A+ A-

Magda 4. rész

Több mint egy éve kezdődött az édeshármas közöttünk. Ahogy telt az idő, és ahogy jobban megismertem mindkettőjüket, annál inkább tetszett és izgatott a helyzet. Teljesen elmúlt minden tabu, minden szégyenérzet, megszűntek a vádaskodások saját magammal szemben, teljesen átengedtem magamat ennek az egyidőben meghitt és kéjes érzésnek, a hármas nyújtotta gyönyöröknek és azoknak az orgazmusoknak, amelyeknek a létezéséről nem is tudtam, egészen 40 éves koromig. Már nem éreztem semmiféle lelkiismeret furdalást, amiért rendszeresen megcsaltam a férjemet, csak arra vigyáztam, hogy ne derüljön ki a titkos kapcsolatom. Munkámnak köszönhetően, éjszakai műszak, hétvégék, stb., nem volt nehéz alkalmat találni az együttlétekre, a férjemnek nem volt feltűnő, ha pl. nem voltam otthon éjszaka, úgy tudta, hogy dolgozom. Azonkívül ő is sokat volt távol, ugyancsak a munkája miatt.
Egy problémám azért mégis volt, egyre kevésbé igényeltem a férjemmel való szeretkezést. A "recept" ugyanaz volt mindig. Amikor kedve volt hozzá, simogatni kezdett. Mindig a combjaim között kezdődött és ott is ért véget... sajnos nagyon hamar. A melleimhez szinte hozzá sem nyúlt, pedig engem rendkívül izgatott volna. Legtöbbször nem tudtam eléggé bemelegedni, ő már bennem volt. Mindig úgyanabban a pozícióban, én a hátamon, széttárt lábbakkal, ő rajtam. 2-3 perc szuszogás, utána egy kis spricc, legtöbbször belém, aztán jöhetett a tv.
Úgy éreztem nagyon megromlott a minőség, mármint a szeretkezéseink minősége. Elképzelhetőnek tartom, hogy az egyik magyarázata, oka éppen az volt, hogy én is tartózkodóbban, néha lehet hogy kifejezetten unottabban fogadtam a közeledéseit, ami miatt a párom is csak a minimálist adta magából, és meg sem próbálta érdekesebbé tenni a szeretkezéseinket.
Eljutottam oda, hogy már egyáltalán nem volt orgazmusom vele, sőt néha még csak fel sem izgultam.
Három hete nem találkoztunk hármasban, ami már csak ezért is furcsa volt, mert az utóbbi időben szinte minden héten egyszer találkoztunk. Ildikónak rengeteg dolga volt, szinte az egész napot a munkahelyén töltötte, Tamás pedig egy hétig Budapesten volt a húgánál, utána pedig a költőzéssel volt elfoglalva. A lakás, ugyanis amiben lakott, bérelt lakás volt. A válást követően rendeződtek a dolgai, elosztották mindazt, ami közös volt, ő pedig egy új lakást vásárolt magának. A férjem is szabadságát töltötte. Évek óta nem volt szabadságon, legfeljebb csak 2-3 napot, most pedig majd 3 hétig otthon ült. Így hát kénytelen kelletlen három hetes szünetet tartottunk, aminek már nagyon éreztem a hatását. Nagyon örvendtem, amikor megtudtam, hogy a párom a következő hetet már nem tölti otthon, visszamegy dolgozni.
Csütörtök este volt, a férjem a híreket nézte, a lányom a számítógép előtt ült a szobájában, én pedig a vacsorát készítettem elő, amikor megcsörrent a telefonom. Ildikó hívott. Már majdnem egy hete még telefonon sem beszélgettünk.
- Mit csinálsz édesem? - csicseregte a telefonba
- Egyedül vagy, vagy van még valaki a közeledbe? - kérdezte, mivel sejtette, hogy nem vagyok egyedül otthon.
- Most éppen igen-válaszoltam halkan és a gyomrom remegni kezdett, reménykedtem, hogy nemcsak azért hívott fel, hogy megkérdezze, mit csinálok.
- Csinálj magadnak szabadidőt szombat estére - folytatta a barátnőm. -Tamásnak szülinapja lesz, na meg fel kell avatni az új lakását.
- Huha ez igen - örvendeztem a telefonba.
- Ja, és gondolom nem kell mondjam, hogy már nagyon jól esne valami... - barátnőm célozgatásaink megvolt az eredménye, tudtam mire gondol.
- Igen, jó volna - válaszoltam óvatosan, nem szerettem volna, ha valaki véletlenül is meghall valamit, ami gyanúsnak tűnhet, végül is a férjem a közelben volt.
A találka meg volt egyezve, most már csak a szabadidőt kellett valahogy megoldanom. Másnap felhívtam az egyik kolléganőmet, akit nem sokkal ezelőtt helyettesítettem, és megkértem, hogy szombat este menjen be helyettem. A férjemet pedig emlékeztettem arra, hogy szombaton éjjel dolgozom.
Szombat este fél hétkor kiléptem az ajtón és elmentem, a férjem tudta szerint munkába. Ildikó a kb. 150 méterre levő parkolóban várt rám. Az ajándékot már megvette, egy nagy csokor virágot és egy üveg skót whiskyt. Tamás szerette a whiskyt, bár egyáltalán nem volt nagy piás.
A kis Opel elhagyta a város központját, kifele haladtunk a városból, amikor Ildikó betért egy kis utcába. Egy új lakónegyed volt, csak pár éve kezdtek építkezni a városnak ezen a részén. Sötét, döcögős kátyús úton haladtunk, az utca mindkét felén több félkész házat, néhol pedig üres telkeket láttam. Körülbelül a házak felén látszott, hogy már laknak bennük. Egy kis ház elé értünk, Ildikó egyenesen behajtott a nyitott kapun, majd beállt a még ajtó nélküli garázsba. A Tamás autója is a kis udvaron volt. Felgyúlt egy égő az ajtó előtt, Tamás észrevette, hogy megérkeztünk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.05 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 10. 10. szombat 06:47
Egész jó!
#4 papi 2015. 09. 19. szombat 08:29
Még mindig tetszik.
#3 A57L 2013. 12. 16. hétfő 05:41
Nem rossz.
#2 genius33 2012. 10. 19. péntek 06:21
Hűűű de jóóóó volt nyes
#1 Törté-Net 2010. 08. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?