Erotikus találkozás 2. rész

Szavazás átlaga: 6.42 pont (31 szavazat)
Megjelenés: 2010. november 25.
Hossz: 7 637 karakter
Elolvasva: 622 alkalommal
Köszöntelek ismét kedves olvasóm. Ha olvastad az első történetem, akkor sejtheted mik lesznek ebbe az írásomban is. Ez is egy mese lesz felnőtteknek csak úgy mint az előző. Bár most kicsit pikánsabb, de ugyan úgy izgalmas és nem hétköznapi lesz.
Aki nem olvasta volna az előző történetemet annak kicsit összefoglalom. Egy ismerkedő portálon találkoztam egy lánnyal, aki már elsőre nagyon szimpatikusnak tűnt nekem. Beszélgettünk és gyorsan előkerültek az erotikusabb témák. Ő is mint kiderült szereti az élvezeteket. Szeret meztelenkedni és masztizni is, nem csak a sexben találja meg az örömet. Már az első találkozásunkkor megvolt az izgalom, mikor egy eldugott helyen egymás előtt masztiztunk. De ezt már az előző történetemben leírtam, akit érdekel azt is olvassa el. Most arról írok ami másodjára történt.
Fokozódott bennünk egyre csak az izgalom a későbbi beszélgetések után. Az első találkozó csak feltüzelte a kedélyeket köztünk, így közös megegyezésben még egy találkozót megbeszéltünk ahol majd készítünk fotókat is és mindenben hódolni fogunk az erotika oltárán. Pécs határában van egy park aminek a közepén két horgásztó van. Ezt nevezik úgy, hogy Malom-völgy. Nagyon szép a táj, vannak játszóterek és kilátók is. Bárki ki mehet nyugodtan a családdal, gyerekekkel, de mi teljesen mást terveztünk.
Úgy terveztük, hogy kisétálunk és közben legalább beszélgetünk és mozgunk is egy jót. Már odafelé persze minden téma kivesézésre került, hogy milyen képeket fogunk csinálni, ki mit csinált abban a pár napban még nem találkoztunk. Rajta egy fekete pántos felső volt és egy bokáig érő szoknya. Nagyon jól ált neki és én már a lelki szemeimmel az út elején letéptem róla. Már mikor fél úton jártunk csak éreztem, hogy elkezd a nacim feszülni. Az agyamban egyre jobban kezdtek eluralkodni a perverz gondolatok, de tudtam hogy még várnom kell.
Az első megállónk rögtön egy út melletti kilátóban volt. Tudtuk, hogy ez csak egy kis pihenő lesz mivel ezt a legkönnyebb megközelíteni és rengetegen járnak ide. Felmentünk a legtetejére és leültünk beszélgetni. Megkértem, hogy mutassa meg a gépét, mivel az enyém szervizben volt és neki kellett hozni. Gondoltam készítek pár képet és már belém is bújt a egy kis tréfához.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.42 pont (31 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. november 7. 14:11
#4
Vajon kinek volt nagyobb élmény?
1
Andreas6
2021. április 22. 07:35
#3
Sokkal jobb az első résznél, bár ez is tele van nyelvtani hibákkal, ami sokat ront az írás minőségén.
1
a
A57L
2019. augusztus 18. 04:51
#2
Érzelmes és szép.6P
1
T
Törté-Net
2010. november 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1