Raine és Sheri 4. rész - A kapcsolat szorosabbá válik

Szavazás átlaga: 8.33 pont (95 szavazat)
Megjelenés: 2009. július 10.
Hossz: 24 352 karakter
Elolvasva: 15 632 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Lassan ébredtem miközben hónapok óta először éreztem magam kipihentnek. Bágyadtan nyújtózkodtam, ahogy az elmém felidézte a délutáni eseményeket. Megoldódott az az ellentmondás bennem, hogy nem akartam hazajönni, és mégis megakartam baszni a húgomat. Sheri az elmúlt három hónap alatt majdnem megszállottsággá vált bennem. Nem akartam most az okokat kutatni, hogy ellenszenve, hogyan változott át ilyen erős vágyódássá.
Feltételeztem, hogy éreznem kellene egy kis lelkiismeret furdalást vagy meg kellene próbálnom vissza tartani magamat attól, hogy megbaszom a húgomat, de ebben szobában ezt nem nagyon tudtam elképzelni. Tétlenül töprengtem, hogy meg kellene kérdeznem erről a terapeutámat, de rájöttem, hogy soha nem tudnám elmondani ezt dr Sloannak, mert ez túlzottan személyes volt. Felkeltem az ágyból gyorsan letusoltam és felöltöztem. Egy szűk narancssárga nadrágot vettem fel egy hozzáillő pulóverrel. A szerelésem vadonatúj és tökéletesen testhezálló volt és hűen követték domborulataimat. Egy kevés parfümöt permeteztem a nyakamra, és a vadul álló hajam megszelídítettem egy kefével. Azon töprengtem, hogy nem kellene-e egy kevés sminket felraknom, de majdnem azonnal el is vetettem az ötletet. Helyette egy kis ajakfényt tettem fel, és amikor kiléptem a szobámból képtelen voltam letörölni a mosolyt az ajkaimról.
Anya a konyhában volt, és Sherivel az oldalán főzött. Megálltam a konyhaajtóban és észrevétlen néztem a húgomat. Egy vörösbor színű szabadidőruha volt rajta. Teste egy részét eltakarta a pult. A feje le volt hajtva és zöldségeket aprított, a haját összefonta egy laza fonatban és nagy arany karika fülbevalókat tett a füleibe. Ahogy bámultam őt, éreznie kellett a pillantásom, mert néhány pillanat múlva felnézett és megigézett a mézszínű tekintetével. Elakadt a lélegzetem, ahogy rám nézve lassan végigsimította ajkait rózsaszín nyelvével. Rám kacsintott és folytatta a munkáját. Alig tudtam levenni róla a tekintetemet.
Ahogy néztem észrevettem magamon anyám kutató tekintetét. El akartam róla kapni a tekintetemet abban a pillanatban, nehogy felfedezze arcomon a vágyat, de úgy éreztem késő. Zavartan pislogtam és anyám szó nélkül visszatért a serpenyőjéhez. Azon töprengtem, hogy húgom vajon látta-e anyánkat, ahogy ránk nézett. Kételkedtem ebben, de óvatosabbnak kellett volna nekünk lenni.
Mikor a serpenyő biztonságban újra a sütőben került, amit anyánk megfordított, hogy benne lévő hús egyenletesen piruljon, miközben felegyenesedett végigmért és keményen bámul rám. Ugyanazt a pillantás vetette rám, mint amikor gyerekkoromban valami helytelen dolgot cselekedtem. De nem voltam már gyerek és lassan összefontam kezemet a melleim alatt és tudatosan álltam a tekintetét.
– Anya tudok valamit segíteni?
Észrevette az ellenkezést, amit a keresztbe tett karjaimmal jeleztem neki. A kezeit csípőre téve mondta:
– Nem Raine most nem.
A hangja normális volt, de a szemei mást mondtak, ahogy elfordította tekintetét tőlem és Sheri – re nézett.
Leengedtem a karjaimat és vállat vontam és mielőtt a vádak és tagadások kezdődtek kisétáltam a konyhából a nappali szobába, miközben kissé bűnösnek éreztem magam, mert az anyánk könyörületére hagytam Sherit.
A bűntudatomat úgy igyekeztem enyhíteni, hogy arra gondoltam ketten követtük el bűnünket, Sheri vállalja a magáét. Ráadásul, amikor
t
alf
iz
alf
en
alf
év
alf
esek
voltunk, ő volt az, aki mindig megúszta a következményeket.
