Raine és Sheri 2. rész - Az elidegenedett nővérek egymásra találnak

Szavazás átlaga: 7.9 pont (88 szavazat)
Megjelenés: 2009. május 15.
Hossz: 21 695 karakter
Elolvasva: 16 242 alkalommal
Fordítás
Eredeti író: destinie 21
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Sheri csendben belépett a szobába és leült a kanapé végére a keresztbe rakott lábaimhoz. Egy pohár bor volt a kezében és ivott egy kortyot, majd a dohányzóasztalra tette a poharat.
– Vedd fel azt a poharat – kiabáltam – úgy tetted le, hogy majdnem megrepesztetted az üveget.
– Mi a bajod? Valami nincs rendben veled te lány?
– Sheri, a nedvesség foltot hagy az asztal üvegén.
Összehúzott szemekkel bámult rám.
– Jó, máskor óvatosabb leszek.
– Csak figyelmeztettelek.
– Nem tudtam, hogy ez egy különleges üveg.
– Letörne a kezed, ha használnál egy kibaszott poháralátétet? – kérdeztem, és rámutattam egy dekoratív kicsi dobozra, amiben a festett bambusz poháralátéteket voltak.
– Majd repkedni fogok, hogy be ne piszkoljam a parkettet.
– Nem kell gúnyolódnod.
– Azt szeretném, ha abbahagynád a baszogatásomat – válaszolt miközben felállt, hogy elvegyen egy poháralátétet. Lecsapta azt az asztalon és arra tette le a poharat. Majdnem elmosolyodtam, erre számítottam, hogy a látogatás így fog lezajlani. Felvettem a könyvem és olvasni kezdtem, amíg ő átlapozott egy magazint, amit az asztalon talált. Megpróbáltam koncentrálni a könyvre, de feladtam miután három oldalt elolvastam. Letettem a könyvet az üvegasztalra és felálltam, hogy kimenjek, de ahogy felálltam hallottam, hogy a Sheri felhördül hátam mögött, ami arra késztetett, hogy megforduljak és ránézzek.
– Ez mi? – kérdezte tágra nyílt szemekkel, döbbent arckifejezéssel. – Neked tetoválásod van?! Anya meg fog ölni téged. Megérintette a hátamat, ahol három kicsi
k
alf
ín
alf
ai
szimbólum volt a bőrömön.
– Sheri felnőtt nő vagyok, és jogom van a testemmel azt tenni, amit akarok, azon kívül Anya még nem látta.
– Nem tudom elhinni, hogy anyuka jó kislánya ezt tette – gúnyolódott. Hány tetoválás van még neked? Hangosan nevettem: Túl voltam én már a jó kislányon.
– Kettő.
A szemei elkerekedtek.
– Hol van a másik?
– Egy olyan helyen, amit azóta nem láttál, mióta együtt fürödtünk.
Egy pillanatra felrémlett annak a képe, hogy megcsókolja azt a kicsi szomorúfüzet, amit felső és legbelső combomra tetováltam, újra izgalomba hozott.
– Egy szomorúfűz, amelynek valamennyi levele behajlik a szemérem dombon jobb oldala fölé a fanszőrömbe. – Ez szavakkal túl erotikusan hangzott. Hitetlenkedve rázta a fejét.
– Ott lent? – kérdezte és szemei az ágyékomra tapadtak.
– Igen Sheri ott lent. Összehúztam a szemeimet, és csak reméltem, hogy nem fogta fel a vágy villanását bennük.
– Hadd lássam!
Most rajtam volt a sor, hogy rázzam a fejemet.
– Ez nem jó ötlet – mondtam. Mielőtt tudott volna valamit mondani, visszamentem a konyhába.
Éppen jókor értem ki, hogy ellenőrizzem vacsorát. Követett a konyhába és kinyitotta a sütőt, hogy megnézze hogy elkészült-e a vacsoránk. Amikor befejezte a sütő tartalmának vizsgálatát felém fordulva rám mosolygott, miközben nyelve játszott az ajkaival.
