Raine és Sheri 7. rész - Raine rákérdez a családi titokra

Szavazás átlaga: 7.27 pont (114 szavazat)
Megjelenés: 2009. december 29.
Hossz: 28 072 karakter
Elolvasva: 30 166 alkalommal
Fordítás
Eredeti író: destinie21Š
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Besétáltam a konyhába és egy pillanatig elgyönyörködtem anyám nagy kerek fenekébe, ahogy munka közben mozgott. Észrevett a konyhaszekrény visszatükröző üvegajtajában. Lassan odamentem hozzá és melleimet a hátához nyomva megfogtam a csípőjét.
– Tudok neked segíteni?
– Majdnem kész vagyok – rázta meg kissé a fejét. Az egyik kezemmel átnyúltam a hóna alatt és a kezembe fogtam a mellét. Még a testhezálló fekete pulóveren keresztül is éreztem bőre melegét. A másik kezemmel lenyúltam a hasa alá és domború szemérem ajkait simogattam a testhezálló nadrágon keresztül. A fejét kissé hátra hajtotta, és a nyakát kezdtem el csókolni. Egy apró nyögéssel jelezte, hogy élvezi ajkam érintését. Az újra feltámadó vágy kéjes gondolatot szült. Szerettem volna a konyha asztalra dönteni, lehúzni róla a feszes nadrágot, és nyelvemmel becézni segge nyílását. De a kéjes gondolattól a becsapódó a bejárati ajtó ébresztett fel, jelezvén, hogy Apu hazaérkezett.
Elugrottam tőle, mintha a meleg bőrével megégetett volna. Mire Apu átsétálva az előszobán belépett a konyhába, már az asztalnál ültem. Nem mertem ránézni, nehogy a bűnös vágyamat meglássa az arcomon.
Sóhajtottam és felálltam, hogy megterítsem az asztalt. Zavarban voltam apám miatt, aki szemmel láthatóan a közelgő ebéddel volt elfoglalva. A terítés közben a szeretkezéseim képei villantak be. És kérdések kezdtek el gyötörni.
– Mi van, ha én, vagy mi tönkretettük a családunkat? Mi van, ha Apu megtud valamit? Mi van, ha nem tudom kezelni ezt az új kapcsolatot, ami kialakult anyám, Sheri és közöttem? És anyán nem lesz-e valamelyikünkre féltékeny? Hiszen húgommal már régóta szeretkezhetnek titokban. Ezt a két nőt szerettem legjobban és most már mind a kettőt kívánom. A gondolatok és apám megérkezésének hatására a vágy teljesen elmúlt bennem. Nagyon foglalkoztattak a válaszok. A zavaros gondolataimnak húgom megérkezése és anyám tálalása vetett véget. A kétségeim miatt alig tudtam megkóstolni az ételt, pedig azt átélt élvezetek miatt ugyancsak éhesen érkeztem a konyhába. Rápillantottam húgomra, hogy lássam, vajon mire gondolhat, de az arckifejezése azt sugallta nekem, hogy a szexen túl nem gondolt másra. Rájöttem arra, hogy mindez nem volt új neki, és nem csinál problémát belőle.
Nekem viszont választ kellett kapnom a kérdéseimre, mielőtt belefulladok a kétségeimbe. Ebéd után segítettem rendet rakni, azután a szobámba mentem hogy gondolkozzak.
A szobának minden része a húgomra emlékeztetett és folyton elvesztettem gondolataim fonalát. Arra gondoltam milyen izgalmas volna, ha kikötném őt az ágyra, és azt tennék vele, amit akarok. De elhessegettem magamtól a gondolatot. Jó volt heverni és lehunytam a szemem. Észre sem vettem mikor kerített a pihentető álom a hatalmába.
Halk kopogás ébresztett fel. Kinn már sötét volt. Mielőtt egy szót szólhattam volna, az ajtó kinyílt és Sheri állt az ajtóban. Azon töprengtem el egy pillanatra, vajon a gondolataim idézték-e őt. Megráztam a fejemet a gondolatra és a beletúrtam a hajamba. Felkapcsoltam a lámpát és szótlanul néztem. Hirtelen megrohantak a kérdések és a tenyerembe temettem az arcomat. Sheri szemei követték a mozgásomat, és neki dőlt az ajtófélfának. Egy ideig figyelt, majd bezárta az ajtót.
– Mi a baj Raine? – kérdezte.