Csatlakoztam a nappali szobában üldögélő apámhoz, aki kissé nyugtalannak tűnt, ahogy olvasta a kezébe tartott papírt. Felvettem egy magazint a dohányzóasztalból és elkezdtem átfutni. Egy pillanat később Sheri besétált a szobába és magára vonzotta tekintetem. A ruhája, ami szorosan tapadt a csípőjére kéjesen mozgott minden lépésére, ahogy elsétált előttem. A szám kiszáradt, ahogy néztem, ahogy dús
s
alf
ör
alf
én
alf
alf
t
összefogta lófarokba és a mellén megfeszül a ruha. A szemeim az ajkaira tapadtak, ahogy elkezdett beszélni.
– Raine, valami salátaöntetet kell vennem az ebédhez, eljössz velem?
Bólintottam és egy pajkos mosolyt láttam az arcán, ami felért egy simogatással.
– Csak fel kell vennem a cipőmet.
Ahogy kimentem a szobából, hogy keressek egyet abból több pár cipőből, ami kiemeli a csípőmet, mikor sétálok és tudom, hogy néznek engem. Felvettem egy magas sarkút, mielőtt visszatértem a nappali szobába. Apu még mindig elmerült a papírjaiban, mikor húgom és én kivonultunk a bejárati ajtón. Beugrott a csillogó piros sportautó vezető ülésbe és elindította a motort. Ahogy kijutottunk az útra a térdére tettem a kezem. Lassan simogatni kezdtem az anyagot a combján, amíg a kezem megpihent a csupasz combján.
– Nagyon jól nézel ki Sheri. – mondtam, miközben a körmeim simogatták a combját.
– Jézusom Raine megpróbálsz megölni mindkettőnket? – kérdezte nevetve, miközben igyekezett az útra figyelni. Mozgattam A kezem a combját simogatta, és ő szétnyitotta combjait a simogatástól. Nevettem és elvettem a kezemet. Sheri szaporábban lélegzett, miközben sávot váltottunk. A kezeimet az ölemben tartottam és kipillantottam az ablakon, mert fontos kérdést akartam neki feltenni.
– Láttad anyát, hogy nézett minket?
Húgom egy másodpercig az úttól távolabb pillantott.
– Igen láttam. – mondta és vállat vont, mint akinek nincs véleménye a történtekről. Sheri lehúzódott az autóval a bevásárlóközpont parkolójába vezető sávba és a földalatti parkoló egy kevésbé forgalmas helyén leparkolt
Amikor megállt, végigfuttattam az ujjaimat a lába fölött, és a körmeimmel gyengéden megint végigszántottam a felső combját. Rám nézett, ahogy a kezem befurakodott a lábai közé. Beszívta alsó ajkát a fogai között és nyögött, ahogy az ujjaim könnyedén végigsimítottak a pinája fölött. Ölének melege és nedvessége jelezte, hogy nem vett fel a bugyit. Végigfuttattam a középső ujjamat a hasítéka fölött, utána becsúsztattam a szemérem ajkai közé. A csípője előremozdult, ahogy az ujjamat csekély nyomással a csiklójához érintettem.
Elkezdtem körözni ujjaimmal, közben előre dőltem, hogy nyaljam a nyakát. Megízlelhettem a parfümje gyenge illatát a bőrén. Nyöszörögte a nevemet, ahogy finoman megharaptam az állát és találkoztak az ajkaink. Ahogy becsúsztattam az ujjaimat hüvelyébe, úgy szétválasztotta szét a nyelvem az ajkait. Sheri nyögött a szájamba, ahogy az ujjaim becsúsztak. Egyre mélyebben igyekeztem kezemmel a pinájába hatolni. Éreztem, hogy a hüvely izmait összeszorulnak ujjaim körül, és keményebben megcsókoltam őt, miközben ő a vállaimat fogta. Több hónapi vágyakozást kellett csillapítanunk. Láttam a szemein, hogyan keríti hatalmába az orgazmus kezem érintéseire, és lábait szétvetve élvezte ujjaim baszását.
Az élvezése után még hagytam, hogy az ujjaim élvezzék hüvelyizmainak elernyedését Lehunyt szemmel mosolygott, majd lassan felnyitotta a szemét. Lassan kihúztam az ujjaimat.