– Nem tudom elhinni, hogy ott van neked egy tetoválásod
Egy pillanatra lehunytam a szemem.
– Sheri kérlek.
– Mit jelentenek azok a szimbólumok?
Kortyoltam egyet a kitöltött gyümölcsléből, mielőtt válaszoltam.
– Erő, bátorság és bölcsesség.
Bólintott és egy keveset mosolygott szélesebb.
– És mi a másik? A szemei odatapadtak az ágyékomra, ahogy kérdezett.
– Egy fa – mondtam, miközben arra gondoltam, hogy Asha hogyan említette azt az élet fájaként tréfásan.
– Milyen fa?
– Egy szomorúfűz.
– Miért pont ezt csináltattad?
– Mert azt gondoltam, hogy szép lesz – vontam meg a vállamat
Oldalra hajtotta a fejét, ahogy megint alul vizsgálódott.
– És fájt?
– Olyan volt, mint a pokol.
– Tényleg nem láthatom azt?
Ráztam a fejemet a kérdésére.
– Nem Sheri, ez nem olyan látványosság, amit szívesen megmutatnék neked..
– Jézus Raine, úgy teszel, mintha volna neked bármid, amit még nem láttam. Nem hiszem el, hogy ilyen prűd vagy – az utolsó szavakat szinte elfúló hangon mondta.
Felizgatott engem és nevetségesnek éreztem, hiszen nekem voltak vitatható gondolataim vele kapcsolatban. Mielőtt megváltoztathattam az elhatározásomat, a pultra tettem a poharamat és kigomboltam a nadrágomat és egy kissé letoltam hadd lásson egy keveset a tetoválásomból. Egy pillanatra úgy látszott Sheri, hogy meglepődött, mert nem számított arra, hogy mutatom. Látva pillantását még lejjebb toltam a nadrágot és világossá vált, hogy alatta nem viselek semmit. Most már igazi meglepetés és talán valami más is látszott az arcán, amit én még mindig meglepetésnek vettem.
– Ez nagyon szép Raine – suttogta és tudtam, hogy meg fog érinteni engem.
Visszatartottam a lélegzetemet, amikor az ujjhegyei megérintették a combomon a fatörzset és lassan haladtak, a fa törzse fölött, ahol a combom találkozott a szeméremdombommal. Az ujjhegyei felfelé elsuhantak a levelek fölött. Sóhajtottam miközben megtörtem a varázslatot. Visszahúzta a kezét és segített begombolni a nadrágomat, miközben találkozott tekintette a szemeimmel.
– Nagyon tetszett.
Miközben elpirultam felizgatva éreztem magamat, és a hangjában valami arra késztetett, hogy eltöprengjek, tetoválás tetszett-e neki, vagy a helyről beszélt, ahova azt tetoválták. Elléptem tőle, mert nem bíztam magamban. Ha a keze belemerült volna egy kicsit a vágatomba, érezte volna az izgalmamat követő nedvességemet.
Sheri szólalt meg először.
– A vacsora majdnem kész, miért nem teríted meg az asztalt, addig csinálok egy salátát.
Megkönnyebbültem, hogy van egy feladatom. Úgy terítettem az asztalt, mintha az életem függene ettől. Mire kész voltam, Sheri hozta a tálalásra szolgáló tányéron a Lasagnát. Kimentem, hogy behozzak egy palack
b
alf
or
alf
t
és a salátát.
Leültem, és az asztalon keresztül ránéztem. Mivel ritkán beszéltük a családi ügyekről, nehéz volt beszélgetést elkezdeni. Én az utazásáról és az életéről kérdeztem. Hálásan beszélt majdnem az egész étkezés alatt.
