A+ A-

Marilyn meg az öccse 3. rész

Egy angol történet nyomán
Másnap reggel Marilyn ragadta magához a kezdeményezést. Felkelés után minden előzetes bejelentés nélkül, úgy ahogy volt, babydollban átment Tommy szobájába, és bebújt mellé az ágyba.
Tudta, hogy öccse meztelenül alszik, ezért szorosan átölelte és hozzásimult. Meglepetten tapasztalta, hogy Tommy keményen álló farka a hasába fúródik. A félig még alvó srácnak ugyanis éppen reggeli merevedése volt. Ujjait a fiú farka köré kulcsolta, miközben másik kezével a tömör herezacskót markolta meg.
Tommy erre azonnal felnyitotta a szemét, de mielőtt megszólalhatott volna, Marilyn szabad kezével befogta a száját.
- A tegnap történtek miatt ne izgasd magad, öcskös! A mai antibébi-tabletták mellett nem számít, hogy testvérek vagyunk. Tegnap láttam, hogy milyen jól tudsz dugni. Akkor miért ne csinálnánk? De most gyere, menjünk zuhanyozni!
Azzal farkánál fogva gyengéden kihúzta az ágyból, s együtt kimentek a fürdőszobába. Ott a lány ledobta babydollját, és beállt a zuhany alá. Tommy - még mindig felálló farokkal - leült a kád szélére, s onnan nézte. Amikor Marilyn leejtette a szappant és előrehajolt, hogy felvegye, a fiú gyönyörködve szemlélte húszéves nővére asszonyosan érett testét.
Felmeredő rúdját markolva arra gondolt, amikor két évvel korábban kifigyelte a tükör előtt meztelenül tornászó nővérét. Marilyn művészi tornára járt, s ha egyedül volt otthon, előszeretettel gimnasztikázott a nappaliban álló tükör előtt. Tommy-nak aznap elmaradt az utolsó órája, és úgy lépett be a nappaliba, hogy nővére nem vette észre. Amikor meglátta, hogy nővére meztelenül tornászik a tükör előtt, az egyik kanapé mögül figyelni kezdte. Marilyn előbb a szokásos művészitorna-gyakorlatokat végezte, amelyek közül a srácnak az tetszett a legjobban, ahogy karcsú lábait magához szorítva magasba emelte. Előbb a balt, aztán a jobbat. Eközben puncija, amelyet már akkor is simára borotvált, izgatóan szétnyílt. De az igazi meglepetés csak ezután következett. Amikor megunta a tornászást, a lány úgy ahogy volt, anyaszült meztelenül leheveredett a fekete bőrkanapéra, és maszturbálni kezdett. Tommy se köpni, se nyelni nem tudott a látványtól.
Ekkor ugyan még csak 13 múlt, de már gyakran volt éjszakai magömlése és rendszeresen onanizált. Maszturbáló nővérét látva annyira felizgatta a látvány, hogy hangtalanul kiosont a fürdőszobába, ahol ő is kielégítette magát.
***
Most azonban túltette magát e kellemes emléken, és azt kérdezte:
- Hogy érted azt, amit az előbb mondtál? Folytathatjuk, amit tegnap este abbahagytunk?
- Aha - bólintott nővére. - Nem akarsz beszappanozni?
A fiú nem kérette magát sokáig, hanem odalépett hozzá és kezébe vette a szappant. Először a hátát és gömbölyű fenekét szappanozta be, majd maga felé fordította, és a melleit vette kezelésbe.
- Tudod, milyen fantasztikus jó tested van? - kérdezte. - Felelj! Tudod vagy nem tudod?
Marilyn zavartan bólintott.
- Mondták ezt már a palijaid is? - folytatta Tommy kihívóan.
- Persze, hogy mondták - felelte Marilyn -, de most ne ezzel foglalkozzunk.
- Isteni segged van - mondta a srác, hogy témát váltson. - A melleidről nem is beszélve.
- Kösz, öcsi - nevetett Marilyn. - Örülök, hogy tetszenek neked. Christian mindig azt mondta, hogy túl nagyok - tette hozzá dacosan.- Pedig nem is lógnak.
- Persze hogy nem - mondta a srác nagyot nyelve. - Egyszerűen gyönyörűek.
Azzal mindkét kezét a nő mellbimbóira tapasztotta s tenyerével dörzsölgetni kezdte őket, amitől Marilyn villámgyorsan begerjedt. Öccse elé állt, előrehajolt és mindkét kezével megmarkolta a bokáját.
Tommy rögtön megértette, hogy mit akar. Egyik kezét az előrehajló nő feszes fenekére tette, a másikkal pedig megmarkolta felmeredő kárját, és betolta a combok közé. Marilyn maga alá nyúlva megragadta a gömbölyű makkot és a szeméremajkai közé illesztette.
Tommy a lány csípőjére támaszkodva erőteljes mozdulattal tövig bedöfte neki a farkát, és csípőjét előre-hátra mozgatva tempózni kezdett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.71 pont (84 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2015. 06. 28. vasárnap 06:38
nagyon rövid!És hol a folytatás!
#7 A57L 2014. 11. 9. vasárnap 11:50
Elfogadható a vége is.
#6 listike 2014. 02. 3. hétfő 19:24
Jó volt, de a következő történet hiányzik.
#5 Bikmakkocska 2013. 01. 13. vasárnap 17:28
Jó a kép!
#4 cervelo 2012. 07. 24. kedd 07:56
Hm.Csökken a színvonal.
#3 Kaszkadör 2012. 01. 9. hétfő 21:44
És hol van a következő történet?Mind a három történet 10 pontot nyes
#2 gyuri0926 2011. 12. 12. hétfő 08:00
Probáld meg folytatni , kicsit hosszabban.
#1 Törté-Net 2011. 12. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?