– Raine ez isteni volt. – mondta, előrehajolt és megcsókolt. A kezei a pulóverem alá siklottak és kerek melleim kezdték masszírozni. Nyögtem keze érintésétől, ahogy lefelé csúszva simogatta testemet. Majdnem leszakította a gombot a nadrágomon, amit megpróbált kioldani. Az ajka nem hagytak el a számat, miközben becsúsztatta a kezét a bugyim alá. Fel voltam izgulva, mióta délután felkeltem az ágyból. Minden érintése egy kis elektromos ütés volt a csiklómon, amiről azt hittem, hogy nem lehet fokozni. Ziháltam suttogtam a nevét, ahogy tetőpontra hágtam, de ujjai nem hagyták abba a simogatást és hihetetlenkedve vettem tudomásul a második orgazmusomat. Mikor csillapodott a lélegzetem egy kicsit rendbe hoztam magam és remegő lábakkal bementem a szupermarketbe húgom után és megvettük a saláta öntetett.
A fiatal lány, aki a pénztárgépet kezelte, felismerte Sherit, aki majdnem dührohamot kapott. Mosolyogtam, miközben néztem, ahogy a lány rajongással nézi a húgomat, és kért néhány autogramot.
Amikor távoztunk feltűnt szótlansága, ami az autóban is folytatódott. Azon töprengtem, vajon mi okozta ezt a változást.
– Sheri mi... – akartam kérdezni tőle a hirtelen hangulatváltozás okát, de ő levette az egyik kezét a kormánykerékről, és jelezte, hogy legyek csöndben.
– Tudom, hogy utálod, amikor az emberek mindenhol felismernek és zaklatnak. Sajnálom, én igazán megértelek – mondtam, de egy kis lelkiismeret furdalás volt bennem, hiszen a múltban sokszor én is féltékeny voltam arra a figyelemre, amit kapott. Az lány a marketben csak egy popikonként ismerte Sheridon Lane – t és imádta őt.
Tudtam, hogy a húgom megdolgozott a sikeréért éveken keresztül. Én viszont csak azért viseltem el, mert családi kötelék tartottak össze minket. Most kijózanodva úgy gondoltam magamra, mint egy tüzelő szuka, aki kielégülés után lihegett és megkapta. Bocsánatot kértem tőle, de nem magyaráztam meg neki, hogy ez az elmúlt hónapokért és évekért történt. Lelkiismeret furdalásom egyre növekedett most, hogy teljesen józanul vissza tudtam pergetni a közelmúlt eseményeit. Úgy éreztem, hogy valami furcsa álomból ébredek fel, és a reggel bölcsessége megvilágítja meg elmémet. Nem is emlékeztem mennyit és miről beszéltem húgomnak, csak arra eszméltem, hogy nem tudom folytatni, mert könnyek
f
alf
oj
alf
to
alf
ga
alf
tják
torkomat. Szerencsére könnybelábadó szemeim kissé megkönnyebbülve fedezték fel, hogy házunk felhajtójához értünk. Mielőtt húgom bármit tudott volna mondani, vagy meglátta volna a könnyeket a szememben, kiszálltam az autóból.
Ahogy a házba vezető ajtót kinyitottam, anyám állt a nappali szobában, és látta a könnyeket az arcomon
– Már megint küzdöttetek a húgoddal? – kérdezte anyám, ahogy beléptem a nappaliba, de figyelmen kívül hagytam a kérdését, mert kételkedtem benne, hogy képes lennék beszélni anélkül, hogy kiborulnék. Szótlanul elmentem mellette és alig vártam, hogy megérkezzek a szobámba. Becsuktam az ajtót és végigvetettem magam az ágyamon. Már nem kellett visszatartanom magam és szabad folyást engedhettem könnyeimnek. Nem bántam meg, hogy lefeküdtem a húgommal, de ő ezt nem tudhatja. Kicsit megnyugodtam, amikor kopogtak az ajtón. Kinyitottam és Sheri belépett. Becsukta az ajtót és hallottam a zárat helyre kattanni. Visszafeküdtem az ágyamra. Rám nézett, és egy pillanattal később mellém ült. Rátette a kezét a hátamra és lassú körökkel simogatni kezdett. Az érzelmi felfordulásom ellenére a keze érintése még mindig az izgalom reszketéseit küldte a gerincem egész hosszában. Az oldalamra fordultam, hogy szembenézhettem vele. Nem mondott egy szót, de láthattam a sebet a szemeiben.
