A+ A-

Vágy 5. rész - Kitti fenékbedugása

Eljött a másnap este, Kitti már nagyon várta. Miután hazaért, kicsinosította magát és úgy várta szerelmét. Bálint is sietett haza, egész nap azon gondolkodott hogy hogyan teszi különlegessé Kitti első fenékbedugását. Megvacsoráztak, majd együtt elmentek fürödni. Bálint megmosdatta Kittit, megkérte hogy térdeljen fel és a punciját, fenekét is megmosta de nem utasította arra hogy forduljon meg amit Kitti nagyon furcsált, de nem szólt semmit. Miután kiszálltak, megtörülköztek, Kitti be akart menni a szobába de Bálint hangja megállította:
- Ne menj sehova, egyelőre itt folytatjuk.
- Igen? Miért? - kíváncsiskodott Kitti.
- Kapsz egy beöntést.
- Hogy mit??? - kerekedett el Kitti szeme és leejtett állal nézett urára.
- Egy beöntést. Ma utánaolvastam az interneten hogyan kell csinálni.
- Juj de izgi, de olyan ciki.... - vörösödött el Kitti.
- Nincs ebben semmi ciki, ne szégyelld magad, ráadásul Én akarom, neked beleszólásod sincs az egyezségünk alapján, ugye tudod?
- Tudom. - adat meg magát Kitti. - Most mit kell csinálnom?
- Én szeretném a fürdőszobában csinálni, feküdj fel a mosógép tetejére, rakd rá az egyik lábad a mosdókagylóra a másikat ide a szekrénypolcra és lazítsd el magad.
Bálint elővett egy tölcsért amiből egy gumicső lógott ki.
- Ezt honnan szerezted? - kérdezte Kitti.
- Jártam ma egy "szakboltban". - mosolygott Bálint - és sok érdekes dolgot láttam még ott, azt hiszem fogok onnan még vásárolni egy - két dolgot.
- Engem is elviszel oda egyszer? - kérte Kitti.
- Ha jó kislány leszel.... - mosolygott rá Bálint. - Kíváncsi vagy rá?
- Nagyon. Csak olvastam róla de még sose volt bátorságom bemenni.
- És mit szeretnél onnan?
- Nem is tudom, valószínűleg sok dolgot. Egy vibrátort biztosan de tudom hogy annyiféle van, látnom kéne őket és egyéb különleges dolgokat például gésagolyót.
- Gésagolyót? Az mi? - döbbent le Bálint.
- Az két golyó amiből madzag lóg ki, felnyomod a puncidba, egész nap viselheted és ha érzékeny vagy rá akkor előbb-utóbb állítólag orgazmust tud okozni. Bár szerintem nekem nem sikerülne, tudod hogy nem hüvelyben élvezek hanem csiklóra de azért kipróbálnám.
- Ha jó kislány leszel, beszerzünk neked egy olyat is. És még mit szeretnél?
- Mellcsipeszeket, finomabb pálcát amivel el tudod verni a fenekemet és még annyi minden lehet ott amiről nem is tudok.
- Az igaz, de én most ezeket meg sem néztem csak a beöntésre koncentráltam de már kezdhetjük is. Lazulj el drágám, ne izgulj.
- Rendben. - dőlt hátra a mosógépre fektetett törülközőre Kitti és várta a műveletet.
Bálint bekrémezte egyik ujját és finoman szétkente Kitti segglyuka körül majd óvatosan bedugta. Az ujja kisebb ellenállásba ütközött de azért lassan becsúszott. Kihúzta, ismét bekrémezte és ismét bedugta az ujját ami már könnyebben haladt befele. Húzogatta egy kicsit, gyönyörködött abban ahogy eltűnik az ujja Kitti puncijában és a tegnap estére gondolt, arra hogy neki mekkora élvezetet okozott egyetlen ujj a fenekében. Végül kihúzta az ujját, bekrémezte a segglyukat is és a csövet is és benyomta Kitti fenekébe. Jó tíz centit bevezetett, felemelte a tölcsért és langyos vizet engedett bele. Igaz, elsőre nem sokat csak két decilitert. A szakirodalom ennél többet írt de azért mégsem volt olyan biztos magában mint ahogy először mutatta. A langyos folyadék szép lassan tűnt el a tölcsérből, Kitti érezte amint a belei telítődnek a folyadékkal, érdekes érzés volt. Amikor eltűnt az összes folyadék, Bálint kihúzta a csövet és figyelmeztette Kittit.
- Figyelj nagyon, feszítő érzés lesz, most ülj rá a vécére és engedd ki.
- Itt előtted? - szörnyedt el Kitti.
- Igen, itt előttem. Ne izgulj már, nyugi, csak tedd amire kértelek.
Lesegítette Kittit a mosógépről, ráültette a mellette lévő vécére és Kittiből már folyt is a beöntött víz. Kitti tiszta piros volt a szégyentől de azért tetszett neki. Megtörölte a fenekét vécépapírral, felállt és lehúzta a vécét.
- Cö,cö. Még nem végeztünk kisasszony! - szólt rá Bálint.
- Kapok még egy beöntést? - kérdezte elszörnyedve Kitti bár az igazat megvallva nem volt az olyan rossz.
- Nem, elsőre elég lesz egy. Dőlj a mosógépre, egy nedves törlőkendővel megtörölgetem a feneked lyukát.
Kitti rádőlt a mosógépre, Bálint tisztára törölgette azt a formás gyönyörű segglyukat majd rápaskolva a fenékre a szobába zavarta őt.
- Készülj, most jön csak a java.
Kitti már szaladt is befelé és ahogy tegnap Bálint úgy most ő volt az aki meztelenül hason fekve várta párját. Bálint odatérdelt Kitti mellé, elkezdte őt cirógatni, széthúzogatta fenekének farpofáit és nyelvével elkezdte nyalni Kitti segglyukát ugyanúgy mint ő neki előző nap. Kitti sóhajtozott a gyönyörtől. Bálint bekrémezte egy ujját és most már azt dugta be Kitti fenekébe aki csak úgy pucsított neki annyira izgatta őt az esemény.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.24 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 08. 11. péntek 11:25
Jó a fogalmazás, nincs durvulás, izgató. Tetszett!
#3 feherfabia 2016. 05. 1. vasárnap 06:48
Közepes!
#2 A57L 2013. 09. 3. kedd 03:26
Elmegy.
#1 Törté-Net 2011. 04. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?