A+ A-

Út a pokolba 2. - Becky

Fordítás
Másnap azt hittem, hogy rájöttem, Maria mit is hiányolt az előző napi együttlétünkből.
Aznap éjjel már semmi különösebb nem történt. Szusszantunk egyet, felhozattunk egyet s mást a szobaszervizzel, aztán beestünk az ágyba. Amit a tíz órás autóút meghagyott, azt a kiadós szex vette ki belőlünk. Reggel bekaptunk néhány fánkot, hörpintettünk hozzá egy kis kávét, és nekivágtunk az útnak. Én vállaltam be az első szakaszt, és ahogy rátértem a 80-as autópálya felhajtójára megláttam egy lányt magasba emelt hüvelykujjal. Nem tudtam megállapítani mennyi idős lehetett, de egyértelműen nagyon fiatal. Kérdően pillantottam Mariára, ő pedig bólintott, Leálltam a stoppos mellé.
Ahogy jobban megnéztem magamnak, az a típusú lány volt, aki ugyanolyan valószínűséggel lehet 12 éves, mint 22, no meg a kettő között akármennyi. Nem túl magas, max 160 cm, vékony, egyenes csípővel, viszont alkatához képest fejlett mellekkel. Az öltözetét én még mindig gótnak nevezném, bár manapság inkább az emós kifejezést használják rá. Halvány fehér bőr, egyenes fekete haj keretezte arc, vékony fekete nyaklánc szorosan a torkán. Természetesen talpig feketébe volt öltözve: egy fekete póló, és egy jó rövid miniszoknya, ami teljesen fedetlenül hagyta a combjait. A jobb orrcimpájában kis gyűrűt viselt, a szemei körül fekete tussal kihúzva, a sminkje egy sápadt mosómedvére emlékeztetett. Mindazonáltal egész csinos jelenség volt.
Teljesen nyilvánvaló volt, hogy Maria is hasonlóan véleménnyel volt róla. Egész pontosan nyilvánvaló volt, hogy Maria szemében ebben a lányban megvan az a valami, amit bennem nem talált meg. Épp elég nőt ismertem, akik mindkét térfélen játszottak, hogy tudjam, legtöbbjüknek nem okoz semmilyen nehézséget, akár egy férfi akár egy nő elégíti őket ki, de azért a szívük mélyén jobban kedvelik az egyik nemet a másiknál. Ezen a ponton úgy tűnt, Maria inkább a csajokra bukik
Maria letekerte az ablakot, és a lány behajolt.
- Merre mész, kislány?
- Akár a büdös francba is, csak el innen! - teljesen meg tudtam érteni. Cheyenne és alapvetően Wyoming nem a kimondottan ideális tartózkodási hely az ilyen lányoknak.
- Mi Kaliforniába tartunk, ha ez Neked is megfelel, szállj be! - szinte láttam, ahogy Maria agya végigszalad a lehetőségeken. Esküszöm, hogy megnyalta az ajkait, ahogy a továbbiakra gondolt.
- Hogy a fenébe ne felelne meg. Torkig vagyok itt mindennel - kinyitotta az ajtót, és beszállt maga után húzva a hátizsákját.
Maria bemutatkozott, és a lány is elárulta a nevét: Becky. Amikor Maria megkérdezte tőle, miért döntött úgy, hogy eljön otthonról, Beckyből kitört a panaszáradat.
- A szüleim pancserok, a suli egy szar hely, a többi srác mind lúzer, az egész város egy trágyadomb! Esküszöm, az egész állam egy pöcegödör! Nem tudom, hogy képzelik, hogy bárki képes ilyen szar helyen élni! El kell jutnom valahová, ahol azon túl is van élet, hogy egész nap csak bámulunk egy rakat büdös lóháton tetszelgő parasztot! - és így tovább, többször is nekifutva a sommás értékelésnek. Rövid idő után meguntam, és inkább a vezetésre koncentráltam. Maria egész idő alatt kaján mosollyal az arcán hallgatta. Valószínűleg arra gondolhatott, mihez kezd majd éjjel a hotelszobában evvel a kiscsikóval.
Az aznapi út hátralevő része változatosan telt, vagy Becky morgását hallgattuk, hogy mekkora nagy szívás az egész élet, és hogy mihez kezd majd, ha végre Kaliforniába ér, vagy mélyen hallgattunk. Se Maria se én nem tudtunk volna érdemben hozzászólni Becky témájához, és Maria véleményem szerint igen bölcsen úgy döntött, hogy nem kísérti meg a sorsot avval, hogy betesz egy Sinatra vagy Bennett CD-t, tesztelve Becky reakcióját. Én szép csendben szenvedtem. De hát én akartam ingyen fuvart hazáig. Szerintem Maria avval volt elfoglalva, hogy maga elé képzelje Beckyt a ruhái nélkül. Az egyik napközbeni pihenőnél Maria és én spontán egymásra néztünk, és kitört belőlünk a röhögés...
Délután négyre érkeztünk Salt Lake Citybe. Ez volt az utazásunk legrövidebb szakasza, csak 400 mérföld. A másik kettő meghaladta a 600 mérföldet is. Bár a dolgok már nem olyanok, mint a régi szép időkben, Utah állam, a mormon egyház szorításában még mindig a legvallásosabb terület az Egyesült Államokban. És az egyház aligha fogadta volna szívesen a magunkfajtákat, így hát találtunk egy hotelt, és gyorsan bevackolódtunk a szobánkba, avval a hallgatólagos megegyezéssel, hogy ki sem dugjuk onnan az orrunkat.
Magamban találgattam, hogyan fogja Maria megkörnyékezni Beckyt, ha egyszer a szobánkban leszünk. Nem kellett sokáig várnom a megoldásra. Maria egyszerűen odasétált a szokás szerint éppen méltatlankodó Beckyhez, a két kezébe fogta az arcát, és rátapasztotta ajkait a lány szájára. Láttam, hogy Becky összerezzen a meglepetéstől, tett is néhány tétova kísérletet, hogy kiszabaduljon a helyzetéből, de Maria nagyon határozottan tartotta a fejét, így aztán lassan megadta magát, ellazult, és a két nő nyelve egyszerre indult el,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.8 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 07. 25. kedd 11:52
Nagyon jó, máris olvasom tovább.
#3 zsuzsika 2015. 01. 31. szombat 10:18
Jó írás.Kíváncsi vagyok a folytatásra.
#2 A57L 2014. 04. 23. szerda 07:19
Kedves kis írás.
#1 Törté-Net 2011. 03. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?