Bár készültem erre a beszélgetésre, mégsem találtam a megfelelő bevezető kérdést. Ahogy néztem a húgomat a vágy, mint egy rejtett áram futott végig a bőröm alatt, elvéve az egész akaraterőmet, hogy rendezni tudjam a gondolataimat. Tudni akartam a válaszokat, és biztosítékokra volt szükségem, mert bizonytalan éreztem a jövőmet. Húgom oda sétált az ágyhoz és leült mellém. Egy pillanatra rá néztem, mielőtt kimondtam a legfurcsább kérdés, ami valaha lehagyta az ajkaimat.
– Mióta baszol anyuval?
Húgom nevetett, hogy ilyen lényegre törően tettem fel a kérdésemet. Leült mellém az ágyra.
Amikor visszanyerte a komolyságát pár pillanatig nézte a szemeimet majd felsóhajtott.
– Három éve komoly a dolog.
– És hogyan kezdődött? – kérdeztem és a hangom elcsuklott az izgalomtól. Húgom bizonytalannak tűnt hogy hogyan kezdje el. Sokáig gondolkozott, és mikor megszólalt nem nézett rám, úgy kezdett el beszélni.
– Ez anyuval és Sandrával kezdődött.
Döbbenten néztem rá. Sandra anyám nővére és egy évvel volt idősebb nála. Én mindig egy szukának tartottam és most húgom szavai felgyorsították lélegzetemet. Csak ültem ott, miközben bámultam és vártam hogy a húgom folytassa.
– Tudod, hogy nem messze lakom. Elég rossz passzban voltam. Csúnyán összevesztem az akkori hapsimmal és semmi egyébre nem gondoltam, csak hogy jól kibőghessem magam anyu vállán. Mivel apu évek óta azonos időpontokban megy golfozni és akkor egyhamar soha nem jött haza, így biztos voltam benne, hogy anyuval kettesben lehetünk. Nem is gondoltam másra, csak arra hogy milyen szemetek a pasik, meg milyen szerencsétlenül választok mindig. Családi vonás, hogy anya is meg mi is a tömör gyönyör kategóriába tartozunk, de amikor a szerelmed azt mondja, hogy kövér tehén vagy, akkor minden borul. Mindezt az után mondta, mikor kérdőre vontam, hogy ki volt az a szőke cicababa, aki vasággyal együtt negyven kiló lehetett és a kocsijában smároltak. Alaposan összevesztünk, és mindenfélét vágtunk egymás fejéhez. Azt tudtam, hogy vége ennek a kapcsolatnak is. Szóval ki voltam borulva. Mikor bementem a házba üresnek tűnt. Tudtam, ha anya elmegy bezár mindent alaposan. Azt gondoltam talán lepihent ebéd után. Óvatosan a szobájuk felé mentem és furcsa hangokat hallottam. Döbbenten hallgattam a kéjes nyögéseket és nyöszörgést, ami a szüleink szobájából hallatszott ki. Első pillanatban arra gondoltam, hogy anyuék egy kicsit öregek már az ilyen szenvedélyes hangokhoz. Apám felcserélte a golfpartit egy kiadós pajzánkodásra – gondoltam és már nem is fájt annyira a szerelmi csalódásom. Legalább ők szeretik egymást – gondoltam és visszavonultam, hogy megvárjam, amíg kiélvezik egymást, mert nem volt kedvem hazamenni. Céltalanul járkáltam a házba. Valami furcsa érzésem volt, de először nem jöttem rá, mi az ami zavar. Aztán belém hasított a felismerés. A garázs ajtó nyitva és apánk kocsija nem volt benn.
Anyámnak szeretője van! De ebben a korban! Minden összekavarodott benne. Olyan erővel támadt fel bennem a vágy, hogy megtudjam, kivel van anyám, hogy mindenről elfeledkezve visszamentem a szobájuk elé és hallottam anyánk sóhajait. Óvatosan lenyomtam a kilincset és mikor kinyílt az ajtó, csak anyám szétvetett lábait láttam, és hogy egy barna fej nyalja a pináját. Nem akartam hinni a szememnek, egy nővel volt anyám. Megdermedve néztem a látványt, amikor a fej felemelkedett Sandra kéjben fürdő arca pillantott rám meglepetten. Döbbenten álltam és nem tudtam levenni a szemem a két meztelen nőről, aki az anyám és a nagynéném volt. Nem tudom elmondani, hogy mit éreztem. A szívem a torkomba dobogott és alig kaptam levegőt. Az egész testem remegni kezdett. Olyan volt, mint a pokol. Megfordultam és kitántorogtam. Anyánk utánam jött és bevonszolt a régi szobámba, mielőtt tombolhattam volna. Megkérdezett, hogy mit gondolok arról, amit láttam. Mondtam neki, hogy engem undorított és megdöbbentett.
