni, hiszen pontosan ezt akarta. Szinte ugyanazt az életet ahol azért nem minden az ő nyakába hárul hanem Bálint is segít az otthoni teendőkben de ugyanakkor éreztesse amit kell.
Boldogan befejezte a főzést, átöltözött és már meg is érkeztek az előző kapcsolatából származó gyermekek.
- Sziasztok. - köszöntek mindannyian egymásnak. - Mi a helyzet? - hangzott el a szokásos kérdés, majd beszélgetni kezdtek. Bálint és Kitti többször egymásra néztek ami a gyerekeknek is feltűnt de nem tudták hova tenni ezeket a pillantásokat. Ebéd után Bálint felállt, kiment a fürdőszobába majd kiszólt:
- Drágám, be tudnál jönni egy percre?
- Persze. - szaladt Kitti azt hitte baj van. - Mi a gond? - kérdezte.
- Semmi. - válaszolta az ajtót behajtva Bálint majd megcsókolta asszonyát és belemarkolt a cicijébe. - Tudod hogy kedvelem a gyerekeidet de most alig várom hogy elmenjenek mert utána sűrgős fenekelhetnékem van - nyúlt be Kitti szoknyája alá és megfogdosta fenekét, punciját egyaránt.
- Már előre élvezem. - izgult Kitti és amint Bálint elengedte, kiszaladt a lányokhoz. Ebéd után kivonultak a teraszra, majd egy óra múlva szedelőzködni kezdtek mentegetőzve hogy most már dolguk van, menniük kell.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.73 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2013. 09. 3. kedd 03:28
Elég jó.
#1 Törté-Net 2011. 04. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?