A+ A-

Vágy 4. rész - A fürdés

Teltek múltak a napok, azért nem minden nap volt szex, de ez nem zavarta Kittit. A viszony közöttük azért megváltozott, ugrott párjának minden kérésére aki egy kis simogatással, puszival köszönte meg azt neki.
Egyik este Bálint közölte Kittivel:
- Ma este együtt fürdünk a kádban és megmosdatjuk egymást.
- Jaj de jó. - örült neki Kitti nem is gondolva arra hogy ebből mi lesz.
Megeresztette a fürdővizet, beültek mindketten majd Kitti nekiállt megmosdatni urát különös figyelmet szentelve annak farkára és a heregolyókra. A melegvíz és a simogatás hatására Bálint fasza pillanatokon belül felállt. Kitti be akarta kapni de Bálint nem engedte. Kitti csodálkozva nézett rá de nem szólt semmit. Bálint megfordult a kádban, feltérdelt előredőlt és fenekét odatartva Kitti orra elé közölte vele:
- A seggem lyukát is mosd meg de rendesen.
Kittit már a látvány felizgatta. Soha nem látott még segglyukat közelről, hát alaposan megszemlélte. Jól beszappanozta a kezét és először a farpofákat kezdte el mosdatni majd haladt befele a segglyukhoz is. Először csak óvatosan mert hozzáérni majd bátrabban kezdte el azt kívülről mosni. A két hüvelykujjával szinte masszírozva mosta urának segglyukát.
- Belülről is meg kell mosnod. - szólt az utasítás Bálint részéről.
- Hogyan? - képedt el Kitti. - De én nem tudom hogy kell. - szabadkozott.
- Úgy hogy szappanos kézzel finoman bedugod az ujjad szép lassan és kihúzod. Lemosod, beszappanozod, majd ismét finoman bedugod.
Kitti megilletődve de az izgalomtól csöpögő puncival tette amire utasították. A középső ujját beszappanozta és óvatosan elkezdte benyomni Bálint segglyukába. A szappan hatására meglehetősen könnyedén hatolt be az ujja ezért azt szép lassan nyomta fel várva hogy mikor hallja azt hogy elég. De ez nem jött így tövig nyomta az ujját Bálint seggébe. Bálint az élvezettől felnyögött.
- Tövig nyomtam. - jelentette Kitti. - és most?
- Húzd ki, mosd meg, szappanozd be ismét az ujjad és nyomd be újból. - jött az utasítás. Kitti kihúzta, megmosta, beszappanozta és ismét benyomta. Most már bátrabban egy kicsit húzogatta.
- Jó lesz, kint folytatjuk. - közölte vele Bálint és anélkül hogy Kittit megmosdatta volna közölte vele. - Gyorsan mosakodj le és gyere utánam a hálószobába.
Kitti meglepődött ezen a változáson de azért sietett eleget tenni ura parancsának. Ahogy csak tudott sietett befele és ott találta Bálintot hason fekve az ágyon fekve amint őt várja.
- Azt szeretném hogy cirógass tetőtől talpig, tudod hogy imádom.
- Tudom. - mosolyogott Kitti és hosszú - hosszú perceken keresztül az ujjhegyével cirógatta Bálintot. Jó fél óra múlva Bálint közölte Kittivel:
- És most azt akarom hogy csak a fenekemet cirógasd de a nyelveddel.
Kitti azonnal engedelmeskedett. Soha nem csinált még ilyet de már tetszett neki ez a perverzitás is. Nyelvével cirógatta kedvese fenekét egyre közelebb haladva annak segglyukához azonban nem mert odanyalni. Ezt megérezvén Bálint rászólt:
- A segglyukamat is nyalogasd körbe - körbe, föl és alá, először finoman, érzékien.
Kitti két kezével széthúzta Bálint farpofáit hogy hozzáférjen a lyukhoz és elkezdte azt finoman kényeztetni. Nagyon élvezte. Többféle módszer kipróbált. Először telt nyelvvel nyalogatta, majd a nyelvének a hegyével körözött épphogy csak érintve a segglyukat majd egy picit odanyomta a nyelve hegyét a lyukba de megijedve rögtön kihúzta.
- Dugd be a nyelved. - jött az utasítás.
Kitti rögtön engedelmeskedett és a farpofákat fogva finoman elkezdte bedugdosni a nyelvét Bálint segglyukába aki felnyomta a fenekét hogy Kitti jobban hozzáférjen.
- Dugd be a nyelved mellett az ujjad is. - jött a következő utasítás.
Kitti miközben a nyelvével baszta Bálint segglyukát, a jobb kezének mutatóujját finoman az első ujjpercig benyomta majd kihúzta, ismét benyomta, majd ismét kihúzta. Aztán gondolt egyet, jól benyálazta az ujját azt bedugta és csak az ujja körül nyalogatta, cirógatta a segglyukat. Bálint már határozottan nyögött az élvezettől.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.95 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 09. 3. kedd 03:27
Elmegy.
#2 tiborg 2011. 09. 6. kedd 06:55
Na, hogy haza ne szaladjak! Ez meg a nyul farkanal is rovidebb,semmibb!!
#1 Törté-Net 2011. 04. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?