A+ A-

Tanulmányi kirándulás Margó...(-n-val-ba)

Kora délután értem haza a suliból, minden frankó volt, anyámék "elutazva", éljen a szabadság.
Az ajtón viszont nem jutottam be, mert belülről kulcs volt a zárban. Na, ráfeküdtem a csengőre, meg a levélbedobó nyíláson kukkoltam befelé, hogy ki a rosseb van itthon, akárki is, nem hiányzott.
Nagysokára a látóteremben feltűnt Margó, aki mintha félig aludna, botorkálva közeledett az ajtó felé. Na, gondoltam, ez megint jól benyomott, aztán nem mer hazamenni, amíg ki nem józanodik.
Nagy nehezen kinyitotta az ajtót, a "szevasz"-ra csak valami motyogás volt a válasza, aztán én tipliztem befelé a szobámba.
Hát nem oda vackolta be magát?! A blúza, meg a szoknyája a fotelba lehajítva, akkor esett le, hogy tényleg: ahogy ajtót nyitott, csak kombiné és bugyi volt rajta.
Én is levedlettem, mert otthon olyan kevés cuccban jártam, amilyen kevésbe csak lehetett. Margó meg még sehol se volt, de sem hányás hangokat nem hallottam, sem más zörejt, gondoltam megnézem, hogy hol akadt el.
A másik szobában az erkélyajtó előtt ácsorgott és éppen egy jó pohár piát döntött a szájába, hosszú kortyokkal nyelve az italt. A másik kezében ott volt a borosüveg. Ahogy lenyelte a bort, újra tölteni kezdett a pohárba, de látszott rajta, hogy elég komoly kihívást jelent számára az, hogy fel ne dőljön.
Közelebb mentem, nem is érzékelte talán a jelenlétemet, annyira koncentrált a pohárra, meg a talponmaradásra.
Ahogy benyelte a következő adagot, meg akart indulni az erkély felé, de megtántorodott, de nem borult fel. Egyhelyben imbolygott, kis kilengésekkel és lehet, hogy el is aludt volna állva, de akkor biztosan elesik.
Megint beugrott, hogy kombinéban van és jobban szemügyre vettem. Melltartó nem volt rajta, tömör mellei szépen átlátszottak a kombiné vékony anyagán. Életben nem sokszor láttam addig ilyent, valahogy jobban tetszettek a cickók ruhában de nem voltam igazán rájuk -mármint úgy általában a mellekre- mozdulva, mint a korombeli srácok, bár ha alkalom volt, én is meg-megcsöcsörésztem azt a kevés számú csajt, aki ezt engedte.
Margó mellei jól néztek ki, de engem az érdekelt, hogy a bugyiján átlátszik-e a pinája szőre. Na, azt aztán végképp nem láttam még élőben, mert a korábbi élmények még igencsak "ifjontiak" voltak, akkor még nem tudtam, hogy a puncival mást is lehet kezdeni, mint megfogni, vagy símogatni. Margó fanszőre remekül átlátszott a bugyiján, ez máris javított a hozzá való viszonyulásomon. Kezdtem azon filózni, hogy mit hozhatnék ki a helyzetből. Talán, ha segítenék neki közlekedni, akkor "véletlenül" megfoghatnám a mellét, ha meg elalszik az ágyamon, talán még a pináját is megnézhetném közelebbről. Kérdés, hogy mennyire van berúgva.
Az, hogy nagyon, az látszott, de nem lett volna jó, ha határozott ellenállást is tanúsított volna, mert ha valamelyik manőveremet elárulja anyámnak, hát az szíjat hasít a hátamból.
Odamentem hozzá, közben az erkélyajtó üvegén keresztül láttam, hogy egy üres és egy teli borosüveg még ott figyel, gondoltam "besegítek", hátha hamarabb adódik valami lehetőség.
Rám pillantott, de mintha súlyok húzták volna le a szemhéjait, egy fél másodperc után újra csukódni kezdett a szeme.
Kábé a vállamig ért az egész csaj, meg tudtam volna tartani, ha összecsúszik, de jobban szerettem volna, ha nem kell cipelnem, így elkezdtem a szobám felé irányítani, közben mondtam neki, hogy hozza nyugodtan az üveget, nem kell kitenni az erkélyre.
Megint valami motyogás, na, -gondoltam- beszélni már nem nagyon tudsz, de azért még "segítek" én rajtad.
Betámogattam a szobámba, az ágy előtt megállítottam. Állt. Úgy, ahogy az előbb a másik szobában, de állt.
Gyorsan átmentem a bárszekrényhez és kivettem a házipálinkát, gondoltam az leveri majd a tudatát rendesen.
Visszaérve a félig üres poharába -a borba- belecsorgattam egy kisebb adagot, majd a kezét fogva szépen a szájához emeltem és megitattam vele.
Aztán elszedtem tőle a poharat is, meg az üveget is és a pálinkás üveggel együtt az ágyam mellé raktam, hogy azért kéznél legyen.
Visszafordultam Margó felé, ugyanúgy állt, a szeme talán félrésnyire volt csak nyitva, hogy látott-e valamit, azt nem tudom, a feje előrecsuklott, várható volt, hogy mostmár tényleg megborul.
De ezt nem akartam, mögéje léptem és a vállánál fogva magamhoz húztam, gondoltam így kicsivel stabilabban állhat. Semmi ellenállás, ez jó. Nem sokat szarakodtam, előrenyúltam és a markomba fogtam a melleit. Ha rendben, akkor minek húzni az időt, ha meg nem, akkor ennyitől még nem dől össze a világ, "bocs" és kész.
Húúú! Mintha mértékre készültek volna a cickói, annyira tele volt velük a kezem, teltek és súlyosak voltak, baromira élveztem, hogy markolászhatom őket, mert Margó meg sem rezzent, lehet, hogy nem is tudta, vagy érezte, hogy mit művelek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 vakon53 2016. 03. 10. csütörtök 20:03
érdekes
#12 david70 2015. 04. 24. péntek 23:57
Ez csak egy történet. Nekem tetszett.
#11 esmes 2014. 11. 12. szerda 19:29
Nem tetszett
#10 listike 2014. 10. 16. csütörtök 05:22
Nem jó.
#9 veteran 2014. 10. 15. szerda 04:04
Erőszak miatt nem itt a helye. 0 pont.
#8 A57L 2014. 10. 14. kedd 06:24
Közepes történet.
#7 feherfabia 2014. 10. 14. kedd 05:26
4P
#6 Andreas6 2014. 10. 13. hétfő 19:52
Ez kimeríti a nemi erőszak fogalmát: védekezésre képtelen nő állapotával való visszaélés. Büntetése is ugyanaz, mintha védekezését legyűrve tesz magáévá valakit. Voltak idők és helyek, amikor halálbüntetés járt az ilyesmiért. Sajnos, ez már kiment a divatból.
#5 Rinaldo 2014. 10. 13. hétfő 18:37
Béna.
#4 hairy_pussy 2014. 10. 13. hétfő 16:40
érdekes
#3 zsuzsika 2014. 10. 13. hétfő 15:52
Gyenge.
#2 gyuri0926 2014. 10. 13. hétfő 14:29
Undorító
#1 Törté-Net 2014. 10. 13. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?