Raine és Sheri 6. rész - Anya lányai

Szavazás átlaga: 8.39 pont (124 szavazat)
Megjelenés: 2009. július 31.
Hossz: 11 030 karakter
Elolvasva: 33 504 alkalommal
Fordítás
Eredeti író: destinie 21
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Anya az ágy lábánál ült és kitárta felém karjait. Jó volt látni meztelen kissé megereszkedett melleit és dússzőrű ölét, amit előnyben részesítettem minden barátnőmnél. Odamentem elé és jól esett látni, ahogy mentem feléje a szemével végigsimogatta a testemet és láttam a szemében a vágyat. Megfogta a combomat, és végigsimogatta őket le egészen a térdemig. A szemével követte kezének mozgását. Szeme elidőzött az ölemnél, majd pillantása feljebb kúszott és telt melleimet nézve elmosolyodott. A kezeim a vállán pihentek ás a pillantása, kezének simogatása egyre jobban felizgatott. Néztem a száját és arra gondoltam, most már nem kell visszafognom sem a gondolataimat sem magamat. Ajkai lassan szétnyíltak és a meleg leheletét éreztem a mellemen. Jobb kezével elengedte a csípőmet és megfogta a mellemet. Szemből az ölébe ültem. Sheri széttéve lábait anyánk mögé térdelt. Odahajoltam és anya válla felett a fogaim közé vettem húgom alsóajkát. Keményen megcsókolt miközben éreztem a kezeit rámenősen megfogják anyánk mellbimbóját és morzsolgatni kezdi.
Anya megharapta a vállamat és a hasamat simogatva kezével lassan lenyúlt a lábaim közé, és nedves pinámat kezdte el simogatni. Egyre jobban szétsimogatta szeméremajkaimat és az ujjaival benyomult a pinámba. A kéj egyre jobban a hatalmába kerített. Mozgattam a csípőmet, arra késztetve őt, hogy gyorsabb legyen, de visszahúzódott miközben ingerelt engem. Húgom keze lenyúlt és az anya pináját kezdte simogatni hátulról.
Az ajkaim leváltak húgom ajkától és anyámra néztem. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen élvezetben lesz részem. Az ujjaim közé fogtam anyám mellbimbóit és szorító, húzó mozdulatokkal izgattam. A mellbimbóit fogva meg emelgettem telt melleit. Arra gondoltam, hogy ő a legidősebb nő, akivel eddig szeretkeztem és nem gondoltam volna, hogy ötven éves nőnél idősebbel is át lehet élni ilyen kéjt. Biztos ebben nagy szerepet játszott, hogy saját anyámmal szeretkeztem. Anya kéjesen nyöszörgött kettőnk között. Kezei a lábam között egyre sebesebben mozgott és repített az orgazmus felé.
Húgom nagyszerűen működött, és anyám kéjtől fátyolos szemekkel élvezte, ahogy kisebbik lány bassza az ujjaival. Az ő ujjai újra és újra elérte, hogy extázisszerű borzongások kerítsenek hatalmukba.
Sheri és Anya aggódva igyekeztek lelket verni belém. Lassan nyertem vissza a normális lélegzetemet. Az átélt élvezetektől kábán néztem fel és kissé elpirultam, mert zavart hogy anyámék előtt ekkorát élveztem. Az anya benézett a szemeimbe és megsimogatta az arcomat.
– Te nagyon szép lány vagy.
Boldog voltam, hogy szépnek talált.
– Anya olyan boldog vagyok. Nagyon jó volt veletek. Nem gondoltam volna, hogy egyszer veled is szeretkezhetek.
Megöleltem és nagyon hálás voltam neki az átélt gyönyörért, amit nagyban megnövelt, hogy anyámmal és a húgommal éltem át.
Arra gondoltam, hogy ezek után mi a véleménye a tetoválásaimról. Kellett látnia azokat, amikor szeretkeztünk, de ahogy ült az ágyon nem szólt egy szót sem. Csöndben ültünk néhány pillanatig élvezve a kielégülés utáni kellemes bódult állapotot.
Elsőnek anya szólalt meg:
– Végül kaptam mindkét lányomat.
Azon töprengtem, hogy vajon most van-e az alkalmas idő feltenni az engem izgató kérdéseket
– Mindez mikor kezdődött? – kérdeztem. Meglepődve tapasztaltam egy kis féltékenységet a hangomban, de félretettem, mert tudni akartam a választ.
Az anya szemrehányóan nézett rám.
– Ne legyél féltékeny kicsim. Könnyedén megfenyegetett engem mielőtt megcsókolt volna.
Egy kicsit elmosolyodtam, mert megérezte az irigységet a hangomban. Annyira jól ismert engem.
– Ez majdnem három évvel ezelőtt kezdődött.
A válasza megdöbbentett és azon töprengtem, hogy hogyan tudták ennyi ideig eltitkolni. Azután emlékeztem rá, hogy milyen ritkán láttam a családomat. Vállat vontam nem sajnálhatom a múltat Arra vártam, hogy készül-e egyéb felvilágosítással szolgálni.