– Oh igazán – mondta, és mielőtt hátrálhattam volna becsúsztatta a kezét a nadrágomba. Azután megmártotta az ujját bennem, és körbe forgatta a pinámba. Annyira bénult voltam, hogy nem tiltakoztam.
– Milyen nedves vagy – mondta és a nedves ujjait az arcához emelte – és milyen kéjes az illatod. Csak nem felizgatott, amit láttál?
Nem tudtam megszólalni, csak hagytam, hogy a keze birtokba vegye a pinámat. Bénultan tűrtem és bambán bámultam magam elé. Úgy éreztem, hogy a fejem lángol, és szét akar robbanni. Igaza volt. Amit láttam, az kéjes üzenetet küldött a pinámnak. Magam előtt láttam anyám szétvetett combjai a nedves szőrök között a nyalástól és az izgalomtól csillogó pináját. Nevetett rajtam, amikor rájött, hogy fel vagyok izgulva. Érezte, hogy a lábaim remegnek, és nem tudtam parancsolni az érzéseimnek. Átöleltem és a vállát hajtottam a fejem. Addig nem hagyta abba, amíg el nem élveztem.
Húgom abbahagyta az elbeszélés és várakozva nézett rám.
– Lefeküdtél Sandrával? – kérdeztem és éreztem, hogy van egy kevés féltékenység a hangomban. Sheri összehúzta szemeit és pár pillanatig nézett, majd elmosolyodott.
– Igen.
A válasza érdekes gondolat sort indított el bennem. Olyan gondolatokkal foglalkoztam, amik hat hónappal ezelőtt nem jutottak volna az eszembe. Miért én lettem az egyetlen homoszexuális nő a családban, aki felvállalta, hogy leszbikus lett? Mi történik körülöttem?
– Hogyan nem tudtam eddig erről semmit? – kérdeztem a húgomat. Megint féltékenység színezte a szavaimat
Sheri nevetett, mert látta az arcomon a féltékenységet. Amikor megszólalt, a hangja megint finom és majdnem kibékítő volt.
– Raine, te mindig olyan magabiztos voltál. Időben a saját utadat kezdted el járni, és senkitől nem fogadtál el tanácsot, vagy segítséget. Anyának szüksége volt rám és akart engem. Mind a ketten szeretjük a férfiakat, de mind a ketten nagyot csalódtunk. Anyának az utóbbi években nagyon hiányzott apa.
– Ezt hogy érted?
– Miután anya kezétől elélveztem, engem is nagyon izgatott, hogy apa mellett miért kellett anyának Sandrával szeretkeznie. Ráadásul a testvérével. Elmondta, hogy apa hosszú ideje különféle gyógyszereket szed a szívére és a magas vérnyomására. A mellékhatások miatt elveszítette az érdeklődést anya iránt. A szex teljesen megszűnt közöttük. Anyának nagyon hiányzott a szeretkezés és sokat maszturbált. Egyszer kiöntötte a szívét Sandrának, aki lassan bevezette a leszbi szeretkezésbe. Mikor anya ezt elmondta nekem, sokat gondolkoztam, mi lett volna a megoldás, de ezt még mindig jobbnak találtam, mintha idegen férfiakkal feküdt volna le. És ahogy elélveztem a kezei alatt, kíváncsi lettem a tanító nénire. De igazán terád gondoltam, és sokat élveztem gondolatban veled.
A mondata utolsó része annyira halkan mondta, hogy alig hallottam. De amit hallottam, nagyon felizgatott. Néztem húgom szemeit és mosolyát és mosolyognom kellett, ha arra a sok vívódásra gondoltam, amivel az elmúlt hónapokban gyötörtem magam.
– Mindig szükségem lesz rád – húztam közelebb őt, ahogy hátradőltem és megcsókoltam az ajkait. Engedelmesen szétnyíltak és becsúsztattam a nyelvemet az ajkai közé, hogy megízleljem. A csók után kissé eltávolodott tőlem.
– Akarlak – nyöszörögte. Elkezdtem tiltakozni, de nem hagyott rá időt, hogy vitatkozzunk. A kezei végigsimogatták a hátam. Hosszan csókolóztunk, nyelveink mélyen kalandoztak egymás szájába, addig amíg levegőért kapkodva zihálva szét nem váltunk. Kezét becsúsztatta az ingem alá és hasam érzékeny bőrét kezdte lassan, kitartóan simogatni. Néha a körmeit is használta, amitől libabőrös lettem. Nyögtem, amikor a hüvelykujja és mutatóujja közé csípte a mellbimbómat és nyalta az ajkaimat.
