A+ A-

Meglepő évforduló 1. rész

A moziból hazafelé tartva a buszon a pasik tipikus "odafigyelek rád, kedvesem" arcát öltve magamra hallgattam Kati csacsogását, bólogatva, fejet rázva, néha elejtve egy "igen"-t, vagy egy "szerintem is"-t is. Biztosan ismeritek ezt az állapotot, amikor a hozzád beszélő szavaiból nem fogsz fel semmit, csak a kérdésekben rejlő tónust, és megadod rá a várt választ. Remekül lehet így elgondolkozva ülni, miközben a semmiről folyó társalgás elfolyik a füled mellett. A barátnőm amúgy is a mozifilmről beszélt, amivel megleptem munka után, engem pedig nem különösebben kötött le a Step Up 3 részletekbe menő elemzése. Tetszett a film, persze, de az agyam máshol járt. Hiszen nem véletlenül volt ez a kis meglepetés, az, hogy elé mentem a munkahelyére, virággal. Épp ma lettünk egy évesek... és pontosan tudtam, mivel fogja meghálálni a figyelmességemet. Ráadásul már ideje beszélgettünk róla, hogy kipróbáljuk az anális szexet is, és úgy terveztem, ma este átesünk a tűzkeresztségen.
Kati 23 éves volt, én egy évvel fiatalabb, de a korkülönbség egyikünket sem zavarta. Nem volt túl magas, 165 centi volt mindössze, amihez párosult 51 kilogrammnyi testsúly. Talán a vékony jelző jobban illett volna rá, mint a karcsú, de semmiképp sem volt rossz alakja. Nem nézett ki úgy, mint egy anorexiás modell, és ki sem folyt a nadrágjából. Kerek csípője, tökéletes, kemény, domború feneke volt, lapos hasa, darázsdereka, ruganyos, marokba illő mellei. Mellette én a száznyolcvan centis magasságommal, amihez 76 kilogramm párosult, vállas alakommal, nyúlánk, izmos testemmel... hát, néha viccesen mutattunk, de volt már, hogy azt mondták ránk, szép párt alkotunk. Kati bájos arcát nem takarták hajának tincsei, kék szemei kihívóan, értelmesen csillogtak, szőke, hosszú haját általában lófarokba kötötte. Levelezőn tanult a pécsi tudományegyetemen, ahova én is jártam a tanárképzőre, bár sosem volt szándékomban testnevelést oktatni. Nekem rövid, barna hajam van, egyesek szerint markáns arcom, barnászöld szemekkel.
Én és az öcsém már régen elköltöztünk otthonról, saját albérletet béreltünk, amit diákmunkából és az egyetem nyújtotta támogatásból tartottunk fenn... na persze egy kis szülői rásegítéssel. Ha már kajára nem kellett költeni, az is nagy megkönnyebbülés volt a pénztárcánknak. Egyre azon forgott az agyam, amikor leszálltunk a buszról, hogy amint belépünk a lakásba, letépem Katiról a ruhát, és ott az előszobában meghágom. De persze, még véletlenül sem így történt. Késő este volt már, mire ágyba kerültünk, előtte mosdás, vacsora, fogmosás... amikor leoltotta a villanyt, és bebújt mellém a nagyszoba franciaágyába, félig már aludtam. Hátamnak nyomódó kemény, ruganyos mellei persze azonnal észhez térítettek, és fordultam meg.
Nem tévedtem. Ajkai azonnal az enyémeket keresték, karjai a nyakam köré kulcsolódtak és húzott magával, ahogy a hátára fordult, széttárva a combjait. Rajtam csak egy boxeralsó volt, azon keresztül pedig pontosan éreztem, hogy rajta a hálóing alatt nincs bugyi. Feje két oldalán megtámaszkodva felnyomtam magam, és elgyönyörködtem a beszűrődő holdfény által megvilágított arcon, a csillogó szemeken, a párnán szétterült, szőke hajzuhatagon.
- Szeretlek.
Most mondtam ki először. Ezen annyira meglepődött, hogy elnyíltak az ajkai. Egy pillanatig még én is csak döbbenten pislogtam, a vallomásom még engem is meglepett. Ő már többször mondta, hogy szeret, s tudtam, hogy így is van. Kapcsolatunk harmonikus volt és egyáltalán nem egysíkú, de valahogy eddig nem éreztem szükségét annak, hogy tettek helyett durva szavakban fejezzem ki érzelmeimet.
- Óóó... - lehelte maga elé, majd a vállaimban megkapaszkodva feljebb húzta magát. - Imi...
Annyi vágy és szerelem rezgett az ajkaimra lehelt nevemben, hogy nem lehetett rá választ adni. Forró csókban forrtunk össze, s ez percekig eltartott. Ujjaim szelíden, gyengéden futottak a testén, le a feszes, formás combjára, felhúzva a hálóinget, ameddig lehetett. Éreztem, hogy az ujjai a boxerem közelében matatnak, s a csók közben a számba érkező tompa, fojtott nyögés arról árulkodott, őt sem hagyta hidegen az érzés, ahogy farkam már keményen ágaskodott a szövet takarásában. Kissé elemeltem a csípőmet Katitól, feljebb húzva rajta a hálóinget, ő pedig megragadva az alkalmat akasztotta ujjait a boxer szélébe, és tolta lejjebb a csípőmről. Vágytól zihálva meztelenítettük le egymást, a szenvedély éles tangóként csapott végig a gerincünk mentén. Először azt terveztem, hogy kinyalom, ezzel is benedvesítve, de amikor visszafeküdtem karcsú, fehér testére, nem volt rá szükség. Valahogy csak megtörtént, és Kati felnyögött velem együtt, ahogy a farkam szétfeszítve a kisajkait beléhatolt. Ujjaim a párnába martak, fejem a vállgödrébe hajtottam a tökéletes érzéstől, ahogy szűk puncija körbefogott. Éreztem, hogy körmei végigszántanak a hátamon, fogai a vállizmomat harapdálják, majd az ujjak lecsúsznak a felkaromra, és kapaszkodik meg bennem, ahogy mozogni kezdek. Finoman, gyengéden...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.25 pont (69 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2016. 12. 10. szombat 09:46
egész jó
#6 A57L 2013. 12. 10. kedd 06:35
Nem rossz.
#5 papi 2013. 04. 29. hétfő 05:29
Naggyon jó
#4 genius33 2013. 04. 18. csütörtök 07:33
Nagyon tuti smile
#3 tenzin 2012. 04. 29. vasárnap 15:30
egész jó.
#2 joozsi 2012. 01. 8. vasárnap 01:04
JOÓ!
#1 Törté-Net 2010. 11. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?