A+ A-

Így írtok Ti!

Írta (összeollózta): Popocici
Kedves Olvasók! Egy kis szilveszteri poénnak szánom e paródiát. Remélem jót derültök rajta! A "hülyesírásért" elnézést kérek, mert itt minden eredeti. A források megjelölésétől eltekintek, mert senkit nem akarok megbántani. Nem cikizni akartam, csak egy kis szilveszteri mosolyt csalni az arcotokra.
Szeretettel: Popocici
Lehet mondani hogy történetem már kis koromban kb. évesen elkezdődött.
Nem firtatom a nevem, így elkezdem a történetem.
Hosszú tervezgetés után, öten tervezgettük.
Elhatároztam, hát, hogy leírom történetemet, amit magamban tartok, de kikívánkozik belőlem.
Az ország egy távoli csücskében kezdtem egyetemre járni, belga-magyar szakra, elszakadtam a barátaimtól, akik közt most ültem.
Bár legszívesebben forrtam volna a dühtől, képtelen voltam erre. - Na már csak ez hiányzott nekem - gondoltam reménytelenül, miközben erőltetett vigyort indítottam útjára felé.
Párkapcsolatra szinte alig marad időm, ezért nagyon kifinomultak az érzéseim a nők iránt.
A történet amit most olmesélek, az több éve történt kora nyáron.
Történetnek két szereplője van a hugom aki 14 és fél éves én, én 5 évvel vagyok fiatalabb nála.
Imádtam gyereknek lenni. Lassacskán viszont beköszöntöttött a felnőtté vágyás bizonytalan ideje, a maga örömeivel, kínjaival.
Az egész úgy kezdődött, hogy a szüleink elmentek otthonról és ketten maradtunk otthon.
Igaz ez csak később derült ki hogy nem vagyok otthon egyedül.
Reggel felkeltem és kimentem a konyhába hogy kávét igyak, mivel azt hittem hogy egyedül vagyok.
Neszt halottam a folyosó felől és odanéztem és akkor látam meg a hugom hogy megy a fürdőbe de csak bugyi és hállóing volt rajta. Ekkor nekem beindult a fantáziám, hogy milyen lehet mesztelenül. Egy pár percig ott fantáziáltam mikor halom hogy nyilik a fürdőajtó es a hugom ugyanolyan lengén öltözve kijön, majd a konyhafelé veszi az irányt odajön és leül velem szembe, majd elkezdünk beszélgetni. Én kérdeztem először.
Még beszélgettünk valamiről de már nem emlékszem pontosan miről,de ez nem lényeges. Megittam a kávét és felakartam álni hogy bemegyek a szobámba és felöltözök , de nem sikerült mert a férfiaságom félig fel volt állva ezért ülve maradtam.
Nem voltam más ismét csak egy nagy nemi szerv, akit a vágy irányít
Kis idő mulva bekapcsoltam a tévét, kis idő mulva a hugom is kijött de még mindig nem volt felöltözve és leült mellém a kanapéra és ő is elkezte nétni. Néztük eg darabig a tévét majd megszólalt a hugom.
-volna egy nagy kérése.
-és mi az.
-mivel már elég nagy vagyok, szeretnék látni élőben is egy hímveszőt, képen meg filmen láttam már de kíváncsi vagyok milyen a tied.
Alig hittem a fülemnek de mivel én is kíváncsi voltam rá igy gondolkodás nélkül azt mondtam neki, hogy
-lehet róla szó hogy megmutassam ha te is megmutatod.
-Oké, anyuék ugy is csak délután jönnek haza. -felelte.
Mivel engem már egy kicsit felizgatott a helyzet megint kezdett ágaskodni, de láttam hogy ő is fel van egy kicsit izgulva mert a vékony hállóingen keresztül lehetett látni hogy meg van keményedve a mellbimbója.
Mivel ő kért meg először hogy mutassam meg neki, elkeztem leöltözni először csak gatyára majd teljesen mesztelenre. Mire teljesen levetkeztem már teljesen felált. A hugom oda jött és közelebbről is szemügyre vette, és azt kérdezte hogy -csak nem felizgattalak itt hálóingbe meg bugyiba. -de igen, most te jössz mondtam neki.
Erre ő is elkete leszedni magárol a ruhát, levetkőzött teljesen mesztelenre. Ott ált előtem teljesen meszetenül, e melle még elég kicsi volt de formás a puncija pedig majdnem csupaszra volt borotválva.
Lassan egymáshoz símultunk, és hosszasan csókolóztunk. Telt ajkai szinte teljesen beszippantotta az enyémet. Elkezdett vándorolni a kezem lefele. Őt sem kellett félteni teljesen nedves volt a puncija. Akkor ért a második meglepetés (pici cicik után) kopasz volt.
- Én is szeretném, de kérlek óvatosan mert az lesz az első. - felelte
- Jó rendben majd vigyázok.
Ezután elővettem az óvszert és felhúztam a már merev szerszámomra, majd közelebb húztam és oda illesztettem a már nagyon nedves vágatához.
Majd elkezdett lassan beleereszkedni, egy kicsit megált mert fájt neki ekkor szakadt át a szüzhártyája, de ezután teljesen beleült. Elkezdett le- fel mozogni igy csináltuk egy kicsit majd hanyatfektettem és így folytatuk. Kb. öt percig így folytatuk majd szintén beleült és addig csináltuk így míg mind a ketten el nem mentünk.
Aztán számba ilesztetem duzatt alykait.
El kezdtem nyalni őket. Ez jól esett neki. Lehúztam a bugyiját, s az alsógatyámat, s beleraktam a faszomat, a szép kis pihe - puha szőrös pinájába. Amikor egyre beljebb hatoltam akkor felnyögött. Folyamatosan húztam végig a farkamat, s egy perc kellett, hogy beléhatoljak. Mennyei érzés fogott el engem. Ő szépen felállt, s lezuhanyozott. Mőgé álltam és a nyilláshoz tettem már meredező szerszámomat ekkor ő egy kicsit megijedt és egy kicsit elhuzta magát, de mivel ő is nagyon akarta megint visszatolta a fenekét. Mivel a tusfürdőtől nagyon csúszott igy nem oda ment be ahova akartuk hanem a hátsó bejáratba. Egy kicsit mind a ketten meglepődtünk de folytatuk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.47 pont (76 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#29 papi 2016. 04. 10. vasárnap 07:38
Ez még paródiának is nagyon gyenge és az a rengeteg betűelírás...
#28 cvirag 2016. 03. 22. kedd 00:25
nyes D
#27 Ulysses 2016. 03. 21. hétfő 18:24
Kedves vakon53, mi ez a fikázás? nyes Hiszen minden van ebben a történetben, amit máskor kedvelsz: családi szex, anál, stb. Ja kérem, a humort érteni kell! nyes
#26 vakon53 2016. 03. 21. hétfő 16:08
5 Pont!
#25 Ulysses 2014. 12. 27. szombat 23:15
Már a nevetéshez is túl fáradt vagyok, majd holnap próbálom végigolvasni.
Jó kis karikatúra!
#24 feherfabia 2014. 12. 27. szombat 06:52
7P
#23 popocici 2010. 03. 24. szerda 22:15
Köszi Gall a jó tanácsot.
#22 Gall 2010. 03. 24. szerda 16:43
Kedves Popocici!
Türelmetlenül várom írásod és megígérem, hogy a hozzászólásom sem fog elmaradni.
Kívánok hozzá jó munkát.
(Az idézőjelek helyére beírt "hülyeség" az a te hibád szülötte. Ennek oka: Ha Wordben írod a szöveget és bemásolod az oldal panelje másképpen értelmezi az írásjeleket. Javaslom bemásolás után írd át őket és akkor nincs ez a hiba.)
Üdvözlettel: Gall
#21 popocici 2010. 03. 23. kedd 23:09
Úr Isten!Mit művelt az írásommal ez a honlap? Minden idézőjel helyére beírt egy hülyeséget:&#8222 - elnézést,nem az én hibám!
#20 popocici 2010. 03. 23. kedd 23:06
Kedves Gall!