Majd kissé visszahúzódva benézett a szemeimbe, közben finoman összegöngyölítve húzta a mellbimbómat. Megharaptam az ajkamat és visszatartottam egy nyögést, de már a másik kezét is a pólóm alá csúsztatta, és a másik mellbimbómat is izgatni kezdte, közben az arcomat nézte. Fennhangon nyögtem. És ő nevetve kérdezte.
– Abbahagyjam?
Ráztam a fejemet, és ő csak élvezte a kéjben fürdő arcom látványát. Kissé előre dőltem és becsúsztattam a kezemet telt combjai közé. Nem hordott fehérneműt, és a mutatóujjamat hasítéka fölé csúsztattam, és ingerelni kezdtem.
Egy kopogtatás az ajtón arra késztetett minket, hogy mint bűnös
t
alf
iz
alf
en
alf
év
alf
esek
ugorjunk szét. Rendbe szedtem a ruháimat, és húgom is lehúzta a ruháját, mielőtt kinyitottam az ajtót. Húgomnak jó megérzése volt, hogy bezárta az ajtót. Kinyitottam az ajtót és a látványtól földbe gyökerezett a lábam.
Az anyám állt az ajtóban teljesen meztelenül.
– Apátok jó éjszakát kívánt és lefeküdt – mondta mosolyogva, és amikor hátra léptem belépett az ajtón. Súlyos mellei minden lépésnél kéjesen himbálózva kellették magukat. Keze végigsimított a hajamon és én olyan természetesen öleltem magamhoz, mintha tudtam és vártam volna a látogatását.
Megremegtem, amikor a telt melleit éreztem a melleimhez nyomódni, ahogy megöleltük egymást.
Egy pillanatig néztük egymást. Láttam a szemében a kéjt és ajkaink lassan összeértek. Felnyögtem az izgalomtól, hogy meztelen anyámmal csókolózom húgom előtt. Mikor kissé kifulladtunk mosolyogva lépett el tőlem és az ajtóhoz ment és halkan ráfordította a kulcsot.
– Most majd meglátom, mit tudnak tenni a lányaim a zárt ajtók mögött. – mondta mosolyogva és lassan a fotelhoz ment és leült.
Sheri felemelkedett az ágyról és mögém lépve a nagy melleit a hátamhoz nyomta. Hátranyúlva megfogtam rugalmas fenekét, és magamhoz húztam. Húgom előrenyúlt és kezeivel benyúlt a pólóm alá és masszírozni kezdte a melleimet. Anyámat figyeltem, aki egyre nagyobb izgalommal figyelte a lányai játékát. Éreztem, hogy húgom is őt figyeli. Az anya kissé összehúzta szemhéjait és ajkai szétváltak és felgyorsult a lélegzete, amikor húgom felhúzta a pólómat és megmutatta neki a melleimet. Simogató, masszírozó mozdulataitól mind a két mellbimbóm keményen
k
alf
ín
alf
ál
alf
ta
magát. Abbahagytam fenekének a simogatását és kibújta a pólómból és a nadrágomat a bugyimmal együtt lehúztam. Anyámat figyeltem, ahogy lassan szétnyitja combjait, és simogatni kezdte őket. Arcár pír öntötte el, ahogy egyre többet láttatott öléből. Közben hallottan, hogy a hátam mögött Sheri is megszabadul a ruháitól, és egy pillanat múlva éreztem meztelem mellét a hátamon. A kezei megint a combjaimat simogatták, azután körmeit végigfuttatta bőrömön, ami arra késztet, hogy nyögjek. Becsúsztatta a bal kezét hasítékom közé, és egy gyengéd nyomással szétnyitotta szeméremajkaimat. Egy múló pillanatig zavarban voltam a nedvességem miatt, mert annyira felizgultam, hogy határozottan csepegtem. A térdeim gyengén remegtek, ahogy húgom a csiklómat simogatta behajlított középső ujjával. A másik kezével belemarkolt a combomba. Vettem az üzenetet és kissé széttettem lábaimat hogy jobban hozzám tudjon férni.
Anya nézett minket, és ahogy a szétvetett dús combjai között simogatta dússzőrű pináját kéjesen mosolygott. Látta rajtam, hogy mennyire élvezi a látványt, amit lányai szeretkezése okozott. Mintha fokozni akarta volna élvezetemet két ujjával széthúzta a szemérem ajkait és teljes belátás
k
alf
ín
alf
ál
alf
t
fel nekünk. Mélyet sóhajtva nyugtáztam, hogy elérte a célját. Anya megnyalta az ajkait és lassan becsúsztatta gyűrűs és középső ujját nedves résébe és meglepődve láttam, hogy milyen könnyen csúsznak bele. Amennyire csak tudta benyomta magának, és egy kevés mozgatás után lassan kihúzta, és az arcához emelte.