– Miért utálsz engem? – kérdeztem.
Bámult, biztos látszott rajtam, hogy kicsit zavart voltam. Amikor megszólalt, a hangja suttogó volt.
– Nem utállak, ha nem vette volna még észre. Szeretlek téged.
Ránéztem, és azon töprengtem, hogy valóban szeretett engem vagy talán szerelmes volt belém. Az egy olyan kérdés volt, amit az agyam nem tudott eldönteni, úgyhogy helyette a kezemmel megfogtam az övét és ő továbbra is beszélt.
– Sajnálom, sajnálok mindent, amivel szándékosan vagy másképp megbántottalak.
Nem volt jogom, hogy azzal magyarázzak mindent, hogy féltékeny voltam.
Húgom állandóan rám nézett, nem tudtam eldönteni, hogy fény tört meg a szemein vagy a visszatartott könnyek csillogását látom. De amikor beszélt, már tudtam, hogy az utóbbi volt.
– Elküldesz engem?
Nevetni akartam, de nem akartam olyat tenni, ami sértené az érzéseit. Helyette a hátamra feküdtem, és a karjaimba vontam őt.
– Nem mehetsz el a tőlem – mondtam miközben szorosan tartottam őt.
Nevetett és lehajtotta a fejét, hogy meg csókoljon. Amikor emelte a fejét, átkutatta a szemeimet.
– Igazán féltékeny voltál rám? A hangja azt mondta nekem, hogy csodálkozott a lehetőségen. Bólintottam, és folytatta.
– Nos kicsit én is féltékeny voltam rád., Te csinos és okos voltál és nem volt szükséged senkire, amúgy is mindenki kedvelt téged.
Megállapítottam, hogy az egyetlen ok, hogy féltékeny legyen rám, az volt, hogy idősebb voltam és több kiváltságom volt. A felismerés egy vicces dolog. Megráztam a fejemet mielőtt beszéltem.
– Sheri te okos vagy és az emberek kedvelnek téged, tudsz énekelni, és el fogok mondani neked egy titkot.
– Mit? – Kérdezte, miközben felvonta szemöldökét.
– Te csinosabb vagy nálam.
Fölém hajolt és könnyedén megcsókolt Két kézzel lenyúltam és megmarkoltam a seggét, ahogy megcsókolt. Szétette a lábait és lovagló ülésben a csípőmre ült és a szeméremdombját az enyémhez nyomva mozogni kezdett. Majdnem elfelejtettem, hogy hol vagyunk. Az anyánk és apánk lenn a nappali szobában volt, bár tudtam, hogy nem hallhatnak minket, de ha így mennénk ki a szobából, az összegyűrt ruháinkból nem lenne nehéz rájönni, mit csináltunk.
Elfordítottam a fejemet, ami megtörte a csókot, és emlékeztettem húgomat, hogy hol vagyunk. Megint megcsókolt, azután vonakodva elszállt rólam.
– Nem itt kellett volna nekünk megszállnunk – mondta, és egyetértettem vele. Húgom körülbelül tíz percre lakott a szüleinktől, de anyánk azt szerette, hogy a szabadságokat egy tető alatt töltsük és erre a szülői ház volt a legalkalmasabb.
– Most jó lenne nálad.
– Bármikor jössz szeretettel foglak várni – mondtam.
– Karácsony előtt pár napra meg fogok szállni nálad.
– Megígéred?
– Megígérem – válaszolta.
– Kisujj ígéret? – kérdezte és begörbítette a kisujját.
– Kisujj ígéret – mondtam miközben ünnepélyesen begörbítettem, a kisujjam az övébe, nevetve felidéztük a gyerekkori becsületszó rendszerét. Felállt miközben elengedte az ujjamat és kisimította a ruháját.
– Mennünk kellene enni.