Ránéztem húgomra és egy rejtélyes kicsi mosoly színezte mézszínű szemeit. Az anya könnyedén megcsókolta Sheri ajkait, azután hozzám fordult.
– Később beszélni fogunk, azonkívül nekem is van néhány kérdésem azokkal a tetoválásokkal kapcsolatban.
Mosolyogtam tudnom kellett volna, hogy nem fog elengedni ennek magyarázata nélkül. Keze lassan bekúszott a combjaim közé és megpihent a pinámon. Nagyon jólesett az érintése és láttam, hogy nézi a számat és lassan közelitett felém. Lehúnytam a szemem és úgy vártam a csókját. Lazán összeszorítottam a combjaimat a keze körül.
Csók közben hátradőltem és éreztem anyám kezét a mellemen. Határozottan fogta a tenyerébe úgy, hogy a mellbimbóm a hüvelyk és a mutató ujja között volt. Éreztem, hogy Sheri szája rátapadt az anyám által
f
alf
el
alf
alf
alf
lt
mellemre és szopni kezdte. Mikor anyám megérezte húgom ajkait a kezén eltávolodott a számtól és egy pillanatig mosolyogva nézett minket, majd elengedve mellemet a keze lassan a hasamra csúszott. Enyhén meggyúrta a hasam, utána lejjebb csúszott és gyengéden megmarkolta a szemérem dombomat. Mintha a szemeink beszéltek volna úgy éreztem azt akarja hogy széttárjam neki a combjaimat. Elmosolyodtam, hiszen az anyám belém lát, és széttettem a combjaimat.
Az anya nevetett és könnyedén csúsztatta a középső ujját belém. Én már nedves voltam; becsúsztatott egy másik ujjat a középső ujja mellé és úgy simogatott belül. Meggörbítette az ujjait, amik egy kis nyomást gyakoroltak a hüvelyem belső falára. Kissé megemeltem a csípőmet, hogy anyám jobban hozzám férjen. Anyám rutinosan tapintotta ki a G – pontomat. Az egyre növekvő kéj arra
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
ríttet
, hogy emelgessen a csípőmet. Sheri felnézett a melleiről és nézte, ahogy anyám ujjai tövig vannak a pinámba. Látta lihegésemet és már ismert annyira, hogy tudta milyen közel vagyok az elélvezéshez. Ráhajolt a számra és csókolni kezdett. Majszolta a legalsó ajkamat és szívta őt és nyögtem a szájába. Amikor egy kicsit visszahúzta a fejét, hogy a szemembe nézzen, már nem bírtam tovább.
Kérlek Anya csináld – lihegtem. Sheri lenyúlt és két – két ujját a szeméremajkaimra nyomva pattanásig széthúzta a pinámat. Éreztem, hogy a csiklóm kiemelkedett, amire húgom szája rögtön lecsapott és anyám ujjai felett szívni kezdte azt. Nagyon szerettem volna elmondani, milyen nagy élvezetett okoznak, de a növekvő kéjtől csak nyöszörögni tudtam. Húgom a könyökével hátrafeszítette a combomat és én a bokáimat a feje fölé emeltem. Úgy kitártam magam nekik, ahogy csak tudtam
– Ki akarlak nyalni Sheri – nyögtem. Nagyon vágytam a pinájának ízére. Igazán az lett volna a legjobb, ha anyám érett pináját nyalhattam volna, de nem akartam, hogy az ujjait kivegye belőlem. Húgom abbahagyta csiklóm izgatását és a fejemhez térdelt. Jó volt egészen közelről látni, ahogy széthúzza a pináját. Két kezemmmel megfogtam a csípőjét odavezettem a pináját az ajkaimhoz és megcsókoltam a nedves ajkakat és ő lassan ráereszkedett a számra. Hangosan nyögött, ahogy a nyelvem betoltam a hüvelyébe és mozogni kezdett a számon. Éreztem combjai remegését, ahogy simogattam a nyelvemmel és élveztem az ízét. Éreztem anyám egy ujabb ujjal tágitja pinámat és a lábaimat egészen hátra tolva nyalni kezdett A húgom íze és nedvessége bámulatosak voltak, de én a kemény csiklójára koncentráltam.
Az anya az ajkai közé húzta a hús érzékeny gyöngyét és gyorsan vizszintesen rázta a fejét, és ezzel elérte, hogy az egész pinám vibráljon. Kéjesen éreztem, hogy miközben anyám nyelvétől elélvezek, húgom kéjnedve a számba szivárog és nagyon szerettem volna ebben a pillanatban a
p
alf
is
alf
ij
alf
ét
is megizlelni. Persze ők még nem tudhatták, hofgy szeretem az arany sugarat, de nem mindenkivel. Arra gondoltam, hogy anyával és a húgommal átélt kéjes percek, mennyire kárpótolnak, a hónapokon át nélkülözött szexért. Kifulladva hagytam abba húgom nyalását, aki az orgazmusa után fáradtan dőlt mellém. Behunyt szemmel éreztem, hogy anyám is mellém fekszik és simogatja a mellemet. Testileg kimerültnek és kissé letargikusnak éreztem magam. Sheri apró csókokkal tisztogatta le arcomról kéjnedvének maradékát. Lassan kezdtek a gondolataim visszatérni. Még mindig nem tudtam napirendre térni afelett, hogy bár leszbikus voltam, mégis anyámmal és a húgommal éltem át életem egyik legnagyobb élvezését
– Miért tetováltattad ezt magadra? – kérdezte lágyan és éreztem a keze végigsimit a tetoválásomon.