– Szeretem az illatát – mondta kéjesen majd a szájába véve lenyalta a nedvét róla. – Az íze is finom.
Sheri ujjhegyeinek játékától forrónak és folyékonynak éreztem magamat. Nyögtem és ziháltam miközben már a kéj hullámai elöntöttek, és húgom ujjai előcsalták belőlem az orgazmust. Ha a húgom nem lett volna mögöttem, miközben majdnem az egész súlyomat tartotta, lehet, hogy leomlottam volna a földre.
Pár pillanatig lehunyt szemmel élveztem a kéj utórezgéseit, majd kinyitottam a szemeimet és anyámra néztem. Még mindig lassan mozgatta ujjait a pinájában. Kibontakoztam húgom ölelő karjaiból és gondolkodás nélkül odatérdeltem combjai közé és csókolni kezdtem a puha combokat. Anyám a fejemre tette az egyik kezét és simogatni kezdte. A másik kezével az arcomat simogatta meg úgy, hogy érezhessem rajta pinájának buja illatát. Kinyitottam a szájamat és beszívtam az ujját és nyelvemmel lenyalogattam róla kéjnedvét. Felnéztem rá és örömmel láttam a kéjt az arcán. Az ujjaimmal feltártam a nedves szőrök között rejtőzködő kéjnyílását. Egy pár pillanatig gyönyörködtem a nedvesen csillogó szeméremajkak felett keményen ágaskodó csiklóján, Ő két kézzel megfogta a fejem, és nem hagyta, hogy sokáig élvezzem a látvány. Széttárva a combjait egész közel húzta fejemet az öléhez. A nyelvemmel végig simítottam a szemérem ajkain majd finoman nyalni kezdtem kemény csiklóját. Egy mély sóhajjal jelezte, hogy teljesítettem kívánságát. A fejemet fogva irányított és én ez kimondottan élveztem. Felnyúltam és megfogtam két súlyos mellét, és dagasztani kezdtem. A lélegzete egyre zihálóbb lett. Már alig kaptam levegőt a telt combjai úgy szorították a fejemet, hogy kénytelen voltam abbahagyni ízletes pinájának a nyalását és felnéztem rá. A szemei le voltak hunyva és a fejét kissé hátra hajtotta. Lassan kinyitotta a szemeit és láttam, hogy kéjfátyol borítja.
– Húzd szét a pinádat – mondtam nagyon határozottan. Egy kicsit elmosolyodott és lenyúlva teljesítette az utasítást. Két ujjamat becsúsztattam a nedves résbe.
– Még egyet – sóhajtotta anyám, és pattanásig széthúzta a pináját. A harmadik ujjam is akadálytalanul siklott be. Lassan mozgatni kezdtem ujjaimat. Anyám lihegve élvezte a kézzel baszást.
Kihúztam az ujjaimat, de csak annyi időre, hogy a kisujjamat is hozzájuk téve birtokba vegyem ismét anyámat. Úgy éreztem, hogy az egyre jobban kitáguló pinájába csuklóig be tudnék hatolni, láttam rajta, hogy egyre közelebb jut az orgazmushoz. Előrehajoltam és a számba vettem a csiklóját és egyre hevesebben szívni kezdtem. Combjai összeszorították a fejemet azután kilazultak a kezeim alatt, és a nevemet nyöszörögte. Kiengedtem a csiklóját a számból, és először keményen pöcköltem azt a nyelvemmel csúcsa alatt, majd a nyelvem hegyével körözni kezdtem rajta. Csípőjét lassan mozgatni kezdte le-fel. Éreztem, ahogy combizmai remegni kezdenek és a nyöszörgése egyre kéjesebb lett. A fejemet keményen dörzsölte a csiklójához. Egy pillanatra megfeszült a teste, majd zihálva élvezni kezdett. Éreztem, ahogy ujjaim közül szivárog ki kéjnedve. Lassan kihúztam az ujjaimat, és nyalni kezdtem kéjnedvét. Éreztem, hogy az ajkaim és az állam fürdik a kéjben. Felemelte a fejemet és felhúzott magához. Gyengéden csókolva nyalogatta le kéjnedvét az arcomról, majd csókolni kezdte a számat.
Húgom közben levetkőzött és meztelenül feküdt az ágyon miközben mosolyogva nézett minket, az ujjai elmerültek a pinájában. Lassan felálltam és odamentem az ágyhoz.
