A+ A-

Út a pokolba 3. rész - Nyelvlecke kezdőktől haladókig

Fordítás
Beckynek rémülten pattantak fel a szemei:
- Én erre képtelen vagyok!
- Már hogyne lennél rá képes?! Csak még nem próbáltad. Vagy úgy gondolod, hagyjuk itt abba, és Te leszel az egyetlen, aki ma este elélvez? - Maria kedvesen, és igen meggyőzően duruzsolt Becky fülébe. A lány megcsóválta a fejét.
- Félek, hogy ügyetlen leszek.
- Vállalom a kockázatot - nevetett teli szájjal Maria. - Ha elrontod, megkérjük Nicket, hogy ugorjon be helyetted. De ha nem akarod...
- De akarom. Csak nem tudom, hogy kezdjek hozzá.
- Csókolózni tudsz, ezt már bizonyítottad - tűnődött el a barna bőrű szépség, aki mellett a sápatag kislány meztelen bőre olyan fehérnek tűnt, mint a liliom. - Nick, kedves, ideadnád a sálamat? - A vékony fekete selyemsálat Maria a táskájában hordta, és ha unatkozott, elővette, és játszott vele körbe-körbe futtatva az ujjai között. A nyakába még egyszer sem vette.
- A nők számára a látvány gyakran inkább zavaró, mint izgató - mosolygott a feszülten pislogó kamaszra. - Bekötöm a szemedet. Csak az ösztöneidre hallgass!
Becky nem volt meggyőzve, de engedelmesen felemelte a fejét, hogy Maria óvatosan összehurkolhassa a finom anyag végeit. A nő bal tenyerével megtámasztotta újdonsült tanítványa tarkóját, és finoman megcsókolta. Jobb keze ujjbegyeivel körberajzolta a vékony mellkast, nem tudom, hozzáért-e valójában az érzékeny bőrhöz, de amerre a kézfeje járt, apró remegések támadtak a csupasz felületen. Becky kieresztette a levegőt az orrán, elernyedt, Maria pedig milliméterenként engedte vissza a lány fejét az ágyra, miközben egy pillanatra sem vette le ajkait partnere szájáról. Mintha mozdulatszínházat néznék, futott át rajtam a felismerés.
A szoborszépségű vérbő asszony ráhemperedett a törékeny testre. A bronzbarna körték lágyan simultak a feszes fehér almákhoz, formás, izmos, hosszú comb furakodott a lány lábai közé. Becky valószínűtlenül hosszú ideig szívta újra be a levegőt, miközben Maria háta megemelkedett - alkalmi szeretője száján keresztül lélegzett. Kezeivel letepert zsákmányának arcát fogta közre. Hogy össze ne nyomja, finoman támaszkodott a könyökén és a térdein.
- Lélekcsók - szólaltam meg önkéntelenül. Maria összerezzent a szóra, és a kapucsínó lassan elvált a habtejszíntől. A habtejszín nyitott ajkakkal finoman lihegett.
- Kitalálod, melyik testrészemet tartom az ajkadhoz? - incselkedett Maria a bekötött szemű lány feje mellé kuporodva. Nem várt választ, odatartotta a kézfejét Becky ajkai elé. A kislány óvatosan csücsörített, hozzáért, és megmondta: - A kezedet.
- És most? - fordított egyet a feladványon a nő. Becky odalehelt egy újabb pusziszerűséget.
- Nem tudom.
- Ha nem tudod, akkor dugd ki a nyelvedet, hátha avval kitalálod - a lány megnyalintotta a nő ujját. - Az ujjad.
- Honnan jöttél rá?
- Érzem rajta a saját ízemet - pirult el Becky.
- Ezek szerint már kóstoltad - fokozta Maria a zavarát.
Becky hamar kiismerte Maria módszerét. A könyöke után a vállát kellett kitalálnia, majd a fülét, szemét, orrát. A szájánál késlekedett, mert a feladvány visszanyalogatott. Ezen kuncogtak is egy kis ideig. A nő a nyaka után a mellbimbóját kínálta. - Ne siesd el! - súgta rekedten.
- A bimbód.
- Biztos vagy benne? - Becky ellenőrizte: - Most keményebb.
- Ezt alaposan meg kell vizsgálnod! - Becky hosszasan ismerkedett a problémával. Maria légzése felgyorsult. A péniszem reménytelenül ágaskodott magányában.
- A következőt gyorsan találd ki, utána pedig légy szíves bizonytalankodj sokáig! - nyögte Maria. Becky először mosolygott felszabadultan.
- Kis szemétláda! Imádlak! - remegett Maria a vágytól, de Becky percekig határozottan állította, hogy még ellenőriznie kell a köldök és az alhas tájékát. Maria csendben őrjöngött az élvezettől, és a vágytól az iránt, ami még vár rá.
- Most már biztos vagyok benne - szólt Becky remegő hangon. - Jöhet az utolsó.
Maria bódultan emelkedett fel a lány mellkasáról, ahova az ölét addig dörgölte apró mozdulatokkal. Becky kis telt keblei Maria nedvességétől csillogtak. Az asszony még egy futó csókot nyomott az édes ajkakra, és megfordult arcával a lány lábfejeinek irányába, és csípőjét ráeresztette az arcára. - Ügyes vagy, kicsim, veszettül kívánlak! - Maria rekedtes hangja észbontóan szexi mély sóhajtásba fúlt. Becky ugyanolyan óvatosan használta az ajkait és a nyelvecskéjét, mint a legelején.
- Igen, szívem, azok az ajkaim, miattad ilyen duzzadtak... Ott indulj el, ahol a legnedvesebbnek érzed! Kapaszkodj a csípőmbe, és nyomd oda az orrodat! Óóóó, fiiinommm... Úgy nyalakodsz, mint egy kiscica. Ízlik, drágám? Nekem Te nagyon... Használhatod az ujjacskáidat is! Karold át a combom, ez az, ügyes kislány... Ott ahol olyan forrón lüktetek, finoman csúsztasd be... Ne húzd ki, simogasd az oldalát! Úúúúúgy, mintha csiklandoznál... Óóó, Becky, ez valami embertelenül jóóó... Ha kihúzod, akkor csúsztasd feljebb a fenekem felé...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.79 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 07. 25. kedd 11:57
Nekem tetszett.
#4 zsuzsika 2015. 01. 31. szombat 10:24
Az előző részek jobbak voltak.
#3 listike 2014. 07. 4. péntek 16:05
Nem jó.
#2 A57L 2014. 04. 23. szerda 07:20
Ez nem tetszett.
#1 Törté-Net 2011. 04. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?