A+ A-

A nővérem videói 1. rész

Fordítás samslam nyomán (Sister's Home Movies - Literotica)
"Szia Okostojás," üdvözölt Maryanne a telefonbeszélgetés kezdetén, az évek óta előszeretettel használt gúnynevemen szólítva. "Nem tudok mailen elküldeni egy videó fájlt."
"Ez azért van, mert be van kapcsolva a szőke-szűrő a gépeden," cukkoltam nővérem, mint általában.
"A szőkék jobban élvezik az életet, és az okostojások nem járnak társaságba." Válaszolta automatikusan, ha előjöttem valamelyik szőkenős viccemmel. Nem bántam, hogy Okostojásnak becéz. Végül is valóban megszállottan játszottam a gépen, és... szóval azt hiszem tényleg okostojás voltam.
"Ennek az lehet az egyetlen oka, hogy sokkal könnyebb őket mulattatni," válaszoltam. "Inkább maradok okostojás." Valójában szívesebben lettem volna 'jóhapsi', de erre esélyem se volt.
"Hát igen. Kár, hogy az okostojásokkal nem fekszik le senki." Ezzel szügyön talált, úgyhogy inkább témát váltottam.
"Mit szeretnél elküldeni?" kérdeztem tőle.
"Hogy lehet, hogy túl nagy a fájl?" értetlenkedett, figyelmen kívül hagyva a kérdésem.
"Úgy lehet, hogy az internet szolgáltatód maximálja az elküldhető üzenet méretét," válaszoltam neki, azon tűnődve, vajon hány számtech. óráról hiányozhatott a főiskolán a nővérem, hogy egy ilyen alapvető dolgot sem tud. Jó, bármelyik középiskolában lehet így angolt tanítani, de akiket oktat, azoknak ez nem újdonság. Nekem sem volt az, pedig még csak utolsó évet jártam a gimiben. "Akarod, hogy átmenjek, és összébb tömörítsem azt a cuccot?" ajánlottam fel előzékenyen a segítségem.
"NEM!" válaszolt habozás nélkül, ami felkeltette a kíváncsiságom: vajon miért olyan titkos az a videó?
Érezhette, hogy fölöslegesen piszkálja a fantáziám, mert azonnal hozzátette, "Az is jó lenne, de talán elég csak elmondanod, hogy mit csináljak. Néha tanulhatok is valamit, nem igaz?" Hát most már tényleg érdekelt, miben töri a fejét. A férje Irakban szolgált, gondolom, neki akart valamit küldeni. Ha nem akarja, hogy szemügyre vegyem, ebből csak egy dolog következhet: Ezt látnom kell!
A tesóm 22 éves volt, tavaly házasodtak össze Markkal, épp mielőtt behajózott volna Irakba. A házuk tíz percre van tőlünk. Gyakran betérek hozzájuk a suliból hazafelé, hogy ebédeljek egyet a nővéremmel, és megcsináljam a házim. Adtak egy kulcsot is, mert én nyírom náluk a füvet, és megjavítok apróságokat a házban, amíg Mark távol van. Holnap tutira átmegyek, és megsasolom azt a videót, de erről inkább hallgattam.
"Melyik szerkesztő programot használtad?" kérdeztem inkább.
"Egy szóval sem mondtam, hogy már felvettem!" csattant fel Maryanne.
"Oké, oké, ne izgasd fel magad," próbáltam megnyugtatni, pedig a fájlméret-dolognál elszólta magát. "Van valami videószerkesztő a gépeden?"
"A Windows Media Centert szoktam használni," válaszolta. "De nem vagyok biztos benne, hogy mindent jól csinálok," sóhajtott lemondóan, miközben azon gondolkodtam, hogyan segíthetnék neki anélkül, hogy látnom kellene a fájlt.
"Mi lenne, ha átmennék holnap suli után? Csinálnánk egy felvételt, és azon megmutatom, hogyan működik a dolog," javasoltam neki, biztosra véve, hogy én már kimozizom magam, mielőtt megjön a munkából.
"Nahát, ez nagyszerű lenne, Ron," csapott le az ötletre hálásan. "Olyan ügyetlen vagyok az ilyesmiben." Hát ez nem kifejezés - gondoltam magamban.
