A+ A-

A lányomat kúrom 2. rész

- Nagyon stresszes időszak volt. Úgy gondoltam egyedül leutazok és úszok pihenek néhány napot.
Ezt mondtam otthon vacsora közben.
- ÓÓÓ én is megyek mondta Saci.
- Nem, vizsgaidőszakod van - mondtam.
- Csak több mint, 1 hét múlva vinném a könyveim és tanulnék is, addigra úgy is hazajönnél.
Kérlelt. Csóváltam a fejem. Erre azt mondta:
- Mi van apa csak nem valami csajjal akarsz menni?
A feleségem felkapta a fejét:
- Igen. Csak nem? Vidd csak Sacit is!
De hát épp ezért akartam egyedül lenni, mert a magánéletem is felfordult, ezt is végig akartam gondolni.
Sacit imádtam baszni, Annyira lelkes volt mindig a szexben, Imádott kefélni, megőrült a faszért. Minden lehetőséget megragadott, hogy lefeküdjön velem. Én teljesen a szenvedélyünk rabja lettem. Az mozgatott, hogy minél többet lehessek vele. Kialakítottam, hogy havonta 2 - 3 éjszakát együtt lehessünk. Ilyenkor az egész éjszakát szinte a lányom pinájában töltöttem. Saci alig engedett ki az ágyból.
A napjaik is úgy teltek, reggel eljöttünk, mintha dolgozni ill. egyetemre mennénk és azonnal rohantunk a kis kéjlakunkba.
Alig zárult be az ajtó egymásnak estünk, Saci elképesztő gyorsan tudta a faszom kihámozni a nadrágomból és én is egyre gyorsabban vetkőztettem meztelenre a kislányomat. Megőrültem a testének a látványától. Ha tehetném az életem úgy tölteném, hogy benne vagyok a lányomban. Imádom kisámfázni, lucskosra baszni. Mikor hallom, hogy elélvez, megszűnik minden, csak pumpálni akarom tele a pináját. Saci felkorbácsolja a vágyamat, ahogy a legelképesztőbb módokon, kínálja fel magát. Mindennap elmondja mennyire akar, kíván és mennyire akarja élvezni a faszomat. Nem tapasztaltam ilyet még. Olyan nő, aki állandóan készen áll az üzekedésre.
Kész kínszenvedés ezek után a feleségemet is megbaszni havonta 1 - 2 alkalommal, csakhogy gyanút ne fogjon. Nem csak azért, mert Saci minden vegyértékem leköti, hanem azért, mert ilyen csodás szerető után egy kelletlen unott némbert még nehezebb megkúrni. Sokat gondolkozom azon kivágom, de elkövettem, azt a hibát nem írtam házassági szerződést, nem akarom, hogy vigye a cég felét és Saci is ragaszkodik az anyjához.
Nem tudtam hogyan tovább végig kellett volna gondolnom mindent racionálisan. De igy?!
Kora reggel indultunk.
Az úton Saci mellettem ülve matatott a lábam közt, majd levette a bugyiját és odatette a kezem. Vezetni sem bírtam lekormányoztam a kocsit a pályáról majd 1 földútra hajtottam.
Kirángattam a kis boszorkányt Kivettem a félig merve faszom és Sacit lenyomtam magam előtt térdre. A tarkóját megfogva a farkamhoz nyomtam a száját. Saci bekapta, én dühből erővel baszni kezdtem a száját, a tarkóját nem engedtem el még azzal is a ritmust diktáltam. Ez a szokatlan helyzet ahogy útszéli kurvaként bántam a lányommal extázisba hozott, egyre erősebben basztam Saci száját nem törődtem vele, csak egyet akartam: jót élvezni. Nemsokára éreztem, elmegyek, ekkor megálltam. Sacit a nyakánál fogva szorítottam a faszomra és a torkára ürítettem. Az utolsó cseppig. Nem mintha tiltakozott volna de engedelmesen nyelt. Megremegtem, azt hittem térdre esek az élvezettől. Ki húztam a farkam.
- Tisztogasd meg a nyelveddel!
Saci engedelmesen szopogatta. Ekkor elraktam a szerszámomat, felhúztam a sliccem és beszálltam a kocsiba.
Majd kikiáltottam:
- Elégedett vagy?
Beszálltunk és csendben vezettem 2 órán át. Láttam szomorú a kis szeme. Megálltam 1 pihenőnél kiszálltunk magamhoz húztam simogattam. Nyelvével a szám kereste, hosszasan csókoltam. Ne haragudj apa, de annyira vágytam rád szint fájt. Miért ne mezt mondtad ? Ne marháskodj vezetésközben és lágyan csókolgatni kezdtem. Hozzám tapadt és simogatni kezdett a nadrágomon keresztül, felkuncogott ahogy érezte a merev faszom, bontogatni kezdte a nadrágom....
- Várj - toltam el lágyan.
Beugrottam a kocsiba lehúztam mindenütt a sötétítőket... Letoltam a nadrágom és beültem merev farokkal.
- Gyere - mondtam. Saci csillogó szemmel beszáll azonnal az ölembe ült. Óvatosan hozzáért a puncijával a faszomhoz. Megsimogatta vele. Lassan óvatosan elkezdett rácsúszni. Megállt, majd felemelkedett és lecsúszott a farkamról. Kinyitottam a szemem. A fejét magamhoz húztam hosszan csókolni kezdtem megpróbáltam visszarakni a farkam, de ahogy a puncihoz értem Saci mindig arrébb húzta épp csak annyival, hogy 1 milliméter válassza el a faszom a pinájától. Néhány ilyen próbálkozás után két kézzel ragadtam meg a csípőjét és rárántottam a pináját a farkamra.
- Te kis bestia! Így születik az erőszak.
A faszom tövéig húztam. Elkezdtem mozogni lassan erősen fogva a csípőjét. Náhány percig élveztem így őt.
Elengedtem és megálltam a mozgással. Kigomboltam a lányom blúzát.
Nem vett fel melltartót nyilvánvaló, hogy nagy út közbeni dugásokra készült.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.66 pont (151 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2013. 07. 24. szerda 04:26
Nem rossz.
#7 papi2007 2013. 07. 8. hétfő 15:39
nagyon izgató, engem is izgatna ha nézném ahogy baszák a lányom
#6 genius33 2013. 02. 1. péntek 14:23
Jóóóó. smile
#5 tiborg 2012. 01. 26. csütörtök 06:55
Kepzelo tehetseg=0
#4 Lazlo89 2011. 12. 8. csütörtök 11:18
jaja,szerintem is jöhet a folytatás minnél hamarabb smile
#3 gitanes777 2011. 11. 4. péntek 18:32
legygyen folytatás ez kurva jó... nyes
#2 gyuri0926 2011. 11. 2. szerda 08:25
Nekem nagyon bejön , nem tartom durvának sem , 10-es.
#1 Törté-Net 2011. 11. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?