Vonakodva álltam fel, miközben tudtam, hogy igaza volt, odasétáltam az ajtóhoz és kinyitottam. Követett a hálószobából az étkezőbe. A szüleink már az asztalnál ültek. Szó nélkül csatlakoztunk hozzájuk. Apu folytatta az evést, de anyánk ránk nézett, mintha magyarázatra számítana. Elfoglaltam magam, hogy telerakjak egy tányért, mert nem mertem találkozni a tekintetével. A csöndet csak az ezüst evőeszközök
c
alf
alf
rr
alf
en
alf
ése
zavarta meg, mert senki nem érezte a beszéd szükségét.
Végül anyánk szólalt meg és elmondta, hogy kit hívott meg a hálaadásra és hogyan tervezte meg az ünnepi menüt. Összevont szemekkel néztem, hiszen megengedhettük volna magunknak, hogy segítséget fogadjunk fel a főzéshez és a sütéshez, vagy akár mindent megrendelhettünk volna. De anyánk számított a segítségünkre és így a konyha csapdájába ejtett minket és órákon keresztül főzhettünk.
Csak az bosszantott, hogy a ház tele lesz olyan emberekkel, akiket szívesen elkerülnék és nem lesz egy nyugodt hely és főleg idő, hogy húgommal összebújjunk.
Halkan sóhajtottam és az asztalon keresztül húgomra pillantottam, aki éppen belekortyolt a borospoharába és a szemeink találkoztak. A pillantása azt mondta, hogy szex jár a fejében és megerősítve az üzenetet, a bal lábát csúsztatta a jobb bokám belsője mentén a lábam hosszában. Szétnyitottam az ajkaimat és lassan kilélegeztem, miközben elfojtottam egy nyögést. Letette a poharát és egy mosoly küldött, miközben begyűrt néhány rakoncátlan hajfürtöt a füle mögé.
Átkozottul akartam őt. Tudtam, hogy nem vett fel fehérneműt. Az asztal alá akartam kúszni, és meg akartam ízlelni. Mire vacsorának vége volt, én nedves és kész voltam, de azért sikerült két órán át a szüleimmel és vele lazítanom a nappali szobában. Nem tudom miről beszéltek és nevettek körülöttem, amíg elszórakoztam annak a gondolatával, hogy fog Sheri remegni és nyögni az ajkaim, fogaim és ujjhegyeim alatt
A keresztbetett combjaimat lassan megcseréltem és húgom nem szalasztotta el a lehetőséget, hogy benézzen combjaim közé, majd önkénytelenül anyámra pillantottam, aki a szobán keresztül, egy bennfentes pillantással bámult engem, ahogy kereszteztem a lábaimat. Az agyam azt súgta, hogy paranoiás vagyok, és anya tudja, mi folyik közöttünk. Néztük egymást anyámmal és egyikünk sem volt hajlandó levenni a másikról a tekintetét. Felemelte a kezét és megigazította a haját, bár az nem volt arcában. A keze lassan mozgott a haján, végigsimított a nyakán és játszani kezdett azzal a vékony aranylánccal, amit mindig a nyakán hordott. Ahogy nézett rám, a nyelve hegyét végigfuttatta az ajkai fölött. Ajkait mélypiros rúzs tette hangsúlyosabbá, és meg kellett állapítanom nagyon szép, érzéki ajkai vannak és nem látszott rajta, hogy ötvenéves már elmúlt. Arra gondoltam, hogy nem is emlékszem, milyen volt rúzs nélkül. Húgom iránti vágyakozásom anyámat egészen más színben tüntette fel. Úgy éreztem, egész éjszaka el tudnám bámulni asszonyosan telt alakját, de apa megtörte a csöndet, bejelentette, hogy elmegy lefeküdni. Még csak tíz óra volt, de ő szeretett korán lefeküdni. Mindenkinek jóéjszakát kívánt és a hálószobájukba ment. Egy kicsit idegesnek éreztem magamat, hogy Apu elment, bár látszólag nem volt okom rá. A régi időkről, Sheriről és a tinédzseréveimről beszélgettünk, és semmi gond nem látszott. Mire anya is aludni tért, meggyőztem magam, hogy semmi konfliktust nem hoztam létre.
Felmentem a szobámba és levetkőztem. Szépen összeraktam a ruháimat, bár tudtam, hogy holnap úgyis ki kell mosnom az egészet. A pizsamámat kezdtem begombolni, amikor kopogtatást hallottam az ajtón. Mielőtt fel tudtam volna venni a fürdőköpenyemet, húgom benyitott az ajtón.