– Akkor úgy gondoltam, hogy jól fog mutatni és akárki nem láthatja. – válaszoltam és lehunyt szemmel élveztem kezének érintését. Pár pillanat múlva éreztem, hogy haja a hasamhoz ér és ajkai csókolni kezdik a tetoválásomat.
– Azt hiszem, elég jól mutat, és jó helyen van – hallottam anyám hangját és pár percre csend borult a szobára. Anyán kelt fel elsőnek. Kinyitottam a szemem és mosolyogva állapitottam meg, hogy elég csapzottan nézünk ki mind a hárman.
– Apátok nemsokára itthon lesz én nem szeretném, ha nem tünne minden normálisnak – mondta mosolyogva. Sheri és én megcsókoltunk anyát és ő kiment a szobából. Követtem Sherit a szobájába.
Volt a szobámban egy fürdőszoba, de vele akartam zuhanyozni. Nem kérdeztem Sheri de úgy tűnt, hogy nem ellenzi, hogy én is ott legyek. A meleg pulzáló víz, ami jó érzés volt, miközben a vízsugár legurult a bőröm. Sherri kezei szappanos köröket dörzsölt nedves bőröm fölött. Kedveltem a mellei érintését a hátamon, ahogy neki dőltem, kissé hátra fordítottam a fejemet és és lassan, finoman csókolództunk. Ezek most nem a szenvedély percei voltak, hanem a szerelemé, amit a húgom iránt éreztem. A gyomrom most nyugodt volt, ahogy éreztem a nyelvét, ami csúszkál az ajkaim között. szembe vele Fordultam vele, és a karjaimat a nyaka köré fontam. Szorosan hozzásimultam és a fülébe súgtam:
– Beszélnünk kellene.
– Tudom – mondta – Később – miközben újra megcsókolt.
Nem vitatkozhattam, mert a nyelvét a szájamba tolta és a kezeit a hátam végigsimitva megmarkolta a seggemet.
Félrelöktem a gondolataimat és széjjelebb tettem a lábaimat, megengedve a húgomnak, hogy a combjaim közé lökje a combját és keresztülvigye rajtam az akaratát. Meglepődtem, hogy a sok élvezés ellenére a szex reggele nem oltotta ki a vágyamat. Letérdeltem a zuhany padlójára és megízlelte őt. Nem tudtam a pinájával betelni. Addig nyaltam, amig újra előcsaltam belőle a sokadik orgazmust.
A zuhanyozás után visszamentem a szobámba, hogy felöltözzek az ebédhez.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.39 pont (124 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 7. 07:19
#17
Lekötő fogalmazás.
1
Bizse42
2019. január 17. 02:59
#16
NAGYON IZGALMAS VOLT ANYA ÉS LÁNYAI KÖZTI AKTUSOK LEÍRÁSA! Több alkalommal is elélveztem e részek során. Gyönyörök, gyönyörét éltem át olvasás közben!!! Köszönöm az élvezeteket.

/Viszont nem értem, hogy egy két (nyelvtani, vagy fordítási hiba miatt) gépelési hiba miatt miért kell "CIKIZNI" az írót! Ez nem egy irodalmi pályázati verseny!!/

Ha nem tudnád itt az "írások tartalma" a lényeg, ami felizgatja a fantáziádat, vagy nem!
1
t
t.555
2017. augusztus 16. 04:56
#15
Anya és lányai, izgalmas!
1
g
gumibugyi
2017. május 24. 12:18
#14
edes aranyos testverkek...................akarcsak a noverem es en.....igaz mi szopunk is kozosen
1
feherkalman1
2017. január 4. 09:26
#13
Nagyon jó!!!!!

PER Te magyartanár vagy vagy pedig nem áll fel a farkad.
1
a
A57L
2014. április 13. 08:54
#11
Még ez is elmegy.
1
p
papi
2013. június 8. 08:34
#10
Ez is jó
1
genius33
2012. október 9. 07:31
#9
Zsííííír 🙂
1
en
2009. szeptember 12. 19:13
#8
:D
1
PER
2009. augusztus 27. 08:19
#7
Miért van ebbe a sorozatba annyi helyesírási hiba?
Írtó idegesítő.
1
nedudkki
2009. augusztus 3. 16:52
#6
Meg tán a macka isz!
1
nedudkki
2009. augusztus 3. 16:49
#5
Meg tán a macka isz!
1
Gabi
2009. augusztus 2. 11:11
#4
kivánci vagyok milyen lehet
1
popcorn.
2009. augusztus 1. 19:39
#3
apa is beszalhatna. :)
1
szexmániáscsaj
2009. augusztus 1. 19:15
#2
ahhhh.nekemisjólesneegyilyen:D
1
T
Törté-Net
2009. július 31. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1