Korábban „ünnepélyesen megígértem”, hogy nem követek el még egyszer ilyen „gonoszkodást”! Minden esetre szerettem volna, a görbe tükör eszközével,felhívni az önjelölt írók figyelmét és megpiszkálni a lelkiismeretét! Nem azt várom (talán mondhatom várjuk),hogy ide csupa Jókai,Mikszáth vagy Gárdonyi írjon. Az viszont elvárható, hogy helyesírás ellenőrzéssel, utólagos átolvasással (vagy átolvastatással) tiszteljék meg reménybeli olvasóikat – különös tekintettel arra, hogy itt a többség fizet azért,hogy olvashasson! Egyszóval maga a téma nem indokolja a teljes igénytelenséget
Szerintem az is elvárható, hogy ne alsó tagozatos színvonalú fogalmazásokat adjanak el az olvasóknak – bár ki tudja, néha elég érdekes kommenteket olvasok ezeket az oldalakon,tehát lehet,hogy ebben nincs igazam. (Bevallom sokszor a hozzászólásokat érdekesebb elolvasni, mint magát az írást. Egy igazi szociológiai tanulmány! Néha eszembe jut róluk Isaura esete a nyírségi nyugdíjaskörrel!)
Azt is megígértem,hogy rövidesen jelentkezem fordítással és/vagy saját írással. Nem gondolom,hogy egy Hemingway vagy Bovoir lennék,de azért remélem azt is elolvasod s én is olvashatom a véleményedet!
A mostanit is köszönöm! Üdvözlettel: Popocici