"Ne emészd magad. Egyszerűen csak a hajszíned miatt van," csíptem még rajta egyet. "Akkor holnap!" mondtam, és letettem a kagylót, azon morfondírozva, mi egyéb lehet azon a videón, ha nem akarja, hogy megnézzem. Az egész beszélgetés alatt azon járt az agyam, lehet-e másvalami titkolni valója azon kívül, amit sejtek, de semmi nem jutott az eszembe. Csak egy dolog jöhetett szóba, és arra már igencsak kíváncsi voltam.
Nehéz elfogultság nélkül leírnom a nővérem, de megpróbálom. Baromira jól nézett ki; gyönyörű arc, hosszú, szőke haj, és olyan csábos fenék, ami után minden férfi megfordul. Sajna, a testvérem volt, és mivel nagyon helyesen rámutatott: a számítógépes gyíkokkal nem randizik senki, amíg velünk élt, folyamatosan és sikertelenül leselkedtem utána. Úgy festett, az egyetlen alkalom, hogy ruhátlanul lássam a számomra mindig tilos melleit és fenekét, nemsokára megadatik számomra.
Mikor beálltam a felhajtójukra másnap délután, még két órám maradt az érkezéséig. A kulcsommal gond nélkül bejutottam, és mindjárt a gépe felé, a dolgozószobába vettem az irányt. A farkam már bizsergett a gatyámban, míg a Windows betöltődésére vártam.
Gyerünk, mi tart olyan soká? Türelmetlenül doboltam az íróasztalon, majd megölt a várakozás izgalma. Egy pillanatra felrémlett bennem, hogy mennyire a vágyálmom fogja lettem. Mekkora lesz a csalódásom, ha csak egy ártatlan videót rejteget előlem valamilyen hülye ok miatt...!
Rákerestem a ".wma" kiterjesztésű fájlokra, és tessék, legutolsó módosításként egy "Szrtlk" nevűt mutatott a program. Ez lesz az. Visszafojtott lélegzettel rákattintottam. Valóban az lesz benne, amire számítottam?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.01 pont (168 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 cscsu50 2018. 07. 12. csütörtök 07:30
nagyon jó
#12 feherfabia 2015. 10. 3. szombat 15:23
Nagyon jó!
#11 A57L 2014. 11. 8. szombat 06:48
Ez már tetszik.
#10 fregatt 2013. 09. 13. péntek 10:32
(Total Commander-ben részekre lehet tördelni, majd újra összerakni)
Egyébként jó történet
#9 papi 2013. 09. 1. vasárnap 10:54
Nagyon jó
#8 mrgaben 2011. 11. 19. szombat 13:19
Nagyon jó történet!!!!!!! 10p
#7 Ákos 2010. 05. 3. hétfő 22:11
Nagyon jóóóóóó
#6 tiborg 2010. 04. 22. csütörtök 00:44
Ez OK,De megnezem a folytatast mielott extazisba esek.
#5 Manticore 2009. 11. 30. hétfő 14:20
Csak 1 icipici apróság! Imádom ezt a novellát, tényleg egyetlen apróság a "wma" kiterjesztés windows media audio-t jelöl, a "wmv" sokkal kézenfekvőbb lenne (windows media video) elindítani video lejátszáshoz! Rühellek ilyesmit csinálni, de a szakma megindított!

Amúgy nagyon jó, köszi a fordítást! :-)
#4 Töki 2009. 11. 30. hétfő 13:08
Kedves Wanda!

Nagyon szeretem a történteidet, biztos nem egyedül vagyok vele...:) Most írok először hozzászólást is.
Jónak igérkezik ez a történet is, csak egy gondom van:
Miért nem folytatod az Ó, azok a mellek...címűt?
Nagyon izgalmas történéseknél maradt abba az az írás, fordítás...

További jó munkát és gratulálok!
#3 Ati 2009. 11. 30. hétfő 08:48
Folytasd ahogy várjuk!!!!!
#2 artfed 2009. 11. 30. hétfő 06:43
várom a folytatás:D
#1 Törté-Net 2009. 11. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?