A+ A-

Marilyn meg az öccse 2. rész

Egy angol történet nyomán
Amikor mindketten kész voltak, kielégülten nyúltak el egymás mellett. Egy idő után Tommy vette kezébe a tévé távirányítóját, és újra keresgélni kezdett a programok között. Az első filmen, ami felkeltette az érdeklődését, egy izmos legény hátulról baszott egy előtte térdelő, bomba jó testű nőt, aki közben egy vele szemben ülő srác farkát szopta. Amikor az kihúzta a nő szájából és megmarkolta impozáns méretű dorongját, hogy telespriccelje a nő arcát, Tommy hímtagja is merevedni kezdett. Továbbra is érdeklődéssel figyelte a szinte egy ütemre mozgó hármast, de közben egyik kezét kinyújtva megkereste és markába vette nővére mellét.
- Jó melled van - mondta, miközben tenyerével dörzsölgetni kezdte a keményedő bimbót. -
- Erősebben! - nyögte Marilyn. - Dörzsöld olyan erősen, ahogy csak birod!
Tommy erősebben megmarkolta a mellét, a mellbimbóját pedig másik kezének hüvelyk- és mutatóujja közt morzsolgatta.
- Ez marha jó - suttogta a lány kéjesen. - Ne hagyd abba!
- Dehogy hagyom - felelte Tommy -, de menjünk most le a földre.
Kezénél fogva lehúzta nővérét a puha szőnyegpadlóra. Hanyatt fektette, hasát a combjai közé vette, és szopni kezdte gyönyörű mellbimbóit, amit a nő kéjes sóhajtással nyugtázott. Egy ideig hagyta, hogy öccse kezével gyúrja-gyömöszölje, szájával pedig teljes erőből szopogassa a melleit, de aztán lenyúlt, és markába vette az ismét keményen előremeredő hímtagot.
- Húha. Ez gyorsan ment, öcsi!
Nem is teketóriázott sokat, hanem előbb tövig lehúzta róla a fitymát, aztán gyors ütemben verni kezdte. Másik kezével élvezettel simogatta a fiú farka körül serkenő szőrzetet és duzzadó herezacskójának sima bőrét, ahol még nem nőtt ki szőr. Közben a fiú fölé került, az ágyéka fölé hajtotta fejét, s szép ívű ajkait ráhúzta gömbölyű makkjára. Tommy kéjesen felnyögött. Marilyn a szájában érezte, milyen forró a fiú rózsaszínűen csillogó makkja. A tövénél markolta meg a mereven álló rudat, s nyelvével ingerlően újra meg újra körülnyalogatta a makk körüli árkot.
Öccsét ez legalább annyira felizgatta, mint az, hogy a lány mellei egész idő alatt a szemei előtt himbálóztak. Mindkét kezével megmarkolta nővére feszes fenekét, gyakorlatilag magára húzta a nőt, s így 69-es pozícióba kerültek. Marilyn a kár tövét markolva amennyire csak tudta, szájába vette a mereven álló rudat.
Tommy közben élvezettel gyönyörködött a szeme elé táruló látványban: nővére nedvesen csillogó pinájában. Tökéletesnek találta. Kezével végigsimította a sima vénuszdombot, nyelvével pedig többször is végignyalta a leborotvált szeméremajkakat, amelyekből már újra serkedni kezdett a szőr. Amikor ujjaival szétnyitotta a szeméremajkakat, azok közül bódító illat áradt.
Kinyújtotta a nyelvét, s nyelve hegyét betolta a kéjnedvtől lucskos hüvelybemenetbe. Aztán ajkai közé vette és szopogatni kezdte az előtüremkedő, vörösen csillogó csiklót. Marilyn ettől teljesen begerjedt. Kezével átfogta egyik mellét, és tenyerével dörzsölgetni kezdte felmeredő mellbimbóját. Közben azonban a fiú farkának nyalogatását és szopását sem hagyta abba.
- Nyaljál még jobban, édes - mondta tele szájjal. - Irtóra kívánlak.
Ajkaival még jobban körülfogta és hevesen bólogatva reiszolta a fiú forrón tüzelő kárját, ágyékát pedig rászorította arcára, hogy a kiáradó kéjnedv teljesen beborította azt. Tommy az arcán érezte, ahogy a nő alteste vibrálni, majd vonaglani kezd a kéjgyönyörtől. Marilyn testét elöntötte az orgazmus, fejét hátrafeszítette és hangosan sikoltott:
- Ááááááááh, áááááááh! Hát ez őrület!!!
Közben már csípőre tett kézzel ült az alatta fekvő fiú arcán, aki még intenzívebben nyalta. Ide-oda forgatta felsőtestét, mellei jobbra-balra himbálóztak.
Ilyen orgazmusa rég nem volt. Egész teste kéjesen vonaglott a gyönyörtől. Az utolsó hosszú, kéjes sikoltás után aztán oldalra dőlve elterült a szőnyegen.
- Kösz, Öcsi. Ilyen orgazmusom rég nem volt - mondta Tommynak, amikor magához tért. - De te még elmaradásban vagy - tette hozzá a fiú felmeredő kárjára mutatva. - Kelj föl!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (111 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 sipospista 2016. 09. 11. vasárnap 09:35
Joooo.megy a pont
#12 vakon53 2016. 05. 16. hétfő 16:11
Nemkel másnak megtudni, elég ha folytatod!!!!!
#11 feherfabia 2015. 06. 28. vasárnap 06:32
Egyszerű de jó!
#10 A57L 2014. 11. 9. vasárnap 11:51
Nem lett rossz.
#9 listike 2014. 02. 3. hétfő 18:16
Tetszett.
#8 papi 2013. 11. 25. hétfő 08:22
Egész jó
#7 Bikmakkocska 2013. 01. 13. vasárnap 17:25
Nagyon átlagos, fantáziátlan sztori.
#6 cervelo 2012. 07. 24. kedd 07:54
Az első jobb volt.
#5 kattila57 2011. 09. 13. kedd 10:19
nemsemmi a történet czakegy-két kifejezés avétos
#4 bikmakk 2011. 09. 12. hétfő 22:35
Folytasd!!!
#3 Ati 2010. 02. 23. kedd 07:25
Nemkel másnak megtudni, elég ha folytatod!!!!!
#2 sarmos 2010. 02. 22. hétfő 01:16
jo
#1 Törté-Net 2010. 02. 22. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?