Csak félig hallottam, amiről beszélt, és ha megkérdezte volna miről mesélt, elég keveset tudtam volna visszamondani neki. Megpróbáltam nem gondolni a húgomra szexuális értelemben, de ez lehetetlennek bizonyult. Úgy látszik megszállott lettem leszbikus szeretkezésnek, töprengtem, miközben majdnem fennhangon felnevettem a gondolattól.
Felnéztem és rájöttem, hogy Sheri bámult engem és az volt az érzésem, hogy válaszra vár. Sajnos elszalasztottam a kérdést. Összeszedtem magam, és bocsánatkérően néztem rá.
– Bocsánat, de egy kicsit elkalandoztam.
– Azt kérdeztem, hogy randizol-e valakivel.
Megráztam a fejemet. Nem akartam vele megvitatni a szerelmi életemet. Ő egy tucat baráton volt túl, mióta utoljára láttam őt. A családom tudott arról, hogy leszbikus vagyok, és mindegyikük örökké zaklatott engem, ha valakivel komoly lett a kapcsolatom. Nem voltam egy kapcsolatban többet egy évnél. Sheri önelégülten mosolygott.
– Nem hiszem el, hogy egy ilyen jó nő, mint te vagy, nem randizik senkivel – faggatott tovább. Vagy te olyan tökéletes vagy, hogy nincs szükséged senkire?
Sóhajtottam, mindig ezt tette. Utáltam mikor, ezt mondta. És azt is, hogy idősebb lévén mindig én legyek a példa. Mindenki erre számított és ez az ifjúságom alatt sok rejtett feszültséget okozott. Felemelt kézzel leállítottam őt.
– Leszállhatsz erről Sheri, csak azért. mert nem fogom végig baszni az életemet, nem jelenti azt, hogy nekem nincs szükségem emberekre.
– Ringyónak tartasz engem?
– Hé én nem ezt mondtam.
A szemei felvillantak, dühös volt. Nem állt szándékomban megbántani őt, vagy célozni erre. Ő volt az, aki eljutott ehhez a következtetéshez. Visszatolta a székét és felállt.
– Baszd meg!
Elkezdtem arról beszélni neki, hogy kívánom őt, mire kirohant a szobából és hallottam, ahogy becsapja a vendégszoba ajtaját.
Hánykolódtam és forgolódva töltöttem az éjszakát megpróbáltam nem gondolni Sherire.
Tudtam, hogy meztelenül alszik és nekem vissza kellett fogni magamat, hogy ne menjek be hozzá.
Másnap reggel úgy néztem ki, mintha egyáltalán nem aludtam volna. Mikor az órára néztem láttam, hogy elaludtam a szeszélyes éjszakám miatt.
Bementem a konyhába, hogy kávét csináljak, és meglepődtem, hogy az asztalon találtam egy feljegyzést. Sheri üzenete volt, hogy manikűröztetni és pedikűröshöz ment, majd felkeresi a lemezstúdiót, hogy néhány órán keresztül dolgozzon. Megkönnyebbültem, hogy nem kell látnom őt. Szerencsére én voltam a főnök, úgyhogy a késésem nem okozott problémát.
A tervezőirodában, bár még nyár volt, terveztük az őszi és a téli divatot, készítettük elő a következő évre tavaszi nyári sorozatot. Szokásom szerint belevetettem magamat a munkába, ami most egy fajta pótlék is volt.
A nap gyorsan elszaladt és munka után nem voltam a kevésbé fáradt, mint amikor elkezdtem. Hazafelé a taxiban arra használtam a mobiltelefonomat, hogy az estére programokat egyeztessek néhány barátommal. Az utolsó dolog, amit akartam, hogy újra otthon lássam a húgomat és a nehezen elnyomott vágy bennem, újra feltámadjon. Csak néhány percet akartam otthon tölteni, hogy felkészüljek az estére.