– Nagyon jó volt látni benneteket – mondta húgom mosolyogva. – Milyen volt anyu pináját nyalni?
– Régen éltem át ilyen izgalmat. Te is láthattad, mennyire élveztem. Oh ha ezt tudtam volna – sóhajtottam fel és a húgom mellé feküdtem. Csókolni kezdtem a testét. Körbecsókoltam a mellét ügyelve, hogy kihagyjam az ágaskodó mellbimbókat.
– Most sokkal jobb, hogy itt vagy velünk – súgta a fülembe és örömmel állapítottam meg, milyen jó csapatot alkotunk. A kezem elindult a hasa felé és ő engedelmesen szabaddá tette pináját a kezemnek. Becsúsztattam egy ujjat azután megint egyet. A húgom nagyon élvezte az ujjaim játékát. Az egyik ujjamat kihúztam és az ánuszát kezdtem el simogatni. Kíváncsian vártam a hatást.
– Ez jó – nyögte a húgom, és én becsúsztattam az ujjamat a szoros résbe.
– Kipróbáltátok anyuval a popsi szexet?
– Nem, de már gondoltam rá.
– Mit szólnál, ha most az következne.
– Biztosan nagyon élvezné. De nem kellene előkészülni rá?
– Akkor elszállna a varázs. Különben engem az sem undorítana, ha lenne ott valami.
– Ezek szerint te már sokat csináltad.
– Sokat és sok barátnőmmel, de csak olyannal, akit nagyon szerettem. Anyut és téged nagyon szeretlek, és mindent hajlandó lennék megtenni nektek.
– Ez nagyon jó – nyögte húgom és az ujjam tövig benne volt az ánuszába.
– Neked nem kell belenyúlnod.
– De ki akarom próbálni – lihegte. – Olyan jó hogy bennem vagy.
– Baszd meg a pinádat és a seggedet bízd rám. Várj! Állj négykézlábra.
Míg húgom teljesítette az utasítást, anyámra néztem, aki érdeklődve figyelte a fejleményeket.
– Gyere ide – intettem a fejemmel és anyám odajött az ágyhoz. Úgy helyezkedtem, hogy kényelmesen hozzáférjek húgom fenekéhez. Anyám a másik oldalra térdelt. Simogatni kezdtem a két nagy félgömböt, majd nagyon lassan széthúzva mutattam anyámnak. Anyám szemei rátapadtak az előbukkanó barna udvarral körülvett ánuszra. A húgom hátranyúlt és láttuk, ahogy két ujja eltűnik a pinájába.
– Mit gondolsz, jólesne neki még egy ujj? – kérdeztem huncutul anyámtól és a két ujja mellé becsúsztattam a középső ujjamat. Szinte tocsogott az izgalomtól, de csak addig mozgattam, míg kellően nedves nem lett. Anyám lassan simogatni kezdte húgom fenekét.
– Gusztusos feneke van a lányodnak – mondtam és oda hajolva a nyelvemmel körbenyaltam a barna ánusz udvart. Felemelkedtem, és anyámra néztem. Láttam az izgalmat az arcán. Tudtam, hogy szeretni fogja a seggnyalást. Széthúztam a két nagy fehér gömböt és ráhajolva úgy kezdtem el nyalni, hogy anyám minél többet lásson.
– Nagyon jó – sóhajtott fel húgom és én kissé kifulladva hagytam abba seggének nyalását. Anyámra néztem és egy kissé elhúzódva
k
alf
ín
alf
ál
alf
ta
alf
m
fel húgom seggét anyámnak. Elmosolyodott és rátette két kezét a kezeimre, és odahajolva nyelve hegyével megérintette először az ánusz udvart. Figyeltem, ahogy minden kis nyalás után felemelkedve szemügyre veszi újra és újra ismerkedve élvezetének új tárgyával. Odahajoltam és megcsókoltam az arcát, majd ajkamat a füléhez érintve megkérdeztem:
– Milyen érzés a kislányod seggét nyalni?
– Nagyon jó – lihegte anyám és én felálltam és anyám mögé térdeltem. Széthúztam a fenekét és a két hatalmas farpofa közé fúrtam a fejemet és nyalni kezdtem. Elég nehezen fértem hozzá így felegyenesedtem, és ujjaimmal simogatni kezdtem. Ujjaim egyre jobban elmerültek benne. Húgom egyre jobban lihegett, mert az ujjai közben egyre hevesebben játszottak a csiklójával. Anyám nyalása és saját izgatása meghozta a gyümölcsét és hangos lihegéssel élvezett el. Anyám is felemelkedett és végigsimította húgom hátát, aki hason elnyúlt az ágyon. Már nagyon fel volta izgulva és a húgom mellé feküdtem. A lábaimat szétvetve játszani kezdtem lucskos pinámmal. Kíváncsi voltam, hogy családom miként fog kényeztetni engem.