Világos lett csak azért kopogtatott hogy bejelentse az érkezését. Úgy tűnt, nem várt arra, hogy behívjam. A szemei egy pillanatig végigmértek, mielőtt belépett a szobába és bezárta az ajtót. A zár kattanása azt jelezte, hogy a csevegésnél több járt a fejében. Mosolyogtam, és nem vesződtem azzal, hogy megpróbáljak elrejtőzni, a tekintete arra késztetett, hogy szépnek érezzem magamat. Egy szót sem szólt, ahogy közeledett. Átölelt és ajkai számra tapadtak. Nyelve befurakodva fogaim közé
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rítette
nyelvemet, hogy barátságosan fogadja őt. A karjaimat a nyaka köré fontam, és félig meztelen testemmel hozzátapadtam. Ahogy domborítottam a mellbimbóimat simogatta az ujjhegyeivel. A hátam ívbe hajolt hátra és ő becsúsztatta a combját a lábaim közé, követelődző dombomat izgatva.
Valahol az elmém hátsó részén éreztem, hogy mondanom kellene valamit arról, hogy anyánk nem nézi el a vágyunkat a szülői házban, de akartam őt, itt és most és nem akartam a következményekkel törődni. A kezeim végigsimogatták a hátát és megmarkolták domború seggét a ruhája szövetén keresztül.
Szorosan tartottam őt, miközben szilárdan nyomtam a combomat az övéhez, közben szívtam a nyelvét a szájamba. Szorosan tapadt hozzám és csípőink majdnem tökéletes ritmusban mozogtak. A súrlódás, amit a ruhája okozott a pinámon, az orgazmus felé vitt.
Éreztem, ahogy az izmaim megfeszülnek, és a testem remegni kezd. A csípőm egy irányíthatatlan őrjöngésbe kezdett, ahogy a kezeim fogták a kemény seggét.
A nedvessége a combomon jelezték, hogy jó úton járok, és ahogy az ajkaimmal a nyakát harapdáltam, a nevemet zihálta elfúló hangon. Amikor éreztem, hogy lazulni kezd ölelése, egy kicsit visszahúzódtam, hogy bele nézzek mézszínű szemeibe. A szemei az átélt élvezettől még párásak voltak és az ajkai lassan kinyíltak.
– Isteni voltál – mondta, a pillantása arra késztetett, hogy vigyorogjak.
– Nyavalyás – válaszoltam, miközben az ágy irányába húztam őt.
Leültem az ágyra és lábaimat enyhén szétvetettem. Még mindig állt, amikor elkezdtem kigombolni a ruháját. A ruhának elöl túl sok gombja volt és én türelmetlen voltam, meg akartam minél előbb ízlelni őt.
A mellénél betettem a kezeimet a nyíláson és húztam, amíg a gombok pukkantak és addig ismételtem a mozgást, amíg a ruha teljesen ki nem nyílt. Húgom nézte, ahogy a gombok szétszóródnak a szobámba
. – Raine ez a ruha...
De nem tudta folytatni, mert az öléhez hajoltam és nyalni kezdtem pináját. Alig vártam, hogy a jól ismert és annyira szeretett ízt érezhessem nyelvemen. Számmal rátapadtam és egészen befúrtam fejemet a combjai közé. Kifulladásig nyaltam és hallottam kéjes nyögéseit. Egy kis időre abbahagytam és felnéztem rá. Feje kissé hátra volt hajtva úgy élvezte nyelvem becézését. Visszatértem a combjai közé, amelyek melege és puhasága hihetetlen volt és az íze szavakkal ki nem fejezhetően erotikus volt. Kezei a hajamat fogták, ahogy szívtam a csiklóját a szájamba, és a nyelvemmel pöcköltem az érzékeny csúcsot. Könnyen becsúszott két ujjam lábai közé. Mozgattam a kezemet a síkos szeméremajkak között. Meleg volt, nedves és szoros. Teljesen megértettem, hogy az emberek miért elvesztik el eszüket egy jó pináért. Könyörtelenül nyaltam őt. A vágyódó és ki nem élt szenvedély hónapjai hajtottak, hogy a nyelvemmel megbasszam őt. Érezni akartam élvezetének nedvét és felizgatott gondolataimban még több nedvét képzeltem el, amit meg akartam ízlelni, de erről nem mertem neki beszélni. Csak a gondolataimba kértem meg, hogy megízlelhessem aranysugarát, ami nálam az élvezetek csúcsát jelentette. A nyelvem keményen pöckölte a csiklóját és az ujjaim tövig, és gyorsan jártak hüvelyében.
