A+ A-

Erotikus találkozás 2. rész

Köszöntelek ismét kedves olvasóm. Ha olvastad az első történetem, akkor sejtheted mik lesznek ebbe az írásomban is. Ez is egy mese lesz felnőtteknek csak úgy mint az előző. Bár most kicsit pikánsabb, de ugyan úgy izgalmas és nem hétköznapi lesz.
Aki nem olvasta volna az előző történetemet annak kicsit összefoglalom. Egy ismerkedő portálon találkoztam egy lánnyal, aki már elsőre nagyon szimpatikusnak tűnt nekem. Beszélgettünk és gyorsan előkerültek az erotikusabb témák. Ő is mint kiderült szereti az élvezeteket. Szeret meztelenkedni és masztizni is, nem csak a sexben találja meg az örömet. Már az első találkozásunkkor megvolt az izgalom, mikor egy eldugott helyen egymás előtt masztiztunk. De ezt már az előző történetemben leírtam, akit érdekel azt is olvassa el. Most arról írok ami másodjára történt.
Fokozódott bennünk egyre csak az izgalom a későbbi beszélgetések után. Az első találkozó csak feltüzelte a kedélyeket köztünk, így közös megegyezésben még egy találkozót megbeszéltünk ahol majd készítünk fotókat is és mindenben hódolni fogunk az erotika oltárán. Pécs határában van egy park aminek a közepén két horgásztó van. Ezt nevezik úgy, hogy Malom-völgy. Nagyon szép a táj, vannak játszóterek és kilátók is. Bárki ki mehet nyugodtan a családdal, gyerekekkel, de mi teljesen mást terveztünk.
Úgy terveztük, hogy kisétálunk és közben legalább beszélgetünk és mozgunk is egy jót. Már odafelé persze minden téma kivesézésre került, hogy milyen képeket fogunk csinálni, ki mit csinált abban a pár napban még nem találkoztunk. Rajta egy fekete pántos felső volt és egy bokáig érő szoknya. Nagyon jól ált neki és én már a lelki szemeimmel az út elején letéptem róla. Már mikor fél úton jártunk csak éreztem, hogy elkezd a nacim feszülni. Az agyamban egyre jobban kezdtek eluralkodni a perverz gondolatok, de tudtam hogy még várnom kell.
Az első megállónk rögtön egy út melletti kilátóban volt. Tudtuk, hogy ez csak egy kis pihenő lesz mivel ezt a legkönnyebb megközelíteni és rengetegen járnak ide. Felmentünk a legtetejére és leültünk beszélgetni. Megkértem, hogy mutassa meg a gépét, mivel az enyém szervizben volt és neki kellett hozni. Gondoltam készítek pár képet és már belém is bújt a kisördög egy kis tréfához. Elkezdtem a dekoltázsán próbálgatni a zoom-ot amit ő észre is vett de jót nevetett, hogy én mivel nem próbálkozok.. Megkértem, hogy bontsa ki a haját, bár nagyon meleg volt, de szerettem volna róla egy-két aranyos képet készíteni. Lett pár nagyon aranyos kép az arcáról. Nagyon szépen mosolygott. Hozott magával egy legyezőt is amivel nagyon kacéran mosolygós képeket csináltunk már itt. Jól elszórakoztunk, de tudtuk hogy lassan tovább kell indulni. Látszódott rajta ahogy ő is helyezkedett és kacérkodott velem, hogy már ő is nagyon várja a dolgot. Így hát tovább indultunk a másik kilátóba.
Mikor felértünk a másik kilátóhoz már tudtuk, hogy ott nyugodtan csinálhatunk bármit. Nem nagyon jár erre senki, az erdős részekben el lehet bújni, nagyon szép a táj és gyönyörű a kilátás is. Itt már nem sokat tétováztunk, egy olyan öt perc alatt csináltam róla pár átlagos képet és felmentük a kilátó tetejére. Ott ő elfeküdt a padlón és én felé álltam, hogy fényképezni tudjak. Először levette a topját és láthattam azt a csipkés melltartót amire ha visszagondolok azóta is bevadulok. Majd utána azt is ledobta. Először a kezével eltakarta a csodás és nagy melleit még fényképeztem majd a kezét is elvette róluk. Csodálatos látványt nyújtottak és én minden irányból fotóztam. Nem tudtam betelni vele. Ő pedig csak lelkesen pózolt nekem. Majd visszahúzta a topját és lementünk a kilátó elé egy fához. Óvatosan és kacéran vette le a azt a kis textil darabot majd a szoknyájával kezdett el játszani. Majd átvette tőlem a fényképezőt és most én következtem. Én vetkőztem le neki boxerra a fényképezőgép előtt. Majd kicsit beljebb mentünk az erdőbe mert ő kicsit szégyenlősebb volt. Ott ő folytatta tovább a fotózás és én kezdtem el játszani vele. Először csak annyira toltam le a boxert, hogy a fantáziája elkezdjen játszani majd de még ne lásson semmit. Majd teljesen letoltam és ott álltam előtte a fák között meztelenül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.44 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2010. 11. 25. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?