A+ A-

Meglepő évforduló 3. rész

Percek teltek el, és a kis lakásban csak a nyögésekkel járó zihálás lüktetett. Amikor kiszakadtunk a csókból, elképedve láttam, hogy öcsém még mindig mozog, tenyerét Kati fenekén, csípőjén tartja, és kitartóan dugja a nőmet. Arcára fokozatosan ült ki valami mámorító érzés, ami arra engedett következtetni, hogy már nem bírja sokáig. Ezt érezhette meg Kati is, mert váratlanul elhúzódott, mielőtt Gyuri belé élvezhetett volna. Elnézést kérő mosolyt vetett hátra a válla felett, természetesen kiengedve ajkai közül a másik srácot, majd szimplán megfordult. Csatakosra kefélt puncijára így tökéletes rálátásom nyílt, és figyeltem, ahogy a másik srác, akinek még a nevét sem tudtam, mintegy álomban nyúl előre és fog rá Kati domborodó, kerek fenekére.
- Óóó... - motyogta döbbenten, aztán anélkül, hogy tőlem engedélyt kért volna, közelebb térdelt, és fényesre szopott makkját Kati csillogó puncijához érintette. Meglassúdott mozgással figyeltem, ahogy az az idegen farok előrehatolva szétfeszíti barátnőm kisajkait, lassan, de magabiztosan csúszva tövig nőmben.
Na most: figyeltétek már meg, milyen érzés, ha egy másik fallosz hatol a szeretett lány puncijába a te beleegyezéseddel? Őrjítően izgató, ugyanakkor legszívesebben kimennél a konyhába, hogy egy tompa kiskanállal vágd el az illető torkát vagy épp csapd szét a fejét egy serpenyővel visszatértedkor. Ugyanezt éreztem én is; legszívesebben kinyírtam volna őrült féltékenységemben az idegen tizenévest, mégis rettentően felizgatott a látvány, ahogy behatolt Kati puncijába, és nőm az öcsém farkára markolva, lehunyt szemmel nyögdécsel, ahogy a srác mozogni kezd benne. Ha nincs önuralmam, és fél perccel tovább mozgok Ivettben, a látványtól menthetetlenül elélveztem volna, így azonban időben húzódtam hátra. A kiscsaj nem kérdezett semmit, csak követte a tekintetem, és mindent értően elmosolyodott. Aztán feltérdelt az ágyon, oldalra fordult, és közelebb lépett az üzekedő hármashoz. Kati és Gyuri figyelme is felé fordult, ugyanis Ivett odalépve forró csókban részesítette öcsémet, majd finoman arrébb tolta. Lehajolt, és ajkait gyengéden futtatta nyögdécselő barátnőm ajkaihoz, szelíden megcsókolva őt is. Legnagyobb döbbenetemre Kati visszacsókolt.
Ott térdelt az ágyon, hátulról kefélte egy tök idegen srác, és egy nővel csókolózott! Nem is nővel, lánnyal! Elkínzottan felnyögtem, de még nem volt vége. Ivett kacér mosollyal az ajkain szembefordult Katival, aztán hanyatt feküdt, széttárva a combjait. Barátnőmnek sem kellett több biztatás, mintha nem is a fiatalok tecquiláztak volna, hajtotta előre a fejét, majd rózsaszín kis cicanyelve kibukkanva ajkai közül finoman remegve végignyalta Ivett általam csatakosra kefélt punciját. A kis boszorkány kéjesen mormogva hunyta le a szemeit, egy hosszú pillanatig csak élvezve a dolgot, majd kinyitva fekete szemeit intett minket közelebb. Mintha álomban tevékenykedtem volna, térdeltem Gyurival szemben Ivett mellé, bal oldalára. Ivett karcsú ujjaival fogott ránk, kissé megemelte a fejét, egyik kezével Gyuri, a másikkal az én farkam fogta. Oldalra fordult, és kéjesen végignyalva öcsém farkát kihívóan ránézett, majd felém fordulva megismételte a műveletet. Legvalószerűtlenebb álmom tűnt megvalósulni, amikor óvatosan az ajkai közé engedve farkam szívott rajtam párat, aztán kiengedve ajkai közül fordult Gyuri felé, és szopta őt pár pillanatig. Egyszer őt, egyszer engem, felváltva, miközben Kati ő nyalta.
Két-három perccel később hallottam, hogy Kati tompán felnyög. Oldalra néztem, elfordítva a tekintetemet Ivettről, és láttam, ahogy Kati lehunyt szemmel élvezi az idegen srác ténykedését, aki egyre szaporább mozdulatokkal, őrjítő hangokat hallatva kefélte. Olyan volt, mint valami farkas: hörögve-morogva dugta a barátnőmet, csípője csattogva csapódott nőm kemény fenekének, akinek a következő pillanatban a torkából reszelős sikoly hangzott fel, és láttam az arcán, hogy elélvez. Kitartóan, hosszan folyt rajta az orgazmus, lehunyt szemmel, elnyílt ajkakkal élvezte. Másodpercekkel később az idegen srác zihálva rántotta ki a farkát barátnőm puncijából, láttam, ahogy felbukkan a feneke mögött a fénylő, Kati kéjnedveitől csillogó makk, a srác keze pedig indul, hogy ráfogva befejezze, amit kezdett, de nem volt rá szükség. Tetemes mennyiségű sperma robbant ki belőle, Kati fenekére, hátára, combjára csapódva.
- Ahhh...hahh...
Ivett türelmesen engedett el minket, és húzódott el Katitól, mosolyogva figyelve a kettős orgazmust, majd felülve Gyurira nézett.
- Feküdj hanyatt.
Öcsém engedelmesen dőlt hátra, és hagyta, barátnője az ölébe másszon. A magához térő Katival együtt figyeltük, ahogy bájos puncija magába fogadja a tisztára szopott falloszt, majd előredőlve várakozóan pillantott hátra, rám.
- Gyere! - hívott bájosan, én azonban nem mozdultam. Pontosan tudtam, hova invitál, és eszelős vágyat éreztem, hogy mögé térdelve dugjam a fenekébe a farkam, de elég volt egy pillantás Katira, hogy ne tegyem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.68 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 cscsu50 2016. 12. 10. szombat 09:45
nagyon jó
#12 A57L 2013. 12. 10. kedd 06:36
Egész jó.
#11 papi 2013. 04. 29. hétfő 05:30
Folytatni kéne.
#10 genius33 2013. 04. 18. csütörtök 07:35
Folytasd!!!!!
#9 zsuzsika 2012. 05. 4. péntek 15:47
Csak folytasd...
#8 sikamika 2012. 05. 1. kedd 04:26
jo kis szttory smile
#7 v-ir-a 2012. 04. 30. hétfő 23:21
sztem is jöhet a folytatás...
#6 tenzin 2012. 04. 29. vasárnap 15:36
folytatást várok
#5 x124 2012. 04. 27. péntek 23:42
Folytasd!
#4 joozsi 2012. 04. 27. péntek 08:50
Van némi ellentmondás a szövegben. Csoportszex-féltékenység. Kizárt, hogy a kettő ilyen eredményt hozzon.
Joó! Jöhet a folytatás, féltékenység nélkül.
#3 Rinaldo 2012. 04. 27. péntek 07:40
Féltékeny a barátnöjét meg dugo öccsére,de ö is megdugta az öccse csaját.Végül elvette a csaja anális szüességét és végül mindenki segbe dugta.
#2 Shavo 2012. 04. 27. péntek 07:17
Jöhet a folytatás.
#1 Törté-Net 2012. 04. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?