Amikor beléptem a lakásba, csendben settenkedtem be, mintha nem én birtokolnám ezt az átkozott helyet Sherri nem volt sehol. A szobámba mentem, átnéztem a ruháimat és próbáltam eldönteni, mit vegyek fel. Egy mélyen kivágott narancssárga ruha mellett döntöttem, ami teljesen szabadon hagyta a hátamat az illetlenség határáig, és csak a vállpántok akadályozták meg, hogy az egész le ne essen vállaimról. A tapadós anyag híven követte testem minden domborulatát.
Kiválasztottam egy pár narancssárga szandált, amit szeszélyből vettem, és még nem volt alkalmam felvenni. A tükör előtt megállapítottam, hogy a ruha alig takarja melleimet, és a rendetlennek tűnő göndör fürtjeim csak fokozták a szexi hatást. Az arcomat kisminkeltem, így teljesen el tudtam tüntetni az éjszaka nyomait. A fülembe egy pár nagy arany karika-fülbevalót raktam, és a csuklómra néhány aranykarperecet.
Végül dús hajamat lófarokba fogtam össze. Mikor végignéztem magam a földig érő tükörben azt gondoltam, hogy átkozottul jól nézek ki. Ténylegesen úgy néztem ki, mint a húgom, bár sokkal teltebb voltam, mint ő valaha akart lenni.
Amikor fiatalabbak voltunk, kicsit soványabb szerettem volna lenni, de örököltem az anyánk csípőit, és telt kebleit, úgyhogy szerencsés voltam. A felnőttkoromban értékeltem ezeket a sajátosságokat magamon és másik nőkben.
Az esti buli elég unalmas volt és fejfájásomra hivatkozva korán leköszöntem. Asha megértő pillantást vetett rám, de nem szólt egy szót, ahogy elindultam csak intett egy istenhozzádot. Otthagytam őt azzal a másik három nővel, aki csatlakozott hozzánk. A fejfájásom ezzel együtt nem volt hamisítvány, az élő zene és az a majdnem álmatlan éjszaka, ami mögöttem volt, megviselték az idegeimet. Nem akartam semmit többet, mint hazamenni és egy jó könyvvel, és egy pohár borral ellazulni.
Néhány háztömböt sétáltam hazafelé, hogy kiszellőztessen a fejem és csak reméltem, hogy mire hazaérek Sheri már aludni fog. Úgy lopództam be a lakásba, mint egy tolvaj.
Mikor megláttuk egymás a majdnem sötét nappaliban úgy megijedtem, majdnem
b
alf
ep
alf
is
alf
il
alf
tem
. Ő ezt észrevette és kuncogni kezdett. Elnézve őt azon töprengtem, miért üldögél a sötét nappali szobában.
– Osongatunk Ranie?
Szándékosan figyelmen kívül hagytam a kérdését és felkapcsoltam a legközelebbi lámpát.
– Mi a pokolnak ülsz a sötétben?
Nem mondott egy szót, de a szemei végigtapogattak. Az amit csinált, úgy égett, mintha a bőrömhöz ért volna. Megpróbáltam lerázni, de a szemei megfogtak. Bizsergő érzés öntött el a fenekem tetejétől lábujjaimig. Amikor találkozott a szeme tekintetemmel beszélni kezdett.
– Kitakarítottam, mert nem tudtam, mikor jössz haza.
Azt kívántam, bár hordtam volna valami melltartót, ami most eltakarná a kemény mellbimbóimat, amelyek pillantására élesen kirajzolódtak a könnyű ruha alatt.
– Mindent köszönök.
Mosolygott és megint éreztem azokat a lepkéket a gyomromnál.
– Mindig csinos vagy, de ma este átkozottul jól nézel ki Loraine – mondta, miközben használta a keresztnevemet.
A szemei újra végigsimogattak engem, és nem beszélhettem, mert pillantása belém fojtotta a szót. Felállt és hozzám lépve kibontotta a hajamat. Mosolyogva elfordultam tőle és elindultam a konyhába. Úgy éreztem, határozottan szükségem van valami italra. Egy üvegért nyúltam és helyeztem néhány jég kockát és ráöntöttem pár ujjnyi
w
alf
hi
alf
sk
alf
ey
-t. Az ital lángszóróként marta a torkomat. Éreztem, hogy mögöttem, figyel, bár nem hallottam, mikor jött utánam.