#19 Gall 2010. 03. 23. kedd 14:57
Popocici!
Fene se tudja miért, de egy picit egyet is értek veled. De, kíváncsiságból megkérdezném tőled mert olvasgattam pár hozzászólásodat.
Csak kritizálni tudsz?
Mint írtam egyet értek veled sokszor és sok hibát követnek el az írók, de felhívnám figyelmed arra, hogy itt nem a szépirodalmat kell keresni.
Azt nem itt találod!
Ha azt keresed ezen az oldalon kár a fáradságért, mert az itt publikáló emberek nem sorolhatók nagyjaink közé. Persze vannak kivételek akik már bizonyították tehetségüket mint pl. Remete és társai de ez a pár ember nem lenne képes eltartani ezt és az ehez hasonló oldalakat.
Bevallom kíváncsi lettem a Te művedre, mert ahogy látom nagy szenvedéllyel tudsz kritizálni másokat. Ha gondolod, írhatod ezeket a vicces kis merényleteket, de ez csak az egyéniségedet tükrözi a tehetségedet nem.
Elnézésedet kérem ha megbántottalak volna mert nem volt szándékom de ami a szívemen az a számon. Kívánok neked további jó munkát legyen az hasonló ollózás vagy élmény ihlette valódi alkotás.
#18 Kata 2010. 03. 22. hétfő 01:27
Nekem tetszett!
#17 popocici 2010. 02. 27. szombat 14:11
Justine! Abszolút eltaláltad a célt - görbetükör - ez a helyes kifejezés. Ellenben nem szedhettem az idézeteket dőlten, mert akkor dőlt betűkkel írhattam volna az egészet.Itt minden eredeti, az én tevékenységem a válogatás és a szerkesztés volt.Nyilván nem lehetett koherens történetet összehozni, pláne úgy, hogy igyekeztem ugyanolyan disszonanciával összerakni a részeket, ahogy azok az eredeti helyükön megjelentek.
Köszönöm az elismerést és ígérem, a későbbiekben nem ilyen "merényletekkel" jelentkezem.Azt csak remélem, hogy kis követ dobtam a vízbe és az írók - nyilván mindenki ráismer a sajátjára - s esetleg a szerkesztők is elgondolkodnak, hogy kissé igényesebbé váljon ez az oldal.
Üdv. Popocici
#16 Justine 2010. 02. 27. szombat 13:47
Popocici!
Szerintem teljesen jó az 5let, gratulálok a "görbe tükörhöz" - mert gondolom, ennek szántad! :)
Az idézett "hülyesírásokból" szerintem ab ovo ne várjon senki tökéletesen kerek történetet, hiszen a saját helyükön is rendesen bezavarnak az ilyenek...
Az pedig csak értéke a "műnek", hogy minden bizonnyal nem kis munkádba tellett ezeket az idézeteket így összarakni. Én esetleg annyit még megtettem volna, hogy pl. dőlt betükkel írtam volna az idézett szövegrészeket...
De nálam így is 10 pötty!
#15 popocici 2010. 02. 26. péntek 08:04
Jani,Ray,té!
Amint azt az előszóban és a kommentemben is jeleztem: ITT MINDEN EREDETI! Eredetiek a "hülyesírási hibák", eredetiek az ilyen marhaságok is mint "hugom aki 14 és fél éves én, én 5 évvel vagyok fiatalabb nála" és eredetiek a fordítási és fogalmazási "szörnyetegek" is.Ezeket már valakik "elkövették" előttem, én csak gyűjtögettem!
#14 jani 2010. 02. 26. péntek 07:16
alykait Ez is paródia ?
#13 Bob 2010. 02. 26. péntek 00:48
Kedves popocici!
NEm akartalak fikázni és megbántani se. Értem én mi lett volna ezzel a célod, és azt is láttam, hogy szilveszterre szántad.
Nekem nem tetszett, ki lehetett volna parodizálni jobban is azokat az írásokat, amikre céloztál.
De mivel valakinek bejött, így tuti megtaláltad az olvasó táborod, és ez a lényeg. Ízlések és pofonok :)
További jó munkát kívánok azért!!!
#12 v-ir-a 2010. 02. 25. csütörtök 19:55
nagyon sokat nevettem rajta....paródiának is jó lenne, de így , hogy ez "válogatás" még jobb nálam 10
#11 Ray 2010. 02. 25. csütörtök 18:15
Az 1ik legnagyobb :

hugom aki 14 és fél éves én, én 5 évvel vagyok fiatalabb nála.
#10 2010. 02. 25. csütörtök 18:14
A húgod 14 és te 5 évvel fiatalabb vagy nála ? Érdekes..........