Húgom az oldalára fordult és arrébb húzódott, így adva helye nekem. Felkönyökölve nézte egy ideig ujjaim kéjes játékát a pinámon, majd a kezével a mellemet kezdte el simogatni. Anyám odafeküdt mellém és ajkaival simogatni kezdte a másik mellemet. Húgom megsimogatta az arcomat és maga felé fordított.
– Nagyon jó voltál nővérkém – mondta halkan és finoman csókolni kezdett. Az egész arcomat beborította apró csókjaival míg végül a számra tapadva csókolózni kezdtünk. Éreztem, ahogy anyám nedves szája szopni kezdte kemény mellbimbómat. Lassan kihúztam a kezeimet a combjaim közül és balkezemmel magamhoz öleltem húgomat. A másik kezemmel anyám fejét simogattam és hagytam, hogy mindketten szeressenek. Anya a hasamat simogatva kalandozott egyre lejjebb. Végigsimogatta a combomat a térdemig, majd lassan combom belső felén haladva elérte nedves pinámat és simogatni kezdte. Nagyon vártam már a kezét és kéjesen felnyögtem. Sheri rögtön felemelte ajkait a számról, hogy levegőhöz jussak. Mosolyogva összenéztek anyámmal. Anyám ujjai becsúsztak forró hüvelyembe és baszni kezdett. Lehunytam a szemem és arra gondoltam milyen jó lenne, ha anyám addig nyalná a pinámat, amíg el nem élvezek. Az izgalmam egyre jobban fokozódni. Éreztem, hogy anyám egyre jobban szívta a mellbimbómat és közben ujjai kéjes lassúsággal dolgoztak a pinámba. Kéjes gondolatok cikáztak a fejembe. Már csak egy dolog hiányzott a teljes élvezetemhez. Soha nem érzett izgalmat okozott, hogy anyámmal és húgommal szeretkezhettem. Már volt részem három, sőt négy nővel szeretkezni, de ezt az élvezetet meg sem közelítette. Kinyitottam a szemem és Húgom látta kéjfátyolos szemeimet.
– Látom nagyon élvezed – suttogta mosolyogva.
– Lehetne még jobb – nyögtem kéjesen.
Kérdően nézett rám és sóhajtottam. Ők még nem tudták, mennyire szeretem a
p
alf
is
alf
is
alf
ze
alf
x
-et és most nagyon kívántam, hogy újra érezzem a forró aranysárga nedüt, amit csak ritkán és a legjobb barátnőimmel szoktam élvezni. Bele sem tudtam gondolni, hogy anyám mit szólna hozzá, de most nem is sokat érdekelt.
– A
p
alf
is
alf
id
alf
et
akarom – mondtam halkan és ő hitetlenkedve nézett rám.
– Most? Itt? – kérdezte hüledezve.
– Igen. Ne félj ne fog semmi a lepedőre folyni.
– Azt akarod, hogy
p
alf
is
alf
il
alf
je
alf
k
a szádba?
– Igen, nagyon szeretném.
– De... le fogod nyelni?
– Igen. Szeretem az izét. És a tiedé biztos nagyon finom.
– De... anya... mit szól majd?
– Lehet, hogy ő is meg fogja szeretni. Gyere fölém.
A húgom először mellém térdelt és anyámra nézett, aki vörös arccal nézett minket. Egy pillanatra csend lett a szobában. Anyánk egy bizonytalan fejbólintással jelezte a húgomnak, hogy részéről nincs akadálya kívánságomnak. Sheri a fejem fölé térdelt. Én megfogtam kerek fenekét és odahúztam a pináját az arcomhoz, Ő lassan ráereszkedett a számra és én nyalni kezdtem. Éreztem, hogy combjai enyhén remegnek. Nyelvem hegyével kitapintottam a húgycső nyílását és finoman ingerelni kezdtem. Közbe anyán széthúzta a combjaimat és rutinosan nyalni kezdte a pinámat. Éreztem, ahogy az első vizelet cseppek megjelennek nyelvem izgató játékának hatására, majd egyre bővebben engedte a számba aranysugarát. Anyám pattanásig széthúzta a kisajkaimat és nyelve vad játékba kezdett. Húgom lihegve élvezte nyalásomat és éreztem, hogy visszafogja magát. Egy pár pillanat múlva elapadt a kéjforrás és óvatosan lefordult rólam. Kissé aggódóan nézett rám, de magamhoz húztam a fejét és odaérintettem a számat az ajkaihoz. Ö azonnal rátapadt a számra és a nyelvét bedugta az ajkaim közé. Még volt a számban egy kevés a nedvéből, amit a nyelvével ízlelgetett. Anyám nyalása és húgom csókja felrepített az orgazmus csúcsára. Anyám és testvérem simogató kezeit élvezhettem lehúnyt szemekkel. Arra gondoltam, hogy ennél nagyobb élvezetett talán soha nem fogok érezni. Éreztem, hogy mellén fekszenek és telt melleik az oldalamhoz simulnak. Egy nagy sóhajjal megsimogattam a csípőjüket és felültem.