A szemei a fenekemet vizsgálták, ahogy megfordultam. Idegesen beletúrtam a hajamba. Ez nem fog így menni még két hétig.
– Tehát miért vagy otthon ilyen korán?
Megvontam a vállaim – megfájdult a fejem a hangos zenétől.
. – Te oké vagy?
Bólintott.
– Nagyon fáradt vagyok, megyek fürödni – mondtam, hogy elmeneküljek tőle. Ha állandóan így néz rám, nem tudom sokáig vissza fogni magam.
A szobámba érve lerúgtam a cipőim és levettem a testemet alig takaró ruhám és csak az apró tangámat hagytam magamon. Zavart volna most bármilyen másik ruhát felvenni. Végigfeküdtem az ágyon és megpróbáltam folytatni egy vidám könyv olvasását, de a szavak értelme nem jutott el az agyamig. Nem tudom mennyi idő telhetett el, amikor hallottam egy halk kopogást hallottam az ajtón. Mielőtt a köntösömért tudtam volna nyúlni belépett Sheri. Azon töprengtem, hogy miért kopogtat, mikor úgyis tudja, hogy zavar. Egy nagyon fontos kérdés készültem feltenni neki, de egy pillantás az arcára azt mondta nekem, hogy ezzel nem kell nekem vesződnöm. Elpirult, mintha ő volna meztelen helyettem. Nevettem, ahogy a szempillantásunk találkozott.
– Mi van Sheri?
– Csak arról akartam meggyőződni, hogy minden rendben van-e nálad.
– Én jó vagyok. – válaszoltam és hátat fordítottam neki. Valamit motyogott, de nem hallottam, vagy legalábbis nem gondolkodtam azon, mit mondhatott. Hallottam hogy halkan kimegy a szobából és becsukta maga után az ajtót.
Az éjszakám sem volt jobb az előzőnél Ha ez marad, néhány nap alatt úgy fogok kinézni, mint egy lestrapált kurva. Reggel még csak hét óra volt és meglepődtem, hogy a konyhában találtam Sherit. Azt kívántam, hogy több ruha lett volna rajta, mert az apró fürdőköpeny, amit hordott, szinte mindenét megmutatta. Láthattam a mellbimbóit, ahogy szaténnal borított halom tetején hivalkodóan mutatták magukat. Megpróbáltam nem bámulni, de alig tudtam a rezdülő melleiről levenni a szememet. Mikor nagy nehezen letéptem a pillantásomat, és a szemébe néztem, láttam rajta, hogy észrevette, hogyan bámulom, bár nem szólt egy szót sem. Zavaromban megkérdeztem:
– Te miért vagy fent ilyen korán?
– Mindig korán felkelek.
Vállat vontam ezt nem tudtam róla.
– Iszol kávét?
Nem tartottam sok ételt a hűtőszekrényben, de mindig kávéztam. Nyújtózkodtam egyet és elkezdtem előkészíteni a kávét. Sheri keresztbe fonta karjait a mellei alatt miközben ott állt és nézett rám.
– Mi van? – kérdeztem, miközben ránéztem.
Vállat vont, és ahogy a melleit emelkednek és ereszkedtek, majdnem leejtettem a kiöntőt.
– Mi van veled? – kérdezte és aggodalmat hallottam ki a hangjából.
Elfordultam miközben vizet engedtem és beleöntöttem azt a gépbe.
– Nincs semmi.
– Tudom nem akartad, hogy itt legyek, csak azt gondoltam, hogy a dolgok most mások lesznek. Úgy döntöttem elmegyek, talán kapok valahol egy szállodai szobát.
