A+ A-

Bűnbeesés 1. rész

Váratlanul kezdődött mint minden szörnyű dolog ebben az életben. Másfél éve, miután szüleit egy autóbalesetben elvesztette a szomszédom lett Ágica. Eleinte a nevén kívül nem sokat tudtam róla. Egy tömbház lakásban persze kevés dolog marad sokáig titokban. A pletyka szerint eleinte a nagybátyánál lakott , de onnan kitették a szűrét és kénytelen volt a nagymamájához költözni. Anna néni, átlagos, kb. 60 éves öregasszony volt, s mint ilyen teljesen alkalmatlan unokája nevelésére. Idejének a legnagyobb részét barátnőinél vagy a TV előtt töltötte. A munkába igyekeztem, amikor megállított a lépcsőházban és megkért, hogy vegyem fel Ágicát a csoportomba, az úszótanfolyamra, mert: biztos jót tenne szegény lánynak egy kis mozgás.
Másnap megjelent az uszódába, és pár óra alatt romba döntötte mindazt, amíg magamról hittem. Milyen is voltam? Normális, 52 éves mérnök, valamikori sportoló, aki nagyjából mindent megkapott az élettől, amit remélhetett. Anyagilag jól álltam mert egy merevlemezeket gyártó cégnél voltam minőségellenőr. Feleségemtől elváltam, gyermekünk nem volt, de igazából, nem is hiányzott egyik sem. Nem vagyok egy Casanova, de általában nem szoktam hiányt szenvedni barátnőkben, még ha nem is szerettem a hosszú, - költözünk egymáshoz - viszonyokat. Szabadidőmben, főleg nyáron, úszótanfolyamokat szerveztem, és mindig találtam, elhanyagolt anyukákat, akik, megajándékoztak a "barátságukkal".
Ott tartottam, hogy egy meleg júniusi napon Ágica belépet az életembe. Egyrészes fekete fürdőruhát viselt. Szőkésbarna hajú, zöld szemű szépség volt, nagyjából 16 éves lehetett, de alacsony, kislányos alkata sokkal fiatalabbnak mutatta. Kis mellei, de széles medencecsontjai és az átlagnál talán kicsivel nagyobb, de iszonyatosan kívánatos feneke, izmos combokban végződött. Volt benne valami, a hangjában, a mozgásában, ami teljesen elvarázsolt. És, amikor a medencében, először véletlenül, majd később készakarva hozzáértem a testéhez olyan vágy támadt bennem mint egy kamaszban.
Nagyon gyorsan tanult. Mozgása tökéletes volt, lehet, ha hamarább kezdi, akár sportoló is válhatott volna belőle. Általában együtt jöttünk haza és ilyenkor sokat, sok mindenről beszélgetünk, volt, hogy meghívtam egy fagyira és ő minden alkalommal el is fogadta. Mindig olyan természetesen viselkedett, nem flörtölt velem, nem játszotta meg magát, olyan lehettem számára egy tanár vagy nagyapa, vagy mit tudom én micsoda. És mivel, meleg nyarunk volt egyre többet láttam meg testéből, ha lehajolt nadrágja félrecsúszott és megbámulhattam, vörös vagy fekete tangáját, vagy - mivel ritkán viselt melltartót, ha szerencsém volt egész a mellbimbójáig elláthattam. Így telt el ismeretségünk első hete.
A következő fázist a kukkolás jelentette a kapcsolatunkban. Miközben úszót megszereztem és lemásoltam a lakáskulcsát. Úgy döntöttem felszerelek egy kamerát a szobájába. Mikor a lakás üresen maradt birtokba vettem a szobáját. Egy kisebb lyukat fúrtam, a mennyezetbe hogy a kamerám lencséje átférjen, az ódivatú csillár tökéletesen álcázta a munkámat. Persze ha villanyt gyújt nem sok mindent látok, de ő azt mesélte, hogy az asztali lámpáját szokta használni.
Elkéződött őrültségem második fázisa. Szombat este elég későn ért haza. Nem volt teljesen józan mert kicsit tántorgott. Ledobta magáról a ruháit, - most láttam először teljesen meztelenül - és lehuppant a számítógépe elé. Ekkor jutott eszembe, hogy milyen jó lett volna egy kis vírust telepíteni a gépére, hogy lássam a levelezését, meg a hasonlókat. Mintha Messengeren társalgott volna egyik barátnőjével. Én sajna csak az ő hangját hallottam, mert az ismerőse gépelte a válaszait.
- Szia Betty
- Köszi, megvagyok. Most jöttem haza Feriéktől. Egész jó lett volna csak Csaba annyira rám szállt, hogy inkább otthagytam őket.
- Ja ... nem azért, csak néha félek teljesen elengedni magam.
- Tudom, de nem gondolhatok egyfolytában a szexre. Most is...
- Olyan jó így látni téged. Elképzelem, ahogy megérintem a melleidet. Olyan szépek, úgy kívánlak.
- Én is. Nem masztizunk együtt.
Elkezdett játszani, ujjai végigszánkáztak a mellbimbóin, nem tudom mit láthatott, de egész közel hajolt a képernyőhöz. Úgy simogatta testét mint egy megszállott. Először halkan, majd egyre hangosabban nyögött.
- Most... kérlek látni akarok a lucskos puncidat. Az én kis nyelvecském csak arra vár, hogy játszon vele.
Feltérdelt a székre, először apró köröket írtak le ujjai majd egy hirtelen mozdulattal a puncijába mélyedtek. Ráhajolt az asztalra és miközben jobb kezének egy vagy több ujjai egyre gyorsuló ütemben jártak ki - be, balkezének mutatóujjával a fenekét baszta. Csodálatos teste csillogott a izzadságtól.
- Nem bírom tovább! Elmegyek. - kiáltotta. Lehiggadt. Visszaült a székre és elkezdte nyalogatni jobb kezének ujjait. - Imádom a puncimat, az illatát, a nedveit, mindent. Szerinted normális ez?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.88 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2016. 07. 4. hétfő 07:03
Közepes,egynek elmegy.
#3 papi 2015. 07. 2. csütörtök 09:15
Egész jó
#2 sztbali 2010. 07. 16. péntek 14:02
Nagyon jó, de miért hetero?
#1 Törté-Net 2010. 07. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?