A+ A-

Bűnbeesés 2. rész

Kimentem a fürdőszobába, hogy lemosakodjak. Mire visszatértem már ők is magukhoz tértek.
- Megérte?
- Igen. Amikor veled vagyok, már nem is gondolok arra a dologra.
- Nem is kell. Elmúlt. Vége van.
- Igen - sóhajtott Ágica - csak az a baj, hogy akkor én is élveztem. Néha álmodok róla és...
- Folytasd - kérte Betty, miközben kezei finoman simogatták barátnője testét.
- Van, amikor eszembe jutnak, és akkor újra felizgulok.
- És ez baj szerinted?
- Szégyellem magam.
- Nem kell. Olyan csodálatos tested van. Hagyd hogy élvezze az életet.
- Köszi - mosolyodott el Ágica. - És velünk mi lesz?
- Amikor kedved tartja, eljövök és megint összebújunk. De próbálkozz másokkal is. Itt a nyár, ha kimész a strandra annyi pasit vagy csajt csipthetsz fel, amennyit csak akarsz.
- A hétvégére meghívott Emese a nyaralójukba a Balatonra. Egy csomó fiú is lesz ott. Szerinted mennyek el?
- Persze. Én úgy is Bécsben leszek két hétig. Majd jókat mesélünk egymásnak.
- Remélem lesz mit. És most?
- Gyere fürödjünk le, aztán menjünk vásárolni, hogy megünnepeljük ezt a napot. Veszek neked valamilyen jó rucit.
Megvártam, míg elmennek, fogtam a szerszámaimat, majd leosontam a lépcsőn. A lakásban csend volt. A nagyanya a hálószobában aludt meztelenül, hájas testén csillogott a veríték, néha megrándult a teste, mintha valami nagyon szépről álmodna. Nem vonzottak az idős nők, de kíváncsi lettem volna, mi történne, ha melléfeküdnék és becsempészném a lompost. Felébredne? Vagy azt hinné, hogy csak álmodik és aludna tovább?
Ágica szobájában a jól ismert rendetlenség és punciszag fogadott. Feltelepítettem egy kis vírust a gépére, mely lehetővé tette, hogy bármikor hozzáférjek, majd fogtam kiszedtem a merevlemezét és mindent átmásoltam az otthoni computeremre. - Végre mindent megtudok rólad. - gondoltam.
Másnap én is megláttam Betty ajándékát. Egy piros ruha volt, amely úgy simult a testére mintha második bőre lenne, mellbimbói szinte átdöfték a vékony szövetet és ha nem vigyázott, akkor formás feneke is megvillant. Feljött hozzám bejelenteni, hogy elutazik, és nem jön úszni, s egyúttal megkérdezte mit szólok az új ruhájához. Szembe ültünk egymással, és amikor felemelte a lábát, hogy megmutassa a szandálját hozzáért a farkamhoz, amely persze rögtön reagált. Mielőtt még észrevette volna magát, megfogtam a lábát, és úgy tettem mintha a cipőjét vizsgálgatnám. Őrjítő volt a kezembe fogni kecses bokáját, szerettem volna egyenként végignyalogatni az ujjait. Elképzeltem, ahogy... - Visszaadnád kérlek? - szólt - Még szükségem van a lábamra.
Hát ennyi volt. Ő elutazott én meg leültem a számítógép elé, hogy megfejtsem életét. Akárcsak a szobájában a merevlemezén is teljes volt a káosz. Voltak ott filmek, képek, leckék, mindenféle progik egymás hegyén - hátán. Volt viszont egy file, amelyet már több mint hónapja hoztak létre, és a "Bűneim" címet viselte. Becsomagolta és titkosította, de elég gyorsan sikerült megfejtenem a jelszavát (kedvenc együttese meg az életkora). Kinyomtattam, végigdűltem az ágyamon és belekezdtem.
Május 8
Már több mint másfél hónapja, hogy a nagybátyáméknál élek. Mondhatni örökbe fogadtak. Szép, nagy lakásuk van, fürdőmedencével, szaunával és csodálatos kilátással. Megpróbálok nem gondolni a történtekre, de olyan nehezen megy, néha hirtelen eszembe jut és bőgni kezdek. Négyen élünk együtt: Balázs, a felesége Kinga és a fiuk Péter. Mindnyájan nagyon rendesek és kedvesek velem, néha talán még túlzásba is viszik. Történt valami ma, amit nem értek, nem akarok megérteni. Kint ültem a medencénél, amikor megláttam, hogy nyílik a ház ajtaja és megjelenik Péter és az anyja. Egyedül akartam maradni, ezért behúzódtam a rózsalugasukba. Szinte teljesen meztelenek voltak, Péteren csak egy fehér gatya volt, Kingán egy tanga.
- Sokkal jobb ez mint a szoli. - szólalt meg. - kend be kérlek a hátamat.
Unokatesóm, elhelyezkedett anya combjain és egy hatalmas adag napolajat csurgatott rá. Finoman, mint, aki nem először csinálja, maszirozni kezdte a tarkóját. - Olyan jó kezed van - szólalt meg Kinga bágyadtan. - Adj a egy puszit. Péter előrehajolt és megcsókolta az arcát. Amikor visszaült a farka szinte egyvonalban került anya fenekével. Ha én láttam több mint öt méterről, neki is éreznie kellett, hogy valami kemény van ott. - Nem akarod a melleimet is megmaszirozni - nyögte és megfordult. Eleget láttam, amilyen csendbe csak tudtam visszaosontam szobámba.
Május 9
Ma reggel arra ébredtem, hogy az unokatesóm ül az ágyam szélén. Gyorsan magamra húztam a takarót, mert általában csak egy bugyiban alszom.
- Ne viccelj - vigyorgott - láttam minden miközben aludtál. Jó kis feneked van. Szívesen kezelésbe venném.
- Tűnj innen! - kiáltottam
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2016. 07. 4. hétfő 07:02
Nem egy izgató írás.
#4 vakon53 2016. 03. 19. szombat 17:18
Folytazsd.
#3 papi 2015. 07. 2. csütörtök 09:27
Nem rossz, csak így tovább.
#2 3944 2010. 09. 3. péntek 13:30
Jó lenne használni a helyesírás-ellenőrzőt, ha már az iskolában nem tanultad meg!
#1 Törté-Net 2010. 09. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?