Megkönnyebbülten sóhajtottam egy nagyot, és csak most jöttem rá, hogy visszatartottam a lélegzetemet. A dolgok, úgy látszik, rendbe jönnek. Egy ideig nem szóltunk semmit. A fejemben kavarogtak a gondolatok. Néztem és kívántam őt, úgy ahogy régen nem kívántam senkit. Aztán hangosan kimondtam a kivánságomat. A szavaim sokként kábították el őt, ahogy engem is.
– Ne menj el.
– Raine alig tudsz rám nézni. Miért akarnád azt tőlem, hogy maradjak?
Nem tudtam mit felelni, teljesen bénának éreztem magam. Leejtette a karjait és mielőtt ráébredtem, hogy mit tesz, megölelt engem. Éreztem mellbimbóit, amik azon a vékony hálóingen keresztülszinte felnyársaltak. Nem tudtam el fojtani a nyögést, ami kibuggyant az ajkaimról.
– Akarsz engem nem? – kérdezte halkan.
Ráztam a fejemet és megpróbáltam eltolni őt magamtól, de szorosan tartott. Mikor lett annyira átkozottul erős?
– Sheri ez nem vicces.
Megengedte, hogy menjek, de nem lépett hátra.
– Tudom, hogy akarsz engem, láttam a szemeidben és hallottam, ahogy nyögsz.
Hátra hőköltem, és megint ráztam a fejemet, miközben nem bíztam a hangomban. Nevetett, ahogy töltött magának egy csésze kávét
Otthagytam a konyhát és a szobámba mentem. Becsuktam az ajtót, és neki támaszkodtam. Éreztem a bugyim teljesen elázott és mindennek az volt az oka, hogy megölel.
Mielőtt össze tudtam szedni magamat, hallottam egy kopogtatást az ajtón. Nem akartam kinyitni azt, de állandóan kopogtatott, amíg be nem engedtem.
– Elfelejtetted a kávédat
Elvettem tőle a csészét és belekortyoltam. Éreztem, hogy valami
t
alf
öm
alf
én
alf
y
ital van benne. Sheri megvárta, míg iszom, majd megfordult és kiment a szobámból. Úgy éreztem, megőrülök az izgalomtól és a vágytól, úgy kívántam. Felálltam és követtem a szobájába. Megálltam az ajtóba és összefűztem a karjaimat és éreztem a vékony ingen keresztül, hogy a mellbimbóim milyen kemények. Ő az ágyon feküdt és nézett engem.
– Mi akarsz Sherit?
– Mit gondolsz?
– Nekem nincs ötletem.
– Még egy kevés sincs?
– Sheri megállás nélkül játszol velem.
Felemelkedett az ágyból és megközelített engem. Hátraléptem egy lépést és megint nevetett. A vállaimon pihentette a kezeit, és rám nézett.
– Nem játszom.
Néztem, ahogy ajkai kissé szétnyílnak és a rózsaszínű nyelve hegye lassan benedvesíti ajkait. Ez az, amit akartam, de ezt nem lehetett. Iszonyú erőmbe került, de eltoltam magamtól.
– Sheri nem.
Keményen rám nézett és felvonta szemöldököt.
– Mi nem?
– Nem csókolhatsz meg, mi testvérek vagyunk.
– Ez az egyetlen ok, amit nem tudunk megbaszni, hogy testvérek vagyunk?
Bámultam őt és képtelen voltam megszólalni. Az ajkai kissé szétváltak, ahogy folytatta.
– Éveken keresztül akartalak téged Raine, de te mindig olyan jól és kimérten viselkedtél velem. Én már feladtam, hogy valaha is észre veszed, mennyire vonzódok hozzád.
– Nem lehetek én az, akit kívánsz – mondtam elfúló hangon, mert éreztem, hogy ellenálláson pillanatról-pillanatra gyengül. Odalépett hozzám és az ujjhegyével megérintett a bal mellem fölött.
– De igen, te vagy.
