A+ A-

Borderline

Elöljáró beszéd:
A borderline azt jelenti határeset. Nem teljesen ebben az értelemben szokták használni, mint most én. Döntsd el kedves olvasóm, hol a határ az álom, a fantázia és a valóság között!
Takács tanár úr velem szemben ült a tanári széken, és láttam rajta ahogy végig fut a tekintete a csupasz lábaimon, és ahogy kinyitja száját, hogy belepusziljon édes és kívánatos rózsaszínű kagylócskámba a lábam között. Összekulcsoltam kezeimet a mellem előtt, mint egy ártatlan kis leány és, lábaimat a térdemnél összeszorítottam. Ö hirtelen felállt és odajött hozzám, duruzsoló hangon a közölte velem, hogy milyen pimaszul fiatal és üde vagyok, és hogy mennyire kívánja,hogy farkát a számba vegyem és így juttassam el a csúcsra.
A jobb kezével lassan megérintette majd simogatni kezdte a nyakam, a másik kezével pedig gyengéden kaparászta a hátamat.
Kis idő múlva kezét a hátamról levéve, megfogtam a mutató ujját, és mélyen a számba tömtem. Nyelvemmel játszadoztam rajta, ki-be húzogattam a számban, mintha egy nagy fasz lenne benne. Ö is átvette a ritmust, majd el kezdte diktálni az iramot, de nem csinálta sokáig, mivel ujját kihúzta a számból, és lenyalta. Ez a mozdulata áramütésként érte testemet. Megijedtem, önmagamtól és visszahúzódtam az iskolapadba a könyveim mögé. Mögém jött, felemelt a székkel együtt, és feltett az asztalra. Megfogtam a kezét és a puncimhoz tettem, erre ő is belelendült, lassan szétnyitotta, a már igencsak nedves nunusomat, és mélyen megujjazott.
Nem bírtam magammal és letéptem a nadrágját. Elém meredt termetes farka! Leemelt a padról négykézlábra állított, és így hatolt belém, mélyen és egyre mélyebben. Úgy keféltünk, mint a kutyák, később a hátamra fordított, lábaimat az égnek emelte, és makkján a bőrt hátrahúzva hatolt belém. Aztán alulról, felülről és oldalról is magáévá tett.
Imádom nézni ahogy a férfiak farka belém hatol, egészen fel a méhemig, örülten élvezem ahogy ki - be mozog testemben.
Hazatérvén vacsi és zuhanyozás után bebújtam, a puha lágy ágyikómba, már nem emlékszem, de úgy tizenegy felé járhatott. Az ágyam felett álló olvasó lámpát bekapcsoltam és a testemre irányítottam.
Kéjes mozdulatokkal megfordultam az ágyon, úgy hogy a fény halványan a puncikámat világítsa.
Lassan, testemet simogatva, a nyakamon kezdve, szétnyitottam magamon a fürdőköpenyt. A gondolataimban már a gyönyör kapujában álltam: láttam magamat amint meztelenül ülök az iskolám osztályteremében az első padban. A tanár úr velem szemben ült a tanári széken, és láttam rajta, ahogy végig fut a tekintete a csupasz lábaimon, és ahogy kinyitja száját, hogy belepusziljon édes és kívánatos rózsaszínű kagylócskámba a lábam között.
Az előbbi fantáziálástól, igencsak nedves bozontosom közepén járt felfedező kezem. Eszméletlen jó volt újra beletúrni és érezni saját testem újraéledő forróságát, hisz most igazán ez hiányzott leginkább. Kicsúsztattam a fejem alól a kispárnát, és széleit erősen dörgölve belső combjaimhoz, újra eljutottam odáig, hogy egyre forrósodó husikámtól a párna csücske teljesen átnedvesedett, mint egy vizes frottír törölköző. Nem sokáig kellet játszadoznom magammal, mert elöntött a forróság, egész testem beleremegett az orgazmusba, szemem felakadt, testem ívben megfeszült.
Elájultam.
Magamhoz térve, mintha zajt hallottam volna a nyitott teraszajtó felől -beleborzongtam.
Titkon minden éjszaka azt várom, hogy a kukkolók eljöjjenek és lássák, hogyan élvezem a saját testemet. Ennek érdekében a lámpát mindig égve hagyom, és a terasz ajtót is kitárom. Néha, ha a kedvem úgy hozza, nem csak a kezemmel keresem testem örömét, hanem mást is igénybe veszek husikám kényeztetésére. Legtöbbször hosszú és vastag gyümölcsökkel és zöldségekkel főleg uborka és banán - kényeztetem pinusomat. Egyszer, egy vastag nyakú, teli borosüveg került, így velem az ágyba. Kinyitottam és lassú mozdulatokkal, nyakával felfele helyeztem magamba. Ki - behúzogattam magamban és kissé meg is döntöttem, hogy az természet ajándéka bejusson testembe, mikor is, zajra lettem figyelmes.
No végre, gondoltam, megérkezett! Éreztem, hogy nemsokára eljutok a mennybe és már senki sem állíthat meg a mennyország kapujában. Élvezettel gondoltam arra, hogy a kukkoló, a kezét a dákójára helyezve, lassú mozdulatokkal húzogatja a bőrt a farkán. Ebben a pillanatban feljutottam a csúcsig, és velőtrázó sikoly szakadt ki a torkomon.
Gyere be! Suttogtam, olyan hangosan, hogy biztos meghallja.
S akkor belépett. Istenem, gondoltam, de ő már térdelt is le a combjaim közé. Mintha áramütés szaladt volna végig a gerincemen, amikor először csak a kezével hozzámért ott. És még következett a puszija, a meleg szája a puncimon, szép szőke feje a combjaim között. Úgy éreztem nem kapok levegőt... az arcom lángolt, és sírni szerettem volna a boldogságtól.
Egyszeriben forró lett minden köröttem, Gábor csókjai, és finom harapásai a testemen, amint haladt lefelé a hasamon, a combjaimon, és vissza... És én, talán ösztönösen tettem, arra gondolva, hogy ha ellenkezek vele kicsit, hogy erőszakkal kelljen elérnie, ahova szeretne, akkor még izgalmasabb lehet számomra most minden.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.01 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2016. 02. 11. csütörtök 07:10
Nagyon jò!
#4 A57L 2015. 05. 20. szerda 05:38
Egynek elmegy.
#3 fiesta14 2010. 12. 7. kedd 13:30
van benne kavarodás " felemelt a székkel együtt, és feltett az asztalra"

"Nem bírtam magammal és letéptem a nadrágját. Elém meredt termetes farka! Leemelt a padról négykézlábra állított," az asztal tetjén egy széken ülve? elképzeltem de nem életszerű ,és minimum cirkuszi mutatvány.

stb...

de tetszett.
#2 Gall 2010. 04. 7. szerda 20:30
Hát...
#1 Törté-Net 2010. 04. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?