A+ A-

Kamaszokkal az erdőben

22 éves srác vagyok. Vidéken nőttem fel, egy nagyon hangulatos városban. A mi családunk a város szélén élt, egy olyan házban, ahol a kert végében egy folyó folyt, és egy erdő volt. Imádtam itt élni. Kiskoromtól kezdve folyamatosan az erdőben játszottam egy barátommal. ismertem az egészet mint a tenyeremet.
Időközben felnőttem, és a zajos, büdös nagyvárosba kerültem. A mindennapok elég stresszesek voltak a suliban, így mikor havonta hazamentem, gyakran kimentem az erdőbe csak úgy sétálni egyet, hogy kicsit kikapcsoljak.
Történt egyszer tavasszal, amikor otthon voltam, hogy a hideg téli napok után végre kisütött a nap, és elég meleg lett. Már pólóban sem fáztam, sőt szinte melegem volt. Ki is mentem gyorsan az erdőbe. Már vagy egy órája sétálhattam, amikor furcsa hangokra lettem figyelmes. Mintha fiatal fiúk élveznének. Megmondom őszintén sokszor elképzeltem már a szituációt, és már korábban is voltak fiúkkal élményeim, ezért megörültem. A hely, ahonnan a hangok jöttek, egy zsilip volt. A fák mögül észrevétlenül közelebb lopóztam, és ekkor láttam, hogy az utca végénél lakó két 15 éves srác vannak ott. Egymással szemben álltak, a póló a nyakukban, a gatyájuk elől kibontva, és a farkuk kibontva. Épp egymás farkát simogatták, és közbe vihogtak, sikoltoztak. Mondanom sem kell, hogy azt hittem menten elájulok. Az egyik srác fekete hajú, kék szemű, a másik barna hajú, és barna szemű volt. Mindkettőjüknek nagyon szép, kamaszosan sportos testük volt, és látszott, hogy szoliba is járnak, hiszen nagyon szép barnák voltak. Annyit tudtam mind a kettőjükről, hogy rendszeresen járnak úszni. ez látszott is rajtuk.
A két srác teljesen elmerülve játszott egymással. Látszott, hogy nem túl tapasztaltak, és az is, hogy élvezik a dolgot. Egymás szemébe néztek, és közbe ügyetlenül húzogatták egymás szerszámát.
Hirtelen nem tudtam mit csináljak. Ha észrevesznek, lehet, hogy elfutnak, de az biztos hogy abbahagyják. Ha nem csinálok semmit, bármelyik percben abbahagyhatják. Hát ezért úgy döntöttem, hogy csinálok valamit.
Előléptem a fák mögül, majd hangosan megkérdeztem tőlük:
- Hát ti mit csináltok?
Amint meghallottak, mindkét fiú villámgyorsan elrakta a fütyköst, és lehajtotta a fejét, majd zavartan hadoválni kezdtek:
- őőőőő, semmit, csak játszottunk, nem csináltunk semmit.
- Ó, persze, láttam amit láttam, nincs értelme tagadni. De tudjátok mit, nem is szükséges, nincs ezzel semmi probléma- mondtam nekik.
Látszott, hogy meglepte őket ez a mondatom, és zavartan néztek rám, majd egymásra.
- Azt hiszitek én nem csináltam hasonlót? Sőt mást is. Nektek van már bármilyen sexuális tapasztalatotok?
- Hát... az az igazság, hogy nincs - mondta a fekete hajú akiről később kiderült, hogy Tamásnak hívják.
- És szeretnétek? - Kérdeztem
- Hát, nem is tudom - válaszolta Tomi
- Tudjátok mit, mutatok egy-két dolgot!
Odaléptem hozzájuk, majd szép lassan elkezdtem kigombolni Tomi nadrágját. Szép lassan elkezdtem simogatni a még mindig álló farkát, majd benyúltam az alsónadrágjába is. Szép nagy, legalább 17-es farka volt. Fölötte kis szőr, a golyók csupaszok. Pont ahogy szeretem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.98 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 21. hétfő 15:56
Nemkell még egy férfi?
#3 toomi 2011. 09. 28. szerda 23:00
...n meg ötödiknek... smile )))!
#2 elike21 2010. 03. 12. péntek 17:24
Sziasztok!Jó lenne negyediknek be szál4
#1 Törté-Net 2010. 03. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?