A+ A-

Magda 5. rész

A férjem kezét éreztem, a fenekemet simogatta. Meglepett a dolog, ugyanis alig 20 perce feküdtünk le, épp csak lekoppant a szemem. Párom nem szokott ilyent csinálni, ha szeretkezni akart, mindig azelőtt kezdeményezett, amielőtt elaludtam volna. Végül is nem volt ellenvetésem, nekem is volt kedvem szeretkezni. Hagytam, hogy simogasson. Az utóbbi időben szinte alig ért hozzám és akkor is csak ő elégült ki. Ildikóval és Tamással már legalább másfél honapja nem találkoztam. Ilyen hosszú szünet nem volt még a kapcsolatunk kezdete óta. Barátnőmet családi problémái kötötték le, Tamás pedig több mint egy honapja Németországban volt és tudtam, hogy még maradni fog egy darabig.
Péter, így hívják ugyanis a férjemet, egyre határozottabban simogatott, tudta, hogy már nem alszom. Segítettem neki, a hátamra fordultam és széttártam a combjaimat. A puncimat kezdte simogatni, meglepően finoman, alig érve hozzá, majd széthúzta szeméremajkaimat és bedugta középső ujját. Nagyon hamar és nagyon erősen felizgultam. A majd másfél hónapos absztinenciának megvolt a hatása. Megmarkoltam a farkát, már nagyon kemény volt és az előnedvektől síkos. Vártam a pillanatot, amikor rámfordul, de ismét meglepetést okozott, nem mozdult, csak izgatta a puncimat. Már remegtem az izgalomtól, halkan sóhajtoztam, nem akartam, hogy lányunk meghallja, mi történik a hálószobában. Legszívesebben sikítoztam volna, A számon volt, hogy rászóljak a férjemre, és kérjem, hogy dugjon már meg, kefélje szét a pinámat, de visszafogtam magam. Nem volt hozzászokva az ilyen fajta szókimondáshoz. Két ujja csúszkált bennem, őrjítően jó érzést okozva. Behunyt szemmel lihegtem, miközben ő melleimet kényeztette. Mellbimbóim nyaldosása még jobban fokozták a vágyat. Élveztem a simogatását, régóta nem izgatott fel ennyire. Keményen vertem a farkát, hallottam, hogy egyre mélyebben veszi a levegőt. A másik kezét is bevetette, és a csiklómat kezdte simogatni. Egyre erőteljesebben dörzsölte, amitől éreztem, hogy elsikítom magam. A csípőmet csavargatva, már egész hangosan lihegve élveztem el, Péter nagy meglepetésére. Nem számított arra, hogy ilyen hamar elélvezek. Ráborultam a farkára és szopni kezdtem. Még éreztem a testemben vibráló gyönyört, elélveztem, de igazából nem lazultam el teljesen. Keményen szoptam a Péter farkát, aki a meglepetéstől nem tudott szóhoz jutni. Elég ritkán engedte meg hogy szopjam. A Tamáséhoz képest jóval kisebb farka keményen ficánkolt a számban, feltérdelve, széttárt lábbakkal szoptam Pétert és közben arra gondoltam, hogy bár csak itt lenne Tamás is és bevágná monumentális szerszámát hátulról, és persze közben Ildikó nyaldosná a cicijeimet és a puncimat. Fantáziálásomnak a párom keze vetett véget, megpróbálta elhúzni a fejem, de nem engedtem, keményen szoptam, amíg élvezni nem kezdett. Bő spermája megtöltötte a számat. Kellemes, jó ize volt. Elöször éreztem a férjem spermájának az izét a számban.
Az arcán megjelenő döbbenetet látva nevetnem kellett, de visszafogtam magam. Bámult rám, mint aki nem hiszi el, hogy ez megtörtént. Zavarban volt, valami olyasmit rebegett, hogy nem igy képzelte el, nem ezt akarta és, hogy nem érti, miért nem hagytam abba, hiszen ismerem a reakcióit.
Megnyugtattam, hogy nincs semmi baj, nem haragszom és különben is egyáltalán nem volt rossz. Erre felkapta a vizet, dühös lett, hogy hogy még jól is esett, mi ez, milyen új szokásaim lettek. Megdöbbentett a hevessége, tudtam, hogy ilyen téren nagyon konzervatív, de úgy gondoltam, hogy több mint 16 év házasság után meg lehet kockáztatni egy ilyent is. Rettentően mérges volt, azt mondta ilyen csak a prostik és a pornószínésznők csinálnak, akik ugyebár szintén prostik. Nagyon rosszul esett, előbb csak felmérgelődtem, majd sírni kezdtem. Nagyon sértve éreztem magam, soha nem mondott ilyent nekem, akármennyire is dühős volt. Azonkívül pedig tudatosult bennem, hogy bármennyire is szeretném, nem fogom tudni kimozdítani ebből a betokosodott, zárkózott konzervativizmusából... pedig szerettem volna...
Óriási vita kerekedett ebből, aminek persze az lett az eredménye, hogy reggelig veszekedtünk, mindent egymás fejéhez vágtunk olyasmit, aminek amúgy nem volt semmi köze a szexhez. A másnap azzal az érzéssel kezdődött, hogy meg jobban megnőtt a szakadék közöttünk.
Egész nap az éjszaka történtek jártak az eszembe. Magamat is hibáztattam, nem lett volna szabad megtörténnie ennek, hiszen ismerem a férjemet. Hibásnak éreztem magam azért is, hogy belementem abba a hármasban, talán az az oka, hogy többre, másra van szükségem, mint amit és amennyit a férjem tud és akar nyújtani. Talán igaza van, hogy egy prosti vagyok.
Napokig nem voltam jól, nehezen tudtam kiheverni ezt a sértést és a kudarcot. Ildikó bátorított, mondva, hogy legyek nyugodt, mert egy-két napon belül lecsillapodnak a kedélyek. Ezúttal azonban nem volt igaza, Pár nap múlva, amikor csak ketten voltunk otthon, ismét előkerült a téma és újra csúnyán összevesztünk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.12 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 02. 25. csütörtök 15:56
Jó lenne a folytatást is elolvasni!
#5 papi 2015. 09. 19. szombat 08:34
Tetszik az új fordulat.
#4 A57L 2013. 12. 17. kedd 08:25
Nem rossz.
#3 joozsi 2012. 11. 7. szerda 03:47
Jó lenne a folytatást is elolvasni!
#2 genius33 2012. 10. 19. péntek 06:22
Fincsiii smile
#1 Törté-Net 2010. 10. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?