– Valami baj van? – kérdezte aggódva anyám.
– Nincs – feleltem mosolyogva – Soha ilyen nagyot még nem élveztem.
– Én sem – vallotta be húgom.
Anyánkra néztem, aki mosolyogva nézett minket.
– Nos meg vagy elégedve a lányaiddal? – kérdeztem huncut mosollyal.
– Ti vagytok a legjobbak. Nagyon szeretlek bennetek. – Mondta és átölelve megcsókolt mindkettőnket.
– Mi lesz ezután? – kérdeze a húgom
– Meg fogom baszni Sandrát – feleltek, anélkül, hogy átgondoltam volna mit mondok.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.27 pont (114 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2024. január 7. 13:07
#25
Itt is a pisis rész, nekem ez nem hiányzott.
1
v
vasas62
2023. augusztus 23. 12:50
#24
Megoldották férfi nélkül.
1
Bizse42
2019. június 13. 21:05
#22
Élvezetes és nagyon "érzéki" leányszex tömegét olvashattuk, az elmúlt / rész alatt.. Női szemmel NAGYON JÓ!
1
t
t.555
2017. augusztus 20. 03:00
#21
Miért nem folytatod?
1
g
gumibugyi
2017. május 24. 12:27
#20
anyuval isteni nekunk is................de nalunk sokszor van pasi is
1
feherkalman1
2017. január 30. 18:04
#19
Na ez jó volt.
Várom a nagynénit.
1
A
Adrién
2016. október 4. 17:32
#18
8 adik rész?
1
a
A57L
2014. április 13. 08:54
#17
Nagyon jó lett.
1
p
papi
2013. június 8. 08:35
#16
Igazán irhatlál folytatást
1
genius33
2012. október 9. 07:32
#15
Simán nagyon tutter 😀 Lehetne kövi rész is ám! 🙂
1
D
Dragonisa
2012. február 24. 19:28
#14
fantasztikus a történet. lássuk a folytatást
1
a Viktor
2010. július 14. 12:07
#13
"Az összes részt végignézve vacak gépi fordítás alig-alig kijavítva, tele értelemromboló magyartalansággal!"

Teljesen igazad van, Hetpettyes. Ezek a magyartalansagok jol mutatjak, hogy a magyar erzesnek a szikraja is hianyzik ebbol a perverz maszopos forditobol.
1
T
2010. január 29. 16:42
#12
Jöhet a kövi :)
1
fiesta14
2010. január 11. 16:21
#11
ez 10p
1
Hétpettyes bogár
2010. január 6. 16:28
#10
Hát ugyan nem kérek elnézést!Az összes részt végignézve vacak gépi fordítás alig-alig kijavítva, tele értelemromboló magyartalansággal!Az hogy véletlenül benne maradt a bizonyíték...csak nyilvánvalóbbá teszi mindezek okát!
1
T
Törté-Net
2010. január 5. 09:51
#9
Felkerült a teljes változat.
És akik leszólták az írót, azok talán belegondolhatnak, hogy aki lefordított már 19 történetet jó minőségben, az nem direkt küldte be így ezt, csak valószínűleg összekeverte a végterméket. :)
Beküldte a jó verziót, felkerült, lehet megkövetni az írót. :)
1
oxy69
2010. január 4. 22:22
#8
Az első (összefüggő) rész szuper volt, és csodálkoztam, miért pontozták le eddig. Aztán megértettem... Miért kellett ezt így elrontani?
1
SIHUPAPA
2009. december 30. 02:20
#7
ha lusta vagy az egészet normálisan le irni akkor kár volt hozzá kezdeni
1
Zoli bácsi
2009. december 29. 17:33
#6
Szia Bogárka!
Ilyenkor örülök neked!!!!!!!!!!!!!!
1