Megfogta a mellbimbómat két ujjával, és én felnyögtem. Alig tudtam másra gondolni csak arra, hogy akar engem, és én is őrülten kívánom őt. Előre dőlt és végigfuttatta a nyelvét az ajkaim fölött. Közelebb húztam és megcsókoltam őt. Amikor elhúzódott, felsóhajtottam.
– Azt mondod nekem, hogy akarsz engem?
Bámultam őt, és jobban akartam őt, mint valaha akartam bármelyik nőt, de ő a húgom volt és ezen nem lehet túllépni. Könnyedén megcsókolt engem.
– Te is akarod – mondta mosolyogva és lassan elindult kifelé. Tudta, hogy nézem formás seggének riszáló mozgását, mert az ajtóban egy kecses mozdulattal felemelte köntösét. Szemeim mohón tapadtak a telt, formás meztelen idomaira.
– Ha akarod ez és mindenem a tiéd Raine.
Nem láthattam őt, de a hangja azt mondta, hogy mosolyog.
Tusoltam és öltöztem, hálás gondoltam rá, hogy nem láttam őt, mielőtt távoztam. Egész nap otthon maradtam volna, de tudtam, őrültté válnék, miközben megpróbálok ellen állni neki. A hiánya annyira fájt, hogy nem is tudtam másra gondolni. Baszni akartam a húgommal és tudni azt, hogy akart engem, csak tovább nehezítette minden percemet.
Csak órákkal sötétedés után mentem haza. Sherit nem láttam sem a konyhában. Megállapítottam, hogy már elaludt. Amikor besétáltam a szobámba, rájöttem, hogy tévedtem. Az ágyamon találtam egy forró rózsaszín bugyiban, amint egy könyvet olvas. Nem akadályozhattam meg a szemeimnek, hogy befogadják őt. Felállt miközben mosolygott, ahogy közeledett. Telt mellei himbálózva
k
alf
ín
alf
ál
alf
alf
k
magukat, és alig tudtam visszatartani magam, hogy meg ne markoljam őket. A mellbimbói keményen emelkedtek ki udvarukból. Nagyon vágytam rá, hogy a számba érezzem őket. Hátráltam miközben tudtam, hogy meg fog csókolni engem.
– Sheri ne!
Megállt.
– Nem foglak
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
ríteni
téged.
Én oldalt lépetem és Ő kisétált a szobából. Sóhajtottam és majdnem kiáltottam neki. Arra gondoltam, vajon meddig lesz erőm ellenállni a vágyaimnak és Sherinek. Teljesen meg voltam zavarodva. Tudtam, hogy Sherinek nagyon sok férfi volt az életébe, de igazán nekem soha nem beszélt róluk, hiszen tudta hogy leszbikus vagyok, csak anyám elbeszéléseiből tudtam. Lehet, hogy anyám túlzott? Azzal eltöltöttem egy további álmatlan éjszakát, hogy hánykódtam és forogtam. Kétszer megesküdtem volna, hogy nyögéseket hallottam, amik tőle származnak.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.9 pont (88 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2024. január 6. 19:35
#9
Alakulnak a dolgok.
1
v
vasas62
2023. július 31. 14:12
#8
Megkapja?
1
t
t.555
2017. november 27. 05:31
#7
Jóra sikerült!
1
feherkalman1
2016. december 25. 15:10
#6
Alakul, csak ne lenne itt ez a kurva sok magyartanár.
1
a
A57L
2013. augusztus 22. 04:46
#5
Nem rossz.
1
p
papi
2013. június 8. 08:29
#4
Tetszik mint az előző
1
genius33
2012. október 9. 07:29
#3
Jóóó ez 😀
1
azavalaki
2009. május 15. 06:23
#2
Jó story, gyenge fordítás. Néhány helyen kiábrándító a sok helyesírási hiba. Fordíts több figyelmet a magyarításra!
2
T
Törté-Net
2009. május 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1