Keményen állta a próbát, hogy kéjes nyögéseit visszatartsa, és ezért csak lágyan zihált, ahogy a teste remegett és összeszorult. A fejemet oldalra fordítottam és az egyik talpát a térdemre tettem, hogy pinájához még jobban hozzáférjek. Megértette mit akarok, mert két – két ujjával lenyúlt a lába közé és pattanásig széthúzta a szeméremajkait. Növeltem a kezem sebességét. Fennhangon nyögött, ahogy bekövetkezett a második tetőpont. Kihúztam az ujjaim belőle a nyelvemet toltam bele, miközben megízleltem a szenvedélye ízét.
Éreztem a combjait, miként remegnek a kezeim alatt, és elesett volna, ha nem húztam volna el magam mellé az ágyra. Mikor lélegzete szabályossá vált rám nézett, és adott egy nedves csókot és benézett a szemembe.
– Ámulatba ejtettél Raine.
Mosolyogtam, hogy nem tudta, mit kellene mondani.
– Csak elérted, hogy a tied legyek.
Összehúztam a szemeimet.
– Remélem, pontosan azt kaptad, amit szerettél volna, és ez nekem több volt, mint boldogság.
Lágyan felnevetett.
– Megfogtál – mondta és végtelen gyengédséggel nézett rám.
A karjaimat a dereka köré fontam.
– Megengedted nekem, hogy megfogjalak, és most hogy kaptalak, nem adlak senkinek.
– Ígéred? – kérdezte komolyan.
– Kisujj ígéret – suttogtam, mielőtt megint megcsókoltam őt.
A csók közben teljes testével rám feküdt A súlya elkezdett kényelmetlen lenni és egy keveset elmozdultam, miközben jeleztem neki, hogy guruljon le rólam. Mindketten oldalunkra, hogy szembenézhessünk egymással. A bal lábamat a csípőjére tettem fölött, mert vágyakozott egy ilyen fajta kapcsolatra.
Fáradt voltam és elégedett, de nem akartam aludni. Ébren akartam tölteni az éjszakát és nézni őt. Néztem, ahogy a fény játszott a mézszínű szemeiben és a gesztenyebarna haj fürtjei fölött. Minden testrésze izgatott és arra késztetett, hogy akarjam őt. Láttam végül a szemei lecsukódnak és elalszik. Azt akartam mondani neki, hogy nem alhat nálam, és a saját szobájába kellene mennie, de nem volt szívem megzavarni az álmát. Egymás mellett aludtuk végig az éjszakát.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.33 pont (95 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2024. január 6. 21:52
#13
Elég sok az elírás.
1
v
vasas62
2023. augusztus 4. 08:55
#12
Testvéri szerelem.
1
Andreas6
2019. december 28. 11:29
#11
"Nem mehetsz el a tőlem", "vonakodva elszállt rólam"... Persze tudom, mit akartál kifejezni, de igazán kijavíthatnád, vagy valakivel kijavíttathatnád az ilyen hibákat. Egy idő után elment a kedvem az olvasástól. Kár érte.
1
t
t.555
2017. november 27. 05:35
#10
Ez a folytatás is jó!
1
feherkalman1
2017. január 3. 13:51
#9
Szia sihupapa, végre egy ujjabb magyartanár. Olvasd inkább az Egri csillagokat.

Hibátlan történet.
1
a
A57L
2013. augusztus 25. 03:49
#8
Nem rossz.
1
p
papi
2013. június 8. 08:32
#7
Nagyon jó
1
genius33
2012. október 9. 07:30
#6
Faszányos 🙂
1
en
2009. szeptember 12. 19:04
#5
kurvajo
1
sihupapa
2009. július 12. 01:36
#4
nem rossz, csak közlés előtt át kéne olvasni és ki javitani a hibákat.
1
steve83
2009. július 10. 10:12
#3
Csak így tovább!
1
roberto
2009. július 10. 09:51
#2
nyélas nagyon.2-pont
1
T
Törté-Net
2009. július 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1