A+ A-

Realizálódó netszex 2. rész - Éjjel

Megsimogattam a fejét, és kilibbentem a mosdóba.
Mikor visszatértem hozzá, már édesdeden szendergett - keresztben az ágyon. Mosolyogtam, és azon tűnődtem, hogy A) hova fogok én feküdni, B) hogy és mivel fogom betakarni, és mi jut rám abból a takaróból.
Szerencsére az ágy végén volt egy nagy pléd, így egyik problémám megoldódott. Amint ráterítettem kissé magához tért, így lefeküdnöm is sikerült. Az elalvás viszont már nem ment.
Forgolódni nem igen tudtam, mert lefekvésem után szinte azonnal szorosan magához ölelt. Így csak bámultam ki az estébe. Néztem, ahogy egyre sötétebb lesz. Teljesen úgy éreztem, hogy egy pillanatot sem aludtam még az éjjel, amikkor arra lettem figyelmes, hogy Dani mászik át rajtam. Ráadásul egyszer már meg kellett tennie, mert a fal felé tartott.
- Hát Te? - kérdeztem. - Cssss! Aludj nyugodtan.
Ezzel belecsókolt a hajamba, és visszafeküdt mögém. Ahogy újra átkarolt megéreztem merev péniszét. Azonnal nem voltam egy cseppet sem álmos, mintha hat-hét óraja aludtam volna. Odafordultam hozzá és megcsókoltam. Azt hittem, hogy félálomból csókolt vissza, mert nem mutatta jelét annak, hogy kifejezetten felfogta volna, hogy áll a zászló. Nem is volt valami hű, de szenvedélyes a csókja, viszont éreztem, hogy a hátamra fordít.
Lassan csúszott egyre közelebb hozzám, keze már a mellemet simogatta, ajka még nem volt sehol.
Rámfeküdt. Éreztem, hogy lüktet merev szerszáma. Megsimogattam a fenekét, és magamhoz húztam. Mocorogtam kicsit alatta, szétnyitottam combjaimat, így lábaim közé csúszhatott. Lábaimmal magamhoz kulcsoltam.
- Szeretkezni akarok Veled! Nem is kell semmi más, csak olvadjunk össze. - súgtam fülébe, és valóban éreztem, hogy korábbi simogatásától nyalogatásától még most is ég puncim. Tudtam, hogy készen áll arra, hogy kielégítsük egymást, és azt is, hogy egy petting-szeretkezés-utójáték nem fér bele az energiájába most. Ahhoz még pihennie kell pár órát.
- Csináljuk, ahogy azt illik, elejétől a végéig. Nagyon kívánlak.
- Ja, és mindjárt elalszol - kuncogtam a fülébe. - Reggel majd, ha felébredtünk, akkor szerét ejtjük mindannak, amit megbeszéltünk. Majd szépen lezuhanyozunk, és szerelmeskedünk, ahogyan megálmodtuk. Most viszont...
Nem tudtam befejezni, szájon csókolt, kezeit a vállam alá csúsztatta. Lassan csókolgatta nyakam, vállam. Én óvatosan simogattam a hátát, gerincvonalát, le a fenekéig. Megborzongott tőle.
- Annyira hiányoztál! - suttogta a számba.
- Szeretlek! - szájon csókoltuk egymást.
- Nem tehetem meg... - motyogta. Kibontakozott az ölelésemből. Én nem értettem "most mi van?". Lehemperedett rólam, de szerencsére csak azért, hogy kényelmesebben csókolgatni kezdhessen.
- Most pedig, kisasszony, kap egy szép fehér karperecet. Vagyis inkább kettőt. - rátette a kezemre a plüss bilincset - Maga azt akarta, hogy csak úgy dugjam meg. se szó se beszéd, csak dugjam meg. Hát nem. Most majd én irányítok. És én előbb kinyalom a fenekét, és csak azután dugom meg, juszt is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.04 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 12. 15. vasárnap 06:24
Nem rossz.
#2 genius33 2013. 02. 16. szombat 07:43
Egész nemrossz nyes
#1 Törté-Net 2010. 11. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?