A+ A-

Lift

A lift nagy zökkenéssel állt meg. Mindhárman egy kicsit megtántorodtunk és ahogy az a katasztrófa filmekben lenni szokott, félelemmel a szemünkben tekintettünk egymásra.
- Na most mi van? - kérdezte a szöszi a barátnőjétől
- Fogalmam sincs, biztos beragadt ez a szarság.
Hirtelen ötlettől vezérelve rátenyerelt a sárga csengő gombra az irányítópanelen. Semmi.
- A francba! Ez nem működik
Én csak álltam a sarokben és figyeltem, miközben idegeskednek. nem nagyon izgattam magam az elakadáson, úgyis egy elég kellemetlen találkozóra voltam hivatalos és így legalább kések. És nem kell a sok idióta dagadt izzadt fejét figyelnem, hanem vizsgálhatom ezt a két jóillatú, már - már kurvásan öltözött plázacicát. Olyanok voltak mint két tojás, mindenben egymást utánozták, ugyanolyan minták a körmökön, ugyanolyan magassarkú csizma, ugyanolyan mobiltelefon és ugyanolyan smink.
- Nem tudnál csinálni valamit? - fordult hozzám a szőkébb.
- Van egy üveg pezsgőm!
- Pfff... kösz - fordult el.
- De most miért? - kérdeztem
- Van sokkal jobb dolgom is mint pezsgőzni!
- Várni a szerelőt - nyögtem
Utálkozva fordult el. Lehet, hogy nem is rám haragudott - rám alapban nem lehet haragudni:) - hanem a szituációra és a tehetetlenségre.
Teltek a percek. Tovább vizslattam őket és mi tagadás rendesen elkalandoztak a gondolataim: mi mindent lehetne ezzel a két testtel csinálni. Mondjuk még sose voltam két nővel, az alkalom és a bátortalanság hiánya miatt, de most akaratlanul is összezártak minket.
A liftben meleg volt, a karbantartó hangszórója néma maradt.
Kinyitottam a pezsgőt
- Tényleg nem kérsz? - fordultam a szőkébbhez
- Nem
Nem estem pánikba az elutasítás miatt, hanem nagyot húztam az üvegből. A kedvencem volt: Martini Asti. Teljesen átváltoztam, nem érdekelt a találkozó, levetkőztem gátlásaimat és nyíltan elkezdtem flörtölni a lánnyal. A másik nem érdekelt egyelőre. Direkt csak az egyikkel próbáltam meg kikezdeni.
Megittam már a fél üveg pezsgőt mire a lány végre kezdett felengedni. Még a pezsgőbe is belekortyolt és nem sokkal később a bezárt hely miatta félelme és aggodalma eloszlott. Tovább tettem neki a szépet, szerettem volna közelebb jutni hozzá.
A liftbeli aktusok gondolom mindig spontának, de én most felépítettem a tervem: megpróbálok valamit kicsikarni az előttünk álló egy órából. Ugyanis a távbeszélőn közölte a karbantartó, hogy még körülbelül ennyit kell várnunk.
Már régóta a padlón ücsörésztünk, és most már egyre többet viháncolt a lány. A társa is ivott a pezsgőből és mikor kifogyott az üveg - hogy hogynem - volt nálam még egy , így annak is a nyakára hágtunk.
Szóval eléggé emelkedett a hangulat és egyre merevebb lett a farkam, mert az alkohol a figyelememet egyre inkább a hullámzó keblekre és a rövid szoknyák által összezárt ölekre terelte. Nem is voltak azok összezárva annyira, néha - néha láttam felvillani egy - egy piros illetve drapp bugyirészletet. Ó baz, bárcsak már ne lenne ott az a bugyi!
Tovább vihorásztunk, nem tudom észrevették - e a szándékomat. De nem is érdekelt. Ha egyszer a célegyenesben vagyok, majd akkor ráérnek dönteni mit akarnak. Jó lett volna mindkét lányt megkapni, és tudtam, hogy vagy meglesz mindkettő vagy egyik sem.
A lift nem mozdult, de szerencsére nem lett elviselhetetlenül meleg a kis helyiségben. A farkam már a szűk alsóm határait feszegette és kitörni készült. De nem akartam csak úgy elővenni egy szopjál! utasítás kíséretében. Azt akartam elérni, hogy ő kezdeményezzen. Elsütöttem pár gagyi poént, de ugye minél magasabb a véralkholszint, annál nagyszerűbbnek tűnnek a bugyutább poénok is.
Fogyott a pezsgő, szájról szájra járt az üveg és mindenféle baromságról folyt a diskurzus. Semmi komoly, főleg poénkodás és szerencsére voltak annyira értelmesek, hogy a legtöbb poént megértsék. Röhögtünk a béna eladókon, az ügyetlen rádiós műsorvezetőn, és a pösze tévébemondón.
Nem rúgtunk be egyáltalán, de azért jól éreztük magunkat. Nagyon. A való életben nem érdekelt volna ez a két lány, de most meg akartam szerezni őt (őket). Ráadásul a mesében sem történik akkora szerencse a szegénylegénnyel, mint velem , ugyanis a recsegő mikrofon közölte, hogy további egy órát kell várnunk.
Érik a sperma, érik!
Aztán pikánsabb viccek következtek, jó pár arcpirosító történet. A lány szeme csillogott és szemében a bujaságot véltem felfedezni. Ők is meséltek, lassan a vicceket felváltották valós szexi történetek. Én is füllentettem pár sztorit, na persze gondosan odafigyelve arra, hogy ne állítsak sok valótlant a saját adottságaimról ,hiszen nagyon reméltem, hogy ők is le fogják tesztelni.
Felizgultam bájos csacsogásukra, kidomborodó melleikre, formás lábaikra. És nem rejtettem véka alá vágyam látható jeleit, sőt megpróbáltam úgy helyezkedni, hogy láthassa.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.19 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2014. 03. 28. péntek 05:32
Egész jó
#7 A57L 2013. 12. 16. hétfő 05:38
Elmegy.
#6 tenzin 2012. 04. 21. szombat 15:15
álmodsz.
#5 Jani 2009. 11. 20. péntek 07:21
Ja egy kellemetlen tárgyalásra tök véletlenül 2 üveg peszgővel megy EKKORA BAROMSÁGOT ritkán olvas az ember
#4 Craig 2009. 11. 20. péntek 00:57
A Sugárban lévő lift van ilyen szar.
#3 zszsika 2009. 11. 19. csütörtök 15:38
Véletlen két üveg pezsgő! Elég gagyi.
#2 zszsika 2009. 11. 19. csütörtök 15:37
Véletlen két üveg pezsgő! Elég gagyi.
#1 Törté-